...................jest bome grijeh Edo maajkoEdo Maajka:
Sevdah o rodama
...ovdje, više ne dolaze ni rode
ne gode im više naše flaše
balkan im više jednostavno ne paše
jer grijeh je rodit dijete tu 'dje meci lete
'dje seljaci prijete i 'dje su pametni postali mete
ujutro želuci bole pa pijemo uzole glave bole jer slušamo morone
pijemo kafetine pa na kordone uz apaurine jer otišli su živci onaj dan kad su o'šle i firme...
BiH omladina ne zasluzuje bolje...
-
margareta
-
Mrmak

Ovo nije losa ideja samo sto bih ja to jos spustio.
Sta znam, demarkaciona linija bi mozda trebala biti ona generacija maloljetnika koji prije 15 godina nisu imali pravo glasa ali i te kako placaju posljedice onih koji su glasali.
Sad, godina gore-dole ne igra ulogu.
Ja godinama govorim da oduzmemo pravo glasa starcima samo sto me svi blijedo gledaju. Oni su sve i zasrali.
Kazu da moj stav nije demokratski.
Ima l' kakvog valjanog razloga da bude???
-
margareta
Malo sutra tvoj stav nije demokratski! Jesu.Stari metuzalemi su sve svoje kretenoidno mahalashke, primitivizme i konzervatizmeMrmak wrote:
Sta znam, demarkaciona linija bi mozda trebala biti ona generacija maloljetnika koji prije 15 godina nisu imali pravo glasa ali i te kako placaju posljedice onih koji su glasali.
Ja godinama govorim da oduzmemo pravo glasa starcima samo sto me svi blijedo gledaju. Oni su sve i zasrali.
ostavili vama mladima na vashu grbacu!!!!
Svi preko 50 kuka nek' laganice odstupe sa svih svojih polozaja
i ostave vam vec jednom prostora da slobodno dishete!!!!
-
rajvosa
#29 Re: BiH omladina ne zasluzuje bolje...
ahuseino wrote:Rajvosa, jesi li ti jedan od "mladih" sarajlija?
Ako nisi, ne znam cemu negativa.
Ako jesi, dali si ti jedan od onih sto cekaju da im padne u krilo, i zasto pitas covjeka sta je ON uradio za omladinu. Co'ek fino pokusava motivirati mlade da SAMI nesto urade.
Bosnjo,
Nisam super expert, ali se malo razumijem... Jedan mali marketing savjet... Na sajtovima bi samo malo organizovao sadrzaj u pregledniji kostur.
....Ne znam, mozda je to moja profesionalna deformacija....
'Vako mi je puno texta da citam, i koliko god da to bio motivational content, you lost me after a few paragraphs (if that).
... tome jos dodas da nemam puno vremena citat'...
Kad bi bilo categorized, onda bi ja mogao naci sta me interesuje....
Bez uvrede, nemam lose namjere...samo da pomognem...svidja mi se tvoja inicijativa.
Nisam uspio docitati, jeli ovo pruzas besplatne services (za mlade u Bosni)?
Ako da, i ako imas ozbiljnu agenda, ja imam poznanstava ovdje sa nekim NGOs.
Sta ti mislis jesam li il nisam
Pitanje
U kojoj americkoj vukojebini ti zivis
Pitanje za Bosnjo
Jel bosnjo kad vam u njemackoj gostuju Halid Muslimovic i tri dervisa..
Dakle vi i vama slicni nemaju pravo govoriti da BiH omladina ne zasluzuje bolje.
-
bosnjo
#31 Re: BiH omladina ne zasluzuje bolje...
rajvosa wrote: Pitanje za Bosnjo
Dakle vi i vama slicni nemaju pravo govoriti da BiH omladina ne zasluzuje bolje.
Prije nego sto mozes da postavis elokventno pitanje, ja i ostali jos cekamo tvoj komentar o tome sta je do sada bio moj doprinos mladima.rajvosa wrote:
Pitanje za Bosnjo
Kako znas, ja nisam od tebe trazio da obrazlozis sta ti radis po istoj temi, jer znam da odgovora ne bi bilo. Lako je sjediti pred monitorom i zaprdjevati, ali valja ponekada nesto konkretno uciniti... i onda biti spreman isto braniti pred drugima.
Ja i dalje stojim iz svega sto sam napisao. Ako zelis argumentativnu polemiku, izvoli. Ako mislis da si "one-line" komedijas, drugi ce to da ocijene.
