Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ljubav_aha

#26 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by ljubav_aha »

kmirsad wrote:
Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...
ej, da vam je znati... kako između hiljadu lozova, srečki... izabrati onu koja dobija... :lol:kupiš pa čekaš izvlačenje... :lol: :lol: :lol:

mmm,promasio si komparaciju ;-)
ljubav_aha

#27 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by ljubav_aha »

Dioda wrote:Meni se definitivno ne bi svidjelo da mene muskarac ovako analizira :D
Sto se tice kompletnog teksta, mozda ima neke istine, ali meni se fakat ne bi dalo ovo sve analizirati :-) Minula bi me zelja :D Dok ne probas, ne znas :D

pa to je dio svakodnvenice,nikakva famozna analiza :-)
JThomas

#28 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by JThomas »

e što ne mogu ovih ovakvih tekstova. isto tinejdžerske novine.

znaš da ćeš saznati kakav je živ insan u krevetu s drugim živim insanom na osnovu toga kako ždere...evo, ja mogu pojesti za tri normalna čovjeka, kakav sam ja u krevetu? :-) :lol:
Omerovim_Koracima

#29 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by Omerovim_Koracima »

probas pa sudis..uvjek bilo,kakve knjige i neka tumachenja bezveze :)
lord-executioner

#30 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by lord-executioner »

JThomas wrote:e što ne mogu ovih ovakvih tekstova. isto tinejdžerske novine.

znaš da ćeš saznati kakav je živ insan u krevetu s drugim živim insanom na osnovu toga kako ždere...evo, ja mogu pojesti za tri normalna čovjeka, kakav sam ja u krevetu? :-) :lol:

Gladan? :D :D :D
spreca

#31 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by spreca »

Ima onaj vic kad se Fata udala za crnogorca ........Eh da je moj Mujo on bi dosad jebo i tebe i mene. :lol: :lol: :lol:
arzuhal

#32 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by arzuhal »

JThomas wrote:e što ne mogu ovih ovakvih tekstova. isto tinejdžerske novine.

Prema ovim gastro-seksološkim kartama koje ja imam (mada su izdanja iz '72, pa ne velim za tačnost) tvoja tehnika je poznata kao bager tehnika. Ne odnosi se to na težinu, nego način: partnerica ne može pobjeć i da 'oće (kad skonta ušta se uvalila), polako prilaziš i sve traje dugo i neumoljivo. Od predigre do kraja si sračunat i ništa ti ne promiče. Nema hiće nikake...Partnerici cijelo to (užasno dugo) vrijeme pucaju kosti, zglobovi se rastavljaju, nekoliko puta izbijaš joj vazduh..ne razumije da su to sve oblici nježnosti...Zadnje što čuješ, nakon tih nekoliko sati, dok polako ustaješ i razmišljaš o tepsiji bureka, tegli kiselih krastavica i dvije flaše mlaćenica, je: ''Šta mi ovo uradi...''
JThomas

#33 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by JThomas »

fulio, ne volim kisele krastavce.

kupus i turšija, au, to bi već moglo... :dance:
Njanjo

#34 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by Njanjo »

hahaha e vala se odavno nisam vecih gluposti nacitao...cuj ima veze kako jede sa tim kakav je u krevetu, ili to kako plese....cisto sumnjam da je Ron Jeremi dobar plesac :D. Dobro je pa sve ove odlike "dobrog" Hebaca nisu odlike latinosa, neofirno.
Stvarno ko imalo vjeruje u ovo ja mu preporucujem da nazove Milana i pita ga kad ce se udati, dobice adekvatan odgovor :D
*mima*

#35 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by *mima* »

Ooooooo.............kakav je on bio gurman......narucivao je najbolju hranu u restoranu....najbolja vina.....a u krevetu.......da te Bog mili sacuva......nidje veze
Mis mekinjas

#36 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by Mis mekinjas »

Zar nije najlakše spavati s dotičnim....? Pa da se sve sumnje razriješe....
chuchumbamayumbe

#37 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by chuchumbamayumbe »

Ovo klasicne fore iz filmova, shabloni, neko kao da je prepisao.
Lafcina lagano jede, zalogaj po zalogaj, uziva u svakom, isto kao sto bi uzivao i u sex-u, promukao glas, dobro plese...
Pa jebote, po ovome bi ja trebao da sam GAY!

