Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sorge_sa wrote:znam ja neke.......sto su ljetovali u fildzanu....... ...sanjali.......
fildzan ..jedna kafa i gotov im godisnji odmor
ja sam sanjala da przim pokemone valjda mi dosadio onaj morbidni crtani, pa u tavi pikacu do pikacua....ustvari to je trebao da bude pomfri od pokemona
Dohakala sam im u snu
Pa nemam pojma, normalno, smedja kosa, ponizak... ma sve se to nabrzaka desilo, ha sto sam te ugledo, naisla su "raja" i ti si potom skocio... a kuca je kod vijecnice, pa ulica ona prema bascarsiji, gdje je bureGDZinica SARAJEVO I BOSNA, e ti si sa Bosne skocio... ako znas :s
Cesto se desi da kad se probudim...ne mogu se sjetiti sta sam sanjo.
Npr. posljednjih par noci sam sanjao....al ujutro se ne mogu sjetit sta....
Uglavnom, kad se sjetim...uglavnom to budu fini i mastoviti snovi.... .....jako rijetko sanjam nesto ruzno.....oduvijek sam puno sanjo....cesto se i oznojim u snu.... valjda zato sto su burni snovi koje sanjam.... .....u pravilu su zestoki.....
Ako neko sanja da vozi Moto Guzzi, a kroz kožnu jaknu osjeća da ga bodu tvrde djevojačke grudi, dok mu se nečije ruke uvlače kroz rajsferšluse,
taj se može nadati da će mu se na grbaču navaliti rodjaci koji su bez "krova nad glavom".
Nisam sanjao ima sto godina.
Za snove je potreban dobar san, a ja nisam pošteno spavao ima već tome nekoliko godina. Možda sam nesto i sanjao u zadnje vrijeme, ali nisam siguran da li je to bila neka halucinacija ili san jer po mom mišljenju bio sam budan. Vrag bi ga znao
Sinoc sam sanjala neke muzicare koji su sebi oduzeli zivot, kroz san sam bila tuzna jer sam znala da su iz nekog poznatog benda
Nemam pojma odkud mi to...
sicky wrote:Sanjala sam da sam se ošišala i plakala sam vas dugu noć
To i nije tako lose, sudeci po tumacenju amatera koje ja poznajem Kazu naime, kosa je simbol za brigu, premda si je u snu osisla, rijesavas se neka brige A i u snu plakati je navodno "dobro" Ono nekakva sreca u realnom zivotu
stochar wrote:"Ko sanjam je kako mi donosi kap rose na usnama,
zubor potoka na grudima,
mrvu meda pod grlom i komad vruce pogace u marami,
ko sanjam je a strah me je,
a strah me je da se ne probudim."
sicky wrote:Sanjala sam da sam se ošišala i plakala sam vas dugu noć
To i nije tako lose, sudeci po tumacenju amatera koje ja poznajem Kazu naime, kosa je simbol za brigu, premda si je u snu osisla, rijesavas se neka brige A i u snu plakati je navodno "dobro" Ono nekakva sreca u realnom zivotu
I kakav ti bi dan sicky, taj 05.04.?
de reci ti meni sta znaci kada ti u snu vade zub (donja desna osmica).
uh ja sam cula da to nikakooo ne valja.. ne bi da te plasim, ali moja majka (citaj: nana, baka) kaze da ako sanjas ispadanje svojih zuba, nesto ce se lose desiti..neko ce umrijeti
ZUBI
Vidjeti zub - ne sklapajte nova prijateljstva. Lažni zub - predznak smrti. Umjetno zubalo - netko će vas prevariti. Veliki zubi - uskoro ćete biti jako tužni. Klimavi ili pokvareni zubi - predznak neke bolesti. Šuplji zubi - steći ćete nove prijatelje. Bijeli zubi - predznak dobrog zdravlja i počasti. Izvaditi zub - konačno ćete prekinuti odnose s jednom neugodnom osobom. Popravljati zube - poboljšat ćete svoje opće i materijalno stanje. Čistiti zube - očekuje vas neka šteta. Dobiti nove zube ili osjetiti da rastu novi zubi - predznak dobrog zdravlja. Ispadanje zuba - predznak nesreće ili smrti drage osobe u obitelji.
Snovi su definitivno odraz nas samih... ali mislim da ne nose neku posebnu poruku... ja svoje analiziram, jos nikada se nije ostvarilo ili barem da je neki san ukazao na nesto...
Ja jako često sanjam kako ljubim jednu osobu, koja mi se inače jako sviđa u zadnje vrijeme, ali znam da to nema nikakve poruke, jer znam da nema ništa od toga, iz mnogo razloga.