Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Utokkha wrote:Ja sam krajnja suprotnost - ne gajim nikakve nade kad je forum u pitanju. Mislim da će ovo biti skup brbljatora raznih profila koji će pokupiti lovu od BBI kao organizatora i to je sve.
Nekako me vuče na Pakt o stabilnosti. I tamo se svašta planiralo - na kraju ništa ne bi.
par likova su sve osim brbljatori vjeruj mi...recimo ovaj sef privredne komore grada istanbula...busi lik gdje burgija nece
ja sam fakat optimista...indikativan je i optimizam zlatka lagumdjije...vjecite opozicije i pesimiste
mogla bi, ba ovo biti fakat dobro
Glavni lik koji je najavljen nije dosao
Od sve price nadam se da biti nesto vise od finansijske pomoci ugasenoj humanitarnoj organizaciji!?
Smatram da je predstavljeno model budućnosti BiH, u kojem su elementi aktivni, interaktivni i kreativni poput nukleotida u dvostrukoj DNA-uzvojnici. Energija je bazni nukleotid i njegovim hendikepiranjem, kako je to započela kvislinška sorta, neposredno se ugrožava ne samo evropska, već i ikakva budućnost BiH.
malo rovim po temama na kojima sam pisao.
evo jednog Haretovog projekta, pa samo da ga se prisjetite. dovoljno znam da sam i sam kratke pameti, da ne govorim o narodu kojem pripadam.
i sha bi ono od Biznis foruma?
dnevnice i besplatna hrana.