Prodaja karata za BiH - Portugal

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Gray

#26 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Gray »

A kada počinje prodaja karata za utakmicu u Zenici?
Edin H.

#27 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Edin H. »

Gray wrote:A kada počinje prodaja karata za utakmicu u Zenici?

Pa imas na stranici Saveza, 09. Novembra

http://www.nfsbih.net/Default.aspx?id=N843#843
Gray

#28 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Gray »

Edin H. wrote:

Aha, hvala :-)
basicman

#29 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by basicman »

U LISABONU SAM I MOGU NABAVITI KARTE ZA UTAKMICU. BIO SAM DANAS NA STADIONU BENFICE I POSLJE PAR SATI CEKANJA SAM DOBIO KARTE KOJE SAM JA ZELIO. AKO JE NEKO ZAINTERESOVAN DA MU NABAVIM KARTE NEK MI SE JAVI NA MAIL:
[email protected]
Globus

#30 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Globus »

Jel to bosanci nabavljaju karte i za ostale tribine osim one koja je odredjena za nase navijace ?
Globus

#31 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Globus »

Edin H. wrote:

- KAPIJE STADIONE BIT ĆE OTVORENE TRI I PO SATA PRIJE ZVANIČNOG POČETKA UTAKMICE
Ja ne volim kad mi se daju kritike o gramatici i tome na forumu jer ne vodim racuna o tome ali vala valjda su oni neka ustanova neki klinac zvanicni ali gdje ovo jos ima :/ da ne govorim o tome da sve pise velikim slovom al ajd mozda je tastatura pokvarena .. :D
phillie

#32 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by phillie »

Zaglavila glasnogovornica Caps Lock dok je trazila tipku Punto. :)
smrdljivi_grad

#33 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by smrdljivi_grad »

tapkaj edine, tapkaj....

ja sam jutros cekao 4 sata da je kupim, sad je ne bih prodao ni za 200€... e koja je ono patnja dole...
Op3r4t0r

#34 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Op3r4t0r »

smrdljivi_grad wrote:tapkaj edine, tapkaj....

ja sam jutros cekao 4 sata da je kupim, sad je ne bih prodao ni za 200€... e koja je ono patnja dole...
Moja mama cekala jutros od 8 sati da kupi 2 karte meni i hanumi mi i taman kad je dosla metar do saltera nestalo karti, negdje oko 11 sati, ljudi su pricali da je velika guzva oko bilinog polja bila vec u 5 sati jutros, ono sto je najgore u svemu ovome je da na stranici saveza pise da pojedinac moze kupiti maksimalno 5 karti, mama je bila svjedok da su pojedinci kupovali po 20-30 i vise karti, nigdje veze
Distortion

#35 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Distortion »

U Zenici nestalo zapada i istoka jutros...pa sam se zadovoljio jugom...
smrdljivi_grad

#36 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by smrdljivi_grad »

Op3r4t0r wrote:
smrdljivi_grad wrote:tapkaj edine, tapkaj....

Moja mama cekala jutros od 8 sati da kupi 2 karte meni i hanumi mi i taman kad je dosla metar do saltera nestalo karti, negdje oko 11 sati, ljudi su pricali da je velika guzva oko bilinog polja bila vec u 5 sati jutros, ono sto je najgore u svemu ovome je da na stranici saveza pise da pojedinac moze kupiti maksimalno 5 karti, mama je bila svjedok da su pojedinci kupovali po 20-30 i vise karti, nigdje veze

i u Sarajevu su tapkarosi uzeli bruku ulaznica, samo guraju one cigane preko reda... ovdje je bilo 1500 za zapad i 200 za istok, i mislim da je do jedno pola 12 sve rasprodato... smijesno mi bilo jutros kroz ferhadiju nigdje zive duse a ispred centrotransa ceka 150 ljudi :D....
Herman

#37 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Herman »

Na koji se način može kupiti karta za utakmicu u Lisabonu? Ima li još tih karata za kupiti u BiH? Ako nema, postoji li neki link da se preko njega kupi karta direktno u Portugalu?
phillie

#38 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by phillie »

Evo i prvog nesluzbenog izvjestaja o rezultatima prodaje karata :)

Sto se tice Zenice, na dva prodajna mjesta doslo je 1200 karata i to 900 karti za Jug, 100 za istok, 100 za sjever a 100 za zapad. Naravno po pricama svjedoka i ocevidaca, dok je peti covjek u redu dosao na red vec je zapad i istok bio rasprodan :cry: :cry: misterija? ma jok, vec nasa posla! sto policija sto sverceri razgrabili koliko su htjeli.