-
bosnjo
Vrlo dobro. Dob od 36 godina je bilo cista "shacologija" koja nema nikakvu cvrstu bazu te se moze lako izmjeniti.Mrmak wrote:
Posto mi trenutno po ovoj temi imamo dosta dobar odziv, zasto ne bismo pozvali i druge da po istoj doprinesu, pa da svi zajedno odredimo realnu starosnu granicu za moguce vodje u DemPro? Da ponovim, ja sam davno pregurao 36 i time sebe unaprijed diskvalifikao.
Svako u zivotu ima sansu--i ne samo jednu. Ponekada treba zgrabiti vola za rogove jer drugog puta nema.
-
bosnjo
Mrmak wrote:Dobra ova prica o mladima, nema sta.
Ista prica o moralisanju se stalno ponavlja.Idiot wrote: Probudi se????
Licemjerje novinara sarajevskog Oslobodjenja Ibrahima Prohic´a.
Elem, ovaj gospodin pisˇe u izdanju od 21.06.2004:
Probudi se
Dvije trec´ine mladih, kazˇu ankete, zˇele napustiti BiH. Sebe i rjesˇenje svojih egzistencijalnih potreba vidi vani. Komentari i interpretacije takve orijentacije najvitalnijeg segmenta drusˇtva ostaju na nivou povrsˇnog i nenaucˇnog pristupa. .....
Edo Maajka:
Sevdah o rodama
...ovdje, visˇe ne dolaze ni rode
ne gode im visˇe nasˇe flasˇe
balkan im visˇe jednostavno ne pasˇe
ujutro zˇeluci bole pa pijemo uzole glave bole jer slusˇamo morone
pijemo kafetine pa na kordone uz apaurine jer otisˇli su zˇivci onaj dan kad su o'sˇle i firme...
Jos jedno brdo razloga zasto je krajnje vrijeme da se mladi aktivno udruze u rad organizacije kojom ce moci da se glasnije cuju. Individualno se ne moze nista--isto je samo vapaj i frustracija koja nista izmjeniti nece. Ne valja dozvoliti karijeristima bilo koje vrste--politickim ili ekonomskim--da naqm se smiju u lice.
-
vodolija_33
Omladina nije lijena nego demoralisana!!! To dobro upamti!!! Da nisam imala ludu sreću, i ja bih vjerovatno daavnih dana potonula.
Završila sam fakultet od kog imam samo gastritis i pokoju bijelu vlas na glavi. Obećavali nam kule i gradove, samo što nam nisu rekli kako su te "kule i gradovi" rezervisani isključivo za babinu djecu a ne za nas "ostale". 1001x aplicirala, borila se, grabila, zvala... kontam ja pametna, sposobna, ambiciozna, vrijedna.... Nema to nikakve veze s tim.
Nepotizam, korupcija i lopovluk!!! To su problemi naše omaldine!
Završila sam fakultet od kog imam samo gastritis i pokoju bijelu vlas na glavi. Obećavali nam kule i gradove, samo što nam nisu rekli kako su te "kule i gradovi" rezervisani isključivo za babinu djecu a ne za nas "ostale". 1001x aplicirala, borila se, grabila, zvala... kontam ja pametna, sposobna, ambiciozna, vrijedna.... Nema to nikakve veze s tim.
Nepotizam, korupcija i lopovluk!!! To su problemi naše omaldine!
-
bosnjo
Dobra primjedba. Ali mora da priznas da nisam upotrijebio "lijena", mozda ti ne bi ni reagovala? Ponekada provokacija nije losa.vodolija_33 wrote:Omladina nije lijena nego demoralisana!!! To dobro upamti!!! Da nisam imala ludu srec´u, i ja bih vjerovatno daavnih dana potonula.
Zavrsˇila sam fakultet od kog imam samo gastritis i pokoju bijelu vlas na glavi. Obec´avali nam kule i gradove, samo sˇto nam nisu rekli kako su te "kule i gradovi" rezervisani iskljucˇivo za babinu djecu a ne za nas "ostale". 1001x aplicirala, borila se, grabila, zvala... kontam ja pametna, sposobna, ambiciozna, vrijedna.... Nema to nikakve veze s tim.
Nepotizam, korupcija i lopovluk!!! To su problemi nasˇe omaldine!
Ja sam siguran da bi mladi kroz DemPro dobili ne samo glas nego javnu ili precutnu saradnju onih koji ocekuju ovako nesto da se dogodi (EU, Ashdown). Vrijedi pokusati.
U svakom slucaju: Pomozi sam sebi pa ce ti i bog pomoci.
