Dijasporci gdje zivite?
-
zuta
#26 Re: Dijasporci gdje zivite?
Texas,Austin 
- avantgarde
#27 Re: Dijasporci gdje zivite?
incognito071 wrote:Molim pokretaoca teme da ispravi pitanje u naslovu. Ne kaze se ''Where do you life?'' nego ''Where do you live?''
Hvala.![]()
p.s imas u Interlingui, British council-u povoljnih kurseva engleskog jezika. Prijavi se, trebat ce ti.
jooooj drasticna razlika jarane,...nego jedno pitanje;koliko dobro poznajes "nas" jezik "jarane"??Hmmm?!,..
,losem khurcu i dlaka smeta...
-
Static-X
#28 Re: Dijasporci gdje zivite?
incognito071 wrote:Molim pokretaoca teme da ispravi pitanje u naslovu. Ne kaze se ''Where do you life?'' nego ''Where do you live?''
Hvala.![]()
p.s imas u Interlingui, British council-u povoljnih kurseva engleskog jezika. Prijavi se, trebat ce ti.
-
incognito071
#29 Re: Dijasporci gdje zivite?
Za tebe izgleda, izmislio pravopis 'naseg' jezika.avantgarde wrote:incognito071 wrote:Molim pokretaoca teme da ispravi pitanje u naslovu. Ne kaze se ''Where do you life?'' nego ''Where do you live?''
Hvala.![]()
jooooj drasticna razlika jarane,...nego jedno pitanje;koliko dobro poznajes "nas" jezik "jarane"??Hmmm?!,..
,losem khurcu i dlaka smeta...
- ljubav_aha
#30 Re: Dijasporci gdje zivite?
exliberal wrote:Jest vala ....gdje da nas svrstavate zajedno sa kaubojima...ljubav_aha wrote:trebao si odvojiti USofA od Canada![]()
USofA
- avantgarde
#31 Re: Dijasporci gdje zivite?
...,ma dobro pajdo moj neka si ga izmislio i drago mi je da imamo mozgova uBosni,(namjerno ovako napisano)nego zasto se odmah ljutis?,ne dozvoli sebi(moze i, si)da ti "dlacica" smeta...nama u Bosni trebaju zbilja ovi pismeni.incognito071 wrote:
Za tebe izgleda, izmislio pravopis 'naseg' jezika.
- Jack Be Nimble
#33 Re: Dijasporci gdje zivite?
Hvala.![]()
hahah nisam ni primjetio to, FAIL!
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#34 Re: Dijasporci gdje zivite?
eto, rekoh ja, razvalise ih amerikanci, oppsss mislim i kanadjani
, a najjacu opozicija je bilo za ocekivati da dolazi iz svabije, meni malo iznenadjenje su glasovi iz arapskih zemaljaa...
PS
uglavnom prvo mjesto zajedno sa kanadjanima
a ko zna mozda i Vankuver igre imaju neku ulogu u ovoj anketii..
PS
uglavnom prvo mjesto zajedno sa kanadjanima
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- avantgarde
#36 Re: Dijasporci gdje zivite?
sigurno Bayern München,ili??ladyada wrote:
- exliberal
#37 Re: Dijasporci gdje zivite?
ma jok...tamo samo ljeti mogu otic....jednom su me zajebali..kazu nije toliko hladno zimi, nikad vise....ljubav_aha wrote:exliberal wrote:Jest vala ....gdje da nas svrstavate zajedno sa kaubojima...ljubav_aha wrote:trebao si odvojiti USofA od Canada![]()
USofA
![]()
![]()
a to se javljas sa francuskog govornog podrucja
- ljubav_aha
-
kuda
#39 Re: Dijasporci gdje zivi te?
takodjer mala opaska pokretacu teme-- zivi te se pise zajedno-- zivite? Ruzno za oko 
-
sarajevsko_pivo
#40 Re: Dijasporci gdje zivi te?
