SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
samo malo

#26 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by samo malo »

Momak, gdje ti vidis majonezu, ono je senf :D
skuhlo

#27 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by skuhlo »

Priorat wrote:majoneza, kecap i naravno KISELJAK...ha,ha,ha... :thumbup:
:)
Šta ću kad sam

Image
Last edited by skuhlo on 30/03/2010 21:46, edited 1 time in total.
branimir stulic

#28 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by branimir stulic »

Jaran mi kaze da ima u Kasindolu po 3 marke... :lol: :lol: :lol:
samo malo

#29 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by samo malo »

branimir stulic wrote:Jaran mi kaze da ima u Kasindolu po 3 marke... :lol: :lol: :lol:
Jest ali sa oink oink :run: :D

licno neam nista protiv, evo naprimjer ovo je... mrak

Image
Last edited by samo malo on 30/03/2010 21:46, edited 1 time in total.
karanana

#30 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by karanana »

branimir stulic wrote:Jaran mi kaze da ima u Kasindolu po 3 marke... :lol: :lol: :lol:
klempo majka.
skuhlo

#31 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by skuhlo »

karanana wrote:
klempo majka.
Bolje od klempe :dance: nego od soje. :run:
nellington

#32 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by nellington »

skuhlo wrote:
karanana wrote:
klempo majka.
Bolje od klempe :dance: nego od soje. :run:
I sode bikarbone:D
JThomas

#33 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by JThomas »

kod stankovića u lukavici, kilo roštilja 14 km. izabereš u mesnici i napeku ti i posluže :D
skuhlo

#34 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by skuhlo »

cappy_tempo

#35 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by cappy_tempo »

e sad posto ste gadovi pa ste me natjerali na glad :D gdje se mogu pojesti cevapi za jeftine pare,da ne dobijem kakvu šklj bolest,a da su dobri :D u brajlovicu meni licno su bas dobri al brajlovic je to :D
karanana

#36 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by karanana »

JThomas wrote:kod stankovića u lukavici, kilo roštilja 14 km. izabereš u mesnici i napeku ti i posluže :D
jel to princip pecenjare? od kule do krupca ima 20 "pecenjara"
legendo_moja

#37 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by legendo_moja »

karanana wrote:
klempo majka.
Bolje i masTna klempovina, nego brazilska lemurovina iz proslog stoljeca.
http://** No links **.ba/front/lijanovi~-c-i_u_sr ... miliona_km
JThomas

#38 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by JThomas »

aha. al' je boli glava dobro, a možeš pojesti i na licu mjesta, naručiti piće (jelen klip 2 km), salatu... :D

piletine jal' bude jal' ne bude, kako koji dan :D
chuchumbamayumbe

#39 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by chuchumbamayumbe »

karanana wrote:
JThomas wrote:kod stankovića u lukavici, kilo roštilja 14 km. izabereš u mesnici i napeku ti i posluže :D
jel to princip pecenjare? od kule do krupca ima 20 "pecenjara"
Eh Stankovic, raznjevi mu se pozlatili.
Ubijemo se jaran i ja od mesa i pive, sve za cirka 20km.
Neelix

#40 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by Neelix »

u petici ja jedino mogu savjesno odvest nekog ko me posjeti u sarajevu. jesu 7 km, al makar znam sta jedem. i u mrkvi/zelji kostaju isto toliko, i duplo su veci, ali imaju ukus hljeba :roll: kod hodzica nisam duuuuugo jeo, tako da ne znam :)

mogu li preporuciti grill Fan (preko puta piratesa), isto Ferhatovici drze, hrana je :thumbup: :thumbup: :thumbup: a nije uopste skupa.

Pogaca s piletinom, 2 i po marke, covjek se moze najest, a preukusna :thumbup:
starii

#41 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by starii »

prije par dana svratih do hodzića na čevape..ma nish posebno..mali žgoljavi..da ne kažem bježe sami po tanjiru..
helem nish bez kućne radinosti :)
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#42 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by Priorat »

samo malo wrote:Momak, gdje ti vidis majonezu, ono je senf :D

momak izvini, senf... :!:
Mahalac

#43 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by Mahalac »

Izvolte, izvolte ima mjesta...tamo-vamo..a gdje?
Evo samo malo ima u wc-u (ako nije zaglavljen tj u kvaru-lafo) :D ..ima jedno mjesto na wc-solji.
Sipac iza kase pohvalno gleda svog uposlenika koji usput "treha" u pepeljaru pepo sa cigare dok ti priprema tanjir.
Taman kontas super uspijeh da se smjestim kad eto ti opet suhonjavog, ulojenog konobara (s tezackom facom) ako moze samo malo ustranu da sjedu ovo DVOJE :shock: :-)
Samo sto si pojeo tj one milisekunde kad si spustio vilicu...fuuuuuuum ode i tanjir i escajg(koji se nije promjenio barem 20gd)..mokra krpa, malo u ruku malo pored stola i sta cekas ...zar nisi izasao :lol:
Ako ima kakve djece, dobice od cike na kasi "vizit kartu" kao poklon paket sto ste jeli tu :dance: da se djete obraduje jelte.

