BURCH UNIVERSITY
-
iForumashica
#26 Re: BURCH UNIVERSITY
...
Last edited by iForumashica on 17/08/2011 18:58, edited 1 time in total.
-
mrHusic
#27 Re: BURCH UNIVERSITY
iForumashica wrote:threshold wrote:Ovo za Burch me iznenadilo. Prvo za prijemni nije bilo uslova koje je trebalo ispuiti, samo se trebalo pojaviti, drugo, ovi rezultati nemaju ni bodova, ni mjesto polaganja, skroz šturo.. šta ovo znači?
Ovo je bio ispit za dodjelu stipendija, a prijemni ce se odrzati kad i na ostalim fakultetima.

Kako je lijepo vidjeti svoje ime prvo na listi
- threshold
#30 Re: BURCH UNIVERSITY
proso ispit za stipendije,... a ne da mi se davat toliko para, odoh radije vani
- Zvek
#33 Re: BURCH UNIVERSITY
Planiram da upišem III ciklus, usmjerenje telekomunikacije. Vidio sam da na IUB III ciklus traje 6 semestara i da u prva 2 semestra ima po 4 izborna predmeta. Da li to znači da sa ovog spiska (http://www.ibu.edu.ba/index.php?id=138) mogu da uzmem 8 predmeta koja ja želim da pohađam?
Zanima me još kakav je prijemni? Čuo sam da je u formi intervjua, dok se test engleskog polaže pismeno. Da li se na tom testu fokus stavlja ne gramatiku, rječnik ili šta već?
Ovo ću svakako pitati direktni njih ali ako neko ima iskustva sa IUB neka odgovori.
Zanima me još kakav je prijemni? Čuo sam da je u formi intervjua, dok se test engleskog polaže pismeno. Da li se na tom testu fokus stavlja ne gramatiku, rječnik ili šta već?
Ovo ću svakako pitati direktni njih ali ako neko ima iskustva sa IUB neka odgovori.
- Zvek
#34 Re: BURCH UNIVERSITY
Da sam sebi odgovorim. Svaki student bira predmet koji želi da pohađa, ali da bi to i ostvario taj predmet moraju da izaberu min 3 studenta.
Prijemni iz engleskog je kombinacija gramatike i eseja (rječnika).
Prijemni iz engleskog je kombinacija gramatike i eseja (rječnika).