Tebi izgleda tesko da shvatis da mi auto nema ni prednje a kamoli zadnje maglenke.....jefferson wrote:pa postavlja brdo nekih podpitanja koja ne mozes rjesiti tako sto ce spritisnuti Ctrl+alt+delCovjek te lijepo pitao, nije ti cupao bubreg. Sta je sa tobom? Ako ti se ne svidja pitanje, jednostavno ne odgovaras na njega.
Jbt naroda naopakog
I jbg, vozi auto a ne zna da svako auto koje je staro do jedno 20g ima zadnju maglenku. Ja ne znam sta rad eovi nasi instruktori.
Sitni problem ili.....???!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
jasko__
#26 Re: Sitni problem ili.....???!!!!
- respo
#27 Re: Sitni problem ili.....???!!!!
a tebi nepoznato da je zadnja maglenka standard a prednje maglenke su opcija?jasko__ wrote:
Tebi izgleda tesko da shvatis da mi auto nema ni prednje a kamoli zadnje maglenke.....
- shlauf
#28 Re: Sitni problem ili.....???!!!!
Sto se ismijah majko draga, dobar post nema šta. Zakuhalo se vopra.
Konektori ispod sjedišta su ti u prekidu pa ti svijetli lampica od airbaga. Ako ne popravis konektor onda jbga izvadi sijalice ako te bodu u oči
Alee aleeeeeeeee
Ljubiše mi mog !!!!

Konektori ispod sjedišta su ti u prekidu pa ti svijetli lampica od airbaga. Ako ne popravis konektor onda jbga izvadi sijalice ako te bodu u oči
Alee aleeeeeeeee
Ljubiše mi mog !!!!
- johntra
#29 Re: Sitni problem ili.....???!!!!
hahahahahha...i ja se pravo ismijah...hahahhaha....ovo je najbolja tema na ovom pdf-u odavno....

- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#30 Re: Sitni problem ili.....???!!!!
@postavljac_teme;
kakav si ti ba sofer kad nemas ovako nesto u svojoj garazi

kakav si ti ba sofer kad nemas ovako nesto u svojoj garazi

-
jefferson
#31 Re: Sitni problem ili.....???!!!!
kazem ja fino sta li rade nasi instruktori!jasko__ wrote:Tebi izgleda tesko da shvatis da mi auto nema ni prednje a kamoli zadnje maglenke.....jefferson wrote:pa postavlja brdo nekih podpitanja koja ne mozes rjesiti tako sto ce spritisnuti Ctrl+alt+delCovjek te lijepo pitao, nije ti cupao bubreg. Sta je sa tobom? Ako ti se ne svidja pitanje, jednostavno ne odgovaras na njega.
Jbt naroda naopakog
I jbg, vozi auto a ne zna da svako auto koje je staro do jedno 20g ima zadnju maglenku. Ja ne znam sta rad eovi nasi instruktori.
Zadnja maglenka je standard!!!
Zadja maglenka je puno vaznija pri vecim brzinama nego prednje maglenke stoga su u Evropi standard (U SAD nisu, ali to je vec za njihove vozace visa matematika dok im objasnis sto bi ej trebali imati).
- citroen
#32 Re: Sitni problem ili.....???!!!!
jesi vidio jeffersone,on nesto ljut,hoces da mu pomognes i on se nahurci
mali je strasan
-
jasko__
#33 Re: Sitni problem ili.....???!!!!
Sta znaci ova lapmica u trecem redu...prva s lijeve strane.......jbg ima nas koji se ne razumijemo bas u automobile...pa moramo da pitamo.....jasko__ wrote:
- Azamo
#34 Re: Sitni problem ili.....???!!!!
Kad ti se ona upali onda ti je pao nivo vode ili je nemaš nikako:)jasko__ wrote:Sta znaci ova lapmica u trecem redu...prva s lijeve strane.......jbg ima nas koji se ne razumijemo bas u automobile...pa moramo da pitamo.....jasko__ wrote: