latentnicinik wrote:Mi jesmo, za vas ne znamljubav_aha wrote:
znaci,mis smodobrovljno bili pod truskom vlascu vijekovima![]()
a bas su puno pomogli BiH tokom rata![]()
reci mi nekoliko cvrstih dokaza,kako oni to pomazu BiH ,garant sa BiH ariline
koga "vas"
latentnicinik wrote:Mi jesmo, za vas ne znamljubav_aha wrote:
znaci,mis smodobrovljno bili pod truskom vlascu vijekovima![]()
a bas su puno pomogli BiH tokom rata![]()
reci mi nekoliko cvrstih dokaza,kako oni to pomazu BiH ,garant sa BiH ariline
konya sinko ima malo vise od milion stanovnikarespo wrote:ajd sto su nazvali park po njemu
ako je toliki park koliki je taj grad onda
a iskreno nikad nisam cuo da je konya velik grad
Jesi ti svjestan kakvu si glupost napisao?Orbini wrote:ako imamo i dalje ulice po Titu koji je definitivno negativna historijska licnost za Bosnjake
Otkako vas je Tito okupir'o, niste vise mogli bit hrvatsko cvijece... Bas je brezobrazan...Orbini wrote:Ja ne mislim da je Hare Bosance u crno zavio,.. to je kad ne mozes nauditi neprijateljima i kada ne mozes promijeniti situaciju gdje smo u nemilosti drugih - onda pokusavamo ujesti koga mozemo, nekog iz nasih redova ko je na dometu. Agresiju, podjelu BiH, netoleranciju, islamofobiju, lobije protiv BiH, ekonomsku situaciju usljed tranzicije, politickih blokada i opsteg lopovluka sviju,.. - nije Hare izmislio, niti tome bitno doprinijeo,.. jednostavno ne moze preko noci sve popraviti, ne samo on nego iko drugi. Pa zasto je tolika povika na njega da je bosnjacko zlo i sl. To sto ponekad kaze istinu o ratu i danasnjoj politickoj diskriminaciji,.. nije ni prednost niti nedostatak,.. jednostavno kaze kako mislimo,.. i ko je uopste ocekivao da od iznosenja realnosti ima materijalne dobiti i koristi?
Bosnjaci samo posthumno odaju priznanja svojim znamenitim licnostima, i jednostavno ne znaju cijeniti ljude koji pokusavaju da urade nesto dobro za njih, .. to je definitivno tako. U neku ruku dobro jer su slabe sanse da uletimo u idolopokloniju i slijepo slusanje vodje,.. u drugu lose jer svako iole dobronamjeran slabo ima motivaciju da bilo sta uradi za Bosnjake.
Hare naravno nije perfektan, lopina je i on kao drugi, ters, ... ali je dosljedan svojoj politici i ne ulizuje se svakom politickom kabadahiji zarad stranackih interesa. Ali se mora priznati da je ipak upotrebljiviji van Bosne u svom emisarenju po svijetu i medijskim nastupima,.. i da mu to daleko bolje ide nego sredjivanje prilika u samoj Bosni. Vrijeme je za politicare novog kova, bez ratne biografije, ljude od akcije koji gledaju naprijed a ne zive od proslosti i starog imagea,... te samo zato Hare treba da odustane od domace politike i nastavi emisariti i lobirati u cemu je uvijek bio dobar. Pa ako su mu Turci dali park,.. to je do njih, njihov problem a ne nas,.. ako imamo i dalje ulice po Titu koji je definitivno negativna historijska licnost za Bosnjake, sta se imamo snebivati za Turke. To je nacija koja je daleko zrelija, homogenija i sloznija od nas i ne odaju pocast bilo kome? Hajd ih ubijedi da ih je Hare premuntao i odglumio finocu pa su mu odali pocast iz naivnosti. Budi sretan da imamo ikakve prijatelje u svijetu, kako stvari stoje.
bio ahmet davutoglu nedavno u sarajevunosara wrote:Dakle, turska podrzava sadasnje stanje u BiH... To je znakovito...![]()
Nego, zar nije malo blesavo po zivom insanu nazivat bilo sta, osim propale politike...? Doduse Arnold Svarceneger ima svoj stadion, ali njegova djela i dostignuca su ogromna... Zaduzio je Grac plaho, pa mu dali...
Znaci i lepi hare je zasluzio... Kako...?
Koliko sam cuo i skinuli.... i to tokom noci....nosara wrote:Dakle, turska podrzava sadasnje stanje u BiH... To je znakovito...![]()
Nego, zar nije malo blesavo po zivom insanu nazivat bilo sta, osim propale politike...? Doduse Arnold Svarceneger ima svoj stadion, ali njegova djela i dostignuca su ogromna... Zaduzio je Grac plaho, pa mu dali...
Znaci i lepi hare je zasluzio... Kako...?

Otkako vas je Tito okupir'o, niste vise mogli bit hrvatsko cvijece... Bas je brezobrazan...
buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahatuzlak-x wrote: hrvatska je pod vatikanom vec 13 stoljeca pa sta ako smo bili samo pet pod turcima?
Upravo takoJThomas wrote:pa neka ga odvedu sebi, bolje i za njih i za njega...a bogami i za nas![]()
svi sretni i zadovoljni, ha jato je najbolje rekao pisac grafita na vrbanji...
...a u tom nacionalnom parku nasao bi se neki hare-kameleon Ili zmija-harka...Arc_Angel wrote:samo jedan park![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, samo jedan jedini mali parkic od 20 000 kvadrata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stvarno nema smisla, koliko im je firmi prodao bud zasto, i koliki nam je trgovinski deficit sa turskom, to je bezobrazluk klasicni da samo jedan park imenuju po nasem velikom Haretu i to pisljivi parkic od pisljivih 20 000 kvadrata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e ljudi moji dragi, dokle je to vise doslo, meni se cini da bi mi trebali hareta da ovako zdusno svi skupa podrzimo Hareta na sljedecim izborima, da odnese ubjedljivu pobjedu pa da naredne cetri godine moze da im proda i ovo sta je ostalo telecom, zeljeznice, energetski sektor....... i da nam se utrostruci trgovinski deficit sa turskom, ja mislim da bi onda i nacionalni park imenovali po njemu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a iskreno nikad nisam cuo da je konya velik grad