nova godina i smjestaj u sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

.TEA.

#26 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by .TEA. »

hvala svima na linkovima- trenutno se analiziraju :-D

i dalje mislim da su hosteli losi, netko je pitao zasto... nisam otvarala topic prije nego li sam trazila po internetu i citala druge forume,ponude. vjerujem da ni vi sami ne znate sta se događa u sarajevu po tom pitanju. ja osobno neznam kakva je konkretna ponuda smjestaja u mome gradu, ni u zagrebu ( nismo svi iz zg-a :wink: ), nije ni bilo potrebno da znam :D ovdje se svasta pise, za primjer ovaj jedan hostel je angencija koja turiste raspoređuje po razlicitim lokacijama sarajeva, neznas dok ne dođes na lice mjesta sto je vrlo riskantno( neki imaju ugodne domacine, neki pobjegnu kada vide), od toga da ti nepoznati ljudi ulaze jer nema kljuca pa da u određeno doba naiđes na nekog nepoznatog. meni se to ne cini nesto sigurno, mnogi su me upozorili, pogotovo za nas tri cure a jos nova godina :-?

znala sam za sarajevsku gostoljubivost ali ovu besplatnu nebi hvala, sve se bojim sta je zauzvrat :D :D

EDIT: dobila sam neke pristojne ponude, pa slobodno moze netko i na pp poslat ( zbog osobnih podataka i inf ;-)
Erzsebet

#27 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by Erzsebet »

Većina njih te rasporedi gdje je njima ćejf, a ne gdje se dogovorite. Ljubičica ima samo jednu ili dvije sobe tamo gdje piše, sve ostalo je po 3-4 km uzbrdo od centra.
musac

#28 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by musac »

.TEA. wrote: znala sam za sarajevsku gostoljubivost ali ovu besplatnu nebi hvala, sve se bojim sta je zauzvrat :D :D
Ja ne tražim ništa zauzvrat. Samo sam gostoljubiv. Besplatno. Naravno, nemam sad 20 kreveta za sve vas, ali snacemo se... svi cemo spavat' u jednom krevetu. 8-)
.TEA.

#29 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by .TEA. »

Erzsebet wrote:Većina njih te rasporedi gdje je njima ćejf, a ne gdje se dogovorite. Ljubičica ima samo jednu ili dvije sobe tamo gdje piše, sve ostalo je po 3-4 km uzbrdo od centra.
upravo sam to i napisala, zato mi se privatno vise sviđa;)
backclocker

#30 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by backclocker »

musac wrote:
.TEA. wrote: znala sam za sarajevsku gostoljubivost ali ovu besplatnu nebi hvala, sve se bojim sta je zauzvrat :D :D
Ja ne tražim ništa zauzvrat. Samo sam gostoljubiv. Besplatno. Naravno, nemam sad 20 kreveta za sve vas, ali snacemo se... svi cemo spavat' u jednom krevetu. 8-)
Imate l' vi matere vam drugih nacina da maznete ribu? :mrgreen: :sax: :run:
.TEA.

#31 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by .TEA. »

musac wrote:Ja ne tražim ništa zauzvrat. Samo sam gostoljubiv. Besplatno. Naravno, nemam sad 20 kreveta za sve vas, ali snacemo se... svi cemo spavat' u jednom krevetu. 8-)
ha ha ha nije valjda da je manjak zenske populacije u sarajevu :lol:
respo

#32 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by respo »

mozes ti i platiti ako ti smetaju novci :D

zauzvrat bi bila nova godina ice i pice ako ne platis :D
-Romeo-

#33 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by -Romeo- »

backclocker wrote:
musac wrote:
Imate l' vi matere vam drugih nacina da maznete ribu? :mrgreen: :sax: :run:
ne :D
senadj

#34 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by senadj »

Na ovom linku je odlican privatni smjestaj po veoma povoljnim cijenama..

http://apartmansarajevo.blogspot.com/
MC_82

#35 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by MC_82 »

toplo preporučujem pansion Divan koji se nalazi u srcu baščaršije. pristojno mjesto za pristojnu cijenu...:)
M.O.S-

#36 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by M.O.S- »

musac wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hp_energy

#37 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by hp_energy »

Toplo preporucujem povoljan privatni smjestaj na
http://www.sarajevoapartman.com
JB*

#38 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by JB* »

Evo da ne otvaram novu temu, a pitanje je slicno :)

Znaci bi li mi neko mogao preporuciti par klubova/mjesta u Sarajevu gdje bi se moglo izaci za Novu godinu? Muzika nije toliko bitna, ali evo recimo samo da nije rock ili nesto tako slicno posto niko iz ekipe nema takve afinitete :) Znaci i narodna moze, ali neka su to onda mjesta gdje nema krkanluka (pucanje i tako to).

Kako to uopce ide u Sarajevu - plati se karta za ulaz i sto se dobije s tim? U Zagrebu se uglavnom dobiju neogranicena konzumacija i hrana cijelu noc. Da li se moramo zuriti s kupovinom/rezervacijom karata ili ce se to moci obaviti i za recimo 20ak dana?