:lol: :lol: :lol:
Njanjo

#38 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by Njanjo »

Raščupana wrote:Zar nije najlakše spavati s dotičnim....? Pa da se sve sumnje razriješe....
ja se u potpunosti slazem sa kolegicom, jos da bi bili sigurni da je bilo kako treba fino snimiti kakav filmic za detaljniju analizu :D
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#39 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by ALexis »

naravno da niko nece nositi ovaj tekst sa sobom pa proucavati muskarce na prvom izlasku, ali je lijepo kad se moze potvrditi ili negirati istinitost ovih analiza, pa makar za zabavu.
sto se tice ritma, u tom sam oduvjek znala da ima istine :-D i sto se mene i mog partnera tice: ima ritma i u plesu a pogotovo u krevetu
gurman je i sve sto je ukusno dijeli samnom, pa cak mi i prepusti da pojedem njegov komad :-D

sve u svemu, zadovoljava sve moje potrebe, ima ritma, rado experimentisemo s pozama, oboje :D i svaki put me zadovolji, cak i vise puta od jednom 8-)
Njanjo

#40 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by Njanjo »

Ako mene pitas u tebi je tako jer ste oboje na istom nivou...mozes ti biti i Don Juan kad dodje do sexa a cura legne na ledja i nemice pa ti sve fino propadne i obratno. Hocu da kazem da je u sexu sve obostrano, moze tebi decko biti sve ovo gore navedeno i da jeste fakat neki Hebac ali ako si ti pasivna nista od toga. :D ..govorim generalno
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#41 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by ALexis »

@ Njanjo
u potunosti se slazem sa tvojim generaliziranjem :D

nasa sreca i jeste sto nam se temperamenti podudaraju, oboje uzivamo u sexu, mozemo citav dan tome da posvetimo i uvijek ce se naci nesto novo, sto nismo do sada probali (mislim na sve osim na analni sex, to oboje smatramo bolesnim, bolnim i nadasve nehigijenskim odnosom)
on je mastovit, a ja vatrena, bar nas on tako opisuje.
Njanjo

#42 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by Njanjo »

blago tebi / vama :D
Dioda

#43 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by Dioda »

ljubav_aha wrote:
Dioda wrote:Meni se definitivno ne bi svidjelo da mene muskarac ovako analizira :D
Sto se tice kompletnog teksta, mozda ima neke istine, ali meni se fakat ne bi dalo ovo sve analizirati :-) Minula bi me zelja :D Dok ne probas, ne znas :D

pa to je dio svakodnvenice,nikakva famozna analiza :-)
Dio svakodnevnice je kad mi se neki lik svidi prije nego sto ga vidim kako jede. Kad posmatram kako jede, hoda, plese, itd.(i ako primijenim sve gore pobrojano) onda ga analiziram :D
Uostalom definitivno ne bih mogla zamisljati nekog lika u svom krevetu u trenutcima dok ga gledam kako se prezderava :D Vecinom nije lijep prizor :lol:
Ako mi se neki muskarac svidja, znaci da sam ga vec vidjela kako hoda, izgleda, i uopste me ne zanima kako jede :D

Meni je stvarno interesentna sva ta prica "kakav je u krevetu". Zanima me pomisle li ikad zene kakve su one? Potrudi li se neka da muskarcu, koji nije prvi put briljirao, malo olaksa situaciju i malo se potrudi da se ista popravi? Ili je sve na muskarcima, one samo laganini na ledja, a pasa nek se pati :D Ovo normalno pod uslovom da se ne planira samo sex :D
Valjda je u zenskoj prirodi da (kad je tema sex) muskarac bude kriv za svaki fijasko :D
mO k3

#44 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by mO k3 »

jooooooooooj .... kakav je u krevetu ja sam u krevetu los...

ali zato sam na seciji bomba :)
Mozda nisam lijep ko brad pitica, nisam karizmatican ko dzordz klunej ali zato lizem ko lesi :)
mO k3

#45 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by mO k3 »

Pitanje ili ovaj topic je je suvisan
neka formula ne postoji ...

kako bi bilo postaviti pitanje....
kako mozete sa-znati da li je dobra u krevetu..... ??? kako plese kako se pomjera ili cak kako izgleda?
glupost ....
ALexis

#46 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by ALexis »

ja mislim da su go-go plesacice dobre u krevetu :mrgreen:
Michun

#47 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by Michun »

zelenashica wrote:
Lud i ponosan wrote:To su gluposti, kratko i jasno.
Isto kao i horoskop, sve ovo moze biti, a i ne mora.
Na svakom portalu daju neke savjete koje se ticu orgazma, sexa, tehnike, masturbacije, ljepote,... a u sustini nemaju neke pretjerane veze sa stvarnoscu. Sve je do vas i vaseg partnera, kakav odnos i komunikaciju imate tako ce vam i biti, sve ostalo su gluposti.
:thumbup:
Dakako!
Dvoje su dobar ljubavni par. Ako je samo on dobar a ne poklapa se s njom...djaba mu. I obratno naravno.
mO k3

#48 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by mO k3 »

ALexis wrote:ja mislim da su go-go plesacice dobre u krevetu :mrgreen:
varas se ;)
ALexis

#49 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by ALexis »

Ženski Dr.Med wrote:
varas se ;)

sto? a ritam i bakraci? :lol:
mO k3

#50 Re: Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...

Post by mO k3 »

ALexis wrote:
Ženski Dr.Med wrote:
varas se ;)

sto? a ritam i bakraci? :lol:
:) ^ja pricam o bakracina.... ti? ;)
Post Reply