..............
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Karanfilka
#26 Re: ..............
Mary Jane - imao je (koliko ja znam) samo jednu s kojom je imao "pravi" seks (jer navodno nije to htjeo da radi prije jer mu vjera ne dozvoljava),- ali mi se fakat gadi,- kada tu njegovu bivsu vidim sva se najezim i oznojim - ne mogu je podnijeti... i nije ok ni sjedne ni s druge strane,- samo moj moral je jedna stvar,- a druga je sto ne mogu naci nijedog muskarca to nije radio brije braka
tj. to nema s moje strane veze sa licimjerstvom....
-
mostarac
#27 Re: ..............
licemjerstvo i lazni moral nije bio upucen tebi, a sama si dala odgovor na pitanje o gadjenju koje si prije postavila - svako je spavao s necijomKaranfilka wrote:Mary Jane - imao je (koliko ja znam) samo jednu s kojom je imao "pravi" seks (jer navodno nije to htjeo da radi prije jer mu vjera ne dozvoljava),- ali mi se fakat gadi,- kada tu njegovu bivsu vidim sva se najezim i oznojim - ne mogu je podnijeti... i nije ok ni sjedne ni s druge strane,- samo moj moral je jedna stvar,- a druga je sto ne mogu naci nijedog muskarca to nije radio brije brakatj. to nema s moje strane veze sa licimjerstvom....
- Mary Jane
#28 Re: ..............
Jesi li ti napisao da nebi nevinu, nije da si napisao da ne trazis nevinu nego da neces nevinu. Jel tako, il je neko drugi to napisao? Znaci ako je tako sta fali ako je imala 15 ako si ok sa 10. Objasni mi to, mozda za to sto si ti imao mozda 10 i da nebi ona bila vise iskusna od tebe? Kao nije ti vazan broj ako neces nevinu a stavljas broj, nidje veze. Zato sam napisala da se poklopis, i da si tu dosao traziti p*cke, jer takvi kao ti inace traze nevine, javljaju se bas na topiks sto "nevine" otvaraju" i govore kako to ne traze a postavljau neznam jedno 10,000 postova kako to ne traze, ccc, a jedva cekaju da to ustvari nadju ako ne mozda dobio malo p*cke ta tlane, ccc.mostarac wrote:jest nakon 10.000 postova dosao da trazim![]()
![]()
![]()
I zasto vam je tako tesko prihvatiti da svi ljudi ovog svijeta nemaju bas tako konzervativan pogled na te stvari ustvari nemaju potrebu za laznim moralom? To fakat nikad necu skontati. Mada iskreno to sam vec jednom napisao, ovdje se pisu jedne stvari, a na pp sasvim druge i to su dupli arsini i licemjerje, al svakom svoje.
- Mary Jane
#29 Re: ..............
Karanfilka wrote:Mary Jane - imao je (koliko ja znam) samo jednu s kojom je imao "pravi" seks (jer navodno nije to htjeo da radi prije jer mu vjera ne dozvoljava),- ali mi se fakat gadi,- kada tu njegovu bivsu vidim sva se najezim i oznojim - ne mogu je podnijeti... i nije ok ni sjedne ni s druge strane,- samo moj moral je jedna stvar,- a druga je sto ne mogu naci nijedog muskarca to nije radio brije brakatj. to nema s moje strane veze sa licimjerstvom....
Jel ok da postavim link? Islambosna, mozda tamo nadjes
-
Karanfilka
#30 Re: ..............
Aha, kontam...
Hmm....jest, sve bi to bilo super da mozes uraditi to brije braka, da ti onda nece muskarac doci i nabacivati ti to na nos i osudjivati....
