Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Moderator: anex
- Adriatic
#26 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
A sada spektakl: A odakle mu lova da otvara svoju TV?
- Better Man
#27 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Diže kredit u banci! Tako je rekao u interviju prošle sedmice za jedne novine.Adriatic wrote:A sada spektakl: A odakle mu lova da otvara svoju TV?
-
pjegica
#28 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Mislim da će on biti u stanju napraviti dobru televiziju. Bar se nadam da će napraviti neku ozbiljnu, a zanimljivu tv, potrebno je nesto takvo i u BiH. Svakako od komercijalnih gledam samo Novu, kao i dosta ljudi ovdje, pa bi bilo pametno da se ugleda. Bilo bi gledano.
- mrtva kokoš
#29 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
ma to hocemo napredniji obn, treba otvoriti konkurs za bosanskog antu i simonupjegica wrote:Mislim da će on biti u stanju napraviti dobru televiziju. Bar se nadam da će napraviti neku ozbiljnu, a zanimljivu tv, potrebno je nesto takvo i u BiH. Svakako od komercijalnih gledam samo Novu, kao i dosta ljudi ovdje, pa bi bilo pametno da se ugleda. Bilo bi gledano.
-
pjegica
#30 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Ne, nisam mislila na Farme, Red carpete i te gluposti. Mislila sam na prilično gledan, dobar i savremen informativni program, te solidan izbor filmova i serija.Splinter wrote:ma to hocemo napredniji obn, treba otvoriti konkurs za bosanskog antu i simonupjegica wrote:Mislim da će on biti u stanju napraviti dobru televiziju. Bar se nadam da će napraviti neku ozbiljnu, a zanimljivu tv, potrebno je nesto takvo i u BiH. Svakako od komercijalnih gledam samo Novu, kao i dosta ljudi ovdje, pa bi bilo pametno da se ugleda. Bilo bi gledano.
- mrtva kokoš
#31 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Najveća TV zvijezda u BiH Senad Hadžifejzović u intervjuu za magazin "Global", koji će se od sutra naći na bh. tržištu, govori o ambicioznim planovima za Face TV koji osniva, ali i svojoj bogatoj karijeri u kojoj mu je najteže padao period kada nije radio.
- Ja kao privatnik pravim državnu televiziju, najdržavniju moguću televiziju. Prva tačka uređivačke politike bit će Bosna i Hercegovina. Po konceptu je ona relaksirajuća, moderna televizija, ali je suštinski javni servis. Radit ću ono što ne rade ova tri javna servisa koja su postala potpuno privatna. BHT nije, ali je on potpuno miniran projekt zbog dugova i politike. FTV i RTRS potpuno su privatne, stranačke televizije - kaže Hadžifejzović za "Global".
Na pitanje da li je kao novinar ikada bio čovjek režima, izričito odgovara da nikada nije bio sklon nijednoj političkoj partiji od rata naovamo. Odbija i špekulacije da je bio miljenik Alije Izetbegovića.
- Više sam ja Aliji trebao nego on meni, ali on, zaista, nikada nije ni pokušao da me "usmjeri", iako, iskreno, znam sigurno da nije bio baš sretan zbog mojih ratnih i poratnih, a pogotovo predratnih komentara i priloga. Da sam bio njegov, nakon rata bi meni dao pare da pravim Bošnjačku televiziju. Suštinski, kada mene tumačite u Alijinom vremenu, ja sam bio taj koji je rekao: "Dobro veče, ovo je rat", Alija to nije rekao - priča Hadžifejzović.
Prvi put Hadžifejzović progovara i o nekim intimnim temama u kojima se razotkriva kao profesionalac, ali i čovjek.
- ultima_palabra
#32 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Adriatic wrote:A sada spektakl: A odakle mu lova da otvara svoju TV?
Hmm...Splinter wrote:Najveća TV zvijezda u BiH Senad Hadžifejzović u intervjuu za magazin "Global
-
StupskaBitanga
#33 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Moja saznanja da iz svega ovog stoji Radončić su sve tačnija
Ovo će biti glavni medijski asut SBB na oktobarskim izborima
-
samo malo
#34 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Kod Dzaferovica?Better Man wrote:Diže kredit u banci! Tako je rekao u interviju prošle sedmice za jedne novine.Adriatic wrote:A sada spektakl: A odakle mu lova da otvara svoju TV?
- Bourne
#35 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Mozda je prodao dionice BHtelekoma...jer doticni ima dionice u istom...Better Man wrote:A odakle mu lova da otvara svoju TV?
-
StupskaBitanga
#36 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Dao je ostavkusamo malo wrote:Kod Dzaferovica?Better Man wrote:Diže kredit u banci! Tako je rekao u interviju prošle sedmice za jedne novine.Adriatic wrote:A sada spektakl: A odakle mu lova da otvara svoju TV?
