Nisu to turci nego arapilivadic wrote:biju srbi ...... al' biju i turci ...
![]()
Jeli neko iz Bosne bio na dzenazi Arafatu?
-
BosnjakAga
-
missA
De ba Margareta, psujes k'o kocijas, a mozes mu sigurno biti mati!margareta wrote:niko ga ne spominje.odjednom se pojavi vitez sa placlkivim tonom eto ko neko njega nesto napada ili arafata.imamo svi pravo reci svoje misljenje a ne samo meldina i vitez.niko mu nije cestitao.morbidno.
Eno ti gore njegov pa tvoj post, mislim mene je
-
margareta
moram se mozda tebi javiti sa molbom da opsujem?nisi nikoga drugogamissA wrote:Vise od ksenofobije prezirem one koji psuju, pogotovo zenske!!!!margareta wrote:viteze idi u qurac i ti i tvoja suplja teologija.kush!sta prosipas ovuda pederaj?ja sam baba za tebe ali bi se stidila tih razvlacenja ko pokisla kokos si! he8em ti ja bolesna sa temperaturom sjedim ovdje i nemam tako placljiv ras***djen ton ko' ti !
citala na forumu da opsuje?bez razloga?na kraju nije tvoj problem to sto ja psujem!jesi li ti moderator?sta si to ti dajes za pravo?otkaci mala od mene!
-
BosnjakAga
crvenima ne treba dozvola za psovanje, tradicijamargareta wrote:moram se mozda tebi javiti sa molbom da opsujem?nisi nikoga drugogamissA wrote:Vise od ksenofobije prezirem one koji psuju, pogotovo zenske!!!!margareta wrote:viteze idi u qurac i ti i tvoja suplja teologija.kush!sta prosipas ovuda pederaj?ja sam baba za tebe ali bi se stidila tih razvlacenja ko pokisla kokos si! he8em ti ja bolesna sa temperaturom sjedim ovdje i nemam tako placljiv ras***djen ton ko' ti !
citala na forumu da opsuje?bez razloga?na kraju nije tvoj problem to sto ja psujem!jesi li ti moderator?sta si to ti dajes za pravo?otkaci mala od mene!
-
margareta
sta tu meni prosipash da je tebe kao stid? koga to ofirash lazima ?missA wrote:De ba Margareta, psujes k'o kocijas, a mozes mu sigurno biti mati!margareta wrote:niko ga ne spominje.odjednom se pojavi vitez sa placlkivim tonom eto ko neko njega nesto napada ili arafata.imamo svi pravo reci svoje misljenje a ne samo meldina i vitez.niko mu nije cestitao.morbidno.
Rekla sam ti da otkacish od mene u skokovima!!!
-
missA
Kako to ti samnom pricas?! Jesu li ti poludili klimaktericni hormoni, meni ces ti mars???margareta wrote:moram se mozda tebi javiti sa molbom da opsujem?nisi nikoga drugogamissA wrote:Vise od ksenofobije prezirem one koji psuju, pogotovo zenske!!!!margareta wrote:viteze idi u qurac i ti i tvoja suplja teologija.kush!sta prosipas ovuda pederaj?ja sam baba za tebe ali bi se stidila tih razvlacenja ko pokisla kokos si! he8em ti ja bolesna sa temperaturom sjedim ovdje i nemam tako placljiv ras***djen ton ko' ti !
citala na forumu da opsuje?bez razloga?na kraju nije tvoj problem to sto ja psujem!jesi li ti moderator?sta si to ti dajes za pravo?otkaci mala od mene!![]()
otkaci ! Marsh
!glupaco !
-
missA
Nadji mi post u kojem sam spomenila musko ili zensko spolovilo?!margareta wrote:sta tu meni prosipash da je tebe kao stid? koga to ofirash lazima ?missA wrote:De ba Margareta, psujes k'o kocijas, a mozes mu sigurno biti mati!margareta wrote:niko ga ne spominje.odjednom se pojavi vitez sa placlkivim tonom eto ko neko njega nesto napada ili arafata.imamo svi pravo reci svoje misljenje a ne samo meldina i vitez.niko mu nije cestitao.morbidno.
