nebo za golf 2 problem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Skyfox
#26 Re: nebo za golf 2 problem
aaaa... zar se i to moze mijenjati???
-
tavustavus
#27 Re: nebo za golf 2 problem
eh to je pravo pitanje,zar je moguce da nema neki dio za golfa2... e to je za objaviti u avazu...chuchumbamayumbe wrote:Ma i meni je prvi put bilo cudno kada sam cuo "nebo", ne ovdje na forumu nego davno nekada. Ali to je to, isto kao sto kazemo i "shiberdah".
Stvarno nema potrebe da se nadjebavate kako se u cijem selu sta kaze.
Nego, nadje li hadzuka OVO sto je trazio, ili jok?
Ne gumo da vjerujem da nema po ovim otpadima?!
-
Blobi
#28 Re: nebo za golf 2 problem
A sad ce te neki lokalni demagog napasti jer spominjes avaz.tavustavus wrote:eh to je pravo pitanje,zar je moguce da nema neki dio za golfa2... e to je za objaviti u avazu...chuchumbamayumbe wrote:Ma i meni je prvi put bilo cudno kada sam cuo "nebo", ne ovdje na forumu nego davno nekada. Ali to je to, isto kao sto kazemo i "shiberdah".
Stvarno nema potrebe da se nadjebavate kako se u cijem selu sta kaze.
Nego, nadje li hadzuka OVO sto je trazio, ili jok?
Ne gumo da vjerujem da nema po ovim otpadima?!
- chuchumbamayumbe
#29 Re: nebo za golf 2 problem
Blobi, ne zakuhavaj, vjere ti...

-
irconbih
#30 Re: nebo za golf 2 problem
Mali OT, kad smo kod Golfa II i otpada. Da nema neko one metalne "zabice" sto kace plastiku u kojoj se nalazi zracni filter? Trazio posvuda, ali niko nece samo to da proda, vec onu cijelu plastiku, a meni trebaju samo te "zabice".
Grasijas!
-
tavustavus
#31 Re: nebo za golf 2 problem
hahahhahaha dobar dobar skroz..jes vala jos to treba.......chuchumbamayumbe wrote:Blobi, ne zakuhavaj, vjere ti...
![]()
- Edin H.
#32 Re: nebo za golf 2 problem
Moje su nebo vezali zicom....
-
Blobi
#33 Re: nebo za golf 2 problem
Samo cekaj one buduce politicare/naprdjivace da pocnu da kvocajuchuchumbamayumbe wrote:Blobi, ne zakuhavaj, vjere ti...
![]()
P.S.
Ne mogu da vjerujem, naprosto! Kako nema neki dio za Golfa 2? Od ovolikih otpada i nalagerovanih golfova... Hmm, potrazi van Sarajeva. Ovdje je koliko vidim poceo da se obnavlja vozni park (finally).
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#34 Re: nebo za golf 2 problem
... a da prouči koju dovu....
...možda padne...
...ODOZGO(R)
...možda padne...
...ODOZGO(R)
-
banofpower
#35 Re: nebo za golf 2 problem
haj mogu biti zadovoljan sto smo makar poceli pricati pa koliko toliko o tom "dijelu" koji mi fali. ne znam ljudi pretrazio sam sve zivo ali jednostavno to je takav dio da sa godinama usljed velikih vrucina i hladnoca jednostavno ispuca. Tako i da kad dodje neki golf na rasklapanje kad ga skinu ono obicno pukne jer nema vise fleksibilnosti. tesko meni
(((
- holowey
#36 Re: nebo za golf 2 problem
slican problem na pasatu iste generacije smo rijesili tako da smo dobro ocistili "nebo", namazali sintelanom, uzeli komad platna koji nam je odgovarao bojom i kvalitetom, isto tako namazali sintelanom, i nakon sto se osusilo ljepilo, pazljivo lijepili po "nebu"... ima dosta posla ali na kraju je ispalo mnogo bolje nego je bilo izgrebano i probijeno nebo (jbg pevozilo se sve i svasta)...banofpower wrote:haj mogu biti zadovoljan sto smo makar poceli pricati pa koliko toliko o tom "dijelu" koji mi fali. ne znam ljudi pretrazio sam sve zivo ali jednostavno to je takav dio da sa godinama usljed velikih vrucina i hladnoca jednostavno ispuca. Tako i da kad dodje neki golf na rasklapanje kad ga skinu ono obicno pukne jer nema vise fleksibilnosti. tesko meni(((
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#37 Re: nebo za golf 2 problem
S NEBA?za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:... a da prouči koju dovu....