-
SUNCICA_SA
Mrmak wrote:Dobra ova prica o mladima, nema sta.
Ista prica o moralisanju se stalno ponavlja.Idiot wrote: Probudi se????
Licemjerje novinara sarajevskog Oslobodjenja Ibrahima Prohića.
Elem, ovaj gospodin piše u izdanju od 21.06.2004:
Probudi se
Dvije trećine mladih, kažu ankete, žele napustiti BiH. Sebe i rješenje svojih egzistencijalnih potreba vidi vani. Komentari i interpretacije takve orijentacije najvitalnijeg segmenta društva ostaju na nivou površnog i nenaučnog pristupa. Ponavljaju se uopštene tvrdnje: to je posljedica ekonomske (društvene) krize u BiH, lošeg socijalnog statusa i perspektive mladih. Bauk ankete ponavlja se ciklično nekoliko puta godišnje. Mediji prenesu rezultate i sve ostaje na nivou dnevne teme. Nauka šuti, država (politika) problem ne respektira ili joj stanje odgovara. A mladi? Oni žive u iluziji da se sve može riješiti prelaskom Šengenske crte. Tamo će ih dočekati sunce. Važno je pobjeći iz bosanskog blata. Njihova percepcija (i očekivanja) je reducirana i iskrivljena. Ovdje vide samo loše, tamo samo ono što je dobro. Evropu, doduše, čine uredjene države, i to je bogatiji svijet. To je ono što je iz bosanske perspektive privlačnije. No, odavde se ne vide problemi, uskraćenja, pa i devijacije. Ko zna kako bi ko od ovih naših (dvije trećine) tamo prošao. Jesu li svi baš spremni za bespoštednu utakmicu koja tamo vlada? I važnije, da li je baš tačno da u BiH nema hljeba? Problem je sto u ovu zemlju malo ko vjeruje, mladi ponajmanje. Problem je i to što mladi očekuju da im neko drugi promijeni status. Zaboravljaju da niko nikome na društvenoj sceni neće podariti nešto vrijedno "nako". Rješenje neće doći samo od sebe. Valja za njim tragati, potegnuti ideju i energiju, a kreaciju pretočiti u akciju. Valja se udruživati i osmisliti projekat prodora u vitalne strukture društva. Igrajte na svoje znanje, sposobnost i rad. Zaboravite milost, bilo čiju. Ovo je vaša zemlja, više nego vaših očeva.
Lijepo sročeno. Još samo jedna šuplja u nizu patriotskih sranja o domovini. Jednoj i jedinoj.
Zemlja naših očeva???
Onih istih koji su prije petnaest godina nakon što su spičkali sve blagodeti Titovog sistema i što su nas, svoju djecu, učili mržnji???
Onih istih koji su doveli nacionalističku bagru zaslijepljeni pričom o šarenim lažama i što na prvog komšiju udariše.
Onih istih što na vlast dovedoše glupake koji nam tutnuše puške u ruke, otjeraše nas u rovove, konc-logore...
Ulagali su u našu budućnost?? Klanjima, ubijanjima, mržnjom?
Njihova percepcija (i očekivanja) je reducirana i iskrivljena??
Pa kakva bi to percepcija trebala da bude gospodine Prohiću kada živite u zemlji gdje oni koji upravljaju narodnim dobrom za svoje večere, svečane haljine i skupocjene automobile spičkaju 25 000 000 KM?
Kakva bi to percepcija trebala da bude gdje profesori sarajevskih univerziteta otvoreno izjavljuju da im studenti gladuju??
Ili možda gdje je vojska došla do te granice da se razmišlja o zaustavljanju procesa regrutacije jer kazan je prazan??
Znate li da su onih 25 miliona koje je banda spičkala suma ravna fondovima sto je tzv. Vijeće Ministara ove jebene zemlje fol planiralo za obnovu stambenog fonda?? A i to je lipši magarce do zelene trave.
Zato, gospodine Prohiću, ne serite mladima jer to je generacija koja je preko svojih ledja iznijela sve gluposti i sva kurčenja vaše generacije. Pretpostavljam da ste prije 15-ak godina lafo glasali. Prije 15 godina je VAŠA usrana generacija rješavala sudbinu moje JEBENE generacije jer dok ste Vi u Titino doba išli po sunčanom Jadranu mi smo u naše doba gladovali, bili ubijani, silovani, rastjerani, sakaćeni... Zahvaljujući vašim mudrim i dalekovidnim odlukama.
