Bush predsjednik, šta će bit dalje?

horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ma ja mu od srca cestitam :D :D
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Al-Qaida’s vote for Bush

http://english.aljazeera.net/NR/exeres/ ... B59D69.htm

Iran prefers Bush over Kerry
20/10/2004 12:16 - (SA)

http://www.news24.com/News24/World/US_E ... 09,00.html

Nisu dzabe Iran i El Kaida preporucili Busha :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Vjerovatno ce biti pocascen, cim prvi put navrati na Sa-X forum :D

Sto je najcrnje, podjednako ce ga ushicenjem ispuniti i cestitke naseg troclanog predsjednistva... :D ...ko kaze da nismo svi jednaki... :D

Evo, da se i ja pridruzim cestitkama... :D ...just to be on the safe side... :D :D :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Diguse, hajd' napravi anketu Ko je za Busha
BigusDickus

Post by BigusDickus »

:lol: :lol: :lol:
meldina

Post by meldina »

Ima jos nade nisu svi glasovi izbrojeni
ima jos 150 000 glasova a Bush vodi sa 136 221 znaci ima vise glasova sto nisu izbrojeni nego sto Bush vodi
To ce se znati za 11 dana
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Jestel gledali Fahrenheit 911, Bush dobija od drzave 400 000 dolara godisnje a bin ladenova familija i saudijci mu dali 1.4 milliardu dolara.

Kog li vise voli ? :D

Zbog toga ni ne juri bin ladena :D
H2SO4

Post by H2SO4 »

ne znam samo hocete li se tako smijati ako se ispune najcrnje slutnje,koje ni malo nisu naivne i nelogicne?

Bush je usao u Irak,skinuo Sadama koji nije bio islamista.Do tada su Irak rokali iz zraka bez zrtava a sada su navuceni (a sapuce se da je to djelo Iranske obavjestajne sluzbe) u Irak da ginu.Sav taj pokolj u Iraku u kojem stradaju civili izaziva nevjerovatan revolt u muslimanskom svijetu.A to pase Bin Ladenu jer ce nesumljivo voditi ka revoluciji u zemljama popud Saudi Arabije.Kada na to Bin Laden doda jos teroristickih napada u krscanskim zemljama i kada mrznja prema muslimanima dosegne nivo tacke kljucanja,revolt u Islamskim zemljama ce doci do te mjere da ce se proamericki rezimi u istim zemljama srusiti kao kule od karata.E onda ide zavrtanje naftnih ventila sto direktno vodi u treci svjetski rat...

Po meni sve je u Bozijim rukama,a situacija ni malo nije za smijanje
violentjack

Post by violentjack »

Pravda30 wrote:Bush ili Kerry?

Sto se nas tice , to je jedno te isto.
Naravno kad zivis u Belgiji svejedno ti je..ali kad gledas iz dana u dan kako eknomija propada i sta ovaj radi ovdje..onda nije isto
BigusDickus

Post by BigusDickus »

De bolan, sto si tako kiseo... :D :D :D
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Kako ce da vodu svjetski rat kad arapi svu naftu na svijetu kontroliraju?

Il ce da guraju tenkove i avione :D
violentjack

Post by violentjack »

Sad je nazalost Iran na redu..jer taj covjek nije sav :(
horns&drums

Post by horns&drums »

violentjack wrote:
Pravda30 wrote:Bush ili Kerry?

Sto se nas tice , to je jedno te isto.
Naravno kad zivis u Belgiji svejedno ti je..ali kad gledas iz dana u dan kako eknomija propada i sta ovaj radi ovdje..onda nije isto
Trebal' para jackie? :D :D

p.s. Od srca cestitam predsjedniku Bushu na pobjedi i nadam se da ce me pozvati na inauguralni bal kao jedinog clana ovog portala koji ga simpatizira :D :D :D :D
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Dovoljno je da Saudijci povucu 3 trilione dolara iz americkih banki i velikih firmi i amerika je bankrot.

Fahrenheit911
lola181

Post by lola181 »

a ko je pobijedio u arizoni? :?

tamo imam tonu nekakvih rodjaka koji su svi glasali za kerryja(jel se ovako pise)pa pitam

inace ja mrzim busha i samo cekam kad ce mu cale otegnut papke :razz:
meldina

Post by meldina »

ne znam samo hocete li se tako smijati ako se ispune najcrnje slutnje,koje ni malo nisu naivne i nelogicne?