Rekla sam ti da otkacish od mene u skokovima!!!
Vrijedjali su me, vracala sam (mislim patriotskoj ligi bih) momak nije bio taktan, ali tako kao ti, fuj.
-
BosnjakAga
Vidi kako znaju djevojke psovat
Moracu razmislit dal da se zenim
-
BosnjakAga
Neka hvala na ponudi nisam ja kao vidinash wrote:presaltaj se na muskarce ... mozda te kreneBosnjakAga wrote:Vidi kako znaju djevojke psovat![]()
Moracu razmislit dal da se zenim:)
-
margareta
ti mi isto ides na nerve kada na politici pocnes sa religijskim predavanjima.dobro rece livadic da si na internetu ko u vjerskoj skoli.BosnjakAga wrote:Vidi kako znaju djevojke psovat![]()
tvoj nick me nervira. ti se mozes samo lose udati.zeniti nikako!
-
dinash
BosnjakAga wrote:Neka hvala na ponudi nisam ja kao vidinash wrote:presaltaj se na muskarce ... mozda te kreneBosnjakAga wrote:Vidi kako znaju djevojke psovat![]()
Moracu razmislit dal da se zenim:)
ma znamo ... ne moras nas podsjecati.
-
BosnjakAga
Magi sta to treba da znaci, da me vise neces?margareta wrote:ti mi isto ides na nerve kada na politici pocnes sa religijskim predavanjima.dobro rece livadic da si na internetu ko u vjerskoj skoli.BosnjakAga wrote:Vidi kako znaju djevojke psovat![]()
tvoj nick me nervira. ti se mozes samo lose udati.zeniti nikako!
Magi misli na nase lijepe momente
-
margareta
skidaj taj nick pod razno!onda te dodjem prositi.da te usvojim.da te prevaspitam.da budes bosanac a ne bosnjakaga!govoris ko zenska.citaj viteza i meldinu.nauci kakav ne trebas biti.religija ima na forumu.trpash je gdje stignes.vozdra
- manijak1
Ja sam lud što ovo čitam a kako sam pročitao ne mogu a da ne poboljšam broj
oglašavanja.
-
BosnjakAga
Magi bi da me usvojimargareta wrote:skidaj taj nick pod razno!onda te dodjem prositi.da te usvojim.da te prevaspitam.da budes bosanac a ne bosnjakaga!govoris ko zenska.citaj viteza i meldinu.nauci kakav ne trebas biti.religija ima na forumu.trpash je gdje stignes.vozdra
- Edin H.
Da li grijesim ili su svi malo skrenuli sa teme!
I bez obzira ko sta misli ovo je jako tuzan odlazak covjeka koji se borio cijeli zivot za svoju drzavu i nikada je nije docekao.
Vidjeste li slike sa dzenaze, koliko emocija, a Ramallah je potpuno odsjecen izrelskim snagama!
Sta bi tek bilo da je svim Palestincima dozvoljen dolazak?
I bez obzira ko sta misli ovo je jako tuzan odlazak covjeka koji se borio cijeli zivot za svoju drzavu i nikada je nije docekao.
Vidjeste li slike sa dzenaze, koliko emocija, a Ramallah je potpuno odsjecen izrelskim snagama!
Sta bi tek bilo da je svim Palestincima dozvoljen dolazak?
- manijak1
-
ViTeZ93
Klimax je opasna stvar!margareta wrote:viteze idi u qurac i ti i tvoja suplja teologija.kush!sta prosipas ovuda pederaj?ja sam baba za tebe ali bi se stidila tih razvlacenja ko pokisla kokos si! he8em ti ja bolesna sa temperaturom sjedim ovdje i nemam tako placljiv ras***djen ton ko' ti !