Boto pobjednik
BIIIIG MAMA HOUSE
Moderator: anex
-
Ripicipi
#26 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Veceras je finale
Boto pobjednik
Boto pobjednik
- Rauber
#27 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Boto mi je nekako dobricina i neiskvaren, volio bih da pobijedi nego pare.
-
MUNAFIK
#28 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
pobijedio Boto
jedino ispravno...
jedino ispravno...
- Control panel
#29 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
e neka nije ni jedna od onih kurvetina i onog baneta. i neka se vise konacno zavrsilo.
-
lolo_lolo
#30 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
strasno sam se obradovao kad sam cuo ko je pobjednik
veceras je repriza u 2,jedva cekam da vidim botinu facu prilikom proglasenja,vjerovatno je bilo i suza sa njegove strane,mnogo je emotivan momak
veceras je repriza u 2,jedva cekam da vidim botinu facu prilikom proglasenja,vjerovatno je bilo i suza sa njegove strane,mnogo je emotivan momak
- Tornado Bi
#31 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Čestitke za Botu, a ove cure tek će da se stide, sramota šta su sebi dopustile, jebo sve pare svijeta kad se onako blamiraju, opijaju, kao da su sa marsa i nemaju familije i poznanike.
- -danTe-
#32 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Tornado Bi wrote:Čestitke za Botu, a ove cure tek će da se stide, sramota šta su sebi dopustile, jebo sve pare svijeta kad se onako blamiraju, opijaju, kao da su sa marsa i nemaju familije i poznanike.
-
Ripicipi
#33 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Svi, svi, svi
hajmo ruke goooreee
Svi, svi, svi
pjevajmo do zooreee
Svi, svi, svi
pjevajmo u glaaass
Danije Botoooo, sad pozdravlja vas

hajmo ruke goooreee
Svi, svi, svi
pjevajmo do zooreee
Svi, svi, svi
pjevajmo u glaaass
Danije Botoooo, sad pozdravlja vas
-
smijesni_ste
#34 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Cuj pobijedio...e bas mi je drago...
Bas super...koliko je dobio para??
Bas super...koliko je dobio para??
- -danTe-
- cyprus
#36 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Boto Boto Boto Boto Boto Boto Boto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- zenny
#37 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
ali zaboga, lik je poremecen 
- mrtva kokoš
#38 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
nije mu dusa poremecena 
-
Ripicipi
#39 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Boto kralj
I nek neko kaze da nije zasluzio pobjedu
A drugi dio klipa su navijaci zelje
Last edited by Ripicipi on 27/12/2009 03:14, edited 1 time in total.
-
bio vani bilo dobro
#40 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Drago mi je sto je Boto pobijedio. Lik je jedini bio neiskvaren i iskren cijelo vrijeme 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4SQ1DfEZ ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=filweG0I ... re=related[/youtube]
kako je samo jak
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4SQ1DfEZ ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=filweG0I ... re=related[/youtube]
kako je samo jak
- phillie
#41 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
hahahahahahahahahaha Boto legendo hahahahahahahaha odlican kraj ove parodije.....
Sta je Boto dobio na kraju kao pobjednik? Od OBNa me ne bi nista cudilo da nista i ne dobije...
S druge strane, sta se sad u onim glavama zena mota. Koja blamaza da ih pobjedi lik kao sto je Boto, pored svih njihovih kupanja po kadicama, trbusnih plesova, fatacina i zvaljavanja sa skoro svima, uvijanja, napucivanja usana pred kamerama, setanja u tangicama...ako su to radile zbog novca, a vjerovatno jesu, valjda su nesto i shvatile. ako su to radile samo zbog svoje promocije i "pet minuta slave" nagradu su dobile vec.
Meni samo nije jasno kako npr anonimusi iz stvarnog zivota mogu sebi dopustiti da se blamiraju pred kamerama. Javne licnosti su donekle i navikle i koliko toliko njih je uradu i gledati (ako vec neki tvoj omiljeni pjevac ucestvuje u tom show, vjerovatno ces gledati i pratiti sta radi i kakva su njegova razmisljanja i ponasanja), ali sta ja mogu vidjeti i cuti od Adele (jel Adele) iz Kaknja, ciji je vrh grljenje sa Banetom, ili neko drugo glupiranje.
Sta je Boto dobio na kraju kao pobjednik? Od OBNa me ne bi nista cudilo da nista i ne dobije...
S druge strane, sta se sad u onim glavama zena mota. Koja blamaza da ih pobjedi lik kao sto je Boto, pored svih njihovih kupanja po kadicama, trbusnih plesova, fatacina i zvaljavanja sa skoro svima, uvijanja, napucivanja usana pred kamerama, setanja u tangicama...ako su to radile zbog novca, a vjerovatno jesu, valjda su nesto i shvatile. ako su to radile samo zbog svoje promocije i "pet minuta slave" nagradu su dobile vec.
