Nisam je tak'o prstom.Niti bih.Niti ću ikad...nisam niti jednu prije nje,kažem nisam nju,i nadam se da neću nikad niti jednu poslije nje tući.Nisam ja od tih ''mangupa'' što marišu žensko.Valjda zato i ponekad popušim foruJedan001 wrote:Gile Šampion wrote:Definitivno zbog laži...a o prevari da ne pričamo. Kada bih saznao da me je prevarila i u to bio 100% siguran,ne znam ni sam šta bih učinio...samo mislim da bi je dragi BOG mogao spasiti i niko više.Jer ako ja mogu sebe da obuzdam,može i ona.
Zadnja veza mi je upravo zbog laži pukla,nazovimo to takoZnate kad nekoga znaš 4 godine i kad počne da ti laže neke stvari i to ofirno.Haj ja se pravio mutav,kontam sve proći će.Vidim ne prolazi.Ok...pukne to ali konsekvence će da snosi samo takve
![]()
A ja sam ostavljao,da me je jednostavno stid i pričati zbog čega,a opet u nekim slučajevima ni sam ne znaš opravdanje zašto si to učinio.
Najveću ljubav,ako se može nazvati ''najvećom'' ljubavi,mog života ostavio sam zbog razlike u daljini.Ja bio mlad i tupav,nisam ozbiljno ni razmišljao nego vukao vezu dan za danom,sastajali se,vidjali se i ako je ona zivjela u DE ja u Sarajevu,i na kraju nisam ja htio da odem tamo da zivim i eto...
Jednu sam ostavio zbog njene nekulture.Uglavnom u skaraćenim crtama: sjela mi dama u auto i stavila noge sa cipelama na instrument tablu,k'o kauboj u salonu![]()
![]()
To joj je bio naš zadnji izlazak...
Jednu ostavio zbog toga što mi je slagala da je trudna,a nije bila![]()
Ovu jednu jer je bila toliki poganćer,da nisam ni sam znao dok joj nisam u kuću otišao i par dana bio sa njom![]()
Jednu jer je bila vjerena,a desilo se izmedju nas već što se desilo i ja nisam htio da njenom vjereniku/momku pokvarim budućnost koju je planirao sa njom...
Opet ostavim jednu,jer vjerovali vi ili ne ali fakat djevojka smrdila da je to drama.Danas je viđam,uzorita majka dvoje djece![]()
Ostavim jednu djevojku,zbog koje bi mnogi učinili sve samo da budu sa njom,inače djevojka iz strašno imućne porodice,ali to meni nije igralo apsolutno nikakav razlog što bih bio sa njom,jer saznam da je na jednom derneku na njoj bila KAMARA![]()
Itd,itd...
Sad tražim kakvog insana,da ima bar nešto u glavi,pa da pokušam ide li išta ozbiljnije...Ove sve što nalazim ovih dana,nekako mi previše djeluju opušteno
Jebi ga i ja bi je nogirao da mi je stavila noge na instrument tablu pogotovo A5 hehehe ubio bi hljeb u njoj.![]()
Jesi je ubio na mrtvo imekad te je slagala...
To je ono sto mrzim kod djevojaka i to bi bio razlog za prekid... sto su dvolicne i sto ne znaju sta hoce a lazu da bi bile interesantne... samo je ondai
Htjeli mi priznati ili ne,svidjalo se to nekome ili ne,ali većina njih voli one ROKI KREZUBE tipove,koji dođe u podkošulji,vonja na vlašićki sir i rakiju i opali joj 2-3 vaspitno disciplinske iza uha...
Ja nisam takav.Idem onom logikom da je nju neko 9 mjeseci u stomaku nosio.Zatim rodio.Pa onda odgajao,školovao i mučio se da je izvede na neki put...i sad ja trebam da je udaram??? Pa ne bih,prije bih da mi se obje i noge i ruke osuše nego da je udarim...
Što kaže @ladyblue18:''Pogresno si me razumio. Jedno je kada znas neciju proslost i meni je to sasvim normalno, ali kada ti neko nabija na nos tu tvoju proslost, u smislu ti si njega volila, on je tvoja vjecna ljubav, ti si bila ovakva, onakva itd. je cista nebuloza''.
Činjenica je i ovo što ću reći.Mnogi muškarci dok su mladi vole da zavuku sa strane što se kaže.Takođe i žene vole da šveraju.Međutim kad muškarac sazna prošlost žene,i sazna da je ona prije njega bila sa nekih X osoba,nije njemu lahko,i ako to on možda savršeno dobro prikriva i kad tad želi da joj nabije to na nos.Međutim kada se muškarac pomiri sa tim i kaže,OK bila si,radila si to,sad se uozbilji,imamo jedno drugo i ne treba nam niko treći,ne želim da ti to nabijam na nos,želim te da budeš moja žena,ponudi joj brak,onda znajte da je vjerovatno voli iskreno i bez interesa...
Međutim kada djevojka odbije takvog muškarca...onda se ja zapitam šta je u stvari ona,koga ona zaslužuje,i mnoge druge stvari...