Kako mogu 59 miliona ljudi da budu tako idioti?

Post Reply
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Svaka drzava dobija vodju kojeg zasluzuje:
Qwert

Post by Qwert »

bosniaque

Post by bosniaque »

Prenj wrote:
BosnjakAga wrote:Image

Ovo je pravi Amerikanac.

Bush i Co su samo lopovi koji su masakrirali jedan cio narod, pokrali im zemlju i napravili US na njoj.

To je i razlog sto i podrzavaju Israel, posto je Israel bas tako napravljen.

Samo sto nisu bili Indijanci u Palestinu vec Arapi.
A eto Amerikanci koji su glasali za njega imaju skroz drugaciju perspektivu.
On je njihov predsjednik koji stiti sve njihove vrijednosti i jos ih stiti od terorista koji su ih napali 11.9.2001.
Ali mogu shvatiti tvoje cudjenje, jer isti, mozda i jos veci problem ja cesto imam kada pokusavam da se stavim u kozu ljudi koji glasaju za SDS/SDA/HDZ.
Kako bi ti u kratkim crtama obrazlozio, na primjer svoj izbor, kada si zadnji put glasao?

jarane sta i ti poredish fakat bez komentara sam!
Image
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Bush je stvarno smijesan, kad citam njegove izjave valjam se od smijeha :D

"Gesunde Kinder brauchen keine Krankenversicherung"

Zdravoj djeci ne treba osiguranje

"Behaltet gute Beziehungen mit den Griechianern"

Zadrzite dobre odnosa sa grkijancima

"Ich verstehe etwas vom Wachstum kleiner Betriebe. Ich war selber einer"

Ja se razumem ponesto o rastu malih firmi, ja sam bio isto jedan .

"Mein Standpunkt für das Leben ist, dass ich glaube, es gibt Leben"

Moje misljenje o zivotu je da zivot postoji.

http://www.ulliswelt.com/dateien/htm/frame_new.htm

Sta da ocekujes od jednog bivseg alkoholicara.
ViTeZ93

Post by ViTeZ93 »

za drzavu koja ratuje na vise strana je i vise nego glupo da mjenja vrhovnog komadanta (bushmana), to je se moglo i predpostaviti da ce cowboy iz texasa jos jedan mandat da odradi....
ipak su tu sve farmerske, cowboyske i rednecke drzave uz njega i uz to truhli bogatasi zajedno sa najjacom propagandom na svjetu i kulturnim izapiranjem mozga, sa propagiranjem neke "domakracije" koja nema veze s vezom i utjerivanje straha njegovo nisko-koeficijentskom narodu !
bosnjo

Post by bosnjo »

dinash wrote:na BBCu je jedan analiticar prokometarisao izbore ...

"... in the end it was all about God, Oil and Gays ..."

:):) dobar ...

elem ... pederi su krivi! :D :lol:

haman
Jos nisi naucio koje su razlike izmedju pedera i homoseksualaca, ha?
bosnjo

Post by bosnjo »

haman
Prenj

Post by Prenj »

bosniaque wrote:
Prenj wrote:
BosnjakAga wrote:Image

Ovo je pravi Amerikanac.

Bush i Co su samo lopovi koji su masakrirali jedan cio narod, pokrali im zemlju i napravili US na njoj.

To je i razlog sto i podrzavaju Israel, posto je Israel bas tako napravljen.

Samo sto nisu bili Indijanci u Palestinu vec Arapi.
A eto Amerikanci koji su glasali za njega imaju skroz drugaciju perspektivu.
On je njihov predsjednik koji stiti sve njihove vrijednosti i jos ih stiti od terorista koji su ih napali 11.9.2001.
Ali mogu shvatiti tvoje cudjenje, jer isti, mozda i jos veci problem ja cesto imam kada pokusavam da se stavim u kozu ljudi koji glasaju za SDS/SDA/HDZ.
Kako bi ti u kratkim crtama obrazlozio, na primjer svoj izbor, kada si zadnji put glasao?

Image
Mozes se komotno smijati tom otkrovenju, ali glasaci za SDA i glasaci za Busa, u principu dijele iste vrijednosti. Evo na brzinu
- religiozni
- odbojnost prema homoseksualcima (prema gomili analiza, ovo je i pravo pomoglo Bushu)
- izrazeni patriotizam
...
Last edited by Prenj on 04/11/2004 17:23, edited 1 time in total.
sport billy

Post by sport billy »

BosnjakAga wrote:
Sta da ocekujes od jednog bivseg alkoholicara.
jesi ga sjebo
ViTeZ93

Post by ViTeZ93 »

Prenj wrote:
bosniaque wrote:
Prenj wrote: A eto Amerikanci koji su glasali za njega imaju skroz drugaciju perspektivu.
Prenj grijesis jer nebi rekao da je SDA agresorska stranka, ako je lopovska neznaci da je agresorska i to je cini razlicitom i od SDS-a i od HDZ-a!!!!
Image
Mozes se komotno smijati tom otkrovenju, ali glasaci za SDA i glasaci za Busa, u principu dijele iste vrijednosti. Evo na brzinu
- religiozni
- odbojnost prema homoseksualcima (prema gomili analiza, ovo je i pravo pomoglo Bushu)
- izrazeni patriotizam
...
ViTeZ93

Post by ViTeZ93 »

