Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e cu koji sam ga kupovo,pa meni je potrebno jako auto,a naravno sve to kosta,pa jbt kakav je to zakon u ostalom sta se raspravljam ka vi to ne razumijete,mozew te vi pricati kad imate atice od 1000kubika 2000max pa sad pricate kako kosta,a i neznate sta je dzip
u picku mater, da i ja nesto pitam, da ne otvaram novu temu..
naime, kako da ja na svom autu od 1200 kubika (benzinac), dignem kubikazu na barem 2000 i jos da ide na dizel? a kad to zavrsim, ne bi bilo zgoreg da mi neko objasni kako od sedana da napravim karavana i jos da je 4x4. eto, hvala
metar_drva wrote:u picku mater, da i ja nesto pitam, da ne otvaram novu temu..
naime, kako da ja na svom autu od 1200 kubika (benzinac), dignem kubikazu na barem 2000 i jos da ide na dizel? a kad to zavrsim, ne bi bilo zgoreg da mi neko objasni kako od sedana da napravim karavana i jos da je 4x4. eto, hvala
Ovaj forum je javni, jesi siguran da je pametno pricati o krivotvorenju papira, naravno ako je to slucaj? Ima i policajaca koji ovdje citaju, kao i novinara koji kupe ideje za vijesti. Za druge nacine rjesavanja tvog problema vec ti je odgovoreno prije.
ja sam obrios neke postove posto ovde moderatori nista nerade,pa ako hoce nek stave lokot na nju
a ja sam samo hti oda se malo raspitam i mozda ugradim 2,8 motor ali to sad nije bitno
Pa uradi to ako je to izvodivo. Stavi na papir, stavka kupovina motora, majstor, dodatni troskovi ne vjerujem da je sve 100% isto, tj saraf na saraf, te na kraju atest. Najbolje da pogledas po stranim forumima, specijalizovanim za tu vrstu automobila. Sigurno nisi prvi kojem je na pamet pao swap motora. Pozdrav.