Nije Medunjanin sve razocarao, nego Ciro. Izvukao je veznog igraca i uveo treceg napadaca. Tako je nasa napadacka trojka ostala bez ikakve distribucije lopti. Prvo poluvrijeme je barem licilo na nesto, drugo ni na sta. Ako znas ista o fudbalu, trebalo bi to da ti bude jasno. I na kraju za svoju glupu taktiku naziva "NABIJ LOPTU PREMA DIJAMANTU PA STA BUDE" okrivljuje Medunjanina. Vrijeme ce pokazati da se radi o kvalitetnom igracu. Ako uopste bude htio igrati za BiH poslije glupog prozivanja glupog, senilnog i samopromotivnog selektora.meris wrote:Hamica wrote:Mislim da smo sinoc dobili velikog igraca. Odigro je prvo poluvrjeme bez packe, sasadili smo se kad je izaso. Cestitka momak i dobro dosao u reprezentaciju BiH
Nadam se da se salis samo. U suprotnom, nemas pojma o fudbalu. Medunjanin je sve razocarao, sto potvrđuje i njegova zamjena odmah na početku II poluvremena.
Haris Medunjanin
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sprcilus
#26 Re: Haris Medunjanin
-
ins
#27 Re: Haris Medunjanin
Bordolini wrote:sprcilus wrote:Mislim da bi Ciro napokon trebao prestati sa upiranjem prstom u igrace koje krivi za svoje poraze (Lisabon - Misimovic, Zenica-Medunjanin, Spanija-Supic) i da prizna svoje takticke pogreske. Malo odstupam od teme, ali je vezana za Medunjanina i nije mi jasno sta je decko kriv sinoc. A igra svoju prvu utakmicu za BiH, i ovaj ga javno proziva. Ne bi se cudio da vise ne dolazi da igra za BiH. Ciro uvijek hvali igrace koji tek treba da se dobro prodaju (Ibricic), pa da i on pokupi kajmak.![]()
Medunjanin
- A1fa
#28 Re: Haris Medunjanin
Ova konstatacija bi stajala da je tu izmjenu izvrsio neki nogometni strucnjak i priznati strateg.meris wrote:Hamica wrote:Mislim da smo sinoc dobili velikog igraca. Odigro je prvo poluvrjeme bez packe, sasadili smo se kad je izaso. Cestitka momak i dobro dosao u reprezentaciju BiH
Nadam se da se salis samo. U suprotnom, nemas pojma o fudbalu. Medunjanin je sve razocarao, sto potvrđuje i njegova zamjena odmah na početku II poluvremena.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#29 Re: Haris Medunjanin
pOZz wrote:Zašto je onda izašao?
momak je odlicno odigrao....nema mu se sta zamjeriti
Last edited by bordo gandalf on 19/11/2009 16:15, edited 1 time in total.
-
vruce pivo
#30 Re: Haris Medunjanin
Ćiro je okrivio Medunjanina za poraz a ja bi prije okrivio njega..
Potez koji je ucinio na pocetku drugog poluvremena kad je izbacio veznog igraca tj. Medunjanina a ubacio napadaca je bio tako glup i naivan da ne mogu shvatiti kako je neko tako iskusan i strucan kao Ciro to sebi moga dozvoliti i jos na kraju krivicu prebaciti na Harisa..
Potez koji je ucinio na pocetku drugog poluvremena kad je izbacio veznog igraca tj. Medunjanina a ubacio napadaca je bio tako glup i naivan da ne mogu shvatiti kako je neko tako iskusan i strucan kao Ciro to sebi moga dozvoliti i jos na kraju krivicu prebaciti na Harisa..
-
Hamica
#31 Re: Haris Medunjanin
Pa sigurno nije zato sto je morao u wc. Izveo ga je Ciro i debelo pogrjesio. I onda se jos cupo na momku, javno optuzuje debitanta...pOZz wrote:Hamica wrote:hahahahahahahahahahahapOZz wrote:Zašto je onda izašao?Treći put ćeš mi, nadam se, odgovoritiHamica wrote:Sve, sve ali ovo je meni pitanje svih pitanja...pOZz wrote:Zašto je onda izašao?pa da diskutujemo.
