SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
-
samo malo
#26 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Momak, gdje ti vidis majonezu, ono je senf 
-
skuhlo
#27 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Priorat wrote:majoneza, kecap i naravno KISELJAK...ha,ha,ha...
Šta ću kad sam

Last edited by skuhlo on 30/03/2010 21:46, edited 1 time in total.
- branimir stulic
#28 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Jaran mi kaze da ima u Kasindolu po 3 marke...

-
samo malo
#29 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Jest ali sa oink oinkbranimir stulic wrote:Jaran mi kaze da ima u Kasindolu po 3 marke...![]()
![]()
licno neam nista protiv, evo naprimjer ovo je... mrak

Last edited by samo malo on 30/03/2010 21:46, edited 1 time in total.
- karanana
#30 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
klempo majka.branimir stulic wrote:Jaran mi kaze da ima u Kasindolu po 3 marke...![]()
![]()
-
skuhlo
#31 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Bolje od klempekaranana wrote:klempo majka.branimir stulic wrote:Jaran mi kaze da ima u Kasindolu po 3 marke...![]()
![]()
- nellington
#32 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
I sode bikarbone:Dskuhlo wrote:Bolje od klempekaranana wrote:klempo majka.branimir stulic wrote:Jaran mi kaze da ima u Kasindolu po 3 marke...![]()
![]()
nego od soje.
- JThomas
#33 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
kod stankovića u lukavici, kilo roštilja 14 km. izabereš u mesnici i napeku ti i posluže 
-
skuhlo
- cappy_tempo
#35 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
e sad posto ste gadovi pa ste me natjerali na glad
gdje se mogu pojesti cevapi za jeftine pare,da ne dobijem kakvu šklj bolest,a da su dobri
u brajlovicu meni licno su bas dobri al brajlovic je to 
- karanana
#36 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
jel to princip pecenjare? od kule do krupca ima 20 "pecenjara"JThomas wrote:kod stankovića u lukavici, kilo roštilja 14 km. izabereš u mesnici i napeku ti i posluže
-
legendo_moja
#37 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Bolje i masTna klempovina, nego brazilska lemurovina iz proslog stoljeca.karanana wrote:klempo majka.branimir stulic wrote:Jaran mi kaze da ima u Kasindolu po 3 marke...![]()
![]()
http://** No links **.ba/front/lijanovi~-c-i_u_sr ... miliona_km
- JThomas
#38 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
aha. al' je boli glava dobro, a možeš pojesti i na licu mjesta, naručiti piće (jelen klip 2 km), salatu...
piletine jal' bude jal' ne bude, kako koji dan
piletine jal' bude jal' ne bude, kako koji dan
- chuchumbamayumbe
#39 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Eh Stankovic, raznjevi mu se pozlatili.karanana wrote:jel to princip pecenjare? od kule do krupca ima 20 "pecenjara"JThomas wrote:kod stankovića u lukavici, kilo roštilja 14 km. izabereš u mesnici i napeku ti i posluže
Ubijemo se jaran i ja od mesa i pive, sve za cirka 20km.
- Neelix
#40 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
u petici ja jedino mogu savjesno odvest nekog ko me posjeti u sarajevu. jesu 7 km, al makar znam sta jedem. i u mrkvi/zelji kostaju isto toliko, i duplo su veci, ali imaju ukus hljeba
kod hodzica nisam duuuuugo jeo, tako da ne znam 
mogu li preporuciti grill Fan (preko puta piratesa), isto Ferhatovici drze, hrana je
a nije uopste skupa.
Pogaca s piletinom, 2 i po marke, covjek se moze najest, a preukusna
mogu li preporuciti grill Fan (preko puta piratesa), isto Ferhatovici drze, hrana je
Pogaca s piletinom, 2 i po marke, covjek se moze najest, a preukusna
- starii
#41 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
prije par dana svratih do hodzića na čevape..ma nish posebno..mali žgoljavi..da ne kažem bježe sami po tanjiru..
helem nish bez kućne radinosti
helem nish bez kućne radinosti
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#42 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
samo malo wrote:Momak, gdje ti vidis majonezu, ono je senf
momak izvini, senf...
- Mahalac
#43 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Izvolte, izvolte ima mjesta...tamo-vamo..a gdje?
Evo samo malo ima u wc-u (ako nije zaglavljen tj u kvaru-lafo)
..ima jedno mjesto na wc-solji.
Sipac iza kase pohvalno gleda svog uposlenika koji usput "treha" u pepeljaru pepo sa cigare dok ti priprema tanjir.
Taman kontas super uspijeh da se smjestim kad eto ti opet suhonjavog, ulojenog konobara (s tezackom facom) ako moze samo malo ustranu da sjedu ovo DVOJE
Samo sto si pojeo tj one milisekunde kad si spustio vilicu...fuuuuuuum ode i tanjir i escajg(koji se nije promjenio barem 20gd)..mokra krpa, malo u ruku malo pored stola i sta cekas ...zar nisi izasao
Ako ima kakve djece, dobice od cike na kasi "vizit kartu" kao poklon paket sto ste jeli tu
da se djete obraduje jelte.
Pogodite gdje sam jeo