Nezz ko će mu sada dati kredit
Možda Šaja
- ultima_palabra
#37 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Gaši žirant, crnac kreditni službenikStupskaBitanga wrote:Dao je ostavku
Nezz ko će mu sada dati kredit
Možda Šaja
-
StupskaBitanga
#38 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Kupuje li ko glasilo SBBBH da nam postira taj famozni intervju???
Možda ima simpatizera koji to imaju pa nek nam stave da vidimo
Možda ima simpatizera koji to imaju pa nek nam stave da vidimo
-
sarajevsko_pivo
#39 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
TV Kuca jos nije ni otvorena!StupskaBitanga wrote:Moja saznanja da iz svega ovog stoji Radončić su sve tačnija
-
nekoeko
#40 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Evo vam intervju sa Hadžifejzom iz Slobodne Bosne:
U septembru ove godine najvjerovatnije ćemo gledati prve emisije iz programske sheme «Face TV-a», čiji će vlasnik biti SENAD HADŽIFEJZOVIĆ; najveća bosanskohercegovačka televizijska zvijezda za «Slobodnu Bosnu» govori o svom životnom projektu, televiziji - «najskupljoj igrački», finansiranju «Facea», odlasku sa TV BiH i Hayata, Abdulahu Sidranu i Emiru Kusturici, SDA-u i SDP-u, razgovorima o prelasku u «redove» Fahrudina Radončića, najboljim TV stanicama u regionu...
U septembru ove godine najvjerovatnije ćemo gledati prve emisije iz programske sheme «Face TV-a», čiji će vlasnik biti SENAD HADŽIFEJZOVIĆ; najveća bosanskohercegovačka televizijska zvijezda za «Slobodnu Bosnu» govori o svom životnom projektu, televiziji - «najskupljoj igrački», finansiranju «Facea», odlasku sa TV BiH i Hayata, Abdulahu Sidranu i Emiru Kusturici, SDA-u i SDP-u, razgovorima o prelasku u «redove» Fahrudina Radončića, najboljim TV stanicama u regionu...
-
skojotovski
#41 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
ima li ko text iz GlAbala?
- seen
#42 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Radoncic nema nikakve veze s Senadom i njegovom buducom televizijom... Covijek je fino reko da nece da bude pod niti jednom strankom kao sto su mnoge TV kuce u BH danas. Radoncic mu je nudio da bude na njegovoj TV, cak je imo i ponudu da bude glavni voditelj aljazere ...sto je Senad sve odbio....StupskaBitanga wrote:Moja saznanja da iz svega ovog stoji Radončić su sve tačnija
Nadam se da ce vratiti Mijajlovic-a za Sport i prenos tekma....
-
azerbejdzan
#43 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
"RTS ozbiljniji tv servis od HTV-a"
RTS koji ima citav niz emisija dokumentarnog tipa kojima se cetnicki pokret propagira kao antifasisticki pokret. I na cijem celu sjedi covjek koji je medijski podrzavao Milosevica i njegov rezim.
Krv nije voda, sta li.
RTS koji ima citav niz emisija dokumentarnog tipa kojima se cetnicki pokret propagira kao antifasisticki pokret. I na cijem celu sjedi covjek koji je medijski podrzavao Milosevica i njegov rezim.
Krv nije voda, sta li.
-
StupskaBitanga
#44 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Moram repllicirati u vezi da Utemeljitelj nema veze s ovim
E varate se gospodine itekako ima
Od promocije koja je tek počela pa čak koliko saznajem i finansijske pomoći
a zašto??
Utemljitelju će trebati medijska zvijezda u narodu tipa Senad H. da bi dobio izbore
Sve je to smišljeno
a izreke tipa sam sam uz pomoć banke mogu svrstiti u onu narodnu niko neće priznati da je ku**ino ko**ile
a zašto??
Utemljitelju će trebati medijska zvijezda u narodu tipa Senad H. da bi dobio izbore
Sve je to smišljeno
a izreke tipa sam sam uz pomoć banke mogu svrstiti u onu narodnu niko neće priznati da je ku**ino ko**ile
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#45 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Ćuj to?StupskaBitanga wrote:Moram repllicirati u vezi da Utemeljitelj nema veze s ovim
a zašto??
Sve je to smišljeno
On i babo sami?
-
Murisno1
#46 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
i to je znači taj dokaz, ala bosanskiStupskaBitanga wrote:Moram repllicirati u vezi da Utemeljitelj nema veze s ovim
a zašto??
Sve je to smišljeno
hvala na informaciji
-
sarajevsko_pivo
#47 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Gdje ce biti studio?
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#48 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
U Blagaju, pored Mostara.sarajevsko_pivo wrote:Gdje ce biti studio?
-
StupskaBitanga
#49 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
on nije odustao od svoje televizije evo mu i logotipa

- Ajatolah_
#50 Re: Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju
Nisu mogli malo bolje od Joomla šablona za stranicu.StupskaBitanga wrote:on nije odustao od svoje televizije evo mu i logotipa