RAT BENDOVA - OBN
Moderator: anex
-
LSD
#26 Re: RAT BENDOVA - OBN
Oni momci iz Srbije (Santos brothers
) meni najjaci ...djeca rasturaju Henrdixa i Becka 
-
musac
#27 Re: RAT BENDOVA - OBN
Onaj mali na bubnjevima ima 12 godina! A roka k'o da ima 25.LSD wrote:Oni momci iz Srbije (Santos brothers) meni najjaci ...djeca rasturaju Henrdixa i Becka
- rado_vidjen
#28 Re: RAT BENDOVA - OBN
najgore je kad se neko ponasa a to mu ne stojiNeelix wrote:dje cemo ga sacekat?rado_vidjen wrote:Volio bih prebit Pedju Fetahagicakosa mi se dize na glavi kad cujemo njegove komplikovanoprosirene recenice.
do jucer se baco uz Sekin "aspirin" ... i sad odjednom obuko koznjak i misli da je roker?!
izgazo bi ga ko grozdje
- sesalmir
#29 Re: RAT BENDOVA - OBN
Ako santos brothersi ne uspiju kao rock band na ovim prostorima onda niko ziv nece, pa vec sad imaju najjaceg bubnjara a malom tek 12god, bas su nevjerovatni, jedva cekam da ih vidim u sljedecoj emisij.
-
Three lions
#30 Re: RAT BENDOVA - OBN
Ma oni iz Bihaca fino sviraju.
Bas prava, fina, gradska muzika.
Taman da covjek ode sa zenom i malo sizi.
Mislim da bi ih trebalo pustiti da malo duze sviraju i kao sto neko
rece ranije trebalo je malo raznovrsnijih bandova, npr neki reggae ili blues band.
Taman da covjek ode sa zenom i malo sizi.
rece ranije trebalo je malo raznovrsnijih bandova, npr neki reggae ili blues band.
-
StupskaBitanga
#31 Re: RAT BENDOVA - OBN
svii učesnici i video galerija
http://rb.obn.ba/
http://rb.obn.ba/
- terra_incognita
#32 Re: RAT BENDOVA - OBN
Imali su jednu odličnu svirku prošle zime u slozi, oduševila sam se, ali sumnjam da će se dugo zadržati ovdjeThree lions wrote:Ma oni iz Bihaca fino sviraju.
Taman da covjek ode sa zenom i malo sizi.![]()
tipujem da ispadaju u jednoj od dvije naredne emisije
- atko
#33 Re: RAT BENDOVA - OBN
KAd smo kod gitarista ... najjacih 5 gitarista sa ovih prostora
1. Stefanovski
2. Stefanovski
3. Stefanovski
4. Stefanovski
5. Stefanovski
Ali naravno naklon do poda ...Emiru, Murisu i Lipovaci takodje
A emisija poput ove treblo je odavn vise da bude ... nekoliko generacija je ostarilo u garazi ... mozda smo propustili neki novi EKV, Azru ili Pusenje
1. Stefanovski
2. Stefanovski
3. Stefanovski
4. Stefanovski
5. Stefanovski
Ali naravno naklon do poda ...Emiru, Murisu i Lipovaci takodje
A emisija poput ove treblo je odavn vise da bude ... nekoliko generacija je ostarilo u garazi ... mozda smo propustili neki novi EKV, Azru ili Pusenje
-
gtamoding
#34 Re: RAT BENDOVA - OBN
zele je u neku ruku kompetentan da bude u ziriju ali vinko tu mjesta nema. adrijana bi trebala da se mice s tog projekta i da se koncentrise na nedjeljno popodne koje btw pocinje u ovu nedjelju. onu dvojicu treba da maknu skroz i da stave nekoga ko svoj posao smatra ozbiljno.
meni u ovoj zadnjoj emisiji se svidio zadnji bend, aquatika, atlantis, atlantida ili kako se zovu.
meni u ovoj zadnjoj emisiji se svidio zadnji bend, aquatika, atlantis, atlantida ili kako se zovu.
-
kaja84
#35 Re: RAT BENDOVA - OBN
Gobac je kralj,pa ono je kralj covjek. Ja bih zabranila obn,da nije ove emisije,ne bi ih ni gledala,a iskreno nikada ih i ne gledam.Fedja je kreten,al ja bih razbila pola voditelja s obn-a,tako su sirovi,inacu novinari su bedak,al to je za neku drugu diskusiju.Ma neka malo i ovakvih emisija,odmor za usi,od grand parade ne mozes zivjeti,sto na ulici.......Al moram da pohvalim klince,santos b.stvarno su super,mada mi je i atlantida o.k.