Ali isto tako, ako on kao musko moze vidjeti i izprobati sta ima na "trzistu",. sto to onda neka djevojka ne moze isto.... po mom buducem je to sasvim normalna stvar sto se tice muskaraca (jer trebaju da se "izzive" i istjeraju taj neki zivotinjsi i divlji nagon a zenske to ne trebaju raditi ccc) Znaci on moze znati sta ima ut there.... a ja kao neki blento ne znam da li mozda ima nesto bolje za mene,- nikada necu znati za bolje osim to sa njim.... ccc

Hmm....jest, sve bi to bilo super da mozes uraditi to brije braka, da ti onda nece muskarac doci i nabacivati ti to na nos i osudjivati....
Ali isto tako, ako on kao musko moze vidjeti i izprobati sta ima na "trzistu",. sto to onda neka djevojka ne moze isto.... po mom buducem je to sasvim normalna stvar sto se tice muskaraca (jer trebaju da se "izzive" i istjeraju taj neki zivotinjsi i divlji nagon a zenske to ne trebaju raditi ccc) Znaci on moze znati sta ima ut there.... a ja kao neki blento ne znam da li mozda ima nesto bolje za mene,- nikada necu znati za bolje osim to sa njim.... ccc
-
mostarac
#31 Re: ..............
oj majko mojaMary Jane wrote:Jesi li ti napisao da nebi nevinu, nije da si napisao da ne trazis nevinu nego da neces nevinu. Jel tako, il je neko drugi to napisao? Znaci ako je tako sta fali ako je imala 15 ako si ok sa 10. Objasni mi to, mozda za to sto si ti imao mozda 10 i da nebi ona bila vise iskusna od tebe? Kao nije ti vazan broj ako neces nevinu a stavljas broj, nidje veze. Zato sam napisala da se poklopis, i da si tu dosao traziti p*cke, jer takvi kao ti inace traze nevine, javljaju se bas na topiks sto "nevine" otvaraju" i govore kako to ne traze a postavljau neznam jedno 10,000 postova kako to ne traze, ccc, a jedva cekaju da to ustvari nadju ako ne mozda dobio malo p*cke ta tlane, ccc.mostarac wrote:jest nakon 10.000 postova dosao da trazim![]()
![]()
![]()
I zasto vam je tako tesko prihvatiti da svi ljudi ovog svijeta nemaju bas tako konzervativan pogled na te stvari ustvari nemaju potrebu za laznim moralom? To fakat nikad necu skontati. Mada iskreno to sam vec jednom napisao, ovdje se pisu jedne stvari, a na pp sasvim druge i to su dupli arsini i licemjerje, al svakom svoje.
Do 10 mi je nekako normalno, preko deset je vec **bodrom. Je li ti sad jasnije? Nemam komplekse sa svojim muskim egom zaista, a niti imam problem sa svojim samopouzdanjem da bi me pogodilo ako je ona imala vise partnera od mene.
Sigurno je tebe potkacilo lose iskustvo na forumu al ja ti zato nisam kriv, a poznato je da nevine daju sa strane i zato su valjda jos uvijek nevine
Ja samo nemam lazni moral i to je to
-
Karanfilka
#32 Re: ..............
Hmm ne znam sta bih mogla na Islambosna naci da bi mi pomoglo, ali thanx anyway:)
- Mary Jane
#33 Re: ..............
Whatever, tipicni muskarac, zar ih ispitujes da saznas brojmostarac wrote:oj majko mojaMary Jane wrote:Jesi li ti napisao da nebi nevinu, nije da si napisao da ne trazis nevinu nego da neces nevinu. Jel tako, il je neko drugi to napisao? Znaci ako je tako sta fali ako je imala 15 ako si ok sa 10. Objasni mi to, mozda za to sto si ti imao mozda 10 i da nebi ona bila vise iskusna od tebe? Kao nije ti vazan broj ako neces nevinu a stavljas broj, nidje veze. Zato sam napisala da se poklopis, i da si tu dosao traziti p*cke, jer takvi kao ti inace traze nevine, javljaju se bas na topiks sto "nevine" otvaraju" i govore kako to ne traze a postavljau neznam jedno 10,000 postova kako to ne traze, ccc, a jedva cekaju da to ustvari nadju ako ne mozda dobio malo p*cke ta tlane, ccc.mostarac wrote:jest nakon 10.000 postova dosao da trazim![]()
![]()
![]()
Do 10 mi je nekako normalno, preko deset je vec **bodrom. Je li ti sad jasnije? Nemam komplekse sa svojim muskim egom zaista, a niti imam problem sa svojim samopouzdanjem da bi me pogodilo ako je ona imala vise partnera od mene.