Poštedite nas velikih oda o zemlji naših očeva. Poštedite nas licemjerstva jer i onako je voda došla do grla. Poljubite tu mladost koja mora otići napolje u guzicu jer odlazeći tamo, u nesigurnost, gdje ih svaka šuša šuta kako hoće ne zaboravljaju svoju zemlju. Svaki mjesec šalju genge kući da im roditelji, oni isti koji su inteligentno odlučili ovu sadašnjost, ne pomru od gladi jer "narodna" vlast je profućkala sve što se profućkati moglo.
Penzije, školstvo, zdravstvo... Kažu da ta dijaspora, sa iskrivljenom i reduciranom percepcijom (čitaj mladi) godišnje u zemlju šalje preko 1,5 milijardi dolara. Pa to je jedina privredna grana koja fercera kako treba. Poštedite nas licemjerstva pričom o tome da trebamo igrati na naše znanje, sposobnost i rad. Ne možemo od kojekavih Tihića, Paravaca, Čovića.
Onih istih koje je Vaša generacija opet dovela na vlast i koje je poslala u Parlament.
Za kraj, umjesto Alekse Šantića i onog "Ostajte ovdje.." preporučujem Vam stihove nekog mnogo mlađeg i mnogo zrelijeg, nekog iz MOJE generacije.
Edo Maajka:
Sevdah o rodama
...ovdje, više ne dolaze ni rode
ne gode im više naše flaše
balkan im više jednostavno ne paše
ujutro želuci bole pa pijemo uzole glave bole jer slušamo morone
pijemo kafetine pa na kordone uz apaurine jer otišli su živci onaj dan kad su o'šle i firme...
-
vodolija_33
Ne bih da zvučim kako neko kukumakalo, jer nisam takva, ali ni ovi u zagradi koje si naveo (a ja ih obojih u crvenobosnjo wrote:Dobra primjedba. Ali mora da priznas da nisam upotrijebio "lijena", mozda ti ne bi ni reagovala? Ponekada provokacija nije losa.
Ja sam siguran da bi mladi kroz DemPro dobili ne samo glas nego javnu ili precutnu saradnju onih koji ocekuju ovako nesto da se dogodi (EU, Ashdown). Vrijedi pokusati.
U svakom slucaju: Pomozi sam sebi pa ce ti i bog pomoci.
Ne kažem da nemaju sposobnih ljudi. Imaju, i ja ih poznajem. Ali malo ih je brateee...
A na ovu tvoju posljednju rečenicu još bih dodala, ako smijem, A BOGA MI I BABO
Znaš li ti bolan, da u BiH postoje firme koje se non-stop šire a nigdje oglasa za poziciju??? Npr. BH Telecom, BH POŠTA, Elektrodistribucija, TVORNICA DUHANA Sarajevo. Jes' da zakon predviđa drugačije
Lijep pozdrav
-
bosnjo
U Sarajevu postoji website za zaposljavanje (http://www.posao.ba). I ako je napravljen funkcionalnim, bojim se da nece dugo trajati s obzirom na los odziv poslodavaca prema istom. Svugdje je obicaj da poslodavac plati za servis oglasa na ovakvom websajtu, ali meni licno izgleda da posao.ba mora da pretrazuje dnevne novine i kopira oglase za poslove besplatno da bi ih oglasili. Valja nekako prezivjeti.vodolija_33 wrote:
Znasˇ li ti bolan, da u BiH postoje firme koje se non-stop sˇire a nigdje oglasa za poziciju??? Npr. BH Telecom, BH POSˇTA, Elektrodistribucija, TVORNICA DUHANA Sarajevo. Jes' da zakon predvi?a drugacˇijeali oni su iznad zakona
![]()
Naravno da se zaposljavanje vodi po onome: koga znas, a ne sta znas. Mozda jadni babo treba ponovo da odrijesi kesu i pozove kompletno kadrovsko na besplatan rucak! Ali od glave riba smrdi: za dugotrajno rjesenje stvari treba politicki mijenjati.
-
BosnjakAga
#41 Re: BiH omladina ne zasluzuje bolje...
Gdje mogu da se uclanim ?margareta wrote:Koliko je dobro ? Mladi ako zele VLASTITI uspjeh NE SMIJU biti nicijibosnjo wrote:Lijepo i vazno. Bilo bi dobro saznati nesto vise of broju istih, ali i ovo je dobro... za pocetak.Fair Life wrote:Svaki trec´i opc´inski odbornik SDA - omladinac!