...možda padne...
...ODOZGO(R)
- Jimmy_The_Saint
#38 Re: nebo za golf 2 problem
Neko je ovdje na forumu falio na sva usta otpade u Šapcu, haman ima živih ljudi tamo. Prosurfaj malo, provrti telefon, koji od njih ima to nebo, onda se pogodi s njim da ti to pošalje autobusom ( 7. Juli Šabac vozi Beograd - Lukavica, haman svaki dan), moraš nešto skontati za plaćanje al' to ti je recimo solidna solucija.
-
banofpower
#39 Re: nebo za golf 2 problem
hvala na konkretnom savjetu
- Azamo
#40 Re: nebo za golf 2 problem
za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Nebo se naoblačilo![]()
I ja sam davno čuo da se u našim krajevima tapacirung naziva "nebo", ali valjda je tako po inerciji: narod umjesto da ispravlja - prihvata. Seljaci gradu nameću standarde, pa i "znalci" običnoj raji. Čuj nebo?!?!?! Isto je i sa selenima. Neko je načuo negdje da neko negdje spominje silent (sajlent) blokove, ali pošto ne zna šta to znači najbliži su mu bili seleni iz starog tranzistora pa ostaše seleni.
Neko jednom na forumu, vis a vis selena reče da se to odomaćilo i da je to tako. Ne prihvatam takav stav, selen je hemijski element, a silent block je nešto sasvim deseto.
NEBO?!? Majko mila?!?!?!?![]()
![]()
A da nađeš kakvog soboslikara pa da oslika zvjezdice na nebu
Koji si ti kompleksaš...
- HAVANA
#41 Re: nebo za golf 2 problem
E,o ga za nebo
061167212 Asko
-
banofpower
#42 Re: nebo za golf 2 problem
havana jel ovaj tip ima nebo ili zna nacin kako da ga rijesiHAVANA wrote:E,o ga za nebo061167212 Asko
- Qler
#43 Re: nebo za golf 2 problem
Nek ode kod prosječnog majstora u BiH i kaze "Možeš li mi molim te zamijeniti silent blokove" da vidimo sta ce mu zamijenitiAzamo wrote:za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Nebo se naoblačilo![]()
I ja sam davno čuo da se u našim krajevima tapacirung naziva "nebo", ali valjda je tako po inerciji: narod umjesto da ispravlja - prihvata. Seljaci gradu nameću standarde, pa i "znalci" običnoj raji. Čuj nebo?!?!?! Isto je i sa selenima. Neko je načuo negdje da neko negdje spominje silent (sajlent) blokove, ali pošto ne zna šta to znači najbliži su mu bili seleni iz starog tranzistora pa ostaše seleni.
Neko jednom na forumu, vis a vis selena reče da se to odomaćilo i da je to tako. Ne prihvatam takav stav, selen je hemijski element, a silent block je nešto sasvim deseto.
NEBO?!? Majko mila?!?!?!?![]()
![]()
A da nađeš kakvog soboslikara pa da oslika zvjezdice na nebu
Koji si ti kompleksaš...
- HAVANA
#44 Re: nebo za golf 2 problem
banofpower wrote:havana jel ovaj tip ima nebo ili zna nacin kako da ga rijesiHAVANA wrote:E,o ga za nebo061167212 Asko
Zovni ga i pitaj...Radi sve oko interijera a znam da je radio isto to kod puno onih djipova od UN...
-
banofpower
#45 Re: nebo za golf 2 problem
hvala brate zvacuHAVANA wrote:banofpower wrote:havana jel ovaj tip ima nebo ili zna nacin kako da ga rijesiHAVANA wrote:E,o ga za nebo061167212 Asko
Zovni ga i pitaj...Radi sve oko interijera a znam da je radio isto to kod puno onih djipova od UN...
-
530i
#46 Re: nebo za golf 2 problem
Nemojte biti neozbiljni, tzv. nebo je veliko za prevoz autobusom, a posebno kod golfa 2 je osjetljivo i lako se lomi, tako da ga je najbolje ugraditi na licu mjesta.
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#47 Re: nebo za golf 2 problem
Jbga stari, majstori gdje servisiram vozila znaju vrlo dobro kako se koji dio zove.Qler wrote:Nek ode kod prosječnog majstora u BiH i kaze "Možeš li mi molim te zamijeniti silent blokove" da vidimo sta ce mu zamijeniti
-
mišmaš
#48 Re: nebo za golf 2 problem
hahaha (y)atko wrote:Meni taj naziv ima smisla samo kod kabrioleta