Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Anka

Post by Anka »

idic wrote:Odeš najnormalnije na posao sve ok, a onda ti za sat vremena jave da ti je umro član najuže porodice. Sve izgubi smisao i nema načina da dođeš sebi. :(
Moje saučešće. :sad:
Liquido

Post by Liquido »

Anka wrote:Ako nešto može poći naopako,poći će naopako.Ako niz događaja može poći naopako,poći će naopako u najgorem mogućem redosledu :)
Usran dan dođe i prođe. Ali,niz usranih dana,eee,to ti je tek sranje!
Moj ujak živi na Floridi već 10-tak godina.Ove godine me je prvi put pozvao da dođem. Prikupila sam svu potrebnu dokumentaciju (stan,posao,njegovo garantno pismo), krenem u ambasadu da to predam za vizu, okliznem se na stepeniku u mojoj zgradi, padnem, taksi, jedna bolnica-nisu nadležni taj dan, krenemo u drugu bolnicu,pokvare se kola, ostavimo ih na ulici,pa u taksi, druga bolnica- čekaj 4 sata da te doktorka primi, dere se kako si nesposoban, ne znaš da silaziš niz stepenište,urla, nije stigla da jede zbog pacijenata, život smo joj zagorčali, bla bla bla, misliš,još ćeš i batine da dobiješ,ćutiš,trpiš,a najradije bi je zadavio......najzad GIPS i štake. Nakon dva dana se pokvari veš mašina, pokvari se Cd player, padne pritisak hladne vode ,skoro da je nije bilo 10 dana,dolaze majstori da vide šta je u pitanju.... kažu-moraju da se lome pločice,cevi se zapušile...na sreću,nisu bili u pravu,samo je otišao glavni ventil...to je sređeno,imam hladnu vodu!
Onda je riknuo vodokotlić...popravljeno...
Nezgodno se osloniš na štake,izgubiš ravnotežu, padneš, gips pukne,odeš da ti stave drugi, naravno,kreten si bez premca,slomio si gips......zgrada nema lift a ja na šestom spratu...skači na jednoj nozi gore dole...kućni pritvor...prehladim se,temperatura ode na 38, onda dobijem stomačni virus...plata kasnila, onda skontah da je žestoko smanjena zbog bolovanja, stigla opomena za struju i televiziju, tata se razboleo...mami skočio pritisak....meni pukne zub..... sve to traje već mesec dana.... Skinu gips,noga nije uredu, nešto se iskomplikovalo,...kako stvari stoje,ići ću banju na rehabilitaciju....
Jebeš Floridu,kontam, samo da preživim ovo leto...
A zamisli ti u bijelim čarapicama sa Sejom Kalačom u autu na kamari i izađu ti slike u Expressu :lol: :lol:
idic

Post by idic »

To se desilo prije 4,5 godine, al definitivno ostaje moj najgori dan u životu. :(
Anka

Post by Anka »

...
Last edited by Anka on 19/07/2006 16:25, edited 1 time in total.
Liquido

#30 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?

Post by Liquido »

sunday@morning wrote:meni je jutro krenulo haos

prvo dok sam prala zube skontala sam da su mi odvodi u tek renoviranom kupatilu zacepljeni, okej nije strava...pocnem se oblaciti i zakacim lampu, ona padne u saksiju sa omiljenim cvijetom, obucem suknju jer vec kasnim na posao, skontam da nije mogla biti izguzvanija...nekako se domognem parkinga, vidim stari otisao nije mi ni rekao da jutros on vozi

shit...trcim na bus stanicu, vidim bivseg (a uvijek mi dan krene naopako kad ga vidim) kupujem zadnja kartu, svi me gledaju k'o poplahu..hajd dobro kontam to je zbog majice i natpisa ''fuck you beautifull people''

dolazim na posao, naravno 13 minuta kasnim, kaze nema plate do 10-tog (a ja trebam lovu k'o nikad)

kontam, barem mi je kolega napravio kafu:)
pita on mene jesil prijavila ispite (u petak bio zadnji dan) i onda.... jedan JADAN teleci pogled i tri puta: shit shit shit...