-
Mobile_Disco
#32 Re: Haris Medunjanin
Harise Majstore! Nemoj da te zivciraju izjave senilnog mikada, njegovo vrijeme (prolazi) ce proci.. tvoje tek dolazi! Na terenu smo i dobro stajali dok je Medunjanin igrao, kad je "trener svih terenera" izvrsio izmjenu, koju je izvrsio, totalno smo nestali sa terena..
Ibricic je tito
Ibricic je tito
-
Hamica
#33 Re: Haris Medunjanin
Ali sto je najgore momak odigro prvo poluvrjeme jedan kroz jedanvruce pivo wrote:Ćiro je okrivio Medunjanina za poraz a ja bi prije okrivio njega..
-
ulpinian
#34 Re: Haris Medunjanin
Kako Ciru nije stid svaliti krivicu na Medunjania... !?
Igra nam se raspala nakon što je on napustio teren...
Igra nam se raspala nakon što je on napustio teren...
-
sprcilus
#35 Re: Haris Medunjanin
Za Harisa: To je toMobile_Disco wrote:Harise Majstore! Nemoj da te zivciraju izjave senilnog mikada, njegovo vrijeme (prolazi) ce proci.. tvoje tek dolazi! Na terenu smo i dobro stajali dok je Medunjanin igrao, kad je "trener svih terenera" izvrsio izmjenu, koju je izvrsio, totalno smo nestali sa terena..
Ibricic je tito
Za Ibricica: Ni slicno
-
pOZz
#36 Re: Haris Medunjanin
@ don_emir
Ako si mangup, budi do kraja i vrati argumentovano vrijeđanje!
Igrač koji biva zamijenjen na poluvremenu u 90% slučajeva ne opravda očekivanja. Tako je bilo i sinoć. Momak ima kvalitet, koji je djelimično i pokazao ali nije to to, ipak je riječ o najvažnijoj utakmici kvalifikacija. Debi, važnost utakmice i prevelika očekivanja su uticala na njega da bude zamijenjen. Miroslav Blažević je evidentno pogriješio što je izbacio jednog igrača iz veznog reda te tako napravio debalans na terenu ali to je već njegov problem i njegovo shvatanje ove igre zvane moderni fudbal.
Svaljivanje krivice na igrače od strane selektora je žalosno, ali i to nešto govori o dotičnom.
Ako si mangup, budi do kraja i vrati argumentovano vrijeđanje!
Igrač koji biva zamijenjen na poluvremenu u 90% slučajeva ne opravda očekivanja. Tako je bilo i sinoć. Momak ima kvalitet, koji je djelimično i pokazao ali nije to to, ipak je riječ o najvažnijoj utakmici kvalifikacija. Debi, važnost utakmice i prevelika očekivanja su uticala na njega da bude zamijenjen. Miroslav Blažević je evidentno pogriješio što je izbacio jednog igrača iz veznog reda te tako napravio debalans na terenu ali to je već njegov problem i njegovo shvatanje ove igre zvane moderni fudbal.
Svaljivanje krivice na igrače od strane selektora je žalosno, ali i to nešto govori o dotičnom.
-
Hamica
#37 Re: Haris Medunjanin
Sto se je moglo pokazat za 45 minuta Medunjanin je sinoc pokazo. Moderan, spreman igrac zavidne tehnike. E sad to vjecito pitanje: Pa sto je onda izaso?pOZz wrote:@ don_emir
Ako si mangup, budi do kraja i vrati argumentovano vrijeđanje!![]()
-
pOZz
#38 Re: Haris Medunjanin
Jeste, pokazao je tako što je bio najlošiji igrač veznog reda.Hamica wrote:Sto se je moglo pokazat za 45 minuta Medunjanin je sinoc pokazo. Moderan, spreman igrac zavidne tehnike. E sad to vjecito pitanje: Pa sto je onda izaso?
