kmirsad wrote:ej, da vam je znati... kako između hiljadu lozova, srečki... izabrati onu koja dobija... :lol:kupiš pa čekaš izvlačenje...Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...![]()
![]()
mmm,promasio si komparaciju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kmirsad wrote:ej, da vam je znati... kako između hiljadu lozova, srečki... izabrati onu koja dobija... :lol:kupiš pa čekaš izvlačenje...Kako možete sa-znati je li dobar u krevetu ...![]()
![]()
Dioda wrote:Meni se definitivno ne bi svidjelo da mene muskarac ovako analizira![]()
Sto se tice kompletnog teksta, mozda ima neke istine, ali meni se fakat ne bi dalo ovo sve analiziratiMinula bi me zelja
Dok ne probas, ne znas
JThomas wrote:e što ne mogu ovih ovakvih tekstova. isto tinejdžerske novine.
znaš da ćeš saznati kakav je živ insan u krevetu s drugim živim insanom na osnovu toga kako ždere...evo, ja mogu pojesti za tri normalna čovjeka, kakav sam ja u krevetu?![]()
Prema ovim gastro-seksološkim kartama koje ja imam (mada su izdanja iz '72, pa ne velim za tačnost) tvoja tehnika je poznata kao bager tehnika. Ne odnosi se to na težinu, nego način: partnerica ne može pobjeć i da 'oće (kad skonta ušta se uvalila), polako prilaziš i sve traje dugo i neumoljivo. Od predigre do kraja si sračunat i ništa ti ne promiče. Nema hiće nikake...Partnerici cijelo to (užasno dugo) vrijeme pucaju kosti, zglobovi se rastavljaju, nekoliko puta izbijaš joj vazduh..ne razumije da su to sve oblici nježnosti...Zadnje što čuješ, nakon tih nekoliko sati, dok polako ustaješ i razmišljaš o tepsiji bureka, tegli kiselih krastavica i dvije flaše mlaćenica, je: ''Šta mi ovo uradi...''JThomas wrote:e što ne mogu ovih ovakvih tekstova. isto tinejdžerske novine.
znaš da ćeš saznati kakav je živ insan u krevetu s drugim živim insanom na osnovu toga kako ždere...evo, ja mogu pojesti za tri normalna čovjeka, kakav sam ja u krevetu?![]()
ja se u potpunosti slazem sa kolegicom, jos da bi bili sigurni da je bilo kako treba fino snimiti kakav filmic za detaljniju analizuRaščupana wrote:Zar nije najlakše spavati s dotičnim....? Pa da se sve sumnje razriješe....
Dio svakodnevnice je kad mi se neki lik svidi prije nego sto ga vidim kako jede. Kad posmatram kako jede, hoda, plese, itd.(i ako primijenim sve gore pobrojano) onda ga analiziramljubav_aha wrote:Dioda wrote:Meni se definitivno ne bi svidjelo da mene muskarac ovako analizira![]()
Sto se tice kompletnog teksta, mozda ima neke istine, ali meni se fakat ne bi dalo ovo sve analiziratiMinula bi me zelja
Dok ne probas, ne znas
pa to je dio svakodnvenice,nikakva famozna analiza
Dakako!zelenashica wrote:Lud i ponosan wrote:To su gluposti, kratko i jasno.
Isto kao i horoskop, sve ovo moze biti, a i ne mora.
Na svakom portalu daju neke savjete koje se ticu orgazma, sexa, tehnike, masturbacije, ljepote,... a u sustini nemaju neke pretjerane veze sa stvarnoscu. Sve je do vas i vaseg partnera, kakav odnos i komunikaciju imate tako ce vam i biti, sve ostalo su gluposti.
varas seALexis wrote:ja mislim da su go-go plesacice dobre u krevetu
Ženski Dr.Med wrote:varas seALexis wrote:ja mislim da su go-go plesacice dobre u krevetu
ALexis wrote:Ženski Dr.Med wrote:varas seALexis wrote:ja mislim da su go-go plesacice dobre u krevetu
sto? a ritam i bakraci?