Meni samo nije jasno kako npr anonimusi iz stvarnog zivota mogu sebi dopustiti da se blamiraju pred kamerama. Javne licnosti su donekle i navikle i koliko toliko njih je uradu i gledati (ako vec neki tvoj omiljeni pjevac ucestvuje u tom show, vjerovatno ces gledati i pratiti sta radi i kakva su njegova razmisljanja i ponasanja), ali sta ja mogu vidjeti i cuti od Adele (jel Adele) iz Kaknja, ciji je vrh grljenje sa Banetom, ili neko drugo glupiranje.
- Aurora Borealis
#42 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:55, edited 1 time in total.
- phillie
#43 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Boto je kralj, iskrenost i prirodnost su mu vrline, za razliku od ovih "zvjezda" "umjetnika" "uspjesnih ljudi u svojoj bransi" koji zasluzuju javno ismijavanje. Kao sto neko rece ukucas na gugletu Ivana Paris i vidis da nijedan ovakav show nju ne moze "mashiti" i to prvenstveno u ulogama, drpala se sa ovim, ganjala se sa onim, stenjala za oTim, rezala na onu itd...Nesto tipa Simone i Ante Gotovac (ni Novu TV ne gledam tako cesto upravo zbog ovih bljuvotina)...
Al eto srecom zavrsila je Mama...valjda nece brzo nova sezona, gluho bilo!
Al eto srecom zavrsila je Mama...valjda nece brzo nova sezona, gluho bilo!
- Troll_Happens
#44 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
evo to je valjda ta ravaku. Ovakvi show su se ubili za debile dzebalebaroshe koji jedino u zivotu mogu paznju privucom skidanjem kurvanjem i da se bogato uhljebe jadnice fakat ih zalimsamo malo wrote:Ove zenske ko sa lanca pustene.
To je danas valjda u trendu, biti fuksa sto veca, to mozemo zahvaliti medijskom promoviranju Hane Hadziavdagic i slicnih droljetina. Zanimalo me ko je ta Ivana Paris, ukusam na gugl ime i imam sta vidjeti, Ivana priznala da se drapala sa nekakvim Bubicicem, Ivana imala aferu sa modnim mackom, Paris spavala sa bikom na Farmi... drama, a usne su joj najjace, ko Cenga.
Licno nemam nista protiv, meni ne smeta sto se djevojke javno drapaju danas sa jednim sutra sa drugim i sto reklamiraju guzice, ali nesto kontam imaju one roditelje, to gledaju i mala djeca, itd. Dobro ovoj Adeli rece sestra u onom gore klipu, odmori malo, valjda ti kuci doci.
-
samo malo
#45 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Ona Adela ko da su je sa stange skinuli, ne kontam kako zensku nije sramota, gdje je tim curama moral?
Ova Paris bila nekakva miss Hrvatske, jebote zivot, to sam sad vidio na guglu
ono miss? kako su nisko pali, od Anice Martinovic i Viktorije Djonlic, koje su osvajale mjesta pratilja na izboru za miss svijeta, spali na jednu patkoustu Ivanu Paris.
Neko gore rece konacno je kraj, e pa cekaj samo iza naove godine kad pocne repriza svakog dana
Ova Paris bila nekakva miss Hrvatske, jebote zivot, to sam sad vidio na guglu
Neko gore rece konacno je kraj, e pa cekaj samo iza naove godine kad pocne repriza svakog dana
- Troll_Happens
#46 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
pa rece adela nekad da je prosla sa 19 vise nego neko sa 40 mozes onda zamislit sta je sve proslo kroz nju i sta je uradila.. kaze ja sam se sama vaspitavala hahaha jooj drojfuljesamo malo wrote:Ona Adela ko da su je sa stange skinuli, ne kontam kako zensku nije sramota, gdje je tim curama moral?
Ova Paris bila nekakva miss Hrvatske, jebote zivot, to sam sad vidio na gugluono miss? kako su nisko pali, od Anice Martinovic i Viktorije Djonlic, koje su osvajale mjesta pratilja na izboru za miss svijeta, spali na jednu patkoustu Ivanu Paris.
valjda polaze od toga nek je samo ziva i zdrava a sta radi nije toliko bitno
-
lolo_lolo
#47 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
ti si poremecenzenny wrote:ali zaboga, lik je poremecen
a nisam vjerovao da postoji veca kurava od one hane
adela je ipak prestigla nasu hanci
- Troll_Happens
#48 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
evo karanana samo za tebe
da su smecad jesu
da su smecad jesu
- Baltazar_khan
#49 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
Ja poznajem Adelu

-
KenCo
#50 Re: BIIIIG MAMA HOUSE
ovaj keno mi je najjaci
covjek fol reper a slusa narodnjake,nosi neke body majice i pazi mu engleskog. "gangster's paralise"
reper pravi