VELIKA DILEMA: BMW X3 ili BMW 325 ci

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Jeff

Post by Jeff »

Šeha wrote:
Ja vozim X3 3d
Sto se tice BMW 3-ojke to je mali autic za dobrostojece samce
Lloyd jel to hoces da suptilno da nam kazes kako si dobrostojeci samac :D :D :D
I jos suptilnije da trazis koku :D :lol: ;-)
Ne znam na osnovu cega to zakljucujes? Pogresno si razumio. X3 nije trojka, nego sam mislio na BMW 320, 325 etc.

Inace zar sam ja to lagao da sam samac, a da se toga ne sjecam?

Zar ti mislis prestati traziti koku kad se ozenis? :D
whow

Post by whow »

[ svaki 100 zna da nevozi Ferrari nego Golfa! Stoga veća je vjerovatnoća da će te neko opaliti u toku zime nego da ćeš zapast u prtinu zbog zadnje vuče![/quote]
E dobra ti je ova , samo mislim da ti statistika nije potpuno tocna. Ja bih svakako vozacima Golf-ova dodao i one koje voze Opel-a. 70%- 30 % :-D Sto se tice BMW-a mislim da SUV izgleda kao cizma i evo vec zbog toga bih se odlucio se coupe , skolovan si covjek pa sam odluci.
nineac

Post by nineac »

Ne kontam što OPEL-a??? Ja još nisam vdio vozača kadet diesela kako pretiče kolonu od 30 auta koja se kreće brzinom od 80 km/h!
Inače, vozači dotičnog kadeta kada je oblačno nemogu ni izaći na cestu jer tad mašina osjetni atmosferske promjene pa nemože da upali :lol:
Mislim da se razumijemo što vozači golfa, i to Golfa II, iako i ovim novokomponovanim biznismenima nije mane u Pasatima, pogotovo ako je crveno I
nineac

Post by nineac »

Jaro moj X3 u klasi Touarega i Porschea, pa stvarno si biser!
Takođe, pošto to auto pravi BMW, a ne lada, dosada bi izbacili verziju koja bi bila jača od Touarega da je u njegovoj klasi, kao što sa ti reako BMW X3 je u klasi Toyote RAV4, Honde CR-V itd, što sama njegova oznaka govori X (što je kod BMW-a oznaka za 4X4 pogon, a ako je samo X onda je oznaka terenskog vozila) i broj 3 (što kod BMW-a označava pripadnost kategoriji, što je u ovom slučaju seriji 3, tj. srednjoj klasi, dok X5 pripada višoj srednjoj klasi, jer djeli dosta stvari sa BMW 5, a komplet ovjes i jeste napravljen na osnovu serije 5 što je jedinstveno u kategoriji SUV vozila).
Inače, ne kontam što je "guzica" X3 ljepša od X5, al eto.
Takođe, otkud ti ideja da je A3 u klasi BMW 3, a pogotovo Coupea???
Post Reply