Nakon posljednjih lokalnih izbora u BiH najvec´i broj mladih odbornika u opc´inskim vijec´ima dolazi iz SDA. Povodom dobijanja velikog broja mandata, Asocijacija mladih te stranke je u Sarajevu 6. novembra 2004. organizirala promociju mladih vijec´nika izabranih oktobra ove godine. U sklopu promocije odrzˇan je i seminar pod nazivom "Uloga i znacˇaj mladih vijec´nika SDA".
politicki paravan !!!!!
Moraju SVOJ uspjeh GRADITI na vlastitoj POLITICKOJ PLATFORMI bez ucesca NACIONALNIH stranaka !!!!
- ahuseino
#42 Re: BiH omladina ne zasluzuje bolje...
Vrlo pametan odgovor, sad me kopkarajvosa wrote:
Pitanje
... um....
....ma sta znam...
...
...cekaj
...sad sam se potpuno zbunio
...
...mo's biti i u pelenama sto se mene tiche....
-
rajvosa
#43 Re: BiH omladina ne zasluzuje bolje...
Vidis da sam te skonto zacas, nemoj se ljutitiahuseino wrote:Vrlo pametan odgovor, sad me kopkarajvosa wrote:
Pitanje
....
... um....
....ma sta znam...
...po argumentima mozda da si izmedju srednje skole i faxa
...
...cekaj...nije bilo argumenata samo plac
....
...sad sam se potpuno zbunio...
...al' neka skontacu te ja samo da ti procitam jos koji post....
...ali kad ti neko pruza ruku prihvati
....
Ljubomora
je poremechaj izazvan, po nekima nedostatkom sexa, po nekima para, al u svakom slucaju NEDOSTATKOM nechega (moz' bit i pameti)
......
Sto se VUKOJEBINE tiche, zivim u nekom selu po imenu Boston, sto se po kulturi moze mjeriti samo sa svjetskim metropolama kao Blazuj, Hrasnica, Olovo, Sjenica, Virovitica ....
![]()
![]()
Rodni mi grad Sarajevo sam ostavio "GRADSKIM" kompleksasima (sto uzimaju nickove da indiciraju isto) da imaju vjecnu temu raspravljanja, ko je s koje VUKOJEBINE i kad shljeg'o.
Ti to nisi radio, ti si malo mladji
Savjet
Ma netreba ti
ps
Dobro si ovo pomixo ;virovitica, olovo i sjenica .Ta tri grada nemaju puno slicnosti.Poceo i ti o evropi ko da si pravi amer
- ahuseino
#44 Re: BiH omladina ne zasluzuje bolje...
rajvosa wrote:Vidis da sam te skonto zacas, nemoj se ljutitiahuseino wrote:Vrlo pametan odgovor, sad me kopkarajvosa wrote:
Pitanje
....
... um....
....ma sta znam...
...
....
....
Ljubomora
je poremechaj izazvan, po nekima nedostatkom sexa, po nekima para, al u svakom slucaju NEDOSTATKOM nechega (moz' bit i pameti)
......
Sto se VUKOJEBINE tiche, zivim u nekom selu po imenu Boston, sto se po kulturi moze mjeriti samo sa svjetskim metropolama kao Blazuj, Hrasnica, Olovo, Sjenica, Virovitica ....
![]()
![]()
Rodni mi grad Sarajevo sam ostavio "GRADSKIM" kompleksasima (sto uzimaju nickove da indiciraju isto) da imaju vjecnu temu raspravljanja, ko je s koje VUKOJEBINE i kad shljeg'o.
.I onaj debeli sto se naziva bosnjo
on je garant u Njemackoj.K'o da ga vidim zbrisao negdje pocetkom rata ,obukao dimije
, prekrio se po glavi
pa ga nisu skontali
.
Ti to nisi radio, ti si malo mladjimislim po godinama naravno i stepenu inteligencije
koja navire iz tvojih intelektualno osebujnih recenica..
![]()
![]()
![]()
Savjet![]()
Ma netreba ti![]()
ps
Dobro si ovo pomixo ;virovitica, olovo i sjenica .Ta tri grada nemaju puno slicnosti.Poceo i ti o evropi ko da si pravi amer, da nekazem jenki
..
Chers cowboy
...Patrioto povuci vojnu, povucu i ja pa da vidimo....
...Nema ljutnje naravno...
...Zaboga kako ste me prepoznali (jos tako zacas)?... Jel' posto sam rekao gdje zivim ili inteligencijom.... Bosnju prije ili nakon sto ti je rekao da mu je preko 36 g....
