hehe ima nas znaci!
ma mani te se ovog tipa majstorinha, sto neko na nekoj drugoj temi rece: svakom postu i temi treba bit poklopac! stime....(nek je on za 3 mjeseca preko 1000 postova protipkao)
sto se tice ´"mog" bayerna, za koga navijam od vremena Wegmana, Lerby-a i Jean-Marie-Pfafa, konacno da je poslozio ekipu da valja:
Riberi, ne da sam sretan sto je on min 4 godine u Bayernu, nego sam euforican! Sto je nekad bio mateus i efenberg, tako ce biti riberi jako vazan igrac za bayern, hem sto je mlad, hem sto je tehnicar i ne plasi se velikih tekmi (ko ona pi*ka Balak), hem sto je Mundjos

Ma igracina!
Jedino ko sto rece vanjki odbrana je boljka ovog tima: Kahn je presao svoj cenit i trebao bi malom rensingu prepustit go, jer stvarno mu se desavaju pocesto greske (go protiv Gladbaha) onaj van buyten, Boga pitaj sta je heneß snjim htio, ni u Zelji ne bi bio standardan! Lucio nekad odigra (protiv milana prva tekma) fenomenalno, nekad ga van buyten zarazi pa igra za fildzan ligu! Nadam se da ce demichelis i Ismael da poprave to, mada mislim da pod hitno treb ajos jedno pojacanje.
Schlaudraff --> promasaj ko i podolski. Makaay je trebao ostat, jer se vidi ako je ko povrijedjen (klose il sad toni) ko ce u napadu da igra?
Hamit me iznenadio, mozda bi ipak mogao bit pojacanje.
eh da vidimo sta ce bit, al mislim UEFA-CUP, prvenstvo sigurno uzimamo. Onima sto pricaju o schalke, ako schalke uspije da se kvalifikuje za UI_Cup bit ce uspjeh! jer je to taraba tim, sa taraba upravom. zivi bili pa vidjeli, jer sad se igra liga shampiona, znaci srijeda-subota ritam, proci ce ko HSV one sezone, pa se jedva spasise od ispadanja!
I dalje mislim da smo Bremen i mozda opet Leverkusen mogu bayernu donekle parirati!
Uzdravlje i smrt savezu!