Moje saučešće.idic wrote:Odeš najnormalnije na posao sve ok, a onda ti za sat vremena jave da ti je umro član najuže porodice. Sve izgubi smisao i nema načina da dođeš sebi.
Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
-
Liquido
A zamisli ti u bijelim čarapicama sa Sejom Kalačom u autu na kamari i izađu ti slike u ExpressuAnka wrote:Ako nešto može poći naopako,poći će naopako.Ako niz događaja može poći naopako,poći će naopako u najgorem mogućem redosledu![]()
Usran dan dođe i prođe. Ali,niz usranih dana,eee,to ti je tek sranje!
Moj ujak živi na Floridi već 10-tak godina.Ove godine me je prvi put pozvao da dođem. Prikupila sam svu potrebnu dokumentaciju (stan,posao,njegovo garantno pismo), krenem u ambasadu da to predam za vizu, okliznem se na stepeniku u mojoj zgradi, padnem, taksi, jedna bolnica-nisu nadležni taj dan, krenemo u drugu bolnicu,pokvare se kola, ostavimo ih na ulici,pa u taksi, druga bolnica- čekaj 4 sata da te doktorka primi, dere se kako si nesposoban, ne znaš da silaziš niz stepenište,urla, nije stigla da jede zbog pacijenata, život smo joj zagorčali, bla bla bla, misliš,još ćeš i batine da dobiješ,ćutiš,trpiš,a najradije bi je zadavio......najzad GIPS i štake. Nakon dva dana se pokvari veš mašina, pokvari se Cd player, padne pritisak hladne vode ,skoro da je nije bilo 10 dana,dolaze majstori da vide šta je u pitanju.... kažu-moraju da se lome pločice,cevi se zapušile...na sreću,nisu bili u pravu,samo je otišao glavni ventil...to je sređeno,imam hladnu vodu!
Onda je riknuo vodokotlić...popravljeno...
Nezgodno se osloniš na štake,izgubiš ravnotežu, padneš, gips pukne,odeš da ti stave drugi, naravno,kreten si bez premca,slomio si gips......zgrada nema lift a ja na šestom spratu...skači na jednoj nozi gore dole...kućni pritvor...prehladim se,temperatura ode na 38, onda dobijem stomačni virus...plata kasnila, onda skontah da je žestoko smanjena zbog bolovanja, stigla opomena za struju i televiziju, tata se razboleo...mami skočio pritisak....meni pukne zub..... sve to traje već mesec dana.... Skinu gips,noga nije uredu, nešto se iskomplikovalo,...kako stvari stoje,ići ću banju na rehabilitaciju....
Jebeš Floridu,kontam, samo da preživim ovo leto...
-
Liquido
#30 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
Najgore sto se moze desiti da u jednom danu izgubis muza i tri sina kao jedna zena u Srebrenici,zato svoje glupe probleme ostavi za sebe,glupačo!sunday@morning wrote:meni je jutro krenulo haos
prvo dok sam prala zube skontala sam da su mi odvodi u tek renoviranom kupatilu zacepljeni, okej nije strava...pocnem se oblaciti i zakacim lampu, ona padne u saksiju sa omiljenim cvijetom, obucem suknju jer vec kasnim na posao, skontam da nije mogla biti izguzvanija...nekako se domognem parkinga, vidim stari otisao nije mi ni rekao da jutros on vozi
shit...trcim na bus stanicu, vidim bivseg (a uvijek mi dan krene naopako kad ga vidim) kupujem zadnja kartu, svi me gledaju k'o poplahu..hajd dobro kontam to je zbog majice i natpisa ''fuck you beautifull people''
dolazim na posao, naravno 13 minuta kasnim, kaze nema plate do 10-tog (a ja trebam lovu k'o nikad)
kontam, barem mi je kolega napravio kafu:)
pita on mene jesil prijavila ispite (u petak bio zadnji dan) i onda.... jedan JADAN teleci pogled i tri puta: shit shit shit...
