POMOZİTE!!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#26 Re: POMOZİTE!!

Post by Chmoljo »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Kako to Chmoljo fino pojednostavi :lol:
jednostavnost je vrlina :oops:
Ljuska_u_BaklaFi

#27 Re: POMOZİTE!!

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Jedino da te Chmoljo smanji za glavu......mislim on pojednostavi sve :D
JThomas

#28 Re: POMOZİTE!!

Post by JThomas »

šta fali? samo mojne kompleksa. male žene su preslatke.

a što neko reče, na štiklama od 12 cm si visoka k'o chuck norris :lol: 162 je samo 6 cm manje od prosječne ženske visine, koliku si priču napravila rekao bi neko da si kepec :lol: uživaj što si u dobroj vezi i samo bez kompleksa.
bez_ideje

#29 Re: POMOZİTE!!

Post by bez_ideje »

Jesssss presisala sam prosjek :lol: :lol: :lol: :lol:
Amazonka27

#30 Re: POMOZİTE!!

Post by Amazonka27 »

(5:45 min)

South Blue Mama

#31 Re: POMOZİTE!!

Post by South Blue Mama »

ja sam visoka 163 a cojk' mi u mene 193 :lol:
ne vidim nista lose u tome, osim sto me haman pa u dzepu moze ponijeti :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#32 Re: POMOZİTE!!

Post by ladyblue18 »

Kao sto rekose prije mene, sve je to u glavi i nemoj se dzabe zamarati. :-D
Vjeruj mi, svi komplexi koje imamo su samo u nasim glavama, niko drugi ba to ne primjecuje, nit ce te smatrati manje vrijednom zbog visine, tezine ili necega desetog.
Mozes mislit sta bi bilo da smo svi radjeni na isti kalup...ovako je ipak puno bolje.
A ako ti to toliko smeta onda trazi nize momke. :P zezam se :D Ali eto i ja nekako gledam da mi momci nisu visi od 180-185, cisto da se izbalansira situacija... :D

I ja bih licno volila jos 3,4 cm da dobacim do 170 al nemre, i ne obracam paznju. :D
Btw nisam znala da su ove zvjezdice silne ovako niske :shock: Pa ja sam ih sviju zajebala. :lol: :D

Inace meni puno sladje vidjeti nizu djevojku i visoko musko, kao sto neko vec spomenu, najljepse kad mu se naslonis na grudi. :D
kamilica.ba

#33 Re: POMOZİTE!!

Post by kamilica.ba »

Aura Perez wrote:Bas je to slatka zenska visina, mozes stikle kakve hoces!

Ja imam 178 i luda sam za stiklama, al kad se nataknem zajebem i Razu. Sreca pa se i ovako mogu dragom zavuci ispod pazuha :lol: :lol:

nego imal sta za smanjivanje :lol: :lol:
:lol: :thumbup: kod mene ista stvar,iste sam visine kao ti,ali ja izbjegavam stikle jer imam osjecaj da strcim nekako i svi me cudno gledaju,pogotovo kad moram busom ili pjeske ici,autom i nekako...i ako mi govore da mi super stoji,al dzaba-ne osjecam se fino...a ovoj curi sto je pokrenula temu zavidim :-) jao kad vidim sve one silne cizmice,cipelice,sandalice sa stiklom...boli glava,sve bi ih pokupovala ali znam da ce mi samo stajati kod kuce :sad:
Vragolan

#34 Re: POMOZİTE!!

Post by Vragolan »

neko rece bas je super kada se dragoj zavucem isopd pazuha, ona mene zagrli i tako setamo

ja 167 a ona 175 jos kad stikle obuce nigdje joj kraja, moram na visociju stepenicu stati da je poljubim,
Vragolan

#35 Re: POMOZİTE!!

Post by Vragolan »

Aura Perez wrote:
Vragolan wrote:neko rece bas je super kada se dragoj zavucem isopd pazuha, ona mene zagrli i tako setamo

ja 167 a ona 175 jos kad stikle obuce nigdje joj kraja, moram na visociju stepenicu stati da je poljubim,
neko reče, a ti obrnu :lol: :lol:
pa et bitno je da se razumijemo
ljubav_aha

#36 Re: POMOZİTE!!

