Moj savjet ti je slijedeći. Što se tiče izbora vozila, 100 ljudi, 100 ćudi. Svako će ti reći prema svom i iskustvu okoline. Doduše, ako su kakve kineske šklopocijedonsedin wrote:pozdrav raja
Kao prvo ja sam pocetnik i ovo bi mi bio aBd prvi auto, pa stoga molim za korisne savjete pozeljno iskustava za ova dva auta: vw polo i pogout 206 il neko trece mozda bolje od oba .Znaci moja okvirna cjena je 10.000 i mislio sam uzimati dizelasa.Molio bih komentare tipa sta se najcesce kvati, koliko kostaju dijelovi za pojedine (pogotove pumpe il sta vec)koliko su orginalni servisi, i sta je veliki i mali servis na autu i kako da namirisem mogucu prevaru sa kilometrima i sl.Znaci trazim manje auto koje malo trosi.
Kod nas se nastavlja kriza, što će reći da za 10 k možeš uzeti extra auto ako malo potražiš odnosno sačekaš nekoga kome je zapelo i kome trebaju pare odmah. Lagano oglase sve moguće, poznanike i raspitivanje. Za par mjeseci ćeš sigurno naći predobro auto za te pare. Samo bez žurbe
PS kada budeš gledao vozila, povedi nekoga ko zna. Ako prođe prvi test, majstoru na štraftu, nema zajebancije. Bolje ti je dati 500 maraka na provjere nego uzeti prikriveni krš
PPS također uprati licitacije banaka, leasinga kada budu prodavali vozila koja su oduzeli. Vrlo jeftino se može proći. Ljudi nemaju kesha. 10 k je puno para, u keshu