Prenj grijesis jer nebi rekao da je SDA agresorska stranka, ako je lopovska neznaci da je agresorska i to je cini razlicitom i od SDS-a i od HDZ-a!!!!
i plus jos nesto zapinjete za homoseksualce kao prekretnicu na izborima, to je cista glupost kada se zna da je drzava Ohio bila kljucna!
Od Dicka (Kurca) Chaney-a kcerka je lezbo a po svim prilikama da su i Busheve kcerke lezbos hehe isto tako zna se da su odane i cracku!
cowboy

Post by cowboy »

Bosnjak Aga, Vitez, koliko vidim vi ste poprilicno anti-americki nastrojeni, zato cu ja vas fino na listu zabrane ulaska u SAD, do daljnjeg! :D :D
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

cowboy wrote:Bosnjak Aga, Vitez, koliko vidim vi ste poprilicno anti-americki nastrojeni, zato cu ja vas fino na listu zabrane ulaska u SAD, do daljnjeg! :D :D
Ne vjerujem da iko zeli vise da ide u US, vama bi trebalo zabranit da dolazite kod nas :D
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Šeha wrote:
ViTeZ93 wrote:Prenj grijesis jer nebi rekao da je SDA agresorska stranka, ako je lopovska neznaci da je agresorska i to je cini razlicitom i od SDS-a i od HDZ-a!!!!
i plus jos nesto zapinjete za homoseksualce kao prekretnicu na izborima, to je cista glupost kada se zna da je drzava Ohio bila kljucna!
Od Dicka (Kurca) Chaney-a kcerka je lezbo a po svim prilikama da su i Busheve kcerke lezbos hehe isto tako zna se da su odane i cracku!
Jao kakva politicka analiza ne mogu da vjerujem... :roll: :-)

Evo da ti pomognem malo, da povucem izvjesne paralele da ti olaksam misaoni proces :D

-Ova americka administracija se brine prvo o sebi i svojima, kao primjer uzmi Halliburton (sta radi SDA?)
-Baza republikanaca je neobrazovano ruralno stanovnistvo (ko je baza SDA?)
-Vjera je bila protkana kroz citavu kampanju republikanaca (ko sjedi u prvim redovima na SDA skupovima?)

itd... itd...
sta ti uporedjujes svaka cast :D

SDA, SAD eto slicnosti, pravo si inteligentan ko Bush IRAQ AL QAIDA (Q) :D
Last edited by BosnjakAga on 04/11/2004 17:50, edited 1 time in total.
dinash

Post by dinash »

bosnjo wrote:

haman

prije nego nastavimo eventualnu debatu na tu temu, molim instaliraj si ovaj plug in: http://www.cinizam.com/downloads
Last edited by dinash on 04/11/2004 17:51, edited 1 time in total.
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Šeha wrote:
BosnjakAga wrote: Ne vjerujem da iko zeli vise da ide u US, vama bi trebalo zabranit da dolazite kod nas :D
Kad kazes kod nas, da li mislis na Sandzak ili Svicarsku ili u kojoj si vec zapadnoj zemlji?!? :shock: :D
Ajd se izsjasni bilo gdje na svijetu da si Amerikanac (osim Israela) pa ces kapirat :D
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Šeha wrote:
Ajd se izsjasni bilo gdje na svijetu da si Amerikanac (osim Israela) pa ces kapirat
Evo ostavio si me bez teksta... Ne znam sta da odgovorim... Na pitanje odgovaras skretanjem diskusije u drugom pravcu :D

Da ti ponovim pitanje... Gdje si to ti i gdje bi branio ulaz Amerikancima?
Zapadna Evropa :)
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

livadic wrote:iskreno vas zalim ... :(

ali ... :D ... übercafir ostaje jos neko vrijeme ... 8-) ... !!!

:D

;)
Mislis najveci prijatelj terorista.
Za njegovog vremena su najjaci, svaki dan je neki lokalni kabadahija maskiran na tv-u odrubljuje glavu.

Citav svijet im zna "imena" i imena.

I ti mislis da to ne odgovara upravo onima koje toliko mrzis?

Ha ha
cowboy

Post by cowboy »

Šeha wrote:
Ajd se izsjasni bilo gdje na svijetu da si Amerikanac (osim Israela) pa ces kapirat
Evo ostavio si me bez teksta... Ne znam sta da odgovorim... Na pitanje odgovaras skretanjem diskusije u drugom pravcu :D

Ja mislim da je on stipendas u Saudiji. Il' Qataru.
cowboy

Post by cowboy »

BosnjakAga wrote:
cowboy wrote:Bosnjak Aga, Vitez, koliko vidim vi ste poprilicno anti-americki nastrojeni, zato cu ja vas fino na listu zabrane ulaska u SAD, do daljnjeg! :D :D
Ne vjerujem da iko zeli vise da ide u US, vama bi trebalo zabranit da dolazite kod nas :D
I gdje bi mi to zabranio ulaz, sviju ti?
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

cowboy wrote:
Šeha wrote:

Ja mislim da je on stipendas u Saudiji. Il' Qataru.
Ako se ovako nastavi bice Saudija u Evropi. Ako nisi znao 80% Evropljana su za Kerry.

U Saudiju bilo glasanje 52% za Kerry 48 za Busha, u neke arapske zemlje Bush cak i podrzavaju.

Sto znaci da Evropljani vise mrze Busha nego Arapi.

Bush Bush

:D
Post Reply