dragana nista istocno sarajevodragana.3 wrote:moze li mi ko poslati materijal iz Racunovodstva sa ljetne skole iz Sarajeva,ako je ko isti slusao prosle godine!!!
Ili slajdove sa redovnih predavanja, da nesto uporedim a i ponovim ?!
Hvala,unaprijed!!
[email protected]
ljetna skola 2010
Moderator: anex
-
don01
#26 Re: ljetna skola 2010
-
t-bone
#27 Re: ljetna skola 2010
Zna li neko kakav je finansijski menadzment ? Je li tesko poloziti ...
- alibaba_i_30_godina
#28 Re: ljetna skola 2010
Sve je tesko ako se ne uci.
-
t-bone
#29 Re: ljetna skola 2010
OK
Nego vazi li za tezak predmet, kakva je prolaznost, jel tezak profesor i sl.
-
doticna
#30 Re: ljetna skola 2010
Finansijski menadžment je najlakši za položiti na ljetnoj. Ako ga tad ne položiš, ne nadaj se ni da ćeš u redovnom roku, jer je na ljetnoj drugi prof. i totalno je druga koncepcija i ispit. Profesor je dobar, ass.još bolji, prolaznost dobra.t-bone wrote:OK![]()
dragana.3 wrote:moze li mi ko poslati materijal iz Racunovodstva sa ljetne skole iz Sarajeva,ako je ko isti slusao prosle godine!!!
Ili slajdove sa redovnih predavanja, da nesto uporedim a i ponovim ?!
Hvala,unaprijed!!
[email protected]
Jednostavno se učlani na coursware Računovodstva i skini sebi sve slajdove i vježbe. Ako ti ipak nije dovoljno, javi, pa ću ti ja poslati sve potrebno i nepotrebno.
-
doticna
#31 Re: ljetna skola 2010
A jesi li ti položio FR na ljetnoj ili?NeyDan wrote: Doduse ja kada sam polagao nisam imao problema, oba racunovodstva sam polozio ... medjutim, cuo sam da su i Jahic i Jadranka u posljednje dvije godine znatno pogorsali stvari, odnosno otezali sto ne mora biti tacno. Polozit ces ako znas!
Naravno da ces pasti ako ne znas sastaviti bilans stanja ili uraditi neku najosnovniju promjenu.
-
ibizza
#32 Re: ljetna skola 2010
kad pocinje ljetna za master na Ekonomiji?
- alibaba_i_30_godina
#33 Re: ljetna skola 2010
Nisam na ljetnoj vec u redovnom roku. To sam polozio prije 2 godine.doticna wrote:A jesi li ti položio FR na ljetnoj ili?NeyDan wrote: Doduse ja kada sam polagao nisam imao problema, oba racunovodstva sam polozio ... medjutim, cuo sam da su i Jahic i Jadranka u posljednje dvije godine znatno pogorsali stvari, odnosno otezali sto ne mora biti tacno. Polozit ces ako znas!
Naravno da ces pasti ako ne znas sastaviti bilans stanja ili uraditi neku najosnovniju promjenu.
Nema ljetne skole za studente postdiplomskog studija!bermiin wrote:kad pocinje ljetna za master na Ekonomiji?
-
t-bone
#34 Re: ljetna skola 2010
doticna wrote:t-bone wrote:OK![]()
Finansijski menadžment je najlakši za položiti na ljetnoj. Ako ga tad ne položiš, ne nadaj se ni da ćeš u redovnom roku, jer je na ljetnoj drugi prof. i totalno je druga koncepcija i ispit. Profesor je dobar, ass.još bolji, prolaznost dobra.Mislim da će prof. Rovčanin biti i ove godine iz FM-a na ljetnoj. Znači, samo naprijed.
![]()
Super ako je tako
-
Spax
#35 Re: ljetna skola 2010
Zna li neko mozda otprilike kad bi trebala biti prva parcijala sad na ljetnoj skoli na Ekonomiji ?
- metar_drva
#36 Re: ljetna skola 2010
obično nema parcijala na ljetnoj, polaže se integralnoSpax wrote:Zna li neko mozda otprilike kad bi trebala biti prva parcijala sad na ljetnoj skoli na Ekonomiji ?
- BSn
#37 Re: ljetna skola 2010
http://www.efsa.unsa.ba/ef/index.php?op ... Itemid=124
eto, koga interesuje, ima vremena do prekosutra.
eto, koga interesuje, ima vremena do prekosutra.
-
Spax
#38 Re: ljetna skola 2010
Ima na Ekonomiji...metar_drva wrote:obično nema parcijala na ljetnoj, polaže se integralnoSpax wrote:Zna li neko mozda otprilike kad bi trebala biti prva parcijala sad na ljetnoj skoli na Ekonomiji ?
- perfect_guy
#39 Re: ljetna skola 2010
treća ili četvrta sedmica nastaveSpax wrote:Zna li neko mozda otprilike kad bi trebala biti prva parcijala sad na ljetnoj skoli na Ekonomiji ?
- metar_drva
#40 Re: ljetna skola 2010
na kojim predmetima? ja nikad nisam imao parcijalne ispite na ljetnoj, jedino je rovčanin priznavao bodove osvojene tokom semestra na aktivnostima (prezentacije i sl), a ispit se polagao integralno.Spax wrote:Ima na Ekonomiji...metar_drva wrote:obično nema parcijala na ljetnoj, polaže se integralnoSpax wrote:Zna li neko mozda otprilike kad bi trebala biti prva parcijala sad na ljetnoj skoli na Ekonomiji ?