....."Stepenu inteligencije"....
......"Intelektualno osebujnih recenica"....
...Izvinjenje...trebao sam se prije obratiti i problemu naobrazbe; ja kazem - komplexi i ljubomora ..... nije ti lako
...Ovo drugo ti ne nabijam na nos, nisi ti kriv
PS Bio bi ti pozdrav efektivniji da si ga pravilno napisao.
...aj' se sad fino vrati pa ispravi...
-
rajvosa
#45 Re: BiH omladina ne zasluzuje bolje...
ahuseino wrote:rajvosa wrote:Vidis da sam te skonto zacas, nemoj se ljutitiahuseino wrote: Vrlo pametan odgovor, sad me kopka....
... um....
....ma sta znam...
...
....
....
Ljubomora
......
![]()
![]()
.I onaj debeli sto se naziva bosnjo
on je garant u Njemackoj.K'o da ga vidim zbrisao negdje pocetkom rata ,obukao dimije
, prekrio se po glavi
pa ga nisu skontali
.
Ti to nisi radio, ti si malo mladjimislim po godinama naravno i stepenu inteligencije
koja navire iz tvojih intelektualno osebujnih recenica..
![]()
![]()
![]()
Savjet![]()
Ma netreba ti![]()
ps
Dobro si ovo pomixo ;virovitica, olovo i sjenica .Ta tri grada nemaju puno slicnosti.Poceo i ti o evropi ko da si pravi amer, da nekazem jenki
..
Chers cowboy
...Patrioto povuci vojnu, povucu i ja pa da vidimo....
...Nema ljutnje naravno...
...Zaboga kako ste me prepoznali (jos tako zacas)?... Jel' posto sam rekao gdje zivim ili inteligencijom.... Bosnju prije ili nakon sto ti je rekao da mu je preko 36 g....
....."Stepenu inteligencije"....![]()
![]()
![]()
![]()
......"Intelektualno osebujnih recenica"....![]()
![]()
![]()
...Izvinjenje...trebao sam se prije obratiti i problemu naobrazbe; ja kazem - komplexi i ljubomora ..... nije ti lako.....
...Ovo drugo ti ne nabijam na nos, nisi ti kriv....
PS Bio bi ti pozdrav efektivniji da si ga pravilno napisao.
...aj' se sad fino vrati pa ispravi...
Cuj povuci vojnu
Kako nisi razunio pozdrav
"Zivio kravaru"
- ahuseino
#47 Re: BiH omladina ne zasluzuje bolje...
Da sam bio vatrogasac (a nisam), i to je za ljude.rajvosa wrote:
Cuj povuci vojnu, dobra ti ova
.Ma hajde znam da si bio vatrogasac
.Zato je i izgorilo pola grada..
Kako nisi razunio pozdrav![]()
a, ja ti fino napisao na engleskom..Hajde dobro
prevest cu ti
![]()
"Zivio kravaru"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I vidim iz tvog broken English-a da tvoje prikriveno zanimanje polako IZVIRE..... jos malo pa cu ti i korijene prokontat.
...
...
... Haj' ti nama jos jednu na engleskom za kraj, znam da mozes bolje nego prosli put
- ahuseino
Preduhitrio si me.rajvosa wrote:For Mr. Ahuseino
What's up mate![]()
, u must be tired of me??
.OK that was fucking funny
,thank u so much
Have a fun
ps
U'r nice guy, don't take it to seriously
![]()
Ali sto ti deres taj engleski:
Have a fun
-
bosnjo
OK rajvosa, kasno je; dosta si se danas naigrao i vrijeme je da ides u krevet. Ostavi tete i cike da razgovaraju. Nemoj zaboraviti casu mlijeka.rajvosa wrote:For Mr. Ahuseino
What's up mate :shock: :( , u must be tired of me?? :( .OK that was fucking funny :lol: ,thank u so much
:) Have a fun
ps
U'r nice guy 8) , don't take it to seriously :-) :-)
Bye-bye
-
rajvosa
Pa da se pozdravimo domacinebosnjo wrote:OK rajvosa, kasno je; dosta si se danas naigrao i vrijeme je da ides u krevet. Ostavi tete i cike da razgovaraju. Nemoj zaboraviti casu mlijeka.rajvosa wrote:For Mr. Ahuseino
What's up mate![]()
, u must be tired of me??
.OK that was fucking funny
,thank u so much
Have a fun
ps
U'r nice guy, don't take it to seriously
![]()
Bye-bye
ps
zivjeli priglavci