a u Dnevnom avazu da su najuticajniji, najobjektivnijiamrica wrote:A svaki dan u novinama citava stranica oglas: pink najgledaniji u bih![]()
![]()
![]()
amrica ne vjeruje svemu što pročitaš i vidiš
Moderator: anex
a u Dnevnom avazu da su najuticajniji, najobjektivnijiamrica wrote:A svaki dan u novinama citava stranica oglas: pink najgledaniji u bih![]()
![]()
![]()
StupskaBitanga wrote:a u Dnevnom avazu da su najuticajniji, najobjektivnijiamrica wrote:A svaki dan u novinama citava stranica oglas: pink najgledaniji u bih![]()
![]()
![]()
dobro zapažašamrica wrote:StupskaBitanga wrote:a u Dnevnom avazu da su najuticajniji, najobjektivnijiamrica wrote:A svaki dan u novinama citava stranica oglas: pink najgledaniji u bih![]()
![]()
![]()
meni to izgleda kao placeni vic![]()

http://www.mib.ba/amrica wrote:hvala na komplimentu![]()
a sad malo matematike![]()
amirice začudila bi se na što se na pinku troše pare umjesto na plate a mrvice se daju radnicimaamrica wrote:Ne znam kako se vrse ova istrazivanja, ali znam da ja gledala na pinku samo Zabranjeni forum u doba protesta u Sarajevu, i nikad vise. Na starom tv-u sam ga cak izbrisala, to smece ne gledam, a ne znam da gleda iko od meni poznatih. Mada, ovi rezultati podsjecaju na izbore 90. , niko nije glasao za nazzi stranke, a one pobijediletako da nije nemoguce. Samo fali 40% glasova, ankete dozvoljavaju +-2-3% greske.
![]()
A druga prica je sto je 1/1 strana placenog oglasa u Oslobodjenju oko 1.350 KM.... a izlazi bar zadnjih 10-ak dana.... s obzirom da je tema otpustanje radnika i nemanje novaca.
da nisu otisli kod Angeline J. i Brada P da snimaju onaj propali filmStupskaBitanga wrote:i ovu temu ćemo zaključiti
Svi veći voditelji i novinari su prebjegli na TV1
Denis H
Alena Kulenović Delić
Aida B
a ostali su ili dobili nogu ili samo otišli negdje drugo
dakaranana wrote:denis h.?
jeli to onaj zucho sa naocalama, onaj sportski, sto se zabio u onu kopirnicu kod pozorista?
zar je i on otisao na tv1? nisam to vidio.
Pa ova TV1 prima ljude svih profilaStupskaBitanga wrote:dakaranana wrote:denis h.?
jeli to onaj zucho sa naocalama, onaj sportski, sto se zabio u onu kopirnicu kod pozorista?
i komentariše današnju utakmicu sa mađarskom u 17:00
za tvoju nifo Denis je završio žurnalistiku i do sada je komentirao od italijanske lige, preko repre4zentacije gradskog derbija Željo Sarajevo tako da on ima referencejazzer wrote:Pa ova TV1 prima ljude svih profilaStupskaBitanga wrote:dakaranana wrote:denis h.?
i komentariše današnju utakmicu sa mađarskom u 17:00.
Mogu li i ja aplicirati da mi daju neku emisiju? Nemam iskustva ali sam dobar momak.
Ok je novinar, ali sam skoro zaspao kada je on prenosio meč BiH - Mađarska (U-21). Očito mu ne leži voditeljska uloga.Kenan-sa wrote:Denis H. je dobar sportski novinar,i svakako je pojacanje u sportksoj redakciji TV1..Fino je prenosio utakmicu izmedju Madjarske i BIH! zna Baho sta radi..
Daj boze ,nema mi mrze tv kuce od pinka na prostorimaex yu(cak mi je i Bn drazi)StupskaBitanga wrote:osim vijesti da Zeljko Mitrovic je u sukobu sa HR vlastima i kivan na Jadranku Kosor oko njegove jahte koja je zapljenjena od carine ovih dana po srbijanskim medijima i u Srbiji se pojavila inormacija koja je potvrdjena od NBS
Svi racuni Pink Media Group su blokirani i pod prinudnom naplatom
Izgleda da cemo nakon kraha Pink BiH koji nema vise od 10 zaposlenih ljudi uskoro prisustvovati krahu kompletne ruzicaste imperije
Dodaj na to 10 jos jednu nulu i nema nista od tog kraha imperije sto si najavljivao...StupskaBitanga wrote:....
Izgleda da cemo nakon kraha Pink BiH koji nema vise od 10 zaposlenih ljudi uskoro prisustvovati krahu kompletne ruzicaste imperije....