- perfect_guy
#41 Re: ljetna skola 2010
ja sam kod njega na ljetnoj preko parcijala položiometar_drva wrote: na kojim predmetima? ja nikad nisam imao parcijalne ispite na ljetnoj, jedino je rovčanin priznavao bodove osvojene tokom semestra na aktivnostima (prezentacije i sl), a ispit se polagao integralno.
- insertdelete
#42 Re: ljetna skola 2010
Operaciona i Kvan. metode imaju parcijale sigurno na ljetnoj. Za ostale ispite ne znam.
Racunovodstvo je cini mi se malo popustila, sad na zadnjem roku ih je dosta polozilo, vjerovatno ce isto bit i na ljetnoj
Sutra 200KM za Fin. racunovodstvo
Racunovodstvo je cini mi se malo popustila, sad na zadnjem roku ih je dosta polozilo, vjerovatno ce isto bit i na ljetnoj
Sutra 200KM za Fin. racunovodstvo
- metar_drva
#43 Re: ljetna skola 2010
a dobro, i jest bolje tako, uvijek mi je bilo glupo što nema parcijalaperfect_guy wrote:ja sam kod njega na ljetnoj preko parcijala položiometar_drva wrote: na kojim predmetima? ja nikad nisam imao parcijalne ispite na ljetnoj, jedino je rovčanin priznavao bodove osvojene tokom semestra na aktivnostima (prezentacije i sl), a ispit se polagao integralno.
-
studentkinja
#44 Re: ljetna skola 2010
znate li kakav je profesor Avdic iz mikroekonomije na Ljetnjoj skoli?
- dharma
#45 Re: ljetna skola 2010
On je tek od ove godine profesor, tako da ne vjerujem da mozes dobiti tacnu informaciju, jer on sad (vjerovatno) ne sastavlja radove. Mislim da ne bi trebao biti drugaciji u odnosu na ostatak semestra.studentkinja wrote:znate li kakav je profesor Avdic iz mikroekonomije na Ljetnjoj skoli?
Sretno
-
studentkinja
#46 Re: ljetna skola 2010
kako mislis drukciji?a primjetila sam da u ostatku semestra i nije bila neka prolaznost kod njegadharma wrote:On je tek od ove godine profesor, tako da ne vjerujem da mozes dobiti tacnu informaciju, jer on sad (vjerovatno) ne sastavlja radove. Mislim da ne bi trebao biti drugaciji u odnosu na ostatak semestra.studentkinja wrote:znate li kakav je profesor Avdic iz mikroekonomije na Ljetnjoj skoli?
Sretno
Hvala
- alibaba_i_30_godina
#47 Re: ljetna skola 2010
Sta? Avdic postao profesor?!dharma wrote:On je tek od ove godine profesor, tako da ne vjerujem da mozes dobiti tacnu informaciju, jer on sad (vjerovatno) ne sastavlja radove. Mislim da ne bi trebao biti drugaciji u odnosu na ostatak semestra.studentkinja wrote:znate li kakav je profesor Avdic iz mikroekonomije na Ljetnjoj skoli?
Sretno
- dharma
#48 Re: ljetna skola 2010
Do sada je Tatic bio profesor, a Avdic sastavljao radove. Rekli su mi da je Avdic sada profesor( ako nije moja greska, ja se izvinjavam). Obicaj je da asistent sastavlja radove, a Avdic to vise ne radi. Uglavnom, ako je Avdic i dalje asistent onda se radovi nece razlikovati od onih na parcijalama, jer znam da je moja drugarica na ljetnoj polozila, a nije se nesto pretrgla od ucenjastudentkinja wrote:kako mislis drukciji?a primjetila sam da u ostatku semestra i nije bila neka prolaznost kod njegadharma wrote:On je tek od ove godine profesor, tako da ne vjerujem da mozes dobiti tacnu informaciju, jer on sad (vjerovatno) ne sastavlja radove. Mislim da ne bi trebao biti drugaciji u odnosu na ostatak semestra.studentkinja wrote:znate li kakav je profesor Avdic iz mikroekonomije na Ljetnjoj skoli?
Sretno![]()
Hvala
- dharma
#49 Re: ljetna skola 2010
Tako sam ja cula, a sad da li je 100% tacno stvarno ne znam. Ako su mene slagali, onda sam i ja ovdje slagalaNeyDan wrote:Sta? Avdic postao profesor?!dharma wrote:On je tek od ove godine profesor, tako da ne vjerujem da mozes dobiti tacnu informaciju, jer on sad (vjerovatno) ne sastavlja radove. Mislim da ne bi trebao biti drugaciji u odnosu na ostatak semestra.studentkinja wrote:znate li kakav je profesor Avdic iz mikroekonomije na Ljetnjoj skoli?
Sretno![]()
Edit: Ma jok, lazna uzbuna, ja fakat ne znam odakle mi ove info i kako vazda naletim na studente koji ne znaju ni ko im predaje
Last edited by dharma on 06/08/2010 23:18, edited 1 time in total.
- veljaca
#50 Re: ljetna skola 2010
Nista licno, nego samo radi principa:dharma wrote:
Tako sam ja cula, a sad da li je 100% tacno stvarno ne znam. Ako su mene slagali, onda sam i ja ovdje slagala
Prenijeti neku informaciju, a ne pokusati je provjeriti, nije bas preporucljivo. Iole onaj koji zele da ga se smatra kompetentnim - prvo provjeri istinitost onoga sto on kaze ili napise ....
Nista licno, nego samo radi principa.