Poklon za 8 mart!!!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

jale

#26 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by jale »

Jedna dobra ideja za poklon za 8. mart!

Jastuk od heljde!

Ovih dana sam ih prodao desetak. Uglavnom momci djevojkama uzimaju, poneko i mami.
A cijena sitnica : 32 KM

Posto nema reklame, ko je zaintersovan, neka se javi na PP da mu proslijedim link!
Dori

#27 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Dori »

A da kupis neku majicu i odneses dole u Skenderiju da ti odstampaju nesto na njoj? Neki slogan ili nesto samo Vase sto samo Vi znate o cemu se radi?
Mozda?

:D
Kimi_BXL

#28 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Kimi_BXL »

Imaju 3 stvari koje su zenama uvijek dobrodosle i koje ocekuju kad su ovi njihovi praznici Valentinovo, 8 mart, pa neka godisnjica za koju mi nikad ne znamo itd i tu nema fule.. Kakvi mikseri, usisivaci, tosteri itd :oops: 1. Nakit 2. Sminka ili parfem i 3. cvijece.. Tako da se ne zamaras idi na siguricu ili ako imas kesa uplati neki romanticni vikend negdje i tu joj daj jednu od ove 3 stvari :D Ima da te livo taj vikend ko nikad :skoljka:
smurf

#29 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by smurf »

A sta je osmog marta? Vasa godisnjica, njen rodjendan, ribica u akvarijumu dobila mlade? :lol:
JThomas

#30 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by JThomas »

Dori wrote:A da kupis neku majicu i odneses dole u Skenderiju da ti odstampaju nesto na njoj? Neki slogan ili nesto samo Vase sto samo Vi znate o cemu se radi?
Mozda?

:D
ovo je baš super. sjeti se neke vaše interne zajebancije, koju samo vi znate, naštampaj na majicu, to baš pogađa. još "priloži" cvijet-dva i biće to super i sa ograničenim budžetom.
Njanjo

#31 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Njanjo »

pici wrote:ja sam po ovom pitanju vazda bio romantik.....KiTu CvijeĆa :thumbup:

...covjek rece i bi u pravu!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
dasan

#32 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by dasan »

Stropni ventilator. Jači.
Vragolan

#33 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Vragolan »

jasko__ wrote:Šta pokloniti djevojci za 8.mart...nakon 3 godine veze, svih mogucih poklona vec isprobanih....od nakita, meda, cuka, zirafa...preko albuma sa zajednickim slikama...do buketa cvijeca....ponestaje mi ideja.....moze mala pomoc....
P.S.budžet i nije bas prevelik...jer da jeste, izbor bi bio puno laksi.... :D
sad joj umjesto buketa daj kitu cvijeca
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#34 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by anjusha »

Za Valentinovo i 8. mart prihvatam cvijece. Za NG se daju pokloni? :? Ja bih prihvatila i dobro slavlje negdje :) I onaj filmski poljubac u ponoc :D
A za rodjendane, godisnjice i sl- sve sto dobijem od srca je dobro doslo, a sto dobijem nazor bolje da mi nije ni dao... Jednom sam tako dobila neki nakit- ali kupljen navece ovako oko 6-7 sati na moj rodjendan. Nije mi nikako "sjeo". Nosila sam ga neko vrijeme (citaj par dana), onda se tuzila da mi je velik i na kraju sam ga negdje ostavila (citaj izgubila) i sad... ko bi znao gdje je....
A da je citao moje signale- poslao bi me na masazu sto bi mu bio najbolji poklon na svijetu!
Djokej

#35 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Djokej »

Neka moja pravila, 8.mart neizbježno je cvijeće.. Već ste 3 godine zajedno, trebo bi znati koje je joj omiljeno cvijeće.. Ako ne znaš, odeš u cvjećaru i zamoliš tetu da ti napravi neku lijepu kombinaciju i pokloniš joj buket.. Svaka žena voli cvijeće..
statix

#36 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by statix »

Rajsku pticu. :) Uglavnom idem sa cvjecem, eventualno uz to neki ruz ili sjajilo...

Imam ja jos dvije nane i staru, pa ti izracunaj... :D
minjonja

#37 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by minjonja »

anjusha wrote:Za Valentinovo i 8. mart prihvatam cvijece. Za NG se daju pokloni? :? Ja bih prihvatila i dobro slavlje negdje :) I onaj filmski poljubac u ponoc :D
A za rodjendane, godisnjice i sl- sve sto dobijem od srca je dobro doslo, a sto dobijem nazor bolje da mi nije ni dao... Jednom sam tako dobila neki nakit- ali kupljen navece ovako oko 6-7 sati na moj rodjendan. Nije mi nikako "sjeo". Nosila sam ga neko vrijeme (citaj par dana), onda se tuzila da mi je velik i na kraju sam ga negdje ostavila (citaj izgubila) i sad... ko bi znao gdje je....
A da je citao moje signale- poslao bi me na masazu sto bi mu bio najbolji poklon na svijetu!
zato ga lijepo natjeras da se registruje na forumu i nema potrebe za nekim signalima koje 98,7% muskaraca ne konta :D

kako sam ja lijepo dobila fikus neki dan :D

sad cekam toster :dance:
duboka_misao

#38 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by duboka_misao »

e jepat ga ako treba biti 8 mart ili neki praznik da joj nesto pokloni
putujucidzindas