Post by ljubav_aha »

Pitar s Kariba wrote:
ljubav_aha wrote:
Gospoda Ministarka wrote:B_A, ja zaista ali zaista neznam zbog cega brines... pa imas finu zensku visinu, ja sam recimo 168 i imam jako puno prijateljica koje su tu tvoje visine i zaista ni jedna to nesmatra kompleksom, zapravo uzivamo u svojoj visini i sto mozemo obuti stiklice od 10ak cm a da je i dalje nas momak veci od nas, pa je puno ljepse kad mu se mozes ususkati isod ramena kad hodate :D , koliko god nas bombardovali time da trebamo izgledati kao manekenke, citaj, anoreksicno sa 40kg i iznad 175 cm muskarci su ti koji ja vjerujem i dalje zele zenu do 170 cm sa pristojnom tezinom i sa svim zenskim oblinama.
Uzivaj u svakom svom centrimetru :)
auh, a ja sam 175 :lol: :-) to nema veze ;-)

cuj,zele sa svim zenskim oblinama :-) pa nije bas tako :)

obicno kazu da je nj-bolje: tezina minus 10 kg,no to zavisi od konstruckije tijela
A težina? :roll:
Visina mi odgovara :D
65-68 kg :-D
encian

#37 Re: POMOZİTE!!

Post by encian »

ja sam 165, i stikle nosim svake prestupne. vrtogleve su mi one od 5 cm, a neki dan sam probala od 10 i imala sam osjecaj da stojim na rubu provalije :D . poneku petu tu i tamo i obujem :) i onda se cinim visa od muza (jer sam tanja :D ). ako ti sta znaci, svi bi mislili da si od mene visa. a visokim prijateljicama samo "zavidim" sto tamo gdje su one ima vise have i bolji je pogled :D .

zivot je prekratak da se gledamo kroz tudje oci. inace nam je cijelo drustvo (po mom skromnom misljenju) pravo iskompleksirano i bezveze napeto i zabrinuto. ja izgledam kao da mi je 17-18 godina bez sminke i poprilicno odudaram gdje god da izadjemo. neki se pitaju kako se usudim "takva" izlaziti (ne lezi vraze, ja sam pravo zadovoljna sobom), ali to me ne motivise da se sminkam. sta ja znam, valjda sam narcis, pa mi uglavnom nije tesko naci sta mi se svidja na meni :lol:

eto ne znam vise sta da ti kazem, osim sto vrijeme i energiju trosis na gluposti i tudje komplekse koje si usvojila. radije se baci na planiranje zabavnih aktivnosti sa svojim momkom :) .
za_sada_bez_dobrog_nicka

#38 Re: POMOZİTE!!

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

Moja omiljena fraza je

"sitna a dinamitna..." prema tome, glavu gore i naprijed u život....
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#39 Re: POMOZİTE!!

Post by ladyblue18 »

encian wrote:ja izgledam kao da mi je 17-18 godina bez sminke i poprilicno odudaram gdje god da izadjemo.
Dobra si...ja i sa sminkom izgledam mladje nego sto jesam, a tek mi je 21. :D
A sigurno 4 od 5 osoba ce mi reci kako izgledam strasno mlado i da ne mogu vjerovati da mi je 21. godina, isto ko da sam dijete od 10 godina tako to zvuci, :roll: :-)
Sjecam se kada sam zavrsila srednju mamina prijateljica me je pitala koju cu srednju upisati. :shock: :lol: :-) Doslo mi da se samoubijem :D
A sta cu ja, i roditelji su mi mladoliki, pa ne morem pobjec od genetike. :D

A jos danas dosta djevojaka mahom hoce da izgledaju ko starke, a vremenom i pocnu izgledati tako i nositi se, pa se ja jadna pogubim kontajuci kako sam ko izrod, ali hajde valjda je i to pozitivno na neki nacin. :D
Cholina_Lokica

#40 Re: POMOZİTE!!

Post by Cholina_Lokica »

kamilica.ba wrote:
Aura Perez wrote:Bas je to slatka zenska visina, mozes stikle kakve hoces!