Evo samo malo ima u wc-u (ako nije zaglavljen tj u kvaru-lafo)
Sipac iza kase pohvalno gleda svog uposlenika koji usput "treha" u pepeljaru pepo sa cigare dok ti priprema tanjir.
Taman kontas super uspijeh da se smjestim kad eto ti opet suhonjavog, ulojenog konobara (s tezackom facom) ako moze samo malo ustranu da sjedu ovo DVOJE
Samo sto si pojeo tj one milisekunde kad si spustio vilicu...fuuuuuuum ode i tanjir i escajg(koji se nije promjenio barem 20gd)..mokra krpa, malo u ruku malo pored stola i sta cekas ...zar nisi izasao
Ako ima kakve djece, dobice od cike na kasi "vizit kartu" kao poklon paket sto ste jeli tu
Pogodite gdje sam jeo
-
kurajber
#44 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Sloboda trzista nije kada radi ko sta i kako hoce, to se u modernim i uredjenim trzistima i sistemima zove pljacka i pohlepa. Al izgleda da mnogi, osim samih carsijanera-cevabdzija, smatraju carsiju nekim "slobodnim" trzistem. E, pa dok je god takvih misljenja i cevapi i sve zivo u Sarajevu ce svake godine po marku biti skuplji, al nama i treba tako kad smo ovce kao sto je kolega ovdje rekao.
-
kurajber
#45 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Mahalac wrote:Izvolte, izvolte ima mjesta...tamo-vamo..a gdje?
Evo samo malo ima u wc-u (ako nije zaglavljen tj u kvaru-lafo)..ima jedno mjesto na wc-solji.
Taman kontas super uspijeh da se smjestim kad eto ti opet suhonjavog, ulojenog konobara (s tezackom facom) ako moze samo malo ustranu da sjedu ovo DVOJE![]()
![]()
Samo sto si pojeo tj one milisekunde kad si spustio vilicu...fuuuuuuum ode i tanjir i escajg(koji se nije promjenio barem 20gd)..mokra krpa, malo u ruku malo pored stola i sta cekas ...zar nisi izasao![]()
Ako ima kakve djece, dobice od cike na kasi "vizit kartu" kao poklon paket sto ste jeli tuda se djete obraduje jelte.
Pogodite gdje sam jeo![]()
![]()
AAAAHAHAHAHAHA DRUZE SVAKA TI CAST KAKO SI NAM OVO DOCARAO!!!!!
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#46 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
zamisli prosjecna plata u martu mjesecu 700 km a cevapi 7 km. uzmimo svicu prosjecna plata 4000 sfr i zamisli sad da cevapi kostaju 40 sfr...ha,ha,ha laj laj hilalaj.... 
- taxi_driver
#47 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Samo si zaboravio komentare cike na kasi (ja mislim da je gazda).Prosle godine se izdera na nekog punijeg konobara da to nije normalno.Nema sta mu nije izgovorio.Da sam ja taj konobar pepeljaru bi mu od glavu razbio ,ali eto valjda nevolja pa covjek suti.Rekao sam, nikad vise tamo.kurajber wrote:Mahalac wrote:Izvolte, izvolte ima mjesta...tamo-vamo..a gdje?
