a i pricati, samo stavim krompir u grlo
i pricam svedski = danski
Vracam topik ZOKI da mi odgovori na komentar.Sarajevska Princeza wrote:Ti izgleda volis da svaku naciju spustis a svoju srpsku da uzdizes.zoka wrote:Amerikanci su tipican primjer debila koji nemaju pojima da postoji drugi svijet, druge kulture i civilizacije od onoga sto oni zovu "american way" ili americku nacin...
Amerikanci su debili jer im je svaki treci gradjanin Doktor Nauka, a ti si pametan i nisi debil jer u vrh glave imas fakultet.
Uporedjujes Zapadne uspjesne civilizacije sa znanjem stranih jezika.Evropa je drzala citavu Afriku i Aziju u svojim kolonijama - a ti jos citas cirilicu ziv bio - WAKE UP.
Ja sam SARAJEVSKA PRINCEZA, vazno je da nisam Ruska ili ne do Bog SRPSKA.zoka wrote:Sarajevska Princeza steta sto bas te dvije rjeci Sarajevska Princeza
Engry ti znas da govorim sva tri jezika sluzbena i da sam se uvijek i na onim starim i prastarim diskusijama na ovom forumu uvijek sukobljavao sa idijotima koji dodju pa pocnu pricu sta je to bosanski jezik ko to izmisli...Engram::X wrote:..zato ti zorane, revnosno koristis priliku da pokazes i dokazes da koristis "srpski" jezik
Gospodjice, mozda i ima "plave krvi" u tvojim venama, ali na ovaj nacin napadati jednu forumasicu,koja, usput receno, zraci pozitivnu energiju na ovom forumu, je najblaze receno nepristojno. Tvoj komentar je pun LJUBOMORE.Sarajevska Princeza wrote:Nafali se ti pravo, samo sam izdvojila ovo jer mislim da ti djevojko HALUCINIRAS. Tvoj engleski je poprilicno na levelu srednje skole. Svega mi - mora da se osjecas inferiorno cim toliko forsiras. A i Maternji ti je poprilicno vulgaran.mIRCerka wrote: onda ENGLESKI (bolje neg' maternji)
Da li znas kako ona prica, odnosno koliko zna engleski ?Sarajevska Princeza wrote:Kekec, ja nemam sta biti ljubomorna.Ja ti samo kazem onako kako ti je.
vjeruj mi sigurno nisu govorile cisto slovencki (sumnjam da bi ih razumio kad bi raspalile stajerski ili kakav drugi slovenacki dijalekt - prekmurce cak slovenci tesko razumiju) ... ja sam morao poloziti ispit iz slovenackog i mogu ti reci da su bosanski i slovenacki slicni otprilike koliko ukrainski i ruski ... jedino sto vecina slovenaca (ali ne ovi mladji) razumije nash.zoka wrote:interesantna stvar za slovenacki... prije 4-5 godina u mariboru ja govorim srpsko-hrvatski a slovenke govore slovenacki i sve drug druga razumijemo