plavi display,bio je sminka tad

sta nas ima masalabingov buraz wrote:
sheilak wrote:
![]()

Kad? '97.? Pa, ko je tad imao te pare?chuchumbamayumbe wrote:cekajte malo, zar prvi prikljucak nije bio hiljadarka (1000) mara?!
Ja se tako nekako sjecam...
Oh da.bijela wrote:nama je u srednjoj glavni fazon bio "trzanje"![]()
majko moja, ne sjecam se koliko je godina proslo od kada sam posljenji put bila trznuta

cini mi se da je moj jaran imao 97 motorolu i da je platio milju prikljucak, mozda cak i malo vise.sheilak wrote:Kad? '97.? Pa, ko je tad imao te pare?chuchumbamayumbe wrote:cekajte malo, zar prvi prikljucak nije bio hiljadarka (1000) mara?!
Ja se tako nekako sjecam...Ja znam da je bio oko 200 KM negdje 2000.-ako se ne varam( a sigurno se varam
)
@ ljubav-aha
Nemam pojma. To je negdje iz 80-tih
ovaj imam sada ......... 
sheilak wrote:
@ ljubav-aha
Nemam pojma. To je negdje iz 80-tih
Donešen je zakon i kroz neko vrijeme će biti omogućena promjena operatera bez toga da se izgubi stari broj (tako će recimo 061 111 111 moći biti na Eronetu ili Mobisu).Ja sam izmjenjao vecinu ovdje prikazanih mobitela, ali ovo je bio prvi. I sjecam se ove cijene prikljucka.
I sad nesto razmisljam - mi koji smo prije 13 godina postali pretplatnici BH GSM, mi bi smo, da imaju obraza, trebali zaista imati povlasetn polozaj jer mi smo tu kompaniju stvarali.
Mi bi smo cak trebali imati i dionice u BIHNETU jer su opd nasih para poceli razvijati mrezu.
Ali jok! Poslovna politika svih mobilnih operatera je hvatanje novih pretplatnika, nas stare - ko yebe!
Sto puta sam rekao - kad bih mogao ostaviti isti broj davno bih zamjenio operatera, ne sto je neki drugi bolji, vec cisto zbog bezobraznog odnosa prenma nama koji smo placali bezobraznu cijene prikljucka i impulsa da bi oni bili to sto danas jesu, da bi zaposlili svu familiju i sad jos samo cekaju da podjele pare od privatizacije.
A mi budale, vjerniji svom telekomu kojeg smo za njih stvarali.
Da ovaj gore je bio moj prvi, izredali su se, rekoh, skoro i svi ostali na ovim slikama, ali moj sljedeci novi mobitel ce znaciti i novog operatera.

ee to cudo je neunistivo,imam ukupno 3 takva,jedan sam od zid bacio-s namjerom da ga u paramparcad pretvorim i nista mu-radi:)
red387 wrote:Siemens C45