Bush predsjednik, šta će bit dalje?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ma ja mu od srca cestitam

-
BosnjakAga
Al-Qaida’s vote for Bush
http://english.aljazeera.net/NR/exeres/ ... B59D69.htm
Iran prefers Bush over Kerry
20/10/2004 12:16 - (SA)
http://www.news24.com/News24/World/US_E ... 09,00.html
Nisu dzabe Iran i El Kaida preporucili Busha
http://english.aljazeera.net/NR/exeres/ ... B59D69.htm
Iran prefers Bush over Kerry
20/10/2004 12:16 - (SA)
http://www.news24.com/News24/World/US_E ... 09,00.html
Nisu dzabe Iran i El Kaida preporucili Busha
-
BigusDickus
Vjerovatno ce biti pocascen, cim prvi put navrati na Sa-X forum
Sto je najcrnje, podjednako ce ga ushicenjem ispuniti i cestitke naseg troclanog predsjednistva...
...ko kaze da nismo svi jednaki... 
Evo, da se i ja pridruzim cestitkama...
...just to be on the safe side...

Sto je najcrnje, podjednako ce ga ushicenjem ispuniti i cestitke naseg troclanog predsjednistva...
Evo, da se i ja pridruzim cestitkama...
- horns&drums
Diguse, hajd' napravi anketu Ko je za Busha
-
BigusDickus
-
BosnjakAga
Jestel gledali Fahrenheit 911, Bush dobija od drzave 400 000 dolara godisnje a bin ladenova familija i saudijci mu dali 1.4 milliardu dolara.
Kog li vise voli ?
Zbog toga ni ne juri bin ladena
Kog li vise voli ?
Zbog toga ni ne juri bin ladena
-
H2SO4
ne znam samo hocete li se tako smijati ako se ispune najcrnje slutnje,koje ni malo nisu naivne i nelogicne?
Bush je usao u Irak,skinuo Sadama koji nije bio islamista.Do tada su Irak rokali iz zraka bez zrtava a sada su navuceni (a sapuce se da je to djelo Iranske obavjestajne sluzbe) u Irak da ginu.Sav taj pokolj u Iraku u kojem stradaju civili izaziva nevjerovatan revolt u muslimanskom svijetu.A to pase Bin Ladenu jer ce nesumljivo voditi ka revoluciji u zemljama popud Saudi Arabije.Kada na to Bin Laden doda jos teroristickih napada u krscanskim zemljama i kada mrznja prema muslimanima dosegne nivo tacke kljucanja,revolt u Islamskim zemljama ce doci do te mjere da ce se proamericki rezimi u istim zemljama srusiti kao kule od karata.E onda ide zavrtanje naftnih ventila sto direktno vodi u treci svjetski rat...
Po meni sve je u Bozijim rukama,a situacija ni malo nije za smijanje
Bush je usao u Irak,skinuo Sadama koji nije bio islamista.Do tada su Irak rokali iz zraka bez zrtava a sada su navuceni (a sapuce se da je to djelo Iranske obavjestajne sluzbe) u Irak da ginu.Sav taj pokolj u Iraku u kojem stradaju civili izaziva nevjerovatan revolt u muslimanskom svijetu.A to pase Bin Ladenu jer ce nesumljivo voditi ka revoluciji u zemljama popud Saudi Arabije.Kada na to Bin Laden doda jos teroristickih napada u krscanskim zemljama i kada mrznja prema muslimanima dosegne nivo tacke kljucanja,revolt u Islamskim zemljama ce doci do te mjere da ce se proamericki rezimi u istim zemljama srusiti kao kule od karata.E onda ide zavrtanje naftnih ventila sto direktno vodi u treci svjetski rat...
-
violentjack
Naravno kad zivis u Belgiji svejedno ti je..ali kad gledas iz dana u dan kako eknomija propada i sta ovaj radi ovdje..onda nije istoPravda30 wrote:Bush ili Kerry?
Sto se nas tice , to je jedno te isto.
-
BigusDickus
De bolan, sto si tako kiseo...

