Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dolazim, kao i svake godine.
I takodjer kao i ostali, uvijek se osjecam kao Alisa u zemlji cuda.
Nema onoga sto ja ne bih htjela kupiti, ali nema se toliko love.
Bilo bi fino kada bi se studentima omogucio popust na index ili nesto tako, ali bojim se da nista od toga.
ladyblue18 wrote:Dolazim, kao i svake godine.
I takodjer kao i ostali, uvijek se osjecam kao Alisa u zemlji cuda.
Nema onoga sto ja ne bih htjela kupiti, ali nema se toliko love.
Bilo bi fino kada bi se studentima omogucio popust na index ili nesto tako, ali bojim se da nista od toga.
ma i sa spiskom i bez spiska uvijek se može nešto naći da se uzme. ja sam jedne godine išo sa spiskom a druge bez spiska i opet sam nakupovao finih kjniga pa čak i boljih bez spiska. uglavnom ima zas vakoga po nešto a koliko vidim(čujem) ići če dosta raje.
El_comadante wrote:ma i sa spiskom i bez spiska uvijek se može nešto naći da se uzme. ja sam jedne godine išo sa spiskom a druge bez spiska i opet sam nakupovao finih kjniga pa čak i boljih bez spiska. uglavnom ima zas vakoga po nešto a koliko vidim(čujem) ići če dosta raje.
Ko stvarno voli knjigu i naci ce nesto za sebe... A bit ce ove godine dosta novosti, kako u izdanjima tako i u popratnom sadrzaju (promocije, gostovanja....)
atko wrote:Sreca u nesreci je sto sajam bude pred kraj mjeseca inace da bude iza prvog po plate bi povalio
Nesreca u sreci je sto ima jebeni limiti
Ovaj samajm samo knjizevnost gledam ... magarac bio ako kupim i jednu naucno-tehnico-koNFjuterasku
hahaha sreca u nesreci
ako si s vec odlucio na knjizevnost onda cs imati velikog izbora to je sigurno.... a stavit cemo zabranu na izlaganje koNFjuterskih knjiga, to nadam se da je to ok ahahhah
atko wrote:Sreca u nesreci je sto sajam bude pred kraj mjeseca inace da bude iza prvog po plate bi povalio
Nesreca u sreci je sto ima jebeni limiti
Ovaj samajm samo knjizevnost gledam ... magarac bio ako kupim i jednu naucno-tehnico-koNFjuterasku
hahaha sreca u nesreci
ako si s vec odlucio na knjizevnost onda cs imati velikog izbora to je sigurno.... a stavit cemo zabranu na izlaganje koNFjuterskih knjiga, to nadam se da je to ok ahahhah
Zeleni smajo je znak interpukcije koji obrce znacenje recenice, ili vrsi ironizaciju iste ... kako to neznas
Ah pa ne moze se sve znati, sta cu ne koristim cesto ove smajlice, tako da.... ja se izvinjavam ako sam djelovala ironicni, to zaista nisam htjel.... btw obratit cu paznu ubuduce kad ih koristim
ja obično idem dan dva u izviđanje a kasnije u kupovinu
ove godine sam srezao spisak... nema se više ni života ni para toliko ko prije... toliko sam nagomilao naslova za čitanje da samo to radim trebalo bi mi 10 godina
razbio sam kasice prasice izašlo 69 maraka fino bome...