Paranormalno ?!?
-
shtula
#26 Re: Paranormalno ?!?
inspired by a report that 3.7 million Americans may have been abducted by aliens
http://en.wikipedia.org/wiki/The_X-File ... _mythology
evo sad covjeka koji je potpuno uvjeren da razgovara sa aliensima,
http://www.youtube.com/watch?v=0vqGRFTmANI
ako uzmemo da covjek vjeruje sta govori, radio je za gaverment, ima ih dosta takvih, i ako apliciramo neprikosnovenu, neprevazidjenu metodu Ogle Culibka i bacimo vreku krpu , dobijemo da se u stvari radi o radio receiveru pod njegovom kozom i neko ga uzima za ovcu
http://en.wikipedia.org/wiki/The_X-File ... _mythology
evo sad covjeka koji je potpuno uvjeren da razgovara sa aliensima,
http://www.youtube.com/watch?v=0vqGRFTmANI
ako uzmemo da covjek vjeruje sta govori, radio je za gaverment, ima ih dosta takvih, i ako apliciramo neprikosnovenu, neprevazidjenu metodu Ogle Culibka i bacimo vreku krpu , dobijemo da se u stvari radi o radio receiveru pod njegovom kozom i neko ga uzima za ovcu
-
shtula
#27 Re: Paranormalno ?!?
Alex Jones filmovi su na youtubu, Clinton je poceo porzavat Jonesa prije dvitri godine, David Icke , aspartaine chemical in drinks, forsira se "vaznost" electrolita u (Ali)Gatoaidu, indicacije da se mapira nervni sistem for mind control, komunikacija s mjeseca- vjerovatnoca da je transmiter postavljen na mjesec koji preuzima signal radi bajpasa surveilenca evrope, indirektan survailance da bi se pokrivao dio planete koji je preko noci izlozen mjesecu , to bi moglo bit izvodljivo sa trajangulacijom receivera na mjesecu i dva satelita
http://www.youtube.com/watch?v=L6qxMdYwn6M
cam trails - are most likely attempt to patch the sky , how much is it possible to fix it since atmosphere was created over the millions of years would be questionable, that might be a reason why they refused to sign Kyoto and Copenhagen
Crop circles - are most likely done from satellite as laser tests and calibration
cam trails - are most likely attempt to patch the sky , how much is it possible to fix it since atmosphere was created over the millions of years would be questionable, that might be a reason why they refused to sign Kyoto and Copenhagen
Crop circles - are most likely done from satellite as laser tests and calibration
Last edited by shtula on 07/01/2011 08:23, edited 1 time in total.
-
shtula
#28 Re: Paranormalno ?!?
movies Poltergeist/ the Tommyknockers/Surrogate/ Gamers, there is Bosnian movie Nafaka where ex solder in the wheelchair is screaming, his neighbor is saying that it is impossible that "davo uso iz televizora u njega" (paraf.)
book "Mass Control: engeneering human consciousness "- Jim Keith
questioning that this country if it could go into crossbreeding , mutation experiments would be idiotic to answer with no, some of those creatures in fictions look like mutation of human and insects, ant can carry several times over his weight, that might give some clue what kind of creatures they might have developed by now,mutations might not be physical obvious, this country is privatized as it is, so if its not government that is behind it , its privately funded experimentation anyway, there are several other indication that development in biochemistry, biotechnology genetic engendering, nanotechnology are kept private for personal use, it easily might have mounted to a point where people all together can be easily disregarded, suppressed, misled, put on, fooled, spined by shadow spin doctors with mind numbing, maddening objectives, staging alien invasion however sounded like bullshit , might still make sense depending how insane they went under ground or how much power mutants and that heandelers already gained.
