Bas je cool mega giga in ultra boriti se protiv homofobije jelde ... jako me nervira taj pristup u kojem je zapravo teziste na homofobu a ne na sustini ... imam osjecaj da je bitnije napadati homofoba nego stvarno se izboriti za prava homoseksualaca ... bice to bolan proces na balkanu ... dvije suprostavljenne krajnosti
Prava (i obaveze) za sve ljude naku budu ista ...
Homoseksualci imaju pravo da kazu kakvo im je sexualno opredjeljenje i imaju pravo da to zakonom obuhvate
Ja heteroseksualac imam pravo da kazem da je je homoseksualizam udaljeniji od prirode u odnosu na heteroseksualizam
to je moje pravo, time je ne atakujem na dva zagrljena muskarca kamenicom vi mene nemozete da ubjedite kako je to nesto prediiivno ... moje misljenje je da nijee... ja imam prijatelja koji su homoseksualci ... nisam ih izudarao palicom ... to je njihova privatna stvar ... jednostavno ... prestanite da tjerate druge da promjene svoje misljenje nego se pocnite stvarno boriti za prava koja vam pripadaju kao i svim drugim ljudima ... npr pravo na bracnu zajendicu ... ok dvoje punoljetnih pardon dvojica ili dvije

punoljetnih muskaraca ili zena na to imaju pravo ... sta oni rade izmedju 4 zida je njihova privatna stvar ... ali prestanite gologuzi paradirati i tjerati druge da vam aplaudiraju ...
i jos jedno ... najbitnije pitanje je gdje je granica ... sta sa usvajanjem djece ??? Tu sam totalno PROTIV
I ta homoseksualna ugrozenost to mi je na kraju najslicnije ovim nacionalnim ugorzenostima ... ja sa bosnjak, ja sam srbin, ja sam hrvat , ja sam peder ....
Eto da vidimo sad hoce li homo zajednica uvaziti moje pravo na slobodu misljenja ...