(ja se sjecam preddiplomskog Carovog (ne)raspolozenja...hehe ima gore:)
barem je lije suncan dan
-
FFK as Lucy01
8. Maj, Srijeda 2006.
Kasnim na posao sat vremena. Sat je na struju, a nevrijeme bilo te noci, pa sve zayebalo. Elem, ustanem, kontam vec sam zakasnila, ko ga .... necu jos i da se polomim...na tanane operem zube, obucem se i sjednem u auto....vozim jedno 15 minuta, auto stane....nestalo goriva
, nisam ni obracala paznju na gage za benzin. Sta cu, zovnem dezurnu sluzbu da mi donesu malo goriva, samo da odem do prve benzinske. Dodju, pomognu mi, odvezem se do prve benzinske, kupim gorivo i kafu...sjedam u auto, cup nisam dobro stavila i kako sam krenula u rikverc, sva ona kafa po bjelim tolama i jos vruca....zaustavi, izadji iz auta, skaci po onoj benzinskoj, narod gleda i ibreti se.....haj sta cu, onako flekavih pantola uspijem doci na posao 2 sata kasnije nego sto sam trebala...upravo na vrijeme za meeting....najvazniji sastanak u godini....raspravlja se o budzetu....ja uletim u meeting room....znam da su pantole isflekane, ali da onoliko blenu, ne kontam....pogledam niz sebe, crna kosulja koju sam nosila taj dan otkopcana i bijeli cipkani grudnjak bljesti....izvinem se, okrenem i izadjem napolje i pocnem naglas, na svom maternjem jeziku da psujem i dan i mjesec i godinu
i ponovo se vratim unutra i sjednem, ko da nista nije bilo....
Kada sam dosla kuci, vidjela sam 2 covjeka na krovu, nesto rade. Muz mi je rekao da je predhodne noci zbog nevremena otpala grana sa obliznjeg drveta i da imamo rupu na krovu velicine bejzbol lopte....koja je naravno izazvala lijepu fleku na plafonu zbog kise...
Kasnim na posao sat vremena. Sat je na struju, a nevrijeme bilo te noci, pa sve zayebalo. Elem, ustanem, kontam vec sam zakasnila, ko ga .... necu jos i da se polomim...na tanane operem zube, obucem se i sjednem u auto....vozim jedno 15 minuta, auto stane....nestalo goriva
Kada sam dosla kuci, vidjela sam 2 covjeka na krovu, nesto rade. Muz mi je rekao da je predhodne noci zbog nevremena otpala grana sa obliznjeg drveta i da imamo rupu na krovu velicine bejzbol lopte....koja je naravno izazvala lijepu fleku na plafonu zbog kise...
-
neupucena
#32 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
Jadno. Zalosno. Nastrano. Neuravnotezeno.Liquido wrote: Najgore sto se moze desiti da u jednom danu izgubis muza i tri sina kao jedna zena u Srebrenici,zato svoje glupe probleme ostavi za sebe,glupačo!
-
Liquido
#33 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".neupucena wrote:Jadno. Zalosno. Nastrano. Neuravnotezeno.Liquido wrote: Najgore sto se moze desiti da u jednom danu izgubis muza i tri sina kao jedna zena u Srebrenici,zato svoje glupe probleme ostavi za sebe,glupačo!
Maaarrrrrššššš
-
neupucena
#34 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
Postoje ustanove gdje ti mogu pruziti kvalitetan tretman, voljna sam ti pomoci finansijski ako je vec zapeloLiquido wrote:Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".neupucena wrote:Jadno. Zalosno. Nastrano. Neuravnotezeno.Liquido wrote: Najgore sto se moze desiti da u jednom danu izgubis muza i tri sina kao jedna zena u Srebrenici,zato svoje glupe probleme ostavi za sebe,glupačo!
Maaarrrrrššššš
-
FFK as Lucy01
#35 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
1. Iz cega si zakljucio da smo citav rat provele u inostranstvu?Liquido wrote: Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".
Maaarrrrrššššš
2. Iz cega si zakljucio da niko od nas nije nikoga izgubio u ratu?
3. U kojoj skoli si naucio da nepoznate ljude nazivas glupim i da ih marskas?
Ljude koji se "sakrivaju" iza Srebrenicke tragedije da dokazu svoju poentu, prezirem.