#39 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by putujucidzindas »

nakit radjen naninom rukom :)
proguglaj nanina basta
chuchumbamayumbe

#40 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by chuchumbamayumbe »

anjusha wrote:Za Valentinovo i 8. mart prihvatam cvijece. Za NG se daju pokloni? :? Ja bih prihvatila i dobro slavlje negdje :) I onaj filmski poljubac u ponoc :D
Hehehe, eto vidis, ja prvi spomenuh masazu, opustanje, i vidim da se zene javljaju da bi im to godilo.
Naravno, kako i ne bi, svakome dobro dodje s vremena na vrijeme jedna strucna masaza, pogotovu ako je opustajuca, uz raznorazne mirise i ugodnu muziku.
Moja je supruga poslije masaze, kako da kazem, bila u oblacima. Toliko se opustila, relaksirala, da je, kada smo dosli kuci, zaspala kao beba. Naravno, sutradan sam joj "sve oprostio". 8-)
pp za informaciju, da ne bude da je reklama, ali ljudi gdje sam joj ja uplatio rade samo po preporuci i istinski su profesionalci. Znaci, nije to masaza dodjes i doceka te brko i ambulantni krevet, i onda da te lome i tako to. Nesto prelijepo. Ko nije probao ne zna sta je propustio. A pllus sto poklon bon upakuju tako fino da ti naprosto bude zao da otvaras poklon.
:thumbup: 8-)
goran288

#41 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by goran288 »

ma posalji joj cenera dopune,iznenadice se vidjeces.... :lol: :lol: :lol: :lol:
zelenashica

#42 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by zelenashica »

Ne znam vala al' kad vidim ovakve teme stvarno pomislim da sam ja luuuuuuda :-) ama zar nije bitan taj znak pažnje a ne i poklon.....bitno je da je od srca pa makar to i bila ubrana samo visibaba ili kaćunak pored puta.....ok je ono nekoga usrećiti,ali sreću čine male stvari,zar ne?
walkabout

#43 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by walkabout »

zelenashica wrote:Ne znam vala al' kad vidim ovakve teme stvarno pomislim da sam ja luuuuuuda :-) ama zar nije bitan taj znak pažnje a ne i poklon.....bitno je da je od srca pa makar to i bila ubrana samo visibaba ili kaćunak pored puta.....ok je ono nekoga usrećiti,ali sreću čine male stvari,zar ne?
:oops:
pupa hava

#44 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by pupa hava »

walkabout wrote:
zelenashica wrote:Ne znam vala al' kad vidim ovakve teme stvarno pomislim da sam ja luuuuuuda :-) ama zar nije bitan taj znak pažnje a ne i poklon.....bitno je da je od srca pa makar to i bila ubrana samo visibaba ili kaćunak pored puta.....ok je ono nekoga usrećiti,ali sreću čine male stvari,zar ne?
:oops: :oops:
zelenashica

#45 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by zelenashica »

pupa hava wrote:
walkabout wrote:
:oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: ja stvarno ne mogu ništa sakriti u porukama :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
pupa hava

#46 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by pupa hava »

Tvoj idealan poklon je, dakle, kakva krizaljka ili dobra...osmosmjerka... :lol:
cyprus

#47 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by cyprus »

Evo ideje: u nedjelju će kod katedrale biti vršena prodaja rukotvorina učenika centra "Vladimir Nazor" u 12 :) . Pa eto, ne bi bilo loše ni malo humanosti za dan žena :-D
zelenashica

#48 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by zelenashica »

pupa hava wrote:Tvoj idealan poklon je, dakle, kakva krizaljka ili dobra...osmosmjerka... :lol:
:lol: :lol: :lol: ma nek je od srca pa makar bila i dobro "ispisana" :D
pupa hava

#49 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by pupa hava »

zelenashica wrote:
pupa hava wrote:Tvoj idealan poklon je, dakle, kakva krizaljka ili dobra...osmosmjerka... :lol:
evo, pa uzivaj do mile volje...

http://www.kviskoteka.hr/index.php

P.S. niko ti nikad ovako romantican poklon nije dao :D priznaj :D
zelenashica

#50 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by zelenashica »

pupa hava wrote:
zelenashica wrote:
evo, pa uzivaj do mile volje...

http://www.kviskoteka.hr/index.php

P.S. niko ti nikad ovako romantican poklon nije dao :D priznaj :D
:shock: waooooooooo...fala ti puno :-D
Post Reply