- rado_vidjen
#39 Re: Haris Medunjanin
Odigro je 3x bolje do Cirinog mezimca ibricica koji nije uputio niti jednu upotrebljivu loptu /centarsut u cijelom barazu
-
sprcilus
#40 Re: Haris Medunjanin
Majstore, ti ili kontriras svima ili si se izgubio u vremenu i prostoru. "Jeste, pokazao je tako što je bio najlošiji igrač veznog reda"???? Ko je, po tebi, bio najbolji igrac veznog reda? Ibricic, koji je igrao ziheraski na nacin "samo da ja ne pogrijesim, a ostalo boli me briga"? Pjanic, koji je igrao hrabrije, ali i grijesio? Bajramovic, po meni, je zasluzio prolaznu ocjenu. Ali generalno je cijeli vezni red zakazao, ali ne zbog veznog reda, vec zbog taktike senilnog starca!pOZz wrote:Jeste, pokazao je tako što je bio najlošiji igrač veznog reda.Hamica wrote:Sto se je moglo pokazat za 45 minuta Medunjanin je sinoc pokazo. Moderan, spreman igrac zavidne tehnike. E sad to vjecito pitanje: Pa sto je onda izaso?
-
ins
#41 Re: Haris Medunjanin
Ibricica sinoc na mapi nije bilo... 
-
bosnisk_boy
#42 Re: Haris Medunjanin
Medunjanin uopste nije razocarao nego bi to rekao za blazevica koji je napravio glupost uveo u igru treceg napadaca, dok je taj medunjanin bio portugal je u citavom poluvremenu imao jednu sansu u drugom poluvremenu se sve raspalo kad je muslimovic usao i mogu reci da smo jos dobro prosli jer je portugal imao nekoliko velikih sansi........
-
HaracRajo
#43 Re: Haris Medunjanin
Sinoc je Miroslav Blazevic, zvani Ciro izjavio da smo prvo poluvreme igrali sa igracem manje, toliko se Medunjanin izgubio. Ja bih rekao da smo igrali sa dva igraca manje posto je Haris svaku, ali bas svaku loptu predao Portugalcima pa smo samim tim mi igrali sa 10, a oni sa 12. Veceg levata nisam gledao od kako pratim reprezentativni fudbal. Kao da si ga bacio na neku nepoznatu planetu pa ne zna ni gdje je niti sta treba da radi. Onako kako izgleda (dobrocudni manijak) djelovao mi i zalosno u jednom momentu. Ispasce posten, ako sada posle ovih Cirinih prozivki javno kaze kako je dosao u reprezentaciju i otkrije Ciru, a posle stavljanja takve levatine kao sto je Medunjanin u prvi tim, sve vise sumnjam da je Ciro mogao i prodati ovu utakmicu. Nije mi u obicaju da trazim nekakve zavjere ali brate veliki je ulog u igri i nekoliko milioncica ne bi predstavljalo problem za onoga ko se plasira. Ne moze niko ziv (a normalan) objasniti pozivanje covjeka koji tri godine postenu utakmicu nije odigro, koji je vjecita rezerva u skoro drugoligaskom timu. Pa jebam li ga ja, jesu li u tom Valjadolidu svi budale da rade protiv sebe kad im taj ne valja i da je prilijepljen za klupu. Ocekivati da sad taj dodje i pobjedi jednu zvijezdu Reala, Juventusa, Celzija....u najmanju ruku je smijesno. A naj smjesnije mi je kad neko kaze da je gledao prvo poluvrijeme a onda kaze da je Medunjanin odigrao cak i dobro
Pa sta odigrao bolan???? Svi su bili losi, ali neko je dodao bar dvije tri lopte, neko je zaustavio nekog portugalca, neko je i odbranio....a on sa onako blago telecom facom apsolutno nije znao gdje se nalazi.
Ciro je Muslimovica trebao uvesti umjesto Ibisevica, a Dzemu umjesto Medjeda pa Dzemu na desno a Ibricica u sredinu (u stvari tako je i trebao poceti utakmicu). Ibricic je uz Bajramovica bio jedini koji je znao povuci, odigrati kombinaciju, ali se vidi da je sredina njegova pozicija posto je svaku drugu utrcavao unutra umjesto da se siroko otvori na boku...
