Poklon za 8 mart!!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
jale
#26 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Jedna dobra ideja za poklon za 8. mart!
Jastuk od heljde!
Ovih dana sam ih prodao desetak. Uglavnom momci djevojkama uzimaju, poneko i mami.
A cijena sitnica : 32 KM
Posto nema reklame, ko je zaintersovan, neka se javi na PP da mu proslijedim link!
Jastuk od heljde!
Ovih dana sam ih prodao desetak. Uglavnom momci djevojkama uzimaju, poneko i mami.
A cijena sitnica : 32 KM
Posto nema reklame, ko je zaintersovan, neka se javi na PP da mu proslijedim link!
- Dori
#27 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
A da kupis neku majicu i odneses dole u Skenderiju da ti odstampaju nesto na njoj? Neki slogan ili nesto samo Vase sto samo Vi znate o cemu se radi?
Mozda?

Mozda?
-
Kimi_BXL
#28 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Imaju 3 stvari koje su zenama uvijek dobrodosle i koje ocekuju kad su ovi njihovi praznici Valentinovo, 8 mart, pa neka godisnjica za koju mi nikad ne znamo itd i tu nema fule.. Kakvi mikseri, usisivaci, tosteri itd
1. Nakit 2. Sminka ili parfem i 3. cvijece.. Tako da se ne zamaras idi na siguricu ili ako imas kesa uplati neki romanticni vikend negdje i tu joj daj jednu od ove 3 stvari
Ima da te livo taj vikend ko nikad 
- smurf
#29 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
A sta je osmog marta? Vasa godisnjica, njen rodjendan, ribica u akvarijumu dobila mlade? 
- JThomas
#30 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
ovo je baš super. sjeti se neke vaše interne zajebancije, koju samo vi znate, naštampaj na majicu, to baš pogađa. još "priloži" cvijet-dva i biće to super i sa ograničenim budžetom.Dori wrote:A da kupis neku majicu i odneses dole u Skenderiju da ti odstampaju nesto na njoj? Neki slogan ili nesto samo Vase sto samo Vi znate o cemu se radi?
Mozda?
-
Njanjo
#31 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
pici wrote:ja sam po ovom pitanju vazda bio romantik.....KiTu CvijeĆa
...covjek rece i bi u pravu!!
-
dasan
#32 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Stropni ventilator. Jači.
- Vragolan
#33 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
sad joj umjesto buketa daj kitu cvijecajasko__ wrote:Šta pokloniti djevojci za 8.mart...nakon 3 godine veze, svih mogucih poklona vec isprobanih....od nakita, meda, cuka, zirafa...preko albuma sa zajednickim slikama...do buketa cvijeca....ponestaje mi ideja.....moze mala pomoc....
P.S.budžet i nije bas prevelik...jer da jeste, izbor bi bio puno laksi....
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#34 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Za Valentinovo i 8. mart prihvatam cvijece. Za NG se daju pokloni?
Ja bih prihvatila i dobro slavlje negdje
I onaj filmski poljubac u ponoc 
A za rodjendane, godisnjice i sl- sve sto dobijem od srca je dobro doslo, a sto dobijem nazor bolje da mi nije ni dao... Jednom sam tako dobila neki nakit- ali kupljen navece ovako oko 6-7 sati na moj rodjendan. Nije mi nikako "sjeo". Nosila sam ga neko vrijeme (citaj par dana), onda se tuzila da mi je velik i na kraju sam ga negdje ostavila (citaj izgubila) i sad... ko bi znao gdje je....
A da je citao moje signale- poslao bi me na masazu sto bi mu bio najbolji poklon na svijetu!
A za rodjendane, godisnjice i sl- sve sto dobijem od srca je dobro doslo, a sto dobijem nazor bolje da mi nije ni dao... Jednom sam tako dobila neki nakit- ali kupljen navece ovako oko 6-7 sati na moj rodjendan. Nije mi nikako "sjeo". Nosila sam ga neko vrijeme (citaj par dana), onda se tuzila da mi je velik i na kraju sam ga negdje ostavila (citaj izgubila) i sad... ko bi znao gdje je....
A da je citao moje signale- poslao bi me na masazu sto bi mu bio najbolji poklon na svijetu!
- Djokej
#35 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Neka moja pravila, 8.mart neizbježno je cvijeće.. Već ste 3 godine zajedno, trebo bi znati koje je joj omiljeno cvijeće.. Ako ne znaš, odeš u cvjećaru i zamoliš tetu da ti napravi neku lijepu kombinaciju i pokloniš joj buket.. Svaka žena voli cvijeće..
- statix
#36 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Rajsku pticu.
Uglavnom idem sa cvjecem, eventualno uz to neki ruz ili sjajilo...
Imam ja jos dvije nane i staru, pa ti izracunaj...
Imam ja jos dvije nane i staru, pa ti izracunaj...