(ja se sjecam preddiplomskog Carovog (ne)raspolozenja...hehe ima gore:)
barem je lije suncan dan
Najgore sto se moze desiti da u jednom danu izgubis muza i tri sina kao jedna zena u Srebrenici,zato svoje glupe probleme ostavi za sebe,glupačo!
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

8. Maj, Srijeda 2006.

Kasnim na posao sat vremena. Sat je na struju, a nevrijeme bilo te noci, pa sve zayebalo. Elem, ustanem, kontam vec sam zakasnila, ko ga .... necu jos i da se polomim...na tanane operem zube, obucem se i sjednem u auto....vozim jedno 15 minuta, auto stane....nestalo goriva :D , nisam ni obracala paznju na gage za benzin. Sta cu, zovnem dezurnu sluzbu da mi donesu malo goriva, samo da odem do prve benzinske. Dodju, pomognu mi, odvezem se do prve benzinske, kupim gorivo i kafu...sjedam u auto, cup nisam dobro stavila i kako sam krenula u rikverc, sva ona kafa po bjelim tolama i jos vruca....zaustavi, izadji iz auta, skaci po onoj benzinskoj, narod gleda i ibreti se.....haj sta cu, onako flekavih pantola uspijem doci na posao 2 sata kasnije nego sto sam trebala...upravo na vrijeme za meeting....najvazniji sastanak u godini....raspravlja se o budzetu....ja uletim u meeting room....znam da su pantole isflekane, ali da onoliko blenu, ne kontam....pogledam niz sebe, crna kosulja koju sam nosila taj dan otkopcana i bijeli cipkani grudnjak bljesti....izvinem se, okrenem i izadjem napolje i pocnem naglas, na svom maternjem jeziku da psujem i dan i mjesec i godinu :lol: i ponovo se vratim unutra i sjednem, ko da nista nije bilo....

Kada sam dosla kuci, vidjela sam 2 covjeka na krovu, nesto rade. Muz mi je rekao da je predhodne noci zbog nevremena otpala grana sa obliznjeg drveta i da imamo rupu na krovu velicine bejzbol lopte....koja je naravno izazvala lijepu fleku na plafonu zbog kise...
neupucena

#32 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?

Post by neupucena »

Liquido wrote: Najgore sto se moze desiti da u jednom danu izgubis muza i tri sina kao jedna zena u Srebrenici,zato svoje glupe probleme ostavi za sebe,glupačo!
Jadno. Zalosno. Nastrano. Neuravnotezeno.
Liquido

#33 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?

Post by Liquido »

neupucena wrote:
Liquido wrote: Najgore sto se moze desiti da u jednom danu izgubis muza i tri sina kao jedna zena u Srebrenici,zato svoje glupe probleme ostavi za sebe,glupačo!
Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".
Maaarrrrrššššš
neupucena

#34 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?

Post by neupucena »

Liquido wrote:
neupucena wrote:
Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".
Maaarrrrrššššš
Postoje ustanove gdje ti mogu pruziti kvalitetan tretman, voljna sam ti pomoci finansijski ako je vec zapelo :D
FFK as Lucy01

#35 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?

Post by FFK as Lucy01 »

Liquido wrote: Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".
Maaarrrrrššššš
1. Iz cega si zakljucio da smo citav rat provele u inostranstvu?
2. Iz cega si zakljucio da niko od nas nije nikoga izgubio u ratu?
3. U kojoj skoli si naucio da nepoznate ljude nazivas glupim i da ih marskas?

Ljude koji se "sakrivaju" iza Srebrenicke tragedije da dokazu svoju poentu, prezirem.
Liquido

#36 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?

Post by Liquido »

neupucena wrote:
Liquido wrote:
neupucena wrote: Jadno. Zalosno. Nastrano. Neuravnotezeno.
Maaarrrrrššššš
Postoje ustanove gdje ti mogu pruziti kvalitetan tretman, voljna sam ti pomoci finansijski ako je vec zapelo :D
Tebi ljubavi ne treba ustanova,treba samo da odes sa mnom na Bjelasnicu da te dobro isprcim i neces imati nikakvih problema ili si toliko gadna da niko nece da te jebe,isfrustrirana gaduro,sigurno imas 150 kila i smrdis kao tvor.
Ne znam sta je???
Sada mi reci da sam nepristojna seljacina :lol: :lol: :lol:
neupucena

Post by neupucena »

Ti si sam sebi najbolja reklama :D
Liquido

Post by Liquido »

neupucena wrote:Ti si sam sebi najbolja reklama :D
Ma ti si moja ljubav,cmok u debelu guzu :lol: :lol: :lol:
FFK as Lucy01

#39 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?