Muratovic, Spahic, Rahimic i Misimovic su kljucni igraci ove reprezentacije i nema tih zamjena koji ce popuniti, ali sta je tu je. Ne vjerujem da ce i jedan koji je pljuvao Muratovica sada reci: "okej, evo lizem ovu pljuvacku", ma jok oni da su sta znali ili da su bili dobronamjerni ne bi ni blebetali tako ruzno o ponajboljem igracu BiH reprezentacije. Jebiga, nas usud ti je da smo vjeciti kontrasi pa makar nam i sve pomrlo po kuci, necemo promjeniti misljenje. Pjanic je za nas trebao igrati vazda od prve minute iako je mamak bezbroj puta dokazao da mu je rano, da ce sagorjeti...pa sto ne igrasmo sa njim makar kao u Portugalu? Reci ce zbog Cire i njegove 3-5-2 taktike, a jadnici ne znaju da smi igrali bilo sta drugo sa ovim kadrom zavrsili bi na 4. mjestu kvalifikacione grupe. Realno gledajuci, nemamo reprezentaciju koja bi zasluzila SP, ali s'druge strane nemaju je ni Slovenci npr. ali njih je sreca pomazila, to taj vrijedni i posteni narod i zasluzuje. A mi zasluzujemo da nas kazni jos vise tako da zavrsimo u 6-om sesiru. Bagra smo i tacka.
Ciro je Muslimovica trebao uvesti umjesto Ibisevica, a Dzemu umjesto Medjeda pa Dzemu na desno a Ibricica u sredinu (u stvari tako je i trebao poceti utakmicu). Ibricic je uz Bajramovica bio jedini koji je znao povuci, odigrati kombinaciju, ali se vidi da je sredina njegova pozicija posto je svaku drugu utrcavao unutra umjesto da se siroko otvori na boku...
Muratovic, Spahic, Rahimic i Misimovic su kljucni igraci ove reprezentacije i nema tih zamjena koji ce popuniti, ali sta je tu je. Ne vjerujem da ce i jedan koji je pljuvao Muratovica sada reci: "okej, evo lizem ovu pljuvacku", ma jok oni da su sta znali ili da su bili dobronamjerni ne bi ni blebetali tako ruzno o ponajboljem igracu BiH reprezentacije. Jebiga, nas usud ti je da smo vjeciti kontrasi pa makar nam i sve pomrlo po kuci, necemo promjeniti misljenje. Pjanic je za nas trebao igrati vazda od prve minute iako je mamak bezbroj puta dokazao da mu je rano, da ce sagorjeti...pa sto ne igrasmo sa njim makar kao u Portugalu? Reci ce zbog Cire i njegove 3-5-2 taktike, a jadnici ne znaju da smi igrali bilo sta drugo sa ovim kadrom zavrsili bi na 4. mjestu kvalifikacione grupe. Realno gledajuci, nemamo reprezentaciju koja bi zasluzila SP, ali s'druge strane nemaju je ni Slovenci npr. ali njih je sreca pomazila, to taj vrijedni i posteni narod i zasluzuje. A mi zasluzujemo da nas kazni jos vise tako da zavrsimo u 6-om sesiru. Bagra smo i tacka.