- minjonja
#37 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
zato ga lijepo natjeras da se registruje na forumu i nema potrebe za nekim signalima koje 98,7% muskaraca ne kontaanjusha wrote:Za Valentinovo i 8. mart prihvatam cvijece. Za NG se daju pokloni?Ja bih prihvatila i dobro slavlje negdje
kako sam ja lijepo dobila fikus neki dan
sad cekam toster
-
duboka_misao
#38 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
e jepat ga ako treba biti 8 mart ili neki praznik da joj nesto pokloni
- putujucidzindas
#39 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
nakit radjen naninom rukom
proguglaj nanina basta
proguglaj nanina basta
- chuchumbamayumbe
#40 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Hehehe, eto vidis, ja prvi spomenuh masazu, opustanje, i vidim da se zene javljaju da bi im to godilo.anjusha wrote:Za Valentinovo i 8. mart prihvatam cvijece. Za NG se daju pokloni?Ja bih prihvatila i dobro slavlje negdje
Naravno, kako i ne bi, svakome dobro dodje s vremena na vrijeme jedna strucna masaza, pogotovu ako je opustajuca, uz raznorazne mirise i ugodnu muziku.
Moja je supruga poslije masaze, kako da kazem, bila u oblacima. Toliko se opustila, relaksirala, da je, kada smo dosli kuci, zaspala kao beba. Naravno, sutradan sam joj "sve oprostio".
pp za informaciju, da ne bude da je reklama, ali ljudi gdje sam joj ja uplatio rade samo po preporuci i istinski su profesionalci. Znaci, nije to masaza dodjes i doceka te brko i ambulantni krevet, i onda da te lome i tako to. Nesto prelijepo. Ko nije probao ne zna sta je propustio. A pllus sto poklon bon upakuju tako fino da ti naprosto bude zao da otvaras poklon.
-
goran288
#41 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
ma posalji joj cenera dopune,iznenadice se vidjeces....

-
zelenashica
#42 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Ne znam vala al' kad vidim ovakve teme stvarno pomislim da sam ja luuuuuuda
ama zar nije bitan taj znak pažnje a ne i poklon.....bitno je da je od srca pa makar to i bila ubrana samo visibaba ili kaćunak pored puta.....ok je ono nekoga usrećiti,ali sreću čine male stvari,zar ne?
-
walkabout
#43 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
zelenashica wrote:Ne znam vala al' kad vidim ovakve teme stvarno pomislim da sam ja luuuuuudaama zar nije bitan taj znak pažnje a ne i poklon.....bitno je da je od srca pa makar to i bila ubrana samo visibaba ili kaćunak pored puta.....ok je ono nekoga usrećiti,ali sreću čine male stvari,zar ne?
-
pupa hava
#44 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
walkabout wrote:zelenashica wrote:Ne znam vala al' kad vidim ovakve teme stvarno pomislim da sam ja luuuuuudaama zar nije bitan taj znak pažnje a ne i poklon.....bitno je da je od srca pa makar to i bila ubrana samo visibaba ili kaćunak pored puta.....ok je ono nekoga usrećiti,ali sreću čine male stvari,zar ne?
-
zelenashica
#45 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
pupa hava wrote:walkabout wrote:zelenashica wrote:Ne znam vala al' kad vidim ovakve teme stvarno pomislim da sam ja luuuuuudaama zar nije bitan taj znak pažnje a ne i poklon.....bitno je da je od srca pa makar to i bila ubrana samo visibaba ili kaćunak pored puta.....ok je ono nekoga usrećiti,ali sreću čine male stvari,zar ne?
![]()
-
pupa hava
#46 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Tvoj idealan poklon je, dakle, kakva krizaljka ili dobra...osmosmjerka... 
- cyprus
#47 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Evo ideje: u nedjelju će kod katedrale biti vršena prodaja rukotvorina učenika centra "Vladimir Nazor" u 12
. Pa eto, ne bi bilo loše ni malo humanosti za dan žena 
-
zelenashica
#48 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
pupa hava wrote:Tvoj idealan poklon je, dakle, kakva krizaljka ili dobra...osmosmjerka...
-
pupa hava
#49 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
evo, pa uzivaj do mile volje...zelenashica wrote:pupa hava wrote:Tvoj idealan poklon je, dakle, kakva krizaljka ili dobra...osmosmjerka...![]()
![]()
ma nek je od srca pa makar bila i dobro "ispisana"
http://www.kviskoteka.hr/index.php
P.S. niko ti nikad ovako romantican poklon nije dao
-
zelenashica
#50 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
pupa hava wrote:evo, pa uzivaj do mile volje...zelenashica wrote:pupa hava wrote:Tvoj idealan poklon je, dakle, kakva krizaljka ili dobra...osmosmjerka...![]()
![]()
ma nek je od srca pa makar bila i dobro "ispisana"
http://www.kviskoteka.hr/index.php
P.S. niko ti nikad ovako romantican poklon nije daopriznaj