David Icke: - Alex Jones Tv 1/5
Multiverse theory is a scam, there is only one reality, there is multiple personality disorder but not multiverse, multiple personality disorder is consequence of child abuse that creates alters that can be remotely controllable
that might explain this dangerous indifference toward pedophilia, man was thrown out of conference in Britain yelling about indifference toward pedophilia, journalist in US who investigated pedophilia got 15 months in jail, situation in Catholic Church is beyond alarming, In Boston 500 people came out that they were raped by a single priest, considering difficulties of coming out there might be 3 times that, Abu Grab rapes of prisoners there for might be not just torture incidents, constant stressing of issue about homosexuals in the army or not is in "don't ask don't tell" hiding perhaps more than their homosexuality that might have been developed from intentional early child abuse
People that came out with "alien abduction" are claiming what it seems that "aliens" are the most interested in raping them in some consciousness eroded, perhaps drug induced hallucination of some altered state.
Artificial Telepathy
http://artificialtelepathy.blogspot.com/
http://www.mindcontrol.se/?page_id=1509
book "Mass Control: engeneering human consciousness "- Jim Keith
questioning that this country if it could go into crossbreeding , mutation experiments would be idiotic to answer with no, some of those creatures in fictions look like mutation of human and insects, ant can carry several times over his weight, that might give some clue what kind of creatures they might have developed by now,mutations might not be physical obvious, this country is privatized as it is, so if its not government that is behind it , its privately funded experimentation anyway, there are several other indication that development in biochemistry, biotechnology genetic engendering, nanotechnology are kept private for personal use, it easily might have mounted to a point where people all together can be easily disregarded, suppressed, misled, put on, fooled, spined by shadow spin doctors with mind numbing, maddening objectives, staging alien invasion however sounded like bullshit , might still make sense depending how insane they went under ground or how much power mutants and that heandelers already gained.
David Icke: - Alex Jones Tv 1/5
Multiverse theory is a scam, there is only one reality, there is multiple personality disorder but not multiverse, multiple personality disorder is consequence of child abuse that creates alters that can be remotely controllable
that might explain this dangerous indifference toward pedophilia, man was thrown out of conference in Britain yelling about indifference toward pedophilia, journalist in US who investigated pedophilia got 15 months in jail, situation in Catholic Church is beyond alarming, In Boston 500 people came out that they were raped by a single priest, considering difficulties of coming out there might be 3 times that, Abu Grab rapes of prisoners there for might be not just torture incidents, constant stressing of issue about homosexuals in the army or not is in "don't ask don't tell" hiding perhaps more than their homosexuality that might have been developed from intentional early child abuse
People that came out with "alien abduction" are claiming what it seems that "aliens" are the most interested in raping them in some consciousness eroded, perhaps drug induced hallucination of some altered state.
Artificial Telepathy
http://artificialtelepathy.blogspot.com/
http://www.mindcontrol.se/?page_id=1509
Last edited by shtula on 25/01/2011 03:53, edited 1 time in total.
-
profa98
#29 Re: Paranormalno ?!?
Moramo se prvo zapitati šta sve spada u kategoriju paranormalnog. Za mene, recimo, je paranormalno i to što neki skaču sa stijena padobranom ili sa nekim letačkim odijelima. Hoću reći slijedeće: na svijetu je sada oko 7 milijardi stanovnika. To je činjenica. Prosječan čovjek koristi samo oko 25-30 % mozga. I to je činjenica. Postoje neke pojave, koje ne možemo objasniti sadašnjim fizičkim, hemijskim, biološkim, matematičkim zakonima i pravilima. Ali, to još uvijek ne znači da su paranormalne. Obzirom na broj stanovništva, neotkrivene tajne svemira i, kao najveću tajnu, pitanje šta dolazi poslije ovog zemaljskog života, logično je ( a i zakonom vjerovatnoće) moguće je da su mnoge od tih pojava toliko jednostavne i da samo čekaju da budu otkrivene!
