Gledaj, bolan ne bio, slike na linku što sam postaviokaranana wrote:da je ljubav i sex podforum ili bez cenzure, sad bi ja dao komentar a pro pro rijeci dizati, dizanje....Hypo-Alpe-Adria wrote:Apro pro ove teme.
Ja sam za jednoglasan zaključak: primiti iranke, a muškarce vratiti da dižu tu revoluciju.
Ta nećemo još i to raditi za njih.
Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
- Ahmmed
#26 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
- karanana
#27 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
ma pregledo sam bolan. gledo sam ja i prije ovaj slide show. nije mi jasno kako im se ne dize revolucija kad vide sve ovo.Ahmmed wrote:Gledaj, bolan ne bio, slike na linku što sam postaviokaranana wrote:da je ljubav i sex podforum ili bez cenzure, sad bi ja dao komentar a pro pro rijeci dizati, dizanje....Hypo-Alpe-Adria wrote:Apro pro ove teme.
Ja sam za jednoglasan zaključak: primiti iranke, a muškarce vratiti da dižu tu revoluciju.
Ta nećemo još i to raditi za njih.83 % , za ženit, namah
- Ahmmed
#28 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Ma, stalno je kod njih revolucija 
- arzuhal
#29 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Ovo dovest u BiH!?
Ne trebaju nam take nesavjesne...
Ovaku nekulturu i uništavanje žive ograde i nepoštivanje tih nakih zelenih površina nisam zapamtio otkad sam parkir'o na naku ledinu na Alipašinom, pa mi kaznu prikačiše...bingov buraz wrote:![]()
- Ahmmed
#30 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Pa, ne budi nakraj srca-....Još je mlada i zelena, ima vakta, naučit će....arzuhal wrote:Ovo dovest u BiH!?
Ovaku nekulturu i uništavanje žive ograde i nepoštivanje tih nakih zelenih površina nisam zapamtio otkad sam parkir'o na naku ledinu na Alipašinom, pa mi kaznu prikačiše...bingov buraz wrote:![]()
- bingov buraz
#31 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Tema je svakako cirkus,koja ce to budala kod nas bjezati
ali to nije razlog da se jos malo ne uziva u perzijskoj ljepoti

ali to nije razlog da se jos malo ne uziva u perzijskoj ljepoti

- bogoljub
#32 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Iako je tema otišla tamo gdje je i trebala otići tj. u Zezaciju i Šprdnju. Ipak mislim da je postavljać imao neke druge namjere čim je u jedan koš strpao Iraq i Iran i to na podforumu Politika!
Možda i griješim!
Možda je samo dovoljno ne informisan!
Možda i griješim!
Možda je samo dovoljno ne informisan!
- karanana
#33 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
i kada uzmemo prijedlog postavljaca da iste smjestimo u hercegovinu istocnu i zapadnu gdje su vecina srbi i hrvati, mislim da mozemo da skontamo originalnu poentu teme.
ali nek smo je skrenuli dok nas ne ugase.
-
pengpeng
#34 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Ma ko ce da gasi, niko ne smije da nas bije osim nase milcije. 
- arzuhal
#35 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Trebamo otvorit vrata Iraku, Iranu, Afganistanu...Baciš pogled, za nekih 20 godina, sa nekog uzvišenja, a ono se ispod presijavaju polja maka u svim nijansama crvene...tamo negdje u modroj daljini - nuklearna postrojenja za nako obogaćivanje...tišina odsvakle, rahatluk, jer je baš potpisano primirje i prekid petogodišnjeg sunitsko-šiitskog sukoba u dolini Spreče...Pod sankcijama smo EU, USA, Mikronezije i Okeanije...Imamo razvijene odnose sa Kinom, zbog proaktivnog djelovanja Kineske Komunističke Partije BiH i njihove dijaspore...Srbi u RS-u ..bu majku svima što se navakat ne ocjepiše...
- Skijash
#36 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Što se tiče teme, možemo poslužiti kao tranzit, nema ovdje zaustavljanja. Ne zato što mi smetaju, nego zato što će im trebati par sati ili dana da shvate u kakvom smo tek mi zajebu. Još će nam iz sažaljenja, dok se budu spremali da nastave put ka Berlinu i Malmeu, dati i nešto siće.
A što se tiče Iranki, ima boljih Bosanki.
A što se tiče Iranki, ima boljih Bosanki.
- Šunj
#37 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Zaboravio si i Posavinu.karanana wrote:i kada uzmemo prijedlog postavljaca da iste smjestimo u hercegovinu istocnu i zapadnu gdje su vecina srbi i hrvati, mislim da mozemo da skontamo originalnu poentu teme.
Ali to su dijelovi BiH gdje ima najvise napustenih sela i kuca, a ljudima samo treba pomoci da se smjeste do njihovog povratka kucama, a i valja obnoviti' poruseno i popaljeno.
- Ahmmed
#38 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
arzuhal wrote:Trebamo otvorit vrata Iraku, Iranu, Afganistanu...Baciš pogled, za nekih 20 godina, sa nekog uzvišenja, a ono se ispod presijavaju polja maka u svim nijansama crvene...tamo negdje u modroj daljini - nuklearna postrojenja za nako obogaćivanje...tišina odsvakle, rahatluk, jer je baš potpisano primirje i prekid petogodišnjeg sunitsko-šiitskog sukoba u dolini Spreče...Pod sankcijama smo EU, USA, Mikronezije i Okeanije...Imamo razvijene odnose sa Kinom, zbog proaktivnog djelovanja Kineske Komunističke Partije BiH i njihove dijaspore...Srbi u RS-u ..bu majku svima što se navakat ne ocjepiše...
Koliko bi tek onda imali članova Predsjedništva......I šiije i sunije bi morali zaračunat obaška! I računam da bi Dodika stigla kletva: daBogda bio gradonačelnik Teherana....Izgrađenog negdje na potezu Kalinovik -Bileća, il možda bolje, u Popovom Polju....Ne bih ja Kineze u komuniste...MoRe bit tobe doJdu, pa nam u Dnevniku bude išla i ovakva vijest: danas je reisu-l-ulema IZ BiH , dr. Liu ef. Xin Lu,posjetio novoizgrađeni islamski centar u Laktašima.......
- Maraschino
#39 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
je li pise gdje kada pocinju dolaziti...
da ono...hm...spremimo docek...
pa razvrstavanje pa...