Za Sarajevo znam evo iz novina da je za tri sata prodano vise od 3.000 ulaznica. Dozivljaje sa terena vjerujem da ce nam neko prenijeti :)

U Tuzli je prodano 150 a u Banja Luci 120 karata (naravno da je interesovanje bilo mnogo vece, posebno u Tz, ali karti vise nema :) )

Jos nesto: Iz vrlog Saveza nam porucuju da vise slobodne prodaje karata nece biti. Ostatak je ostavljen za potrebe igraca, trenera, sponzora...al zato Avaz vodi 100 citatelja na utakmicu BiH-Portugal, dakle mobitel u ruke i saljite sms-ove :)
sinus

#39 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by sinus »

Da Bog da im za lijeka zatrebala svaka marka koju na kartama dignu ( mislim na ove švercere koji su pokupovali karte)

Isto tako radnicima/radnicama u Centrotransu da Bog da svaki dinar od plate za lijeka zatrebao, jer su švercerima prodavali karte...a pošten svijet nije mogao do jedne karte da dođe :x

Pu gamad gladna...
Cafe Camargue

#40 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Cafe Camargue »

crkvice wrote:Evo i prvog nesluzbenog izvjestaja o rezultatima prodaje karata :)

Sto se tice Zenice, na dva prodajna mjesta doslo je 1200 karata i to 900 karti za Jug, 100 za istok, 100 za sjever a 100 za zapad. Naravno po pricama svjedoka i ocevidaca, dok je peti covjek u redu dosao na red vec je zapad i istok bio rasprodan :cry: :cry: misterija? ma jok, vec nasa posla! sto policija sto sverceri razgrabili koliko su htjeli.

Za Sarajevo znam evo iz novina da je za tri sata prodano vise od 3.000 ulaznica. Dozivljaje sa terena vjerujem da ce nam neko prenijeti :)

U Tuzli je prodano 150 a u Banja Luci 120 karata (naravno da je interesovanje bilo mnogo vece, posebno u Tz, ali karti vise nema :) )

Jos nesto: Iz vrlog Saveza nam porucuju da vise slobodne prodaje karata nece biti. Ostatak je ostavljen za potrebe igraca, trenera, sponzora...al zato Avaz vodi 100 citatelja na utakmicu BiH-Portugal, dakle mobitel u ruke i saljite sms-ove :)
eh zato nam je Bog dao Koševo (pa kakvo je da je), al đaba je hajvanu govorit da je mlijeko bijelo.
rado_vidjen

#41 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by rado_vidjen »

sinus wrote:Da Bog da im za lijeka zatrebala svaka marka koju na kartama dignu ( mislim na ove švercere koji su pokupovali karte)

Isto tako radnicima/radnicama u Centrotransu da Bog da svaki dinar od plate za lijeka zatrebao, jer su švercerima prodavali karte...a pošten svijet nije mogao do jedne karte da dođe :x

Pu gamad gladna...
X
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#42 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by -LIBERO- »

Ovo protiv Portugala u Zenici ce biti najgore do sada vjerujte mi.

Slika prva,sretnem danas dvije jaranice i posto znaju da sam zainteresovan za utakmice i svu tu pricu,pitaju me jesam li uganjao karte za revans. Kazem da nisam,a njih dvije triunmfalno kazu da im je rodica preko nekih likova iz Centrotransa uganjala 10 karata i da( :x ) cijelo drustvo ide na revans.

A to njihovo "drustvo" je skup cura "baba-djevojaka",par gay prijatelja..i neka dva-tri frajera koja ne gledaju fudbal ni na TV-u a kamoli da idu na utakmicu.

Slika druga,ovo pricam jaranu jer sam totalno popizdio zbog toga,a on mi kaze par imena likova,sinova politicara koji su uganjali karte,tj. pozivnice,a ti likovi mislim ni pravila fudbala da neznaju,kamoli sta vise :x

Uvjeren sam da zbog svih tih malverzacija od ljudi u savezu ,do ljudi u Centrotransu i koga sve ne,da ce atmosfera u Zenici biti otprilike kao kada pomjesas fensere i pozorisne gledaoce,uz dodatak turbo-folk primjesa...i cast malobrojnim izuzetcima i pravim navijacima koji su IPAK uspjeli da se na razno razne nacine docepaju karata.