Jedan primjer: prema zakonu vjerovatnoće je izračunato da samo u našoj galaksiji MORA postojati još oko 11.000 planeta na kojima postoji život, i to sa inteligencijom koja je na našem ili na većem nivou od našeg. Budući da je to već tako, posve je moguće da su ta bića razvila međuzvjezdana ili čak međugalaktička putovanja. Ali tu problem nije više u njima: Zemljani su problem! Kako? Mi, zemljani smo skloni vjerovanju (možda je to evolucija usadila u naše mozgove) da sve posjetioce smatramo uljezima i da svi imaju loše namjere. Ja ne mislim tako. Mislim da su "mali zeleni" puno napredniji od nas, nemaju osvajačke namjere, više pokušavaju stupiti u kontakt sa nama ili nas posmatrati kao neki eksperiment. Ne vjerujem u teorije zavjere, ali pročitajte knjigu od bivšeg američkog predsjednika Henry Kissingera "Novi svjetski poredak". Knjiga je napisana u periodu od 1964. do 1967. godine, ali događaji koji se opisuju u knjizi su aktualni upravo ovih zadnjih godina na području naše planete. Kada je knjiga pisana, običnom građaninu svijeta neke stvari, kao rat Amerike i Afganistana ili Amerike i Iraka i mogućnost rata sa Iranom, tada su zvučale apsolutno nemoguće. Ali, eto, dogodilo se. Znači, nije trebalo biti naročito pametan da se predvidi slijedećih 40- 50 godina unaprijed. Ako Vi pokušate isto, uzevši u obzir sadašnje naučne i tehničke parametre i dostignuća, vrlo lako je moguće predvidjeti budućih 40 - 50 godina!
Pokušajte!
Jedan primjer: prema zakonu vjerovatnoće je izračunato da samo u našoj galaksiji MORA postojati još oko 11.000 planeta na kojima postoji život, i to sa inteligencijom koja je na našem ili na većem nivou od našeg. Budući da je to već tako, posve je moguće da su ta bića razvila međuzvjezdana ili čak međugalaktička putovanja. Ali tu problem nije više u njima: Zemljani su problem! Kako? Mi, zemljani smo skloni vjerovanju (možda je to evolucija usadila u naše mozgove) da sve posjetioce smatramo uljezima i da svi imaju loše namjere. Ja ne mislim tako. Mislim da su "mali zeleni" puno napredniji od nas, nemaju osvajačke namjere, više pokušavaju stupiti u kontakt sa nama ili nas posmatrati kao neki eksperiment. Ne vjerujem u teorije zavjere, ali pročitajte knjigu od bivšeg američkog predsjednika Henry Kissingera "Novi svjetski poredak". Knjiga je napisana u periodu od 1964. do 1967. godine, ali događaji koji se opisuju u knjizi su aktualni upravo ovih zadnjih godina na području naše planete. Kada je knjiga pisana, običnom građaninu svijeta neke stvari, kao rat Amerike i Afganistana ili Amerike i Iraka i mogućnost rata sa Iranom, tada su zvučale apsolutno nemoguće. Ali, eto, dogodilo se. Znači, nije trebalo biti naročito pametan da se predvidi slijedećih 40- 50 godina unaprijed. Ako Vi pokušate isto, uzevši u obzir sadašnje naučne i tehničke parametre i dostignuća, vrlo lako je moguće predvidjeti budućih 40 - 50 godina!
Pokušajte!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30 Re: Paranormalno ?!?
u domen paranormalnog spada i ovo
bivšeg američkog predsjednika Henry Kissingera
- sheilak
#31 Re: Paranormalno ?!?
@JoseMujica
Ne mora biti, Kissinger je uvijek vukao konce americke politike (naravno, opet po necijem nalogu).
Ne mora biti, Kissinger je uvijek vukao konce americke politike (naravno, opet po necijem nalogu).
- atmel
#32 Re: Paranormalno ?!?
Pa to je naš forumaš iz Doboja.Prozor wrote:ovo je PARANORMALNO![]()
![]()
![]()
-
Keksich
#33 Re: Paranormalno ?!?
Ovaj, ne nije, to je mit. Čovjek koristi razne dijelove mozga za razne aktivnosti, a to 25% je samo priča.profa98 wrote:Prosječan čovjek koristi samo oko 25-30 % mozga. I to je činjenica.
-
factotum
#34 Re: Paranormalno ?!?
Paranormal Activity je obična piz
arija.