-
BosnjakAga
Kako ce da vodu svjetski rat kad arapi svu naftu na svijetu kontroliraju?
Il ce da guraju tenkove i avione
Il ce da guraju tenkove i avione
-
violentjack
Sad je nazalost Iran na redu..jer taj covjek nije sav 
- horns&drums
Trebal' para jackie?violentjack wrote:Naravno kad zivis u Belgiji svejedno ti je..ali kad gledas iz dana u dan kako eknomija propada i sta ovaj radi ovdje..onda nije istoPravda30 wrote:Bush ili Kerry?
Sto se nas tice , to je jedno te isto.
p.s. Od srca cestitam predsjedniku Bushu na pobjedi i nadam se da ce me pozvati na inauguralni bal kao jedinog clana ovog portala koji ga simpatizira
-
BosnjakAga
Dovoljno je da Saudijci povucu 3 trilione dolara iz americkih banki i velikih firmi i amerika je bankrot.
Fahrenheit911
Fahrenheit911
-
meldina
To ja fantazija ,fiction nikada se nemoze dogoditi zato Evropa nije ista kao USA u tim stvarimane znam samo hocete li se tako smijati ako se ispune najcrnje slutnje,koje ni malo nisu naivne i nelogicne?
- horns&drums
Za ovo ti se oho lolalola181 wrote:inace ja mrzim busha i samo cekam kad ce mu cale otegnut papke
-
winetou
Biće violentjack da je ekonomija u SAD svjetlosnu godinu ispred Belgije i EU ili si ti to baš zaglavioNaravno kad zivis u Belgiji svejedno ti je..ali kad gledas iz dana u dan kako eknomija propada i sta ovaj radi ovdje..onda nije isto
-
H2SO4
tako su neki tvrdili i pred pocetak drugog svjetskog rata,pa se desi.A pustali Hitleru da uzme nekoliko zemlalja kontali zadovoljit ce semeldina wrote:To ja fantazija ,fiction nikada se nemoze dogoditi zato Evropa nije ista kao USA u tim stvarimane znam samo hocete li se tako smijati ako se ispune najcrnje slutnje,koje ni malo nisu naivne i nelogicne?
-
BosnjakAga
Bravo H20H2SO4 wrote: tako su neki tvrdili i pred pocetak drugog svjetskog rata,pa se desi.A pustali Hitleru da uzme nekoliko zemlalja kontali zadovoljit ce se
Samo Sovjetski savez koji je pobjedio Njemacku je propao u Afganistan.
Oruzje ne vodi borbu vec srce u junaka
-
violentjack
Zapravo Hornsie..pokazao si da si veliki kompleksas davnih dana.
Cujem traze noja u Pionirskoj dolini..pa mozes aplicirati ili spadas u kategoriju Tasmanijskog davola
Cujem traze noja u Pionirskoj dolini..pa mozes aplicirati ili spadas u kategoriju Tasmanijskog davola
-
meldina
Drugo je vrijeme bilo u Hitlervom vremenu tada je se moglo npr reci da su svi jevreji isti i lositako su neki tvrdili i pred pocetak drugog svjetskog rata,pa se desi.A pustali Hitleru da uzme nekoliko zemlalja kontali zadovoljit ce se
Danasnje vrijeme nije tako.A i onako svijet nikada nebih dopustio da rat pocne imamo UN
-
lola181
ma ne mrzim ja njega onako pravo
zapravo me bas boli uhu za politiku
ja ga mrzim zato sto ga svi ostali mrze
a ko je pobijedio u arizoni
a kad bolje razmislim i nije on bas nesto
kerryje simpa,ali mi sega gledat bushu u one njegove oci,nema milimetar izmedju njih
zapravo me bas boli uhu za politiku
ja ga mrzim zato sto ga svi ostali mrze
a ko je pobijedio u arizoni
a kad bolje razmislim i nije on bas nesto
kerryje simpa,ali mi sega gledat bushu u one njegove oci,nema milimetar izmedju njih
-
H2SO4
meldina wrote:Drugo je vrijeme bilo u Hitlervom vremenu tada je se moglo npr reci da su svi jevreji isti i lositako su neki tvrdili i pred pocetak drugog svjetskog rata,pa se desi.A pustali Hitleru da uzme nekoliko zemlalja kontali zadovoljit ce se
Danasnje vrijeme nije tako.A i onako svijet nikada nebih dopustio da rat pocne imamo UN
sta mislis da Bin ladin priznaje UN?
- horns&drums
Bolje biti noj u pionirskoj dolini nego homeless u Americi. Nego, ako ti treba love ili intelektualnih usluga, javiviolentjack wrote:Zapravo Hornsie..pokazao si da si veliki kompleksas davnih dana.