Ovo kao da su Portugalci odradili,daleko ce revans biti od ludnice i pritiska sa tribina koji svi mi prizeljkujemo... :-? :roll:
Je*bo vam stele i fenseri sve ,bagro iz saveza...vise vam je bitna sitna zarada od 5-6 hiljada KM od prolaza ...fuj bagro.
JThomas

#43 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by JThomas »

hrpa debilnih debila.

jer reprezentacija je sad cool, fancy...istim onima koji ti se nasmiju kad kažeš da ideš na želju, ili sarajevo, skroz je nebitno :skoljka: "ja ne pratim ovaj naš fudbal", al eto, otići ću na reprezentaciju, jer sam čuo/čula da je to sad in, i jer naši sad igraju praaaaaaaaaavo dobro :skoljka:

danas prolazim ferhadijom, neke curice pitaju onog što prodaje karte i za koncerte pošto dvije karte za utakmicu...on će, ni manje ni više, nego "160." na čast bagri iz saveza, kokošari jedni kokošarski...za lijekova vam trebalo.
rado_vidjen

#44 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by rado_vidjen »

Odavno vise mudrih rijeci na jednom mijestu ne procitah. Sve vas potpisujem! :-D

Treba marisat tapkarose, treba se i policija angazovat..jest da nije dio tala
:evil:
mukkkki

#45 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by mukkkki »

ma gadi mi se vise i ova drzava sve zbog te stele
mi iz prijedora nemoguce doc do karti

jos sam javio pajdi da kupi tikete i on preko neke stele
ce kao da nabavi medutim i njega lik izradi tak i mene

al sto je naj zalije posto sam ja u RS i kad igra srbija
do karti doc normala salju iz srbije u pd nema problema

a ja pokusavam 4puta da nabavim tiket za bih ma nema sanse 150km hoce sverc ma daj
i onda gore iz sarajeva pricaju sto srbi nece da navijaju za :bih:

kako mi je krivo ajd makar ce bit prenos na RTRS
zivjela :bih: nek crknu prodane duse :x
Globus

#46 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Globus »

-LIBERO- wrote:Ovo protiv Portugala u Zenici ce biti najgore do sada vjerujte mi.

Slika prva,sretnem danas dvije jaranice i posto znaju da sam zainteresovan za utakmice i svu tu pricu,pitaju me jesam li uganjao karte za revans. Kazem da nisam,a njih dvije triunmfalno kazu da im je rodica preko nekih likova iz Centrotransa uganjala 10 karata i da( :x ) cijelo drustvo ide na revans.

A to njihovo "drustvo" je skup cura "baba-djevojaka",par gay prijatelja..i neka dva-tri frajera koja ne gledaju fudbal ni na TV-u a kamoli da idu na utakmicu.

Slika druga,ovo pricam jaranu jer sam totalno popizdio zbog toga,a on mi kaze par imena likova,sinova politicara koji su uganjali karte,tj. pozivnice,a ti likovi mislim ni pravila fudbala da neznaju,kamoli sta vise :x

Uvjeren sam da zbog svih tih malverzacija od ljudi u savezu ,do ljudi u Centrotransu i koga sve ne,da ce atmosfera u Zenici biti otprilike kao kada pomjesas fensere i pozorisne gledaoce,uz dodatak turbo-folk primjesa...i cast malobrojnim izuzetcima i pravim navijacima koji su IPAK uspjeli da se na razno razne nacine docepaju karata.

Ovo kao da su Portugalci odradili,daleko ce revans biti od ludnice i pritiska sa tribina koji svi mi prizeljkujemo... :-? :roll:
Je*bo vam stele i fenseri sve ,bagro iz saveza...vise vam je bitna sitna zarada od 5-6 hiljada KM od prolaza ...fuj bagro.
Nemoj tako ti gayevi u drustvu djevojaka kad KRISNU ima da Portugalci popadaju :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#47 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by -LIBERO- »

...mozda odustanu,sada kada cuju da im "ikona" sa obrijanim nogicama :-) nece igrati u Zenici :lol:
Globus

#48 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Globus »

Ja vec znam par doduse djevojaka koje nece na tekmu kada sam ih ja razocaro sa vijescu da Ronaldo nece ni na tribinama bit :D
DZONPI

#49 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by DZONPI »

Ovo je nemoguce.Uskracuje se 25.000 mjesta navijacima BiH da gledaju tekmu.Bruka.Pa ljudi nemam nista protiv Zenice ali 15.000 i 40.000 je velika razlika.Pa bukvalno niko iz Sarajeva nemoze gledat utakmicu repke jer nemoze doc do karte.Jebem ti nepravdu.
phillie

#50 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by phillie »

izgleda da najveca populacija na stadionu nece biti ni sarajlije ni zenicani ni dijaspora vec sverceri :)
.Pa bukvalno niko iz Sarajeva nemoze gledat utakmicu repke jer nemoze doc do karte.
A jbg, pa od 3000 karata valjda je jedan Sarajlija kupio kartu :)
Post Reply