Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Optimist
#26 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
A da li vam se desavalo da nakon prekida ona pokusava da vas napravi da kazem ljubomornim tako sto se cuje sa vasim prijateljima, zove ih na kafu, iako to prije nikada nije radila?
- statix
#27 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
Meni jeste, i moram priznati grozan osjecaj, al' bolje je tako, bar znas s kim imas posla.Optimist wrote:A da li vam se desavalo da nakon prekida ona pokusava da vas napravi da kazem ljubomornim tako sto se cuje sa vasim prijateljima, zove ih na kafu, iako to prije nikada nije radila?
- Optimist
#28 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
Onda i ti udaris po njenim prijateljicama, iako ih ne mozes smisliti. Klin se klinom izbija.statix wrote:Meni jeste, i moram priznati grozan osjecaj, al' bolje je tako, bar znas s kim imas posla.Optimist wrote:A da li vam se desavalo da nakon prekida ona pokusava da vas napravi da kazem ljubomornim tako sto se cuje sa vasim prijateljima, zove ih na kafu, iako to prije nikada nije radila?
-
Strpljiva
#29 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
@statix i optimist - ima tu nečeg, ali..Optimist wrote:A da li vam se desavalo da nakon prekida ona pokusava da vas napravi da kazem ljubomornim tako sto se cuje sa vasim prijateljima, zove ih na kafu, iako to prije nikada nije radila?
Jarane, ne bi se ona čula sa njima da joj nije stalo do tebe. Najlakši način da čuje nešto o tebi ili stupi u kontakt s tobom je preko tvojih prijatelja.
Toliko do mene
- SsTtEeLlAa
#30 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
nigdje vezeStrpljiva wrote:
Jarane, ne bi se ona čula sa njima da joj nije stalo do tebe. Najlakši način da čuje nešto o tebi ili stupi u kontakt s tobom je preko tvojih prijatelja.
- kmirsad
#31 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
a što... njegovi prijatelji su uvijek bili najboli izvor informacija... često se i smišljeno plasiraju na taj način...SsTtEeLlAa wrote:nigdje vezeStrpljiva wrote:
-
Strpljiva
#32 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
Pa kažem ja njima kmirso, ali ne slušajukmirsad wrote: a što... njegovi prijatelji su uvijek bili najboli izvor informacija... često se i smišljeno plasiraju na taj način...
- SsTtEeLlAa
#33 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
kmirsad wrote:a što... njegovi prijatelji su uvijek bili najboli izvor informacija... često se i smišljeno plasiraju na taj način...SsTtEeLlAa wrote:nigdje vezeStrpljiva wrote:
za mene je ovo ok al da smo u 7 osnovne ..
- Optimist
#34 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
Ima smisla sto strpljiva kaze. Nije mi to prije palo na um. Kakav je tvoj stav prema ovome, da li ti radis nesto slicno?Strpljiva wrote:
Toliko do mene
- kmirsad
#35 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
De ba strelo ne pravi se blesava... u sedmom nismo slali poruke... nek napadali frontalno ili joj tukli konkurenske simpatije... kasnije, kad se malo ko fol uozbiljilo, došlo pameti... su se slale poruke... na sve moguče načine...SsTtEeLlAa wrote:kmirsad wrote:a što... njegovi prijatelji su uvijek bili najboli izvor informacija... često se i smišljeno plasiraju na taj način...SsTtEeLlAa wrote:
nigdje veze
za mene je ovo ok al da smo u 7 osnovne ..
-
Strpljiva
#36 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
Prije da, sada više ne. Ako možemo zajedno, tu sam, ako ne ide, dobro pogledam sa svake strane može li se veza izvući, ak' ne - sasijecam u koriju za sva vremena.Optimist wrote:Ima smisla sto strpljiva kaze. Nije mi to prije palo na um. Kakav je tvoj stav prema ovome, da li ti radis nesto slicno?
a sam si rekao, da ih prije nije podnosila. Po kojeg đavola sad traži sa njima?! Mene sigurno ne, a ni njih takođe
- SsTtEeLlAa
#37 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
kmirsad wrote:De ba strelo ne pravi se blesava... u sedmom nismo slali poruke... nek napadali frontalno ili joj tukli konkurenske simpatije... kasnije, kad se malo ko fol uozbiljilo, došlo pameti... su se slale poruke... na sve moguče načine...
slala poruke jesam ali ne njegovim prijateljima, vec njemu( tom nekom mom
- kmirsad
#38 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
Čuj... ja sam se samo nako uključio u diskusiju... a vi...mladi ste... i sve vam ide u staž...SsTtEeLlAa wrote:kmirsad wrote:De ba strelo ne pravi se blesava... u sedmom nismo slali poruke... nek napadali frontalno ili joj tukli konkurenske simpatije... kasnije, kad se malo ko fol uozbiljilo, došlo pameti... su se slale poruke... na sve moguče načine...
slala poruke jesam ali ne njegovim prijateljima, vec njemu( tom nekom mom) ... meni je ovo fakat bezveze, pa ti kako hoces
mene što se tiče... prošlost... sad smo nešto malo direktniji... nema se više vremena puno...
- Ravenn
#39 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
ja prekinem svaki kontakt
apsolutno, radio silence
apsolutno, radio silence
-
azrasarajevo
#40 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
Partnera upoznajemo onoliko koliko zelimo da ga upoznamo....ja sam jako zaljubljena, u vezi sam godinu i dva mjeseca, predivno mi je sa njim stvarno...uopste se ne mogu zamisliti sa drugim momkom, ali ja i on smo jako slicni...pustili smo da nas ljubav i emocije nose, ali do odredjene granice koja ne prelazi trezvenost i realnu situaciju...stalno razgovaramo, upoznajemo jedno drugo iz dana u dan, o nasim vrlinama, a narocito manama pricamo, o onom sto nam se svidja i ne svidja..tako da ne znam sta kad bi se desilo i kad bi nasoj vezi dosao kraj mislim da bismo izasli iz veze dobro se poznavajuci....

-
Officer Crabtree
#41 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
znala bi kako da mu se osvetiš a?
- wewa
#42 Re: Kada izadjem iz veze, tek tada upoznam osobu u potpunosti:(
Officer Crabtree wrote:znala bi kako da mu se osvetiš a?
up close i personal - saznala sam ponesto o bivsem tek nakon deceniju i kusur veze... ljudi pokusavaju biti nesto sto nisu, a onda spadnu maske. ali to je ok, dok god nisam ja ta koja glumi.