da ono...hm...spremimo docek...
- felipe kajetano
#40 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Nemojte ljudi k'o Boga vas molim...post mi tek poceo a poGanstine mi vec na umu...tako znaci @bingov brate 
- felipe kajetano
#42 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Nemoj nistaHAVANA wrote:
-
sexstranka
#43 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Ih.imaju gdje i doci u zemlju koja je tri puta gora od Irana...
Kod nas se ne zna ni tko pije, a tko placa..dok u Iranu se itekako zna
Oni bjeze u zemlje gdje je dobra "socijala"
a nasa drzavica je daleko od toga.....
Primamo mi i tako, i tako..turaju nam sa sviju strana
Kod nas se ne zna ni tko pije, a tko placa..dok u Iranu se itekako zna
Oni bjeze u zemlje gdje je dobra "socijala"
Primamo mi i tako, i tako..turaju nam sa sviju strana
- Šunj
#44 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Trebamo prosiriti zelenilo, posaditi nove biljke i biljcice, a socijalu ce neko platiti. Dal' nafta, dal' mak, bitno je da se plati.

- Šunj
- UEco
#46 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
- Šunj
#47 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Ovdje su se neki smijali, a neki su i bili, i jos su, veoma zabrinuti za nasu domovinu, ali ja sam imao pravo, jer prihvat pocinje:
Da li je ovo najava masovnog povratka nasih ljudi u domovinu?
Odluka je donesena
Ediz Bahtiyaroglu novi bh. reprezentativac
Ediz Bahtiyaroğlu (Edis Bahtijarević), nogometaš čiji su roditelji porijeklom iz BiH, iako je igrao za mladu reprezentaciju Turske, odlučio je obući dres naše A reprezentacije.
Turski mediji pišu da je 24-godišnji odbrambeni igrač Ankaraspora tu odluku donio nakon poziva selektora Safeta Sušića.
Za mladu selekciju Turske u sezoni 2006./2007. ovaj 1,90 metara visoki igrač nastupio je 11 puta i postigao jedan gol.
On bi odabranoj ekipi bh. selektora trebao pomoći u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012.
Edis je rođen 2. januara 1986. u Bursi. Trenutno igra centralnog braniča u turskom Ankarasporu. Sušić ga je prvi put kontaktirao prošlog mjeseca, baš kao i Sašu Papca.

Code: Select all
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/100218011Odluka je donesena
Ediz Bahtiyaroglu novi bh. reprezentativac
Ediz Bahtiyaroğlu (Edis Bahtijarević), nogometaš čiji su roditelji porijeklom iz BiH, iako je igrao za mladu reprezentaciju Turske, odlučio je obući dres naše A reprezentacije.
Turski mediji pišu da je 24-godišnji odbrambeni igrač Ankaraspora tu odluku donio nakon poziva selektora Safeta Sušića.
Za mladu selekciju Turske u sezoni 2006./2007. ovaj 1,90 metara visoki igrač nastupio je 11 puta i postigao jedan gol.
On bi odabranoj ekipi bh. selektora trebao pomoći u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012.
Edis je rođen 2. januara 1986. u Bursi. Trenutno igra centralnog braniča u turskom Ankarasporu. Sušić ga je prvi put kontaktirao prošlog mjeseca, baš kao i Sašu Papca.

Last edited by Šunj on 18/02/2010 13:00, edited 1 time in total.
- karanana
#48 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
sladak djecak. ali su mi one iranke ipak malo bolje.
- Šunj
#49 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
Sestro, vracaj se u Bosnu!
- Prozor
#50 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka
niposto! jos nam i oni trebaju pored ovakvog buckurisa.....Šunj wrote:Cujem da BiH otvara granice za prihvat izbjeglica iz Palestine, Iraka i Irana. Pa kad je tako nesto Amerika mogla da uradi 1980-te i primila hiljade Iranaca, koji su danas gradani Amerike, uvazeni doktori i profesori, imaju svoje firme, placaju poreze, itd., zasto BiH ne moze da uradi isto jer ima puno napustenih sela i kuca po citavoj Bosni I Hercegovini, i mislim da je to dobra ideja. Ove ljude treba naseliti u Hercegovinu, posebno Stolac, Ljubinje, Trebinje, zatim u Posavinu, u Brcko, Samac, Derventu, i Bosanski Brod.