Evo samo malo ima u wc-u (ako nije zaglavljen tj u kvaru-lafo)..ima jedno mjesto na wc-solji.
Taman kontas super uspijeh da se smjestim kad eto ti opet suhonjavog, ulojenog konobara (s tezackom facom) ako moze samo malo ustranu da sjedu ovo DVOJE![]()
![]()
Samo sto si pojeo tj one milisekunde kad si spustio vilicu...fuuuuuuum ode i tanjir i escajg(koji se nije promjenio barem 20gd)..mokra krpa, malo u ruku malo pored stola i sta cekas ...zar nisi izasao![]()
Ako ima kakve djece, dobice od cike na kasi "vizit kartu" kao poklon paket sto ste jeli tuda se djete obraduje jelte.
![]()
- Mahalac
#48 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Ma znam..eno ga sad radi taj momak tamo kod Hodzica na kasi...sta ce...taxi_driver wrote:Samo si zaboravio komentare cike na kasi (ja mislim da je gazda).Prosle godine se izdera na nekog punijeg konobara da to nije normalno.Nema sta mu nije izgovorio.Da sam ja taj konobar pepeljaru bi mu od glavu razbio ,ali eto valjda nevolja pa covjek suti.Rekao sam, nikad vise tamo.kurajber wrote:Mahalac wrote:Izvolte, izvolte ima mjesta...tamo-vamo..a gdje?
![]()
![]()
- atko
#49 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
Definitivno desetka realno vrijedi 3 KM a petica 1,5KM
99% cevabdzija meso nabavlja ispod tezge i kila fasiranog se krece od 2,5 do 2,90 KM na veliko ... dok dodaju "aditive" bez problema mogu 5-6 desetki od kile napraviti ... da ne spominjem nekulturu, peksinluk u onim prcvarnicama, osoblje koje ne pere ruke ni poslije vc-a ocoblje koje ima zube ko klavir ... crna dirka bjela dirka itd itd ... dno dna
Ako moderacija misli da je ovo reklama neka izbrise ali jedna od rijetkih cevabdzinica je mrkva na dobrinji gdje je kuhinja cista, osoblje kulturno, a vc mirise ... zalosno je da na prste jedne ruke mozemo nabrojati objekte koji su ok kad je u pitanju nas nacionalni ponos-cevap

99% cevabdzija meso nabavlja ispod tezge i kila fasiranog se krece od 2,5 do 2,90 KM na veliko ... dok dodaju "aditive" bez problema mogu 5-6 desetki od kile napraviti ... da ne spominjem nekulturu, peksinluk u onim prcvarnicama, osoblje koje ne pere ruke ni poslije vc-a ocoblje koje ima zube ko klavir ... crna dirka bjela dirka itd itd ... dno dna
Ako moderacija misli da je ovo reklama neka izbrise ali jedna od rijetkih cevabdzinica je mrkva na dobrinji gdje je kuhinja cista, osoblje kulturno, a vc mirise ... zalosno je da na prste jedne ruke mozemo nabrojati objekte koji su ok kad je u pitanju nas nacionalni ponos-cevap
-
ssmmiilleeyy
#50 Re: SRAMOTA I GREHOTA, za CEVAPE "7 KM"!!!!!
KOja je cijena CEvapa u Zmaju ? Nisam odavno bio