Eto to je otprilike to pa bih vas molio za malu pomoc :) Isto tako ako postoji neka stranica na netu koja ce objaviti lokacije proslave Nove godine ili tako nesto (tipa http://www.izadji.ba)

Pozdrav i hvala
solaris70

#39 Re: nova godina u sarajevu

Post by solaris70 »

hej..evo i mene...trebam hitno brzu preporuku..
dolazim s ekipom za Novu u Sarajevo.. toliko se lijepo priča o tome da to jednostavno želim doživit :D smještaj imamo SAD JE PITANJE GDJE ČEKATI??

dobili smo preporuku sa Hotel Bosnu u kojem je organiziran doček, pa me zanima kako je tamo i kakva se tamo ekipa skuplja? koliko godina i to? jer hotel mi nekako staro zvuči, pa da nebi među bakama i dedama bili :lol: :lol:

di je ono najbolja žurka?? di će biti fešta dobra? :razz: onako, za mlade :-D
solaris70

#40 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by solaris70 »

JB* wrote:Evo da ne otvaram novu temu, a pitanje je slicno :)

Znaci bi li mi neko mogao preporuciti par klubova/mjesta u Sarajevu gdje bi se moglo izaci za Novu godinu? Muzika nije toliko bitna, ali evo recimo samo da nije rock ili nesto tako slicno posto niko iz ekipe nema takve afinitete :) Znaci i narodna moze, ali neka su to onda mjesta gdje nema krkanluka (pucanje i tako to).

Kako to uopce ide u Sarajevu - plati se karta za ulaz i sto se dobije s tim? U Zagrebu se uglavnom dobiju neogranicena konzumacija i hrana cijelu noc. Da li se moramo zuriti s kupovinom/rezervacijom karata ili ce se to moci obaviti i za recimo 20ak dana?
E TOČNO TO!!! neki moderni klub di je uključena cuga cijelu večer..
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#41 Re: nova godina u sarajevu

Post by Admir_1984 »

solaris70 wrote:hej..evo i mene...trebam hitno brzu preporuku..
dolazim s ekipom za Novu u Sarajevo.. toliko se lijepo priča o tome da to jednostavno želim doživit :D smještaj imamo SAD JE PITANJE GDJE ČEKATI??

dobili smo preporuku sa Hotel Bosnu u kojem je organiziran doček, pa me zanima kako je tamo i kakva se tamo ekipa skuplja? koliko godina i to? jer hotel mi nekako staro zvuči, pa da nebi među bakama i dedama bili :lol: :lol:

Tipicna kafanska muzika

Ukratko, krkanluk
J.P.Montoya

#42 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by J.P.Montoya »

ima u titi za novu, zene 50 , muski 70 km pij kolko ti dusha more podnijeti ;))
klixober

#43 Re: nova godina u sarajevu

Post by klixober »

Ako hoces svirku uzivo,domaci i strani rock,dobro okruzenje,preporucujem Slogu(sada se zove Cinemas).
U hotelu Bosna ce sigurno biti stariji ljudi,tako da vam preporucujem da ne slavite tamo.
Ima jos dosta klubova,sve zavisi od vaseg afiniteta kakvu muziku hocete.MASH - bice vjerovatno dj,dobra atmosfera uvijek,City Pub ist vjerovatno svirka uzivo,Cheers je takodje dobro mjesto,budu cesto svirke...itd. Za sva ta mjesta morate sto prije rezervisati karte jer tesko da ce biti mjesta kasnije.
solaris70

#44 Re: nova godina u sarajevu

Post by solaris70 »

komeba wrote:

Ako hoces svirku uzivo,domaci i strani rock,dobro okruzenje,preporucujem Slogu(sada se zove Cinemas).
U hotelu Bosna ce sigurno biti stariji ljudi,tako da vam preporucujem da ne slavite tamo.
Ima jos dosta klubova,sve zavisi od vaseg afiniteta kakvu muziku hocete.MASH - bice vjerovatno dj,dobra atmosfera uvijek,City Pub ist vjerovatno svirka uzivo,Cheers je takodje dobro mjesto,budu cesto svirke...itd. Za sva ta mjesta morate sto prije rezervisati karte jer tesko da ce biti mjesta kasnije.

BITNO NAM JE SAMO DA JE ATMOSFERA DOBRA.. a od muzike, sve osim rocka i tako nečeg.. znalui može i house i rnb a i cajke.. najbolje kad bi bilo svega.. ai da je konzumacija uključena..
klixober

#45 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by klixober »

Onda pokusaj pronaci nesto na http://www.infobar.ba
A po opisu afiniteta,cini mi se da bi vam najvise odgovarali The Club(poznatiji kao Bičakčić) ili The Bar(bivsi Internet).Tu bude elektronska muzika,a znaju i narodnu zalomiti.
Vragolan

#46 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by Vragolan »

ima MOSTAR SEVDAH REUNIONI u Coloseumu za 1. noc
pa et da podjelim ovu informaciju sa vama
majstor_m

#47 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by majstor_m »

Eh ovako,novu godinu mislim doci u sarajevo sa djevojkom pa me interesuje neki dobar hotel,motel,prenociste, da je ok ali i ne previse skupo ??? :-D :-D
ana_s

#48 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by ana_s »

Ljudi u straci sam i hitno mi treba smjestaj za 10 osoba u Sarajevu za Novu god. (4 nocenja).
Molim Vas mozete li pomoci? Otkazali su nam u zadnji cas... :(
Hitno je...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#49 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by PipiDugaDevetka »

Sa-tourism

#50 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu

Post by Sa-tourism »

ana_s wrote:Ljudi u straci sam i hitno mi treba smjestaj za 10 osoba u Sarajevu za Novu god. (4 nocenja).
Molim Vas mozete li pomoci? Otkazali su nam u zadnji cas... :(
Hitno je...
Ana molim te pogledaj svoje poruke u svom profilu na ovom forumu imas odgovor ;-)
Post Reply