Po kom osnovuVragolan wrote:pa ja bi uveo duplo skuplju registraciju za auta starija od 10 godina, gorivo bi digao na 5 KM po litru,Joe7 wrote:"Privrednici sugeriraju?!?!? da se ne žuri sa uvođenjem normi EUR3"
Ovlašteni uvoznici novih automobila (mafija) na sastanku u ASA Autu (a đe drugo) su zaključili da je prerano
sa uvođenjem zakona o uvozu automobila starijih od 7 godina, a koji bi radio po sistemu homologacije EUR3......blablabla
WTF , pita li se ovdje narod išta, ima li iko muda da kaže iz naroda trebaju li mu auta očuvana od 7g kojih vani ima na tone a koji zadovoljavaju taj standard EUR3 ?
Niko ? Narod je stoka ni pojma nema dok Ministri i Uvoznici kreje nam sudbinu.
a vecini vozaca ne bi dao ni zaprezna kola da voze
Jednostavno što ti imaš a drugi si ne mogu priuštiti.
Onima što imaju stari TV ti bi TV pristojbu naplaćivao duplo , onima što žive u starim domovima udvostručio bi porez, struju, smeće,vodu, starijima koji su bolesni ti bi poskupio liječika i liječenje itd...itd...
Koji papanluk ncncncncncn
evo kratak odgovor pa ti razmisli, po osnovu spasavanja ljudskih zivota
@lola
Dok je takvih kao ti ja nikada lopate u ruku necu uzeti
i da, lako sam stekao sve sto imam, nisam ja kriv sto ima naivnih ljudi[/quote]
Moje dostojanstvo i ponos mi nedozvoljava da se prepirem stobom.Citiram:"Dok je takvih kao ti ja nikada lopate u ruku necu uzeti"Za tvoju informaciju ja nelopatam i nije mi to potrebno imam u životu što mi je potrebno i to sve pošteno zarađeno.A vala neka vozi ko kakvo auto može meni nesmeta ni golf ni askona,ni fićo.
Suvišno je bilo šta reći.Prijatno