a šta znači multietnička,pa možda bi trebali otići u široki ili b.luku,pa da naučimo,ili postoji neka stranka, kod ova 2 naroda što vole spomenuti sarajevo,da se učlanimo?gael wrote:u sarajevu kad je svadba moze se mahat zelenom zastavom. kad bi mahao srpskom zastavom lincovali bi te.1gorstak wrote:"Nemam dilemu u vezi sa razlogom napada, jer sam nekoliko dana ranije imao telefonski poziv u kome mi je zaprećeno da neću više nositi srpski barjak u Federaciji. To se dogodilo nakon što sam nosio litiju za osveštanje crkve Uspenija Presvete Bogorodice u Tuzli, što su televizije prenosile ", rekao je Stojanović.
Zastava srpskog naroda, zastava hrvatskog naroda i grb bosnjackog naroda su obiljezja tri konstitutivna naroda. Mi se trebamo zalagati za to da ta obiljezja nemaju prednost kroz sluzbenu upotrebu za administrativne jedinice i organe javne uprave, ali pojedinci (sirom BiH) moraju biti u stanju isticati obiljezje naroda kojem pripadaju. To je multietnicka BiH i nema odbrane multietnicke BiH od srpske trobojnice jer srpska trobojnica ne ugrozava BiH.
znaci nema ravnopravnosti.
možda za početak ne bi bilo loše da se u cijeloj bih može mahati državnom zastavom.