- A1fa
#44 Re: Haris Medunjanin
HaracRajo wrote:Sinoc je Miroslav Blazevic, zvani Ciro izjavio da smo prvo poluvreme igrali sa igracem manje, toliko se Medunjanin izgubio. Ja bih rekao da smo igrali sa dva igraca manje posto je Haris svaku, ali bas svaku loptu predao Portugalcima pa smo samim tim mi igrali sa 10, a oni sa 12. Veceg levata nisam gledao od kako pratim reprezentativni fudbal. Kao da si ga bacio na neku nepoznatu planetu pa ne zna ni gdje je niti sta treba da radi. Onako kako izgleda (dobrocudni manijak) djelovao mi i zalosno u jednom momentu. Ispasce posten, ako sada posle ovih Cirinih prozivki javno kaze kako je dosao u reprezentaciju i otkrije Ciru, a posle stavljanja takve levatine kao sto je Medunjanin u prvi tim, sve vise sumnjam da je Ciro mogao i prodati ovu utakmicu. Nije mi u obicaju da trazim nekakve zavjere ali brate veliki je ulog u igri i nekoliko milioncica ne bi predstavljalo problem za onoga ko se plasira. Ne moze niko ziv (a normalan) objasniti pozivanje covjeka koji tri godine postenu utakmicu nije odigro, koji je vjecita rezerva u skoro drugoligaskom timu. Pa jebam li ga ja, jesu li u tom Valjadolidu svi budale da rade protiv sebe kad im taj ne valja i da je prilijepljen za klupu. Ocekivati da sad taj dodje i pobjedi jednu zvijezdu Reala, Juventusa, Celzija....u najmanju ruku je smijesno. A naj smjesnije mi je kad neko kaze da je gledao prvo poluvrijeme a onda kaze da je Medunjanin odigrao cak i dobro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa sta odigrao bolan???? Svi su bili losi, ali neko je dodao bar dvije tri lopte, neko je zaustavio nekog portugalca, neko je i odbranio....a on sa onako blago telecom facom apsolutno nije znao gdje se nalazi.
Cuj Muratovic kljucni igrac reprezentacije, cuj Ciro prodao utakmicu
- rado_vidjen
#45 Re: Haris Medunjanin
Gdje mi je nestao post gdje klona nazivam klonom? Jesma li prekrsio neko pravilo i ako jesam neka se citira to pravilo?
Zahtjevam izvinjenje vaseg vrhovnog stozera.
@avdo, umrjeces od mrznje. Haris Medunjanin - ponajbolji igarc BiH ccc
Citaj utiske ostalih, jer usamljen si u svome.... Mozda si gledao Bahrein-Novi Zeland, pa ti se pomjesalo
Zahtjevam izvinjenje vaseg vrhovnog stozera.
@avdo, umrjeces od mrznje. Haris Medunjanin - ponajbolji igarc BiH ccc
Citaj utiske ostalih, jer usamljen si u svome.... Mozda si gledao Bahrein-Novi Zeland, pa ti se pomjesalo
-
HaracRajo
#46 Re: Haris Medunjanin
Da, sada je i svaka polubudala (budala nije) mogla shvatiti sta je Murat znacio. Nikada, ali bas nikada, nisam "skupljao" Cirine izjave, niti ga na drugi nacin izdizao. Uvijek sam naglasavao da se uspjesnost trenera mjeri rezultatima, i sada posle svega opet kazem da je Ciro bio relativno uspjesan (do baraza izvrstan). Mozda je i bolje sto je Medjo igrao, ionako bi vjerovatno ispali, a ovom "partijom" dundjer je zauvjek zatvorio sebi vrata reprezentacije.A1fa wrote:HaracRajo wrote:Sinoc je Miroslav Blazevic, zvani Ciro izjavio da smo prvo poluvreme igrali sa igracem manje, toliko se Medunjanin izgubio. Ja bih rekao da smo igrali sa dva igraca manje posto je Haris svaku, ali bas svaku loptu predao Portugalcima pa smo samim tim mi igrali sa 10, a oni sa 12. Veceg levata nisam gledao od kako pratim reprezentativni fudbal. Kao da si ga bacio na neku nepoznatu planetu pa ne zna ni gdje je niti sta treba da radi. Onako kako izgleda (dobrocudni manijak) djelovao mi i zalosno u jednom momentu. Ispasce posten, ako sada posle ovih Cirinih prozivki javno kaze kako je dosao u reprezentaciju i otkrije Ciru, a posle stavljanja takve levatine kao sto je Medunjanin u prvi tim, sve vise sumnjam da je Ciro mogao i prodati ovu utakmicu. Nije mi u obicaju da trazim nekakve zavjere ali brate veliki je ulog u igri i nekoliko milioncica ne bi predstavljalo problem za onoga ko se plasira. Ne moze niko ziv (a normalan) objasniti pozivanje covjeka koji tri godine postenu utakmicu nije odigro, koji je vjecita rezerva u skoro drugoligaskom timu. Pa jebam li ga ja, jesu li u tom Valjadolidu svi budale