Bush je usao u Irak,skinuo Sadama koji nije bio islamista.Do tada su Irak rokali iz zraka bez zrtava a sada su navuceni (a sapuce se da je to djelo Iranske obavjestajne sluzbe) u Irak da ginu.Sav taj pokolj u Iraku u kojem stradaju civili izaziva nevjerovatan revolt u muslimanskom svijetu.A to pase Bin Ladenu jer ce nesumljivo voditi ka revoluciji u zemljama popud Saudi Arabije.Kada na to Bin Laden doda jos teroristickih napada u krscanskim zemljama i kada mrznja prema muslimanima dosegne nivo tacke kljucanja,revolt u Islamskim zemljama ce doci do te mjere da ce se proamericki rezimi u istim zemljama srusiti kao kule od karata.E onda ide zavrtanje naftnih ventila sto direktno vodi u treci svjetski rat...

To ja fantazija ,fiction nikada se nemoze dogoditi zato Evropa nije ista kao USA u tim stvarima
horns&drums

Post by horns&drums »

lola181 wrote:inace ja mrzim busha i samo cekam kad ce mu cale otegnut papke :razz:
Za ovo ti se oho lola :D :D Ne's biti pozvana na bal. A znas onu staru kad je bal nek je bal :D :D :D :D
winetou

Post by winetou »

Biće violentjack da je ekonomija u SAD svjetlosnu godinu ispred Belgije i EU ili si ti to baš zaglavio :D
H2SO4

Post by H2SO4 »

meldina wrote:

To ja fantazija ,fiction nikada se nemoze dogoditi zato Evropa nije ista kao USA u tim stvarima
tako su neki tvrdili i pred pocetak drugog svjetskog rata,pa se desi.A pustali Hitleru da uzme nekoliko zemlalja kontali zadovoljit ce se
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

H2SO4 wrote: tako su neki tvrdili i pred pocetak drugog svjetskog rata,pa se desi.A pustali Hitleru da uzme nekoliko zemlalja kontali zadovoljit ce se
Bravo H20 :D

Samo Sovjetski savez koji je pobjedio Njemacku je propao u Afganistan.

Oruzje ne vodi borbu vec srce u junaka
violentjack

Post by violentjack »

Zapravo Hornsie..pokazao si da si veliki kompleksas davnih dana.

Cujem traze noja u Pionirskoj dolini..pa mozes aplicirati ili spadas u kategoriju Tasmanijskog davola
meldina

Post by meldina »

tako su neki tvrdili i pred pocetak drugog svjetskog rata,pa se desi.A pustali Hitleru da uzme nekoliko zemlalja kontali zadovoljit ce se
Drugo je vrijeme bilo u Hitlervom vremenu tada je se moglo npr reci da su svi jevreji isti i losi
Danasnje vrijeme nije tako.A i onako svijet nikada nebih dopustio da rat pocne imamo UN
lola181

Post by lola181 »

ma ne mrzim ja njega onako pravo

zapravo me bas boli uhu za politiku :D

ja ga mrzim zato sto ga svi ostali mrze :lol:

a ko je pobijedio u arizoni :?:

a kad bolje razmislim i nije on bas nesto

kerryje simpa,ali mi sega gledat bushu u one njegove oci,nema milimetar izmedju njih :lol:
H2SO4

Post by H2SO4 »

meldina wrote:
Drugo je vrijeme bilo u Hitlervom vremenu tada je se moglo npr reci da su svi jevreji isti i losi
Danasnje vrijeme nije tako.A i onako svijet nikada nebih dopustio da rat pocne imamo UN
:lol:

sta mislis da Bin ladin priznaje UN?

:lol:
horns&drums

Post by horns&drums »

violentjack wrote:Zapravo Hornsie..pokazao si da si veliki kompleksas davnih dana.

Cujem traze noja u Pionirskoj dolini..pa mozes aplicirati ili spadas u kategoriju Tasmanijskog davola
Bolje biti noj u pionirskoj dolini nego homeless u Americi. Nego, ako ti treba love ili intelektualnih usluga, javi :wink:
Post Reply