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#35 Re: Paranormalno ?!?
Najbolje je biti ateist...ne vjerujes u boga = ne vjerujes u djavole,duhove i ostalu malu raju.
- fatamorgana
#36 Re: Paranormalno ?!?
Fakat nešto gamiže,sanabe wrote:
-
jOFLA
#37 Re: Paranormalno ?!?
fatamorgana wrote:Fakat nešto gamiže,sanabe wrote:
Ima i drugi video sa tim istim bićima (?), snimljen kasnije i na drugom mjestu. Malo se i bolje vidi. I može im se visina grubo odrediti prema dječjim kolicima koja su snimljena na istoj stazi:
- fatamorgana
#38 Re: Paranormalno ?!?
Ko nake dimije što same hodaju, ima i maksum ...... 
- arzuhal
#39 Re: Paranormalno ?!?
I to fine, samo putem piče, ne skrećufatamorgana wrote:Ko nake dimije što same hodaju, ima i maksum ......
- arzuhal
#40 Re: Paranormalno ?!?
mene ova bića podsjetila na mene kad sam ono, nakon dugo vremena, uzeo biciklo da vozam...eh, ono sutrašnje jutro kad sam usto, e nako sam i ja hod'o..isto... 
- arzuhal
#41 Re: Paranormalno ?!?
Znaš ti onaj vic kad je Mujo naletio u šumi na ogromno g...o, pa pit'o naku babu ''Šta je ovo, ba!?'', a ona mu rekla da je to duga priča...sanabe wrote:arzuhal wrote:mene ova bića podsjetila na mene kad sam ono, nakon dugo vremena, uzeo biciklo da vozam...eh, ono sutrašnje jutro kad sam usto, e nako sam i ja hod'o..isto...![]()
![]()
![]()
tebi do zezancijesta je ono ba
- fatamorgana
#42 Re: Paranormalno ?!?
Liči malo na štule što su pobjegle iz cirkusa, valjda gazda zakida, stara priča, nema pravde ni u cirkusu ....
- arzuhal
#43 Re: Paranormalno ?!?
- Uffff..oj..jooj...('em ti..)jOFLA wrote:
- Mama! Mama!
- ufff..Hajde dijete, neću te čekat, poleti malo!
- Čekaj, mama!
- (....e neš više vako...a-a...raštelova me k'o gajbu...)
- Mama, nemerem te stić! Što hodaš tako?
- (Zbog onog hajvana od tvog oca! Lunja po šumama noćima, pa kad mu prahne - navali na mene k'o šejtan!) Dobro je, sine, malo ja nako..izmorila se..
- Mama, čuje se naka strašna muzika, mene strah...
- ....
- zambaklija
#44 Re: Paranormalno ?!?
Prozor wrote:ovo je PARANORMALNO![]()
![]()
![]()
- fatamorgana
#45 Re: Paranormalno ?!?
Joj, sjeti me one dječije pjesmice: Mama i tata se tuku, jastuci lete kroz zrak, dijete pod krevetom plače,
mama mene je strah!
mama mene je strah!
- psydelija
#46 Re: Paranormalno ?!?
ahaFair Life wrote:Pitali Muju kakvu bi zenu htio imati...
"Paranormalnu."
"Zasto paranormalnu?"
"Da ima para i da je normalna."
- Mali_Vuk
#47 Re: Paranormalno ?!?
Kontam da je ovo neka fora, ali stvarno mi djeluje zayebano
- fatamorgana
#48 Re: Paranormalno ?!?
Joj sanabe, nemoj i ti sad majke ti bečit oči, već me je strah od ovog videa,sanabe wrote:
- Mali_Vuk
#49 Re: Paranormalno ?!?
Jelde da je video scarysanabe wrote:
A i ovo mi je isto...
- fatamorgana
#50 Re: Paranormalno ?!?
E ovo bi trebalo uvesti kod nas u vrtiće a ne nakog deda mraza ,Mali_Vuk wrote:Kontam da je ovo neka fora, ali stvarno mi djeluje zayebano![]()