da rade protiv sebe kad im taj ne valja i da je prilijepljen za klupu. Ocekivati da sad taj dodje i pobjedi jednu zvijezdu Reala, Juventusa, Celzija....u najmanju ruku je smijesno. A naj smjesnije mi je kad neko kaze da je gledao prvo poluvrijeme a onda kaze da je Medunjanin odigrao cak i dobro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muratovic, Spahic, Rahimic i Misimovic su kljucni igraci ove reprezentacije i nema tih zamjena koji ce popuniti, ali sta je tu je. Ne vjerujem da ce i jedan koji je pljuvao Muratovica sada reci: "okej, evo lizem ovu pljuvacku", ma jok oni da su sta znali ili da su bili dobronamjerni ne bi ni blebetali tako ruzno o ponajboljem igracu BiH reprezentacije. Jebiga, nas usud ti je da smo vjeciti kontrasi pa makar nam i sve pomrlo po kuci, necemo promjeniti misljenje. Pjanic je za nas trebao igrati vazda od prve minute iako je mamak bezbroj puta dokazao da mu je rano, da ce sagorjeti...pa sto ne igrasmo sa njim makar kao u Portugalu? Reci ce zbog Cire i njegove 3-5-2 taktike, a jadnici ne znaju da smi igrali bilo sta drugo sa ovim kadrom zavrsili bi na 4. mjestu kvalifikacione grupe. Realno gledajuci, nemamo reprezentaciju koja bi zasluzila SP, ali s'druge strane nemaju je ni Slovenci npr. ali njih je sreca pomazila, to taj vrijedni i posteni narod i zasluzuje. A mi zasluzujemo da nas kazni jos vise tako da zavrsimo u 6-om sesiru. Bagra smo i tacka.![]()
![]()
sta mai Avdo, doceka i ti Harisa da zaigra
![]()
Cuj Muratovic kljucni igrac reprezentacije, cuj Ciro prodao utakmicu![]()
![]()
sad tek shvatam koliko ti je jucer muka bilo prije nego je utakmica i pocela, kad ovako nesto mozes napisati za trenera svih trenera, covjeka cije si rijeci i izjave skupljao i koje bi se da si se ti pitao mogle objaviti u zbirci hadisa
![]()
-
udrch
#47 Re: Haris Medunjanin
Imam osjećaj kao da niko od vas nije gledao ovu utakmicu..a sa sigurnošću mogu reći da niko od vas nije bio na stadionu bar pola sata prije početka, jer da jeste ne bi pričali nebuloze uglavnom..većina navija na svoj mlin..
Ja sam svojim očima vidio sledeće, a vi se ne morate složiti sa mnom:
- Haris se trudio na terenu, ali je zaista izgledao izgubljeno..više od povine njegovih dodavanja su bila pogrešna, kad je pokušao povući loptu, izgubio ju je i imali smo kontre zbog toga, Jahić je dobio žuti zbog toga
- Ćirina izjava je pederska, izmjena Medjunjanina nam je nanijelo više štete nego što je to Haris uradio svojim nesnalaženjem na terenu
- Medunjanin ima strašan potencijal..doduše ovo je pokazao neoficijelno na treningu pred početak utakmice..mehkoća u prijemu lopte i strašan šut sa distance..čovjek je od pet šuteva sa 17,18 metara na zagrijavanju pogodio svih pet, hirurški precizno, uz samu stativu..a na golu je bio Hasagić..jedino su još Salihović i Ibišević pogodili po 2 puta..svi ostali ne više od jednom..ح
- Haris se trudio na terenu, ali je zaista izgledao izgubljeno..više od povine njegovih dodavanja su bila pogrešna, kad je pokušao povući loptu, izgubio ju je i imali smo kontre zbog toga, Jahić je dobio žuti zbog toga
- Ćirina izjava je pederska, izmjena Medjunjanina nam je nanijelo više štete nego što je to Haris uradio svojim nesnalaženjem na terenu
- Medunjanin ima strašan potencijal..doduše ovo je pokazao neoficijelno na treningu pred početak utakmice..mehkoća u prijemu lopte i strašan šut sa distance..čovjek je od pet šuteva sa 17,18 metara na zagrijavanju pogodio svih pet, hirurški precizno, uz samu stativu..a na golu je bio Hasagić..jedino su još Salihović i Ibišević pogodili po 2 puta..svi ostali ne više od jednom..ح
-
HaracRajo
#48 Re: Haris Medunjanin
Da, da ima strasan potencijal. Mora da su u onom Valjadolidu sve samu bezveznjakivici pa momku sa tako kompjuterskim sutom ne dozvoljavaju da igra, evo vec dvije godine.udrch wrote:Imam osjećaj kao da niko od vas nije gledao ovu utakmicu..a sa sigurnošću mogu reći da niko od vas nije bio na stadionu bar pola sata prije početka, jer da jeste ne bi pričali nebuloze uglavnom..većina navija na svoj mlin..
