Da skratim sve je tačno što ste rekli da neuništivi su dečki kao i što je vaša
No
DRUGOVI su to kakva gospoda!Gospoda je pobijena 1945.godinevodolija_33 wrote:blenta,
nemoj da te sekira hendikepiranost pojedinih forumaša, jer priznati ćeš da je nemoguće očekivati od njih neku veliku pamet i mudrost s obzirom na njihovo stanje. Šta ćeš, priroda zna biti okrutna, pođahkad.![]()
Nego, udri brigu na veselje i ignoriši "pripametnu gospodu sa Zapada".
GreškaGospoda je pobijena 1945.godine
manijak1 wrote:GreškaGospoda je pobijena 1945.godineGospoda je ušla u drugove
i opet izašla
iz drugova da vidi još jednom u čemu je razlika
ako je ima.
vodolija, nema sikiracije, nix sikirli. mada, ko se ne bi, ako ima imalo krschanske samilosti ili islamskog merhameta, zabrinuo i nasekirao, barem malo, kad prochita neke postove. zabrinuo za autorevodolija_33 wrote:blenta,
nemoj da te sekira hendikepiranost pojedinih forumaša, jer priznati ćeš da je nemoguće očekivati od njih neku veliku pamet i mudrost s obzirom na njihovo stanje. Šta ćeš, priroda zna biti okrutna, pođahkad.![]()
Nego, udri brigu na veselje i ignoriši "pripametnu gospodu sa Zapada".
U pravu si, ali ima ono nešto što se zove "beznadežan slučaj". Od takvih bi i rođena majka do sada digla ruke a kamo li ti i ja... Ostaje nam samo da se molimo Allahu dž.š. i da se nadamo čudu ili da ih ignorišemo. Ja predlažem ovo drugoblenta wrote:vodolija, nema sikiracije, nix sikirli. mada, ko se ne bi, ako ima imalo krschanske samilosti ili islamskog merhameta, zabrinuo i nasekirao, barem malo, kad prochita neke postove. zabrinuo za autorevodolija_33 wrote:blenta,
Nego, udri brigu na veselje i ignoriši "pripametnu gospodu sa Zapada".ili barem za obespravljene cuke-chafire.
Vidim sve si skont'o i odmah mi je lakšenebi wrote:vodolija,nije "pripametna",vec "prepametna".Tu si vjerovatno mislio/la
na blentu,ona je na najcafirskijem od svih zapada![]()
chlanak je super, BigusDickusBigusDickus wrote:http://islam.dzemat.org/modules.php?nam ... e&sid=2116
brate moj mudzahidichunebi wrote:vodolija,nije "pripametna",vec "prepametna".Tu si vjerovatno mislio/la
na blentu,ona je na najcafirskijem od svih zapada![]()
nebi, ako nemas nesto pametno, bolje ti je da sutis, ja koliko vidim, blenta tebe rastura i uzduz i poprijekonebi wrote:Cini li mi se,je li opticka varka,
ili tvoji tekstovi postaju sve duzi
kako tvoji argumenti postaju kraci?
Nista lakse nego postati musliman
izgovoris sehadet i okupas se.
Nista teze nego ostati musliman
pricacemo o tome kad te zasvrbi.
Ako vec nije.
Sorry,pjesmica nije duga kao tvoja
ali ja znam da kazem ono sto mislim
u dva-tri reda
bez silne secerne vodice okolo.
Za temu "ko ne zasluzuje nick" moram predloziti tebe.
Nisi ti blenta (tj. jesi,ali se odnosi na IQ),vec AGDA.
Reaktor,ulaz za uhljupe je tamo iza begove hale.To sto si ti na istom intelektualnom nivou i sto ste zajedno zavrsili cetvorogodisnju skolureaktor wrote:nebi, ako nemas nesto pametno, bolje ti je da sutis, ja koliko vidim, blenta tebe rastura i uzduz i poprijekonebi wrote:Cini li mi se,je li opticka varka,
ili tvoji tekstovi postaju sve duzi
kako tvoji argumenti postaju kraci?
Nista lakse nego postati musliman
izgovoris sehadet i okupas se.
Nista teze nego ostati musliman
pricacemo o tome kad te zasvrbi.
Ako vec nije.
Sorry,pjesmica nije duga kao tvoja
ali ja znam da kazem ono sto mislim
u dva-tri reda
bez silne secerne vodice okolo.
Za temu "ko ne zasluzuje nick" moram predloziti tebe.
Nisi ti blenta (tj. jesi,ali se odnosi na IQ),vec AGDA.
e sad, ako mislis da je blenta blentava u smislu IQ, ja onda zaista imam problem okarakterisati tebe u odnosu na njenu "blentavost", u najmanju ruku bi bio na razini amebe, ili nekog paramecijusa (papucice)