Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

seln

#26 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?

Post by seln »

VjecitiStudent wrote:
seln wrote:
VjecitiStudent wrote: Moze li obrazlozenje, pliz.
Zar je PK novinar, zar nije karijeru pravio ko snimatelj?
Zato sto vise nisu istinska socijaldemokratija, postali su paratcici, umijesani su u kriminal...je li dosta?
Ko sto vec napisah, "zna se" nije prihvatljiv argument.
Ako imas problema sa metodologijom, npr. neki od jutrosnjih opisa i analiza prebjega V. Mijovica u D.Avaz su primjeri korektne i prihvatljive argumentacije u ovom slucaju.

PS. SP je jedan od mojih favorita za ovu listu, no ja cu svoj prijedlog nesto poslije pristojno argumentovati.
Sa apsolutno istom argumentacijom ti optuzujes SDP da su poceli rat, izvrsili pokolj u Srebrenici, da koce pristup Eu, da...
valjda i ja mogu koristiti iste argumente :-)
seln

#27 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?

Post by seln »

VjecitiStudent wrote:
seln wrote: Slusaaj, lagano mi se penjes na Pravdu sa tvojim pametovanjem. Ni Hitler nije optuzen ni osudjen.
Je li prihvatljiv argument da je zlocinac? Ako nemas nista drugo osim jeftine polemike, nemoj se ni javljati, Ugo.
Ne trazim pravomocnu presudu vec obicne argumente za kandidaturu, nekoliko korektno logicki uredjenih recenica.
Zar je to tako fucking tesko?
Ok.
Ne moze dokazati porijeklo imovine. Uzima kredite namijenjene fukari. Huska narod i socijalne grupe jedne na druge.
Vrijedja. Potice na vrijedjanje. Vrijedja inteligenciju sagovornika ascare lazima. Bivsi komunis se predstavlja zastitnikom vjere. Manipulira politicarima. Manipulira borcima. manipulira radnicima. Bosanski Goebbels.
Treba li jos ili je tvoja potreba za objektivnoscu zadovoljena, Ugo?
VjecitiStudent

#28 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?

Post by VjecitiStudent »

seln wrote:
VjecitiStudent wrote: Ne trazim pravomocnu presudu vec obicne argumente za kandidaturu, nekoliko korektno logicki uredjenih recenica.
Zar je to tako fucking tesko?
Ok.
Ne moze dokazati porijeklo imovine. Uzima kredite namijenjene fukari. Huska narod i socijalne grupe jedne na druge.
Vrijedja. Potice na vrijedjanje. Vrijedja inteligenciju sagovornika ascare lazima. Bivsi komunis se predstavlja zastitnikom vjere. Manipulira politicarima. Manipulira borcima. manipulira radnicima. Bosanski Goebbels.
Treba li jos ili je tvoja potreba za objektivnoscu zadovoljena, Ugo?
Kandidatura prihvacena!
Idemo dalje, jos je devet slobodnih mjesta na listi.
Locked