Sigurno je tebe potkacilo lose iskustvo na forumu al ja ti zato nisam kriv, a poznato je da nevine daju sa strane i zato su valjda jos uvijek nevinepa zato i moja potraznja koju mi imputiras itekako je li ima smisla
- Mary Jane
#34 Re: ..............
Karanfilka wrote:Hmm ne znam sta bih mogla na Islambosna naci da bi mi pomoglo, ali thanx anyway:)
Mozda nadjes nevinog
-
Karanfilka
#35 Re: ..............
A vala bas mostarac...
Kako ti mozes znati je li bila s manje od 10 ili vise?
Ona tebi u principu moze reci da je bila sa 5 a ustvari je bila sa 16
.....
Ona tebi u principu moze reci da je bila sa 5 a ustvari je bila sa 16
-
mostarac
#36 Re: ..............
Mary Jane wrote:Whatever, tipicni muskarac, zar ih ispitujes da saznas brojmostarac wrote:oj majko mojaMary Jane wrote:[
Jesi li ti napisao da nebi nevinu, nije da si napisao da ne trazis nevinu nego da neces nevinu. Jel tako, il je neko drugi to napisao? Znaci ako je tako sta fali ako je imala 15 ako si ok sa 10. Objasni mi to, mozda za to sto si ti imao mozda 10 i da nebi ona bila vise iskusna od tebe? Kao nije ti vazan broj ako neces nevinu a stavljas broj, nidje veze. Zato sam napisala da se poklopis, i da si tu dosao traziti p*cke, jer takvi kao ti inace traze nevine, javljaju se bas na topiks sto "nevine" otvaraju" i govore kako to ne traze a postavljau neznam jedno 10,000 postova kako to ne traze, ccc, a jedva cekaju da to ustvari nadju ako ne mozda dobio malo p*cke ta tlane, ccc.
Sigurno je tebe potkacilo lose iskustvo na forumu al ja ti zato nisam kriv, a poznato je da nevine daju sa strane i zato su valjda jos uvijek nevinepa zato i moja potraznja koju mi imputiras itekako je li ima smisla
ako sam ja tipicni muskarac ti si jedna jako frustrirana zena
Ne, ne ispitujem ali sam u postu za koji si se zakacila iznio sam svoj pogled na svijet i nije imao veze sa statistikom koju bi ti da vodis. Samo sam rekao radije onu koja je bila sa 5-6 nego onu koja nije bili ni sa jednim, a to je na neki nacin povrijedilo tvoju frustriranu sujetu.
Zaista vrijedjanje nije nacin na koji volim voditi komunikaciju i to ne radim nikada na forumu i u skladu s tim ja cu zavrsiti ovaj razgovor sa tobom.
Jest u pravu si, ja sam se javio na temu da bi trazio od jedne djevice pred brakom da mi da pi***
- Mary Jane
#37 Re: ..............
mostarac wrote:ako sam ja tipicni muskarac ti si jedna jako frustrirana zena
Ne, ne ispitujem ali sam u postu za koji si se zakacila iznio sam svoj pogled na svijet i nije imao veze sa statistikom koju bi ti da vodis. Samo sam rekao radije onu koja je bila sa 5-6 nego onu koja nije bili ni sa jednim, a to je na neki nacin povrijedilo tvoju frustriranu sujetu.
Zaista vrijedjanje nije nacin na koji volim voditi komunikaciju i to ne radim nikada na forumu i u skladu s tim ja cu zavrsiti ovaj razgovor sa tobom.