-
MUNAFIK
#36 Re: RAT BENDOVA - OBN
Ova emisija je super ali... hajd sto me ona dva debila od 'voditelja' nerviraju, njih nekako i istrpim ali veceras kada su izasle one BIG mamice glupace i besposlicari na binu da se vrckaju, oko meni najboljeg BENDA, ko da su na nekom tefericu kosa mi se na glavi digla
Djaba sve to je OBN, primitivizam na kvadrat....
Al na kraju ZELE mi popravi dan kad rece da 'plesacice' pripadaju DARI BUBAMARI
Svaka mu cast... Vjerovatno ce imati problema sa sefovima ali neka je rekao svaka cast!!!
Al na kraju ZELE mi popravi dan kad rece da 'plesacice' pripadaju DARI BUBAMARI
- Mr.Lee
#37 Re: RAT BENDOVA - OBN
BIO sam ugodno iznenađen u prvih par emisija, sve je bilo poprilično dobro, cure i momci dobro sviraju.
Zbog Vinka i ostale ekipe voditelja, emisija se može gledati jedino uz mijenjanje kanala između nastupa bendova. U svakom slučaju nešto novo nije na odmet pa makar to bilo na OBN-u.

Zbog Vinka i ostale ekipe voditelja, emisija se može gledati jedino uz mijenjanje kanala između nastupa bendova. U svakom slučaju nešto novo nije na odmet pa makar to bilo na OBN-u.
- mrtva kokoš
#38 Re: RAT BENDOVA - OBN
zaratise li ovi bendovi...
malo vidjeh na preskaku one bitcharke i retardi nesto izvode
a sta ces nisu imali viska voditelja pa svi na jedno mjesto pedja=fedja i ona sto ne zna reci rrr ce da ih nadgledaju
ajj gobac u ziriju koji je ono lik

malo vidjeh na preskaku one bitcharke i retardi nesto izvode
a sta ces nisu imali viska voditelja pa svi na jedno mjesto pedja=fedja i ona sto ne zna reci rrr ce da ih nadgledaju
ajj gobac u ziriju koji je ono lik
-
somethings
#39 Re: RAT BENDOVA - OBN
Hahahah, nek im je rekao! Ako bilo ko ko je odgovoran za tu emisiju ovo čita: molim vas, ubuduće ne dajte onim blesavim budaletinama iz big mama house da izlaze na stage i ometaju bendove. Hvala.MUNAFIK wrote:Ova emisija je super ali... hajd sto me ona dva debila od 'voditelja' nerviraju, njih nekako i istrpim ali veceras kada su izasle one BIG mamice glupace i besposlicari na binu da se vrckaju, oko meni najboljeg BENDA, ko da su na nekom tefericu kosa mi se na glavi digla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al na kraju ZELE mi popravi dan kad rece da 'plesacice' pripadaju DARI BUBAMARI![]()
![]()
Svaka mu cast... Vjerovatno ce imati problema sa sefovima ali neka je rekao svaka cast!!!
I meni su Santos Brothers najbolji. Iznervirali su me papci, prvo onaj seljo pjevaču/gitaristu petlja oko kose, skinu mu traku, ona blentava plavuša mu skide naočale, i još ga izudara mikrofonom po ustima!, a one ostale diraju instrumente, gaze po žicama, skaču, nešta im govore... Wtf?!
- JBT
#40 Re: RAT BENDOVA - OBN
Rat bendova je definitivno show koji nam je bio potreban. Odlicno. Zele ima dobre procjene. Ipak je to covjek koji je ostao odan onome cime se citav zivot bavio, a sta se svrstava pod urbano.
Zahvaljujem se OBN-u na ovom programu jer su pokazali da postoji nada. Hvala im na Santos brothersima. Nevjerovatno. 12, 14, 16 godina. Ali zanemarimo atrakciju i poslusajmo gitaristu. Mali je FENOMEN. GENIJE! Treba to podrzati svim sredstvima jer cemo svi imati koristi od toga. BRAVO!!
Inace, OBN je popravio svoj sadrzaj. Nadamo se da ce se jos malo uzdignuti i prevazici momente neukusa, a kojih je ipak vremenom sve manje.
(Big mama house ne bi bila vrijedna spomena da im nije Alena)
Zahvaljujem se OBN-u na ovom programu jer su pokazali da postoji nada. Hvala im na Santos brothersima. Nevjerovatno. 12, 14, 16 godina. Ali zanemarimo atrakciju i poslusajmo gitaristu. Mali je FENOMEN. GENIJE! Treba to podrzati svim sredstvima jer cemo svi imati koristi od toga. BRAVO!!
