Jok jamanijak1 wrote:Moram li napomenuti da si promovirana u instruktora![]()
??????
Možda je i na dan![]()
nije čudno jer pobrkam neke stvari koje me do sada nisu zanimale
![]()
Gazz, hvala na informaciji
Flu, i jesi li se isprobao u ovogodisjnoj sezoni klizanja?
Moderator: Chloe
Jok jamanijak1 wrote:Moram li napomenuti da si promovirana u instruktora![]()
??????
Možda je i na dan![]()
nije čudno jer pobrkam neke stvari koje me do sada nisu zanimale
![]()
Ma kako nije dosta 1,5hcrna_pantera wrote: Gazz, hvala na informaciji1 i po sahat je dovoljno, sasvim
I to zna nekad biti previse
Nego, kakva garderoba po 1 KM je u pitanju
![]()
![]()
Jes, jes, zahebani su misici kad se upaleGazz wrote:Ma kako nije dosta 1,5hcrna_pantera wrote: Gazz, hvala na informaciji1 i po sahat je dovoljno, sasvim
I to zna nekad biti previse
Nego, kakva garderoba po 1 KM je u pitanju
![]()
![]()
covjece pocne cijelo tijelo da bridi
i narastu jos misici uz to
![]()
![]()
kad se upale
![]()
![]()
![]()
![]()
garderobasve za 1 KM
![]()
![]()
da ti oci stanu
![]()
![]()
![]()
Ma razmisljam nesto da provedem koji dan oko nove godine u Sahorns&drums wrote:Panto nije valjda da ces i ti prihajati, pa to ce biti grupnjak u punom smislu rijeci![]()
![]()
![]()
zmijaIzmaj wrote:ako neko prodaje klizaljke br. 37...nek nesto uradipo tom pitanju
Otprilike 88-60-88...Gazz wrote:zmijaIzmaj wrote:ako neko prodaje klizaljke br. 37...nek nesto uradipo tom pitanju
Vidis i meni bi trebale jedne br.38Ko hoce da klize posteno
hocu reci cesto
![]()
![]()
ne isplati ih se stalno iznajmljivati
pa da kakim novcice, ne bih ih nakakila
![]()
![]()
a svaki gust se placa ili sto bi panta rekla " i smrt se placa"a ja jedva cekam nekog s brojem 38 da potkacim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A joj 37. Prstici, stopala 36 onda. zmijozmaju...nemas ti pojma sto si izazvala ovom izjavom...zmijaIzmaj wrote:ako neko prodaje klizaljke br. 37...nek nesto uradipo tom pitanju
Evo ti, pa uzivaj...horns&drums wrote:A joj 37. Prstici, stopala 36 onda. zmijozmaju...nemas ti pojma sto si izazvala ovom izjavom...zmijaIzmaj wrote:ako neko prodaje klizaljke br. 37...nek nesto uradipo tom pitanju
![]()

Koliko trebam biti?horns&drums wrote:Brazzo, da ne bude i ovo "Slucaj Butmir" ?
Panto, koliko si pouzdana i diskretna?![]()
Ih, more li ista proci bez mitaThe_Fluid wrote:trebash uvijek imati svog chovjeka u zhiri-ju, naravno imati=pishe se sa jedinicom na pochetku, i nekoliko cifri iza.
Ovo da mene otkaciAh da, poklanjam dobro ocuvane klizaljke, br. 43
Ja sam zivo zainteresiran...samo mi nedostaje instruktor(ica)...Gazz wrote:Za zainteresirane...
Zetra je u fazi pripremanja za klizanje, tako da sezona zvanicno pocinje 02.01.2005.g. sa standardnim terminima i cijenama, ali uz veci broj klizaljki za iznajmljivanje u odnosu na prethodne sezone ( uh sto je ovo bitan podatak)
eto![]()
p.s. za dnevne termine nisam sigurna u koliko su sati, osim vecernjeg koji je od 19h do 20:30h
Odlicno !!!! Sjecas se naseg dogovora ............Gazz wrote:Za zainteresirane...
Zetra je u fazi pripremanja za klizanje, tako da sezona zvanicno pocinje 02.01.2005.g. sa standardnim terminima i cijenama, ali uz veci broj klizaljki za iznajmljivanje u odnosu na prethodne sezone ( uh sto je ovo bitan podatak)
eto![]()
p.s. za dnevne termine nisam sigurna u koliko su sati, osim vecernjeg koji je od 19h do 20:30h
Odlicno !!!! Sjecas se naseg dogovora ............Gazz wrote:Za zainteresirane...
eto![]()
ma da@Neo wrote:Odlicno !!!! Sjecas se naseg dogovora ............Gazz wrote:Za zainteresirane...
eto![]()