-
connected
#49 Re: Haris Medunjanin
sprcilus wrote:Nije Medunjanin sve razocarao, nego Ciro. Izvukao je veznog igraca i uveo treceg napadaca. Tako je nasa napadacka trojka ostala bez ikakve distribucije lopti. Prvo poluvrijeme je barem licilo na nesto, drugo ni na sta. Ako znas ista o fudbalu, trebalo bi to da ti bude jasno. I na kraju za svoju glupu taktiku naziva "NABIJ LOPTU PREMA DIJAMANTU PA STA BUDE" okrivljuje Medunjanina. Vrijeme ce pokazati da se radi o kvalitetnom igracu. Ako uopste bude htio igrati za BiH poslije glupog prozivanja glupog, senilnog i samopromotivnog selektora.meris wrote:Hamica wrote:Mislim da smo sinoc dobili velikog igraca. Odigro je prvo poluvrjeme bez packe, sasadili smo se kad je izaso. Cestitka momak i dobro dosao u reprezentaciju BiH
XXX
sve si rekao...najgore će biti ako ćiro ostane na klupi... jeste dobar motivator ali to očito nije dovoljno..Ibišević ništa,ama baš ništa nije napravio u baražu, čak je spasio 2 x portugalce (šutevi Muslimovića) a on ga je držao 180 minuta...najbolj bi bilo zahvaliti i Ćiri i Savezu i nek dodju novi ljudi...
-
adenis
#50 Re: Haris Medunjanin
odmah nakon utakmice u lisabonu kada je ciro izjavio da je miske glavni krivac nisam mogao da vjerujem. i ja sam pomislio: ma sta ovaj prica. medutim kad su se strasti slegle i realno je miske podbacio u lisabonu. podbacio je najvjerovatnije jer su nas procitali ko "bukvar" i odlicno ga ustopali a i ta povreda je ucinila svoje.
nakon zenice kada je ciro izjavio za harisa da je lose odigrao ja to nisam vidio ali vjerujem ciri da je to istina. momak se trudio, trcao i borio kao lav ali vjerovatno i grijesio.
nadam se da ga ova cirina izjava nece udaljiti od reprezentacije i da ce uz koju slabiju utakmicu haris naci svoje mjesto u timu i uigrati se sa ostatkom.
jedva cekam reprizu da smireno pogledam utakmicu, mada se realno nema sta gledati. jako tvrda utakmica, bez puno prilika, "ruzna" za gledati.
nakon zenice kada je ciro izjavio za harisa da je lose odigrao ja to nisam vidio ali vjerujem ciri da je to istina. momak se trudio, trcao i borio kao lav ali vjerovatno i grijesio.
nadam se da ga ova cirina izjava nece udaljiti od reprezentacije i da ce uz koju slabiju utakmicu haris naci svoje mjesto u timu i uigrati se sa ostatkom.
jedva cekam reprizu da smireno pogledam utakmicu, mada se realno nema sta gledati. jako tvrda utakmica, bez puno prilika, "ruzna" za gledati.