Inace, OBN je popravio svoj sadrzaj. Nadamo se da ce se jos malo uzdignuti i prevazici momente neukusa, a kojih je ipak vremenom sve manje.
- mrtva kokoš
#41 Re: RAT BENDOVA - OBN
daj reci da se salisJBT wrote:Rat bendova je definitivno show koji nam je bio potreban. Odlicno. Zele ima dobre procjene. Ipak je to covjek koji je ostao odan onome cime se citav zivot bavio, a sta se svrstava pod urbano.
- JBT
#42 Re: RAT BENDOVA - OBN
NE. Ne salim se. Mozda je stvar ukusa, ali.....
Recimo, prije par mjeseci uopste nisam gledao OBN. Danas ga gledam. Vise emisija. Naravno da ima boljih programa, ali ih nema takvih u BiH. Ipak primjecujem neki uzlazni trend u kvalitetu i odabiru.
Za Alena se uopste ne salim. Momak je stvoren za show tipa BMHouse. Inace, nisam ljubitelj programa te vrste.
http://www.youtube.com/watch?v=9F4HG7jQTas
Recimo, prije par mjeseci uopste nisam gledao OBN. Danas ga gledam. Vise emisija. Naravno da ima boljih programa, ali ih nema takvih u BiH. Ipak primjecujem neki uzlazni trend u kvalitetu i odabiru.
Za Alena se uopste ne salim. Momak je stvoren za show tipa BMHouse. Inace, nisam ljubitelj programa te vrste.
- shalla
#43 Re: RAT BENDOVA - OBN
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa malo je reći da sam popizdio zbog toga, koze one retardirane, ukupni IQ kod svih 5 = 200MUNAFIK wrote:Ova emisija je super ali... hajd sto me ona dva debila od 'voditelja' nerviraju, njih nekako i istrpim ali veceras kada su izasle one BIG mamice glupace i besposlicari na binu da se vrckaju, oko meni najboljeg BENDA, ko da su na nekom tefericu kosa mi se na glavi digla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al na kraju ZELE mi popravi dan kad rece da 'plesacice' pripadaju DARI BUBAMARI![]()
![]()
Drago mi je pravo bilo kad im Zele šuknu, stvarno su me dovele do ludila...
-
MUNAFIK
#44 Re: RAT BENDOVA - OBN
nisi upravu...JBT wrote:NE. Ne salim se. Mozda je stvar ukusa, ali.....
Taj 'momak' nije stvoren za show nego je show BMH stvoren za debile poput njega... ili jos bolje sve je to stvoreno i nafurano jedno na drugo... a sve skupa = SMECE!!!
Nekada ranije sam gledao OBN ali ga u zadnje vrijeme ne gledam... pad kvaliteta je ocigledan svakome... Vjerovatno postoje ljudi kojima odgovara OBN sema programa u kojoj dominira primitivizam i repriza tog primitivizma, ovaj rat bendova je pozitivna stvar i pored toga sto voditelji opasno unistavaju koncepciju svega... ali nisam optimista sto se ovoga tice... Bojim se da ce i ovo pretvoriti u kic i primitivizam kao i druge stvari do sada... evo primjeri ovih glupaca iz BMH sto su izasle na binu, ako se to nastavi desavati ja to necu gledati, mene je tolika huja ufatila mislim da sam bio dole da bi ih necim gadjao...
-
doktor78
#45 Re: RAT BENDOVA - OBN
Zeletu se svasta moze prigovoriti, ali mislim da je najkompetentniji u onom ziriju. Ponekad me Sejo i Gobac znaju iznervirati, jer njima su svi super,svi su odlicni. Pa reci ako nesto ne valja,majku mu, ne moras uvijek biti diplomata.
A Stefanec, da ispadne upucen u r'n'r, sav vazan pita Zeleta za "Smoke on the water" i onu milion puta ispricanu pricu o nastanku te pjesme koju vec i vrapci na grani znaju, kao da je otkrio nesto novo
A Stefanec, da ispadne upucen u r'n'r, sav vazan pita Zeleta za "Smoke on the water" i onu milion puta ispricanu pricu o nastanku te pjesme koju vec i vrapci na grani znaju, kao da je otkrio nesto novo
- -Romeo-
#46 Re: RAT BENDOVA - OBN
I mene su one koke na bini iznervirale, a Zeletov komentar je bio 100% pogodak. Gledajući ih na bini kako zlostavljaju gitaristu došlo mi da ih gađam nečim, pivskom flašom možda. 
