Nerealan video. SvabeRAZIEL wrote:
I dajte, Niva auto/gola ko uvjek i glavna na terrenu, nigdje veze, ovaj face lift samo potvrda koliko su Rusi zaostali po pitanju Lada, i pitanje da li ce se ikad vise oporaviti. Koreja je svetinja za Ruse.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Nerealan video. SvabeRAZIEL wrote:
Sto se tice SsangYong-a i Elektroprivrede, sumnjam da su u pitanju kojekakvi talovi i jaransko-rodbinske kuovine, prije nego briga za firmu i profit iste.Prolaznik wrote:Pa zato i opstaje sve ove godine. Mada je, što se firmi tiče, već polako postala prošlost. Ljudi skontali logiku. Ne treba im Land Cruiser ali zašto ne SsangJong koji je upola cijene Toyote? Uzmimo primjer Elektorprivrede. Eektroprivreda je odustala od Niva i već godinama kupuju druge modele. Skontali ono što tek treba da skontaju ostali: Niva je toliko nekvalitetna da ima životni vijek 2-3 godine. Dakle 3-4 Nive na 10 godina je isto kao jedan drugi terenac koji će trajati 10 godina. Nive su stalno na servisima pa treba računati te troškove. Trošak je i što nije na terenu jer posao čeka. Kada se sve sabere i oduzme logika i računica ide u prilog alternativi.
fakat...ja kliknuo na link i skrolam dole da vidim gdje je ta nova misleci da je gore na vrhu ona stara pa onda ide step by step komparacijabingov buraz wrote:Revolucija nema sta
Nažalost, za sad ne ali imam veliku želju i prije ili kasnije priuštiću sebi jednog!romeo jel ti vozis terenca?
Hm, ovaj...ovakav video sa nivom nadji i castim te picem
ja lika, bola ne za*ebajem se, uzo nivu covjek, i nasao nakav polovan motor od dvice, e sada posto se razumije u mehaniku, ono nisam siguran jel sta radio s nosacima i mjenjacem, al u nivi motor dvice 100%za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:ahaaaaNisu uspjeli origin pežoov dizel ubaciti jer je pucao nosač, a rodjooo ubacio motor od dviculje....
a moj rodjooo iz 535d pa isto to plus sto ide k'o BMW...WizzMerlin wrote:moj rodjo u nivu iz 80 i neke, ubacio motorm golfa dvice dizela, eeeeeee, znas koja je sada mrcina auto, trosi ko upaljac, ono motorm pouzdan, ma gori
nije zajebancija, i moj rodjak je imao nivu s golfovim motorom, nije je on prepravljao nego je kupio takvu a kasnije i prodao...ins wrote:a moj rodjooo iz 535d pa isto to plus sto ide k'o BMW...WizzMerlin wrote:moj rodjo u nivu iz 80 i neke, ubacio motorm golfa dvice dizela, eeeeeee, znas koja je sada mrcina auto, trosi ko upaljac, ono motorm pouzdan, ma gori
Da toliko su kvalitetni čelici da vijci sami od sebe pucaju, a lim se gužva ko da je od papira, a nije deformaciona zona u pitanju.rukometašica67 wrote:Najbolji i najkvalitetniji čelici ugrađeni.
jel se ti zajebajes.............Bakir1 wrote:@rukometašica javna je tajna da je materijal koji se koristi za proizvodnju lada i sl ruskih automobila,mislim na zeljezo i celik,dugo izlozen vremenskim uticajima u lukama ili na skladistima i da nije hemijski tretiran nesto specijalno,od tuda je cinjenica da niva struhne kao da je pod morem pravljena.
zagledaj malo nive koje se voze po nasim cestama pa me pitaj je se zajebajem.zadnja vrata,sarke haube,pragovi,unutrasnji blatobrani itdcitroen wrote:
jel se ti zajebajes.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()