chuchumbamayumbe wrote:Ja sam se samo pokajao sto se nismo ranije "skontali"...Pcelica Maja i ja.![]()
Naime, isli smo u isti razred 8 godina osnovne i ja sam uvijek bio zaljubljen u nju. I to su izgleda svi znali, svi osim nje.![]()
I bili smo svo vrijeme u kontaktu, lafo najbolji prijatelji (ja njoj garant jesam bio neko na koga je gledala kao na najboljeg prijatelja, a ona meni? Tesko.)
I eto, sto kaze ona narodna "sudbina je tako htjela", na kraju smo se i uzeli.
Dvoje djece.
Taman da me prevari veceras sa nekim, ja se opet ne bih pokajao, jer su se, ako nista, ispunili moji snovi iz osnovne skole!
![]()
Baš lijepa pričica.
Slago je ko je reko da nikad nije pomislio kako bi bilo da je drukčije uradio. Što reko Sidran jednom, glupost je pričat da bi sve isto uradio u životu da je imao ovu pamet.
Ja sam se tako davno odlučio-oženio da sam i zaboravio šta je bilo prije. Neki dan mi naumpalo da na FB potražim zadnju djevojku s koojom sam bio prije braka (u međuvremeno sam bacio FB, upravo zbog takvih nepoćudih misli). Nisam mogao. Ne sjećam se imena. Mislim sjećam se imena, ali ne i prezimena, da me ubiješ. Zvali je Mersa, jel joj ime bilo Mersiha..ja mislim da jest.
A bili smo jedno pet šest mjeseci zajedno, ako se nevaram.
Helem, naumpadne čovjeku svašta. Iskreno, meni manje, više mojoj ženi naumpadne ono "kud se udadoh za tebe...cccc",
"kakvi su mene momci tražili" i tako to... Ali ja znam da me voli i da je sigurna da nije pogriješila, jer da nije ne bi izdržala samnom deset godina.