Jest u pravu si, ja sam se javio na temu da bi trazio od jedne djevice pred brakom da mi da pi***
LOL
-
Karanfilka
#38 Re: ..............
Ne znam sto ste se vas dvoje tako uzrujali hehe....
Mi skroz odosmo od mog pitanja
....
Mi skroz odosmo od mog pitanja
-
mostarac
#39 Re: ..............
Karanfilka wrote:A vala bas mostarac...
Ona tebi u principu moze reci da je bila sa 5 a ustvari je bila sa 16.....
Ako ti neko odgovara brojevi te u principu ne zanimaju, ali uci u brak a ponijeti tog macka u vreci ja ne bi bio spreman. Ja sam kroz cijelu temu bio veoma jasan.
-
fuse
#40 Re: ..............
Karanfilka, ja da sam na tvom mjestu, ja se ne bih brinuo oko toga je li mu veliki nego je li mu mali. 
-
Karanfilka
#43 Re: ..............
Ma kontam te sto se tice brojeva i da ako ti neko odgovara da ti brojevi ne trebaju znaciti ista.... nego razlog sto ja spominjem brojeve je da ja uvijek kontam potajno u sebi da ako je muskarac bio sa njih dosta prije, da mu onda ja nikad necu biti dovoljna, i da je puno iskusniji i da ga nikad necu moci zadovoljiti i da mu nikad necu npr. neku od tih bivsih, koju je volio i imao haus dobar seks sa njom, zamjeniti.....

-
Karanfilka
#44 Re: ..............
Hmm uhh vidis, na to nisam puno razmisljala.... to bi cak mozda i bilo jos gore.....hmmmfuse wrote:Karanfilka, ja da sam na tvom mjestu, ja se ne bih brinuo oko toga je li mu veliki nego je li mu mali.
ali fakat imam drugaricu koja je raskinula sa svojim momkom zato sto je on bio prevelik za nju, uvijek ju je bolilo na koji god nacin bi to radili, i onda ona uopste i nije imala vise volje za tim i tako se sve to pokvarilo....
- Mjesanac
#45 Re: ..............
Karanfilka wrote:Hmm uhh vidis, na to nisam puno razmisljala.... to bi cak mozda i bilo jos gore.....hmmmfuse wrote:Karanfilka, ja da sam na tvom mjestu, ja se ne bih brinuo oko toga je li mu veliki nego je li mu mali.![]()
ali fakat imam drugaricu koja je raskinula sa svojim momkom zato sto je on bio prevelik za nju, uvijek ju je bolilo na koji god nacin bi to radili, i onda ona uopste i nije imala vise volje za tim i tako se sve to pokvarilo....
ma ja se ne bi sekiro da sam na tvom mjestu
-
Karanfilka
#46 Re: ..............
Kako da se ne brinem kada se desava ljudima da se razilaze zbog toga....
fakat ocekujem uspjesan seksualni zivot a ne znam sta me ceka... cccccccc
- Mary Jane
- JThomas
#48 Re: ..............
ili probaš, ili ideš na slijepo. treće mogućnosti zaista nema. ne možeš se je*ati, a da ti ne uđe.
-
*mima*
#49 Re: ..............
Karanfilka wrote:Kako da se ne brinem kada se desava ljudima da se razilaze zbog toga....
Ne ceka te nista.
- Mary Jane
#50 Re: ..............
besana wrote:Mary Jane wrote:No sikiriki kikirikiKad bude vrijeme bice sve ok, malo predigre da navlazis i ok. Kad moze beba velicine lubenice da prodje kroz picic velicine limuna, mislim da moze i cuna kod tebe, kontas. Naravno imaju poze, da dublje il manje i tako to. Mozda postiram neki link il nesto za poze. Cuvaj nevinost ako mozes do braka.
Nisam odavno ništa gluplja pročitala
Mogu isto reci za tvoj komentar, jer nisam procitala neki tvoj komentar tu, osim taj iznad