- JBT
#47 Re: RAT BENDOVA - OBN
MUNAFIK wrote:nisi upravu...JBT wrote:NE. Ne salim se. Mozda je stvar ukusa, ali.....
Taj 'momak' nije stvoren za show nego je show BMH stvoren za debile poput njega... ili jos bolje sve je to stvoreno i nafurano jedno na drugo... a sve skupa = SMECE!!!
...
Ti se izgleda nisi nikada nasmijao glupom vicu.
- Dogman
#48 Re: RAT BENDOVA - OBN
Kako je samo jadno izgledalo kad su turbo folk glupace izasle na binu i plesale u stilu svojih idola, nekih tamo primitivnom puku dragih Seka i Bubamara. Napokon je na TV ekrane dosla emisija s rock bendovima, a za mjesto takmicenja je izabrana Sloga, jer vece mjesto se ne bi moglo popuniti zbog cobanskog mentaliteta ovdasnjih ljudi i pored svega toga turbo folk pjevacica ( ona plava ) se izivljava na mladoj nadi rocka. Vjerovatno ima naviku kad njeni idoli pjevaju da skace po bini i lijepi im novcanice od 100 km na celo.
- Altsa
#49 Re: RAT BENDOVA - OBN
dobri su sto jest jest. ali ih ja cekam kad pocnu svirati svoje stvari. tu ce se vidjeti ko valja ako ne.sesalmir wrote:Ako santos brothersi ne uspiju kao rock band na ovim prostorima onda niko ziv nece, pa vec sad imaju najjaceg bubnjara a malom tek 12god, bas su nevjerovatni, jedva cekam da ih vidim u sljedecoj emisij.
-
samo_ovaj_put
#50 Re: RAT BENDOVA - OBN
malo sam nesto upratio taj show pa smatram da mogu koju rijec napisati
show je odlican,nesto posve novo,orginalno,mnogo mladih kojima se ukazuje odlicna prilika
bendovi su dobri,odlicno je to da nisu samo rok bendovi
ova djecica iz backe palanke(ako se tako mjesto zove) su odlicni,zajedno 42 godine,a tako sviraju
, ne bi me iznenadilo uospte da oni pobjede
ziri-zele je stvarno strucnjak,i svaka mu cast,sve to stoji,ali je mnogo prost momak,ne treba tako,pogotovo ne na televiziji
prve dvije emisije je cesto puta rekao Pycke,sto je i cenzurisano od strane obn-a,dok je u zadnjoj emisiji rekao da su muzicari zeljnji MLADOG MESA(hahahhaha,koji debil moras biti pa to reci na tv),mnogo aludira sa stajlingom,pogotovo onoj djeci iz emisije u emisiju sugrerise da moraju mjenjati taj imidz
vinko,ja ne znam koji ce on k.... ondje,kontam bice voditelj,kad kaze sad cemo mi donijeti odluku ko ispada
,sta ces ba ti donositi,zar nije frajer glumac,voditelj,sa dispade neki muzicki strucnjak
sejo je dobar,ali vinko ga cesto ometa,pa ovaj cesto ne dovrsi misao
gobac je kralj,momak i po
sto se voditelja tice,ona dvojica u bekstejdzu
su najbolji voditelji u onoj emisiji,mozda nekima smetaju,ali su mi 10 puta drazi i duhovitiji od adrijane i fedje(koji je cak i zapjevao sinoc,momak jednostavno nema dvije ciste u glavi,ne kontam sta je on po struci,cime se momak inace bavi,pa tenis,pa ona emisija muzicka,pa red karpet,pa pjeva ko nesto....),momak je najveci odron ondje
samo mi je cudno da i dejana rospija nije medju voditeljima u ovoj emisiji
ideja je odlicna,ali ljudi okolo kvare stvar
show je odlican,nesto posve novo,orginalno,mnogo mladih kojima se ukazuje odlicna prilika
bendovi su dobri,odlicno je to da nisu samo rok bendovi
ova djecica iz backe palanke(ako se tako mjesto zove) su odlicni,zajedno 42 godine,a tako sviraju
ziri-zele je stvarno strucnjak,i svaka mu cast,sve to stoji,ali je mnogo prost momak,ne treba tako,pogotovo ne na televiziji
prve dvije emisije je cesto puta rekao Pycke,sto je i cenzurisano od strane obn-a,dok je u zadnjoj emisiji rekao da su muzicari zeljnji MLADOG MESA(hahahhaha,koji debil moras biti pa to reci na tv),mnogo aludira sa