Post by FFK as Lucy01 »

Liquido wrote:
neupucena wrote:
Liquido wrote: Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".
Maaarrrrrššššš
Tebi ljubavi ne treba ustanova,treba samo da odes sa mnom na Bjelasnicu da te dobro isprcim i neces imati nikakvih problema ili si toliko gadna da niko nece da te jebe,isfrustrirana gaduro,sigurno imas 150 kila i smrdis kao tvor.
Ne znam sta je???
Sada mi reci da sam nepristojna seljacina :lol: :lol: :lol:
Halo....moderator ba...de ovo sankcionisi
Liquido

Post by Liquido »

Ja sam modertor,to je problem :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:
Bumbar

#41 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?

Post by Bumbar »

Liquido wrote: Jadno. Zalosno. Nastrano. Neuravnotezeno.
Maaarrrrrššššš[/quote]

Spusti pritisak...razgovaramo o svakodnevnim stvarima...i ne vrijeđaj nikoga!
Liquido

#42 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?

Post by Liquido »

Bumbar wrote:
Liquido wrote: Jadno. Zalosno. Nastrano. Neuravnotezeno.
Maaarrrrrššššš
Spusti pritisak...razgovaramo o svakodnevnim stvarima...i ne vrijeđaj nikoga![/quo
Aaaaaaaaaaaa,tek sad skontah,ok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
neupucena

Post by neupucena »

Probudice se i moderatori i reagovati na jos jedan produkt praznjenja ljudskih crijeva. Stalno pustamo vodu da ih odnese ali su neminovna i svakodnevna. :(
Liquido

Post by Liquido »

neupucena wrote:Probudice se i moderatori i reagovati na jos jedan produkt praznjenja ljudskih crijeva. Stalno pustamo vodu da ih odnese ali su neminovna i svakodnevna. :(
Jaoooooooo,što se prepadoh,smrc,smrc :-) :-) :-)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

tempora wrote:Jedna od situacija, a takvih imam na pretek: trcim preko mosta na Drveniji da uhvatim tramvaj, ulijecem na prva vrata, stajem samoj sebi na suknju, suknja spada, gromoglasan smijeh u tramvaju, ja u zaletu navlacim suknju i sjedam na jedno jedino prazno mjesto kao da se fol nista nije desilo..... :o
Gledaj to pozitivno, mo¾da je to nekome najbolje ¹to se desilo u tom danu..... :P
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Liquido wrote:
neupucena wrote:Probudice se i moderatori i reagovati na jos jedan produkt praznjenja ljudskih crijeva. Stalno pustamo vodu da ih odnese ali su neminovna i svakodnevna. :(
Jaoooooooo,¹to se prepadoh,smrc,smrc :-) :-) :-)
Skru¹eno primjeæujem da je akcent na onom drugom dijelu reèenice....

Now, please keep on... 8)
neupucena

Post by neupucena »

ztluhcs wrote:
Liquido wrote:
Jaoooooooo,što se prepadoh,smrc,smrc :-) :-) :-)
Skrušeno primjećujem da je akcent na onom drugom dijelu rečenice....

Now, please keep on... 8)
Zadovoljno primjecujem da je postao nelikvidan bar dok se ne pojavi pod nekim drugim imenom, mozda bude toalet papir :-)
la ciliegia

Post by la ciliegia »

idic wrote:Odeš najnormalnije na posao sve ok, a onda ti za sat vremena jave da ti je umro član najuže porodice. :(
...ili kad se desi tebi na rukama... :(
Sve izgubi smisao i nema načina da dođeš sebi.
...ima nacina...jeste da je tesko, ali...
To se desilo prije 4,5 godine, al definitivno ostaje moj najgori dan u životu.
...nije vazno kad se desilo...
la ciliegia

#49 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?

Post by la ciliegia »

Liquido wrote:
neupucena wrote:
Maaarrrrrššššš
:? :run:
hool

Post by hool »

Jedan dan trcis i igras se, drugi dan shvatis da nikad vise neces moci trcati :sad:
Post Reply