Hvala:) Tesko mi pisati na Bosanski, pogotova sta treba zajedno a sta ne...kuda wrote:takodjer mala opaska pokretacu teme-- zivi te se pise zajedno-- zivite? Ruzno za oko
- corolla02
#41 Re: Dijasporci gdje zivi te?
ni ovo ti nije OKsarajevsko_pivo wrote:Hvala:) Tesko mi pisati na Bosanski, pogotova sta treba zajedno a sta ne...kuda wrote:takodjer mala opaska pokretacu teme-- zivi te se pise zajedno-- zivite? Ruzno za oko
- Šeha
#42 Re: Dijasporci gdje zivite?
exliberal wrote: ma jok...tamo samo ljeti mogu otic....jednom su me zajebali..kazu nije toliko hladno zimi, nikad vise....
Ista stvar, jednom i nikad vise Kvibezanima zimi
Ako si u Vancouveru zavidim ti, bilo gdje drugo... meh.
- exliberal
#43 Re: Dijasporci gdje zivite?
ma ni blizu BC....evo gledam kroz prozor i vidim najvecu munaru ...Šeha wrote:exliberal wrote: ma jok...tamo samo ljeti mogu otic....jednom su me zajebali..kazu nije toliko hladno zimi, nikad vise....
Ista stvar, jednom i nikad vise Kvibezanima zimi
Ako si u Vancouveru zavidim ti, bilo gdje drugo... meh.
nego komsije sa juga ...imal snijega kod vas?...evo ovdje danas oluja ...palo cijelih 5 cm....
- Šeha
#44 Re: Dijasporci gdje zivite?
Ma ne da je oluja... opsadno stanje. Nastava otkazana, samoposluge opustosene, putevi prazni, radno vrijeme skraceno...exliberal wrote:
ma ni blizu BC....evo gledam kroz prozor i vidim najvecu munaru ...
nego komsije sa juga ...imal snijega kod vas?...evo ovdje danas oluja ...palo cijelih 5 cm....
Palo je mozda 7 centimetara
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#45 Re: Dijasporci gdje zivite?
Kazu ako dogura do 10cm da ce vojska izaci na ulice.Šeha wrote:Ma ne da je oluja... opsadno stanje. Nastava otkazana, samoposluge opustosene, putevi prazni, radno vrijeme skraceno...exliberal wrote:
Palo je mozda 7 centimetara![]()
![]()
- exliberal
#46 Re: Dijasporci gdje zivite?
mene ovi moji nepustaju ...a tako mi se ide kuci....uf familiju im...nebrinu se za sigurnost radnika....a vojska je mogla samo dok je "Noooooobodyyyyyy" bio na vlasti..moji sugradjani znaju o cemu se radiDado dijasporitus wrote:Kazu ako dogura do 10cm da ce vojska izaci na ulice.Šeha wrote:Ma ne da je oluja... opsadno stanje. Nastava otkazana, samoposluge opustosene, putevi prazni, radno vrijeme skraceno...exliberal wrote:
Palo je mozda 7 centimetara![]()
![]()
Nas pustili ranije s posla. Kazu "safety first"
![]()
-
MmeDeLafayette
#48 Re: Dijasporci gdje zivite?
Blisko prijateljsko susjedstvo - Cluj/Napoca - Rumunija 
- Jack Be Nimble
#49 Re: Dijasporci gdje zivite?
Zar nije Kanada 51-va drazava?
Inace od Sept. 11-tog Kanada postala bas ono fino fasisticka drzava. Prije sam mogao proci granicu bez problema, a sada nedo Bog da cuju akcent, odma haj ti skreni ljevo sinko pa da te pregledamo.
Kada se vracam u ameriku samo pitaju za drogu i to je to.
Inace od Sept. 11-tog Kanada postala bas ono fino fasisticka drzava. Prije sam mogao proci granicu bez problema, a sada nedo Bog da cuju akcent, odma haj ti skreni ljevo sinko pa da te pregledamo.
- Šeha
#50 Re: Dijasporci gdje zivite?
Jack Be Nimble wrote:Zar nije Kanada 51-va drazava?
Ja idem za Montreal bar dva puta godisnje i nikad me jos nisu zaustavili i pregledali. Jedino sto rade je da gledaju suprotni pravac i kad amerikanci naprave guzvu tamo i oni zatvore par traka da bi se i kod njih napravila guzva. Ono totalno bez razloga
I sad stalno traze pasos dok se prije moglo sa vozackom.