Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šalu na stranu ali stvarno se nešto dešava.
Saopštenje sa sesije 99 je drugi ili treći slučaj u Avazu da se o SDP -u napiše nešto što nije najprizemnije pljuvanje.
Sto nebi bilo uopste bitno, da on ne kreira misljenje dobrog dijela javnosti vec godinama, a to je ono sto mene frapira.
Sad ce odjednom onima koji su Lagumdziju do jucer zvali Staljin, on biti simpatican. Samo ako tako procitaju u havazu
tako je
Radončić je shatio da će SDP biti pobjednik na izborima i jednostavno se morao vidjeti u tom timu. A korist SDP je u tome što će u koaliciji imati jednu "bošnjačku" stranku kakva će biti SBB
Vuk sit i ovce na broju
seln wrote:
Cemu tupiti zube na bezizgledan posao?
ja bih rekao da su tvoji zubi odavno ispali.
ja bih rekao da je tebi pamet odavno ispala.
A tupiti zube nema smisla, jer, moze Gazda na ulici ubiti dijete, silovati zenu i zapaliti kucu, ti ces ga opet braniti.
Sumnjam da od ove koalcije moze nesto biti, SDP je ponovo u prilici da preuzme vlast (osim ako ih ne zeznu butmirska sijela i price o referendumu, entitetskom glasanju i slicno). Zlaja, kakav god bio, volio ga neko ili ne volio nije dopustio da Avaz radi sa njim ono sto je radio sa Bicakciem, Tihicem, i ostalim likovima na nasoj politickoj sceni, koje je toliko valjao u blatu, pa ih ponovo vracao, ali su ovi u strahu ponovnog Avazovog medijskog batinjanja pristajali igrati kako Gazda kaze. Ako sada Zlaja to uradi, veliki broj SDP-ovih glasaca (ukljucujuci i mene) nece zaokruzivati tu opciju na glasackim listicima. SDP je do sada imao manje-vise stabilno glasacko tijelo i oni koji su glasali, znali su za odnos Avaz-Lagumdzija i pored svega toga sto je ta novina pokusavala lidera SDP-a ocrniti, davali su njemu i toj stranci podrsku, pa bi sada koalicija Zlaja-Fahro znacila izdaja povjerenja SDP-ovih biraca, pa na neki nacin i podcjenjivanje tih ljudi.