opet ja wrote:
sigurno nezaboravno iskustvo
a ovi casovi plesa dolaze u obzir iskljucivo u slucaju da je instruktor neki lafcina
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
opet ja wrote:
sigurno nezaboravno iskustvo
djana77 wrote:kad sam bila u vezi sa sadasnjim muzem,to je bilo vrijeme godinu-dvije poslije rata i za drugu godisnjicu veze bio je originalan ,izveo me u setnju,najobicniju i kad me doprati kuci dao mi je dar zamotan,kao neka knjiga.Kad sam usla u kucu i otvorila ga,bas sam se iznenadila ,unutra je bio njegov dnevnik,ono zapisivao je sve ono sto mu se dogadjalo za tri-cetiri godine mladosti,nase upoznavanje,njegovi utisci o meni.Ma,sve i to mi je dao da procitam,nije nista prepravljao ni uljepsavao.Tirkiz wrote:i ja bas htjedoh pitati moze li nesto sa skromnijim buđetom, ali eto izgleda ovi momci bili neke parajlije...a sa druge strane dovoljno sam godina u vezi i dovoljno je bilo godisnjica da nema potrebe da rasipanjem novca "kupujem" neciju naklonost ta djevojka ce mi za godinu dvije postati supruga, a ako je naviknem na takve "ekskluzive" proslave godisnjica...sta tek treba da radim za recimo 30-tu godisnjicu braka (ako je dozivim![]()
)
Nikad se nisam osjecala ljepse.
Puotavanje zvuci extra, samo...znas li koliko para sve kosta?Tirkiz wrote:ipak je ono putovanje vozom trenutno na prvom mjestu
mislio sam i na zene i na mushkarceBond_JaneBond wrote:joch, heba vas sto ste prohtjevniblack wrote:hebashe nas saFunice![]()
Bond_JaneBond wrote: hebo tajne ako ih ne odash
Pa mogu valjda znati koliko mi novca treba za nesto?Bond_JaneBond wrote:Eh vala ako ne moze zashtekati za godisnjicu nek se baci u Miljacku.
sarajevo - zagreb je po ovom cjenovniku 52 KM, e sad ima li kakvih popusta to ne znam.maybelline wrote:Pa mogu valjda znati koliko mi novca treba za nesto?Bond_JaneBond wrote:Eh vala ako ne moze zashtekati za godisnjicu nek se baci u Miljacku.
Ma to ja da se ogrebem za koji prijedlig. Ove godine 18 god braka pa moram nesto prirediti, a sve sam ispucalaTirkiz wrote:maybelline wrote:Tirkiz wrote:a sto nebi ovako
da vi nama napisete nesto sto je neko od vasih momaka, djevojaka vama priredio a to vas je dirnulo u srce i stavilo osmjeh nalice i sto ce te pamtiti cijeloga zivota.
To, slazem se sa ovim!
ali izgleda slaba fajda od napisanog![]()
![]()
Bond_JaneBond wrote:+soba+ rucak+vecera+pozoriste/kino+poklon+ rezervni poklon za slucaj da je prvi bezze+ crni fond barem 150 -jer jednostavno nikad ne znas sta se moze desiti+ 2povratne karte+ neplanirani troskovi 100KM

nije blato...maybelline wrote:Hvala na prijedlozima, samo ima jedna kvaka trenutn oza ove prijedloge koje ukljucuju planine: gore je sad blato i bljuzga, snijega nigdje, pa nimalo nije romanticno![]()
A za one sa malo skromnijim budzetom...?
voz je zakon! povratna karta kosta 97.50 KM, a put traje 9 sati. i da, mislim da je to odlicna ideja, go for itTirkiz wrote:sarajevo - zagreb je po ovom cjenovniku 52 KM, e sad ima li kakvih popusta to ne znam.maybelline wrote:Pa mogu valjda znati koliko mi novca treba za nesto?Bond_JaneBond wrote:Eh vala ako ne moze zashtekati za godisnjicu nek se baci u Miljacku.
Koji Slovenci?Gospoda Ministarka wrote:Bond_JaneBond wrote:Jest ovo dobro, nit' moras nositi, nit' hranit, ni pelena mijenjati, dobijes dijete haman 5 razred ili 6?![]()
![]()
Ludi slovenci... sad nam i djecu poceli prodavat