Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bingov buraz wrote:Da imam djecu ja bih ih moro u drugu sobu poslati
Glupost teska
Glupi su i reality shows pa sta? Ja postavljam pitanje " cemu cenzura" a ne postavljam "sta mislite o filmu".
Ne znam zasto skrecete pricu, pitanje je direktno i jasno.
Hold your horses gosn. moderator i mislio sam da je glupost teska ako je neko cenzurisao
Vako se ja nekad osjecam na sa-x
bice da je takva kopija kupljena, ne bi oni sa ftv-a cenzurisali, pa "spremte se, spremte..." vise puta je emitirana u udarnom terminu, neg' na bilo kojoj tv stanici u bih...
teorija i tvrdnja da svaka stanica javnog servisa (FTV i PTPC) kupuju prava za iste programe zasebno, meni zaista ne ide u glavu i ne vjerujem da je tacna. ako jeste onda mi je drago sto sam prestao placati pretplatu od prije dva mjeseca.
ja licno mislim da javni servis (BHT, FTV, PTPC) kupe jedno pravo a onda distribuiraju po svojoj volji. i vjerovatno nakon zajednicke kupovine svaka tv kuca modificira program na svoj nacin (prevodi, komentatori, pismo....pjesme.....)
toliko ima istih show-a, filmova, sportskih dogadjaja koji se desavaju paralelno ili u dva dana da mi je zaista nelogicno da se pare trose dva puta za istu stvar. znaci kad je liga prvaka utorkom na FTV-u i PTPC-u u isto vrijeme, mi placamo dvoja prava za isti mec u isto vrijeme samo na dvije razlicite stanice?
Najbolju su pjesmu izbacili. Mislim, kome smeta Jugoslavija u osamdesetim? Fuj. Isto kao kad bi Mile i RTRS mu izbacili spot neke patriotske pjesme o BiH u bh. filmu.