Pogodite gdje sam jeo 8)
:mrgreen: :bih:
kurajber

#44 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by kurajber »

Sloboda trzista nije kada radi ko sta i kako hoce, to se u modernim i uredjenim trzistima i sistemima zove pljacka i pohlepa. Al izgleda da mnogi, osim samih carsijanera-cevabdzija, smatraju carsiju nekim "slobodnim" trzistem. E, pa dok je god takvih misljenja i cevapi i sve zivo u Sarajevu ce svake godine po marku biti skuplji, al nama i treba tako kad smo ovce kao sto je kolega ovdje rekao.
kurajber

#45 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by kurajber »

Mahalac wrote:Izvolte, izvolte ima mjesta...tamo-vamo..a gdje?
Evo samo malo ima u wc-u (ako nije zaglavljen tj u kvaru-lafo) :D ..ima jedno mjesto na wc-solji.
Sipac iza kase pohvalno gleda svog uposlenika koji usput "treha" u pepeljaru pepo sa cigare dok ti priprema tanjir.
Taman kontas super uspijeh da se smjestim kad eto ti opet suhonjavog, ulojenog konobara (s tezackom facom) ako moze samo malo ustranu da sjedu ovo DVOJE :shock: :-)
Samo sto si pojeo tj one milisekunde kad si spustio vilicu...fuuuuuuum ode i tanjir i escajg(koji se nije promjenio barem 20gd)..mokra krpa, malo u ruku malo pored stola i sta cekas ...zar nisi izasao :lol:
Ako ima kakve djece, dobice od cike na kasi "vizit kartu" kao poklon paket sto ste jeli tu :dance: da se djete obraduje jelte.

Pogodite gdje sam jeo 8)

AAAAHAHAHAHAHA DRUZE SVAKA TI CAST KAKO SI NAM OVO DOCARAO!!!!!
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#46 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by Priorat »

zamisli prosjecna plata u martu mjesecu 700 km a cevapi 7 km. uzmimo svicu prosjecna plata 4000 sfr i zamisli sad da cevapi kostaju 40 sfr...ha,ha,ha laj laj hilalaj.... :D
taxi_driver

#47 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by taxi_driver »

kurajber wrote:

Pogodite gdje sam jeo 8)

Samo si zaboravio komentare cike na kasi (ja mislim da je gazda).Prosle godine se izdera na nekog punijeg konobara da to nije normalno.Nema sta mu nije izgovorio.Da sam ja taj konobar pepeljaru bi mu od glavu razbio ,ali eto valjda nevolja pa covjek suti.Rekao sam, nikad vise tamo.
Mahalac

#48 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by Mahalac »

taxi_driver wrote:
kurajber wrote:

Pogodite gdje sam jeo 8)

Samo si zaboravio komentare cike na kasi (ja mislim da je gazda).Prosle godine se izdera na nekog punijeg konobara da to nije normalno.Nema sta mu nije izgovorio.Da sam ja taj konobar pepeljaru bi mu od glavu razbio ,ali eto valjda nevolja pa covjek suti.Rekao sam, nikad vise tamo.
Ma znam..eno ga sad radi taj momak tamo kod Hodzica na kasi...sta ce...
atko

#49 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by atko »

Definitivno desetka realno vrijedi 3 KM a petica 1,5KM

99% cevabdzija meso nabavlja ispod tezge i kila fasiranog se krece od 2,5 do 2,90 KM na veliko ... dok dodaju "aditive" bez problema mogu 5-6 desetki od kile napraviti ... da ne spominjem nekulturu, peksinluk u onim prcvarnicama, osoblje koje ne pere ruke ni poslije vc-a ocoblje koje ima zube ko klavir ... crna dirka bjela dirka itd itd ... dno dna :roll: :run:

Ako moderacija misli da je ovo reklama neka izbrise ali jedna od rijetkih cevabdzinica je mrkva na dobrinji gdje je kuhinja cista, osoblje kulturno, a vc mirise ... zalosno je da na prste jedne ruke mozemo nabrojati objekte koji su ok kad je u pitanju nas nacionalni ponos-cevap :-) :roll:
ssmmiilleeyy

#50 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!

Post by ssmmiilleeyy »

KOja je cijena CEvapa u Zmaju ? Nisam odavno bio :lol: :lol:
Locked