-
Liquido
#36 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
Tebi ljubavi ne treba ustanova,treba samo da odes sa mnom na Bjelasnicu da te dobro isprcim i neces imati nikakvih problema ili si toliko gadna da niko nece da te jebe,isfrustrirana gaduro,sigurno imas 150 kila i smrdis kao tvor.neupucena wrote:Postoje ustanove gdje ti mogu pruziti kvalitetan tretman, voljna sam ti pomoci finansijski ako je vec zapeloLiquido wrote:Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".neupucena wrote: Jadno. Zalosno. Nastrano. Neuravnotezeno.
Maaarrrrrššššš
Ne znam sta je???
Sada mi reci da sam nepristojna seljacina
-
FFK as Lucy01
#39 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
Halo....moderator ba...de ovo sankcionisiLiquido wrote:Tebi ljubavi ne treba ustanova,treba samo da odes sa mnom na Bjelasnicu da te dobro isprcim i neces imati nikakvih problema ili si toliko gadna da niko nece da te jebe,isfrustrirana gaduro,sigurno imas 150 kila i smrdis kao tvor.neupucena wrote:Postoje ustanove gdje ti mogu pruziti kvalitetan tretman, voljna sam ti pomoci finansijski ako je vec zapeloLiquido wrote: Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".
Maaarrrrrššššš
Ne znam sta je???
Sada mi reci da sam nepristojna seljacina![]()
![]()
- Bumbar
#41 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".Liquido wrote: Jadno. Zalosno. Nastrano. Neuravnotezeno.
Maaarrrrrššššš[/quote]
Spusti pritisak...razgovaramo o svakodnevnim stvarima...i ne vrijeđaj nikoga!
-
Liquido
#42 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
Spusti pritisak...razgovaramo o svakodnevnim stvarima...i ne vrijeđaj nikoga![/quoBumbar wrote:Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".Liquido wrote: Jadno. Zalosno. Nastrano. Neuravnotezeno.
Maaarrrrrššššš
Aaaaaaaaaaaa,tek sad skontah,ok.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Gledaj to pozitivno, mo¾da je to nekome najbolje ¹to se desilo u tom danu.....tempora wrote:Jedna od situacija, a takvih imam na pretek: trcim preko mosta na Drveniji da uhvatim tramvaj, ulijecem na prva vrata, stajem samoj sebi na suknju, suknja spada, gromoglasan smijeh u tramvaju, ja u zaletu navlacim suknju i sjedam na jedno jedino prazno mjesto kao da se fol nista nije desilo.....
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Skru¹eno primjeæujem da je akcent na onom drugom dijelu reèenice....Liquido wrote:Jaoooooooo,¹to se prepadoh,smrc,smrcneupucena wrote:Probudice se i moderatori i reagovati na jos jedan produkt praznjenja ljudskih crijeva. Stalno pustamo vodu da ih odnese ali su neminovna i svakodnevna.![]()
![]()
Now, please keep on...
-
neupucena
Zadovoljno primjecujem da je postao nelikvidan bar dok se ne pojavi pod nekim drugim imenom, mozda bude toalet papirztluhcs wrote:Skrušeno primjećujem da je akcent na onom drugom dijelu rečenice....Liquido wrote:Jaoooooooo,što se prepadoh,smrc,smrcneupucena wrote:Probudice se i moderatori i reagovati na jos jedan produkt praznjenja ljudskih crijeva. Stalno pustamo vodu da ih odnese ali su neminovna i svakodnevna.![]()
![]()
Now, please keep on...
-
la ciliegia
...ili kad se desi tebi na rukama...idic wrote:Odeš najnormalnije na posao sve ok, a onda ti za sat vremena jave da ti je umro član najuže porodice.
...ima nacina...jeste da je tesko, ali...Sve izgubi smisao i nema načina da dođeš sebi.
...nije vazno kad se desilo...To se desilo prije 4,5 godine, al definitivno ostaje moj najgori dan u životu.
-
la ciliegia
#49 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
Liquido wrote:Nije ,maloumnice.Nego trebam slušati vas koji ste bili u inostranstvu čitav rat,radite za 2000 ili više para i slušati o vašim "problemima".neupucena wrote:Jadno. Zalosno. Nastrano. Neuravnotezeno.Liquido wrote: Najgore sto se moze desiti da u jednom danu izgubis muza i tri sina kao jedna zena u Srebrenici,zato svoje glupe probleme ostavi za sebe,glupačo!
Maaarrrrrššššš