Ja imam 178 i luda sam za stiklama, al kad se nataknem zajebem i Razu. Sreca pa se i ovako mogu dragom zavuci ispod pazuha :lol: :lol:

nego imal sta za smanjivanje :lol: :lol:
:lol: :thumbup: kod mene ista stvar,iste sam visine kao ti,ali ja izbjegavam stikle jer imam osjecaj da strcim nekako i svi me cudno gledaju,pogotovo kad moram busom ili pjeske ici,autom i nekako...i ako mi govore da mi super stoji,al dzaba-ne osjecam se fino...a ovoj curi sto je pokrenula temu zavidim :-) jao kad vidim sve one silne cizmice,cipelice,sandalice sa stiklom...boli glava,sve bi ih pokupovala ali znam da ce mi samo stajati kod kuce :sad:
ja 185 pa nosim stikle normala :lol: :lol: :lol:
Last edited by Cholina_Lokica on 01/12/2009 13:44, edited 1 time in total.
ludo_jaje

#41 Re: POMOZİTE!!

Post by ludo_jaje »

hahahaah cuj to kompleks, pa onda bi se moja trebala ubiti zamisli razliku 165-202 cm hihihiih ni pod pazuh :D
fatality

#42 Re: POMOZİTE!!

Post by fatality »

ladyblue18 wrote:
encian wrote:ja izgledam kao da mi je 17-18 godina bez sminke i poprilicno odudaram gdje god da izadjemo.
Dobra si...ja i sa sminkom izgledam mladje nego sto jesam, a tek mi je 21. :D
A sigurno 4 od 5 osoba ce mi reci kako izgledam strasno mlado i da ne mogu vjerovati da mi je 21. godina, isto ko da sam dijete od 10 godina tako to zvuci, :roll: :-)
Sjecam se kada sam zavrsila srednju mamina prijateljica me je pitala koju cu srednju upisati. :shock: :lol: :-) Doslo mi da se samoubijem :D
A sta cu ja, i roditelji su mi mladoliki, pa ne morem pobjec od genetike. :D

A jos danas dosta djevojaka mahom hoce da izgledaju ko starke, a vremenom i pocnu izgledati tako i nositi se, pa se ja jadna pogubim kontajuci kako sam ko izrod, ali hajde valjda je i to pozitivno na neki nacin. :D
U mene mi obrnuta situacija , imam 21 a izgledam kao da mi je 30 ( probao i sa i bez sminke :( )
pitam se sta ce bit kad napunim 40 :shock:
*mima*

#43 Re: POMOZİTE!!

Post by *mima* »

Dile wrote:

I ja sam 185 pa ne nosim stikle....normala.... :lol:
Cholina_Lokica

#44 Re: POMOZİTE!!

Post by Cholina_Lokica »

mima wrote:
Dile wrote:

I ja sam 185 pa ne nosim stikle....normala.... :lol:
a ti nemoj nositi :mrgreen:
samoti

#45 Re: POMOZİTE!!

Post by samoti »

Pitar s Kariba wrote:Kakvi ba hormoni i budalaštine!!! Curo draga zaboravi na to! Nema od toga hajra, može ti samo škoditi. Ti treba da poradiš na svom psihičkom stanju i stavu prema okolini, odnosno da izliječiš komplekse koje očigledno imaš. Ali, pazi, ništa to nije neobično, posebno za to doba. Svi smo mi kroz to prošli. Poslije ti sve bude smiješno. Mene je par cura odpililo jer sam bio niži od njih i to mi je kao bilo strašno, svijet se srušio...gluposti :lol: Poslije vidiš koliko je to bezveze i beznačajno, koliko važijih stvari ima. Kao prvo, imaj na umu da ti je najvažnije zdravlje a to stvaranje kmpleksa, mučenje same sebe i naročito hormoni i ostale hemijske šarene laže ti mogu uništiti baš to!! :x Imaj to na umu!!! Imaj na umu i to da momak koji u tebi gleda visinu nije ni vrijedan tvoje pažnje jer je slijep pored očiju. Ljepota i veličina čovjeka je negdje drugo!
:thumbup: :thumbup:
Cholina_Lokica

#46 Re: POMOZİTE!!

Post by Cholina_Lokica »

Aura Perez wrote:
Dile wrote:
najjaca :lol: to Dile, volim TAKE zene :D
:kravata: :kravata: :mrgreen:
JThomas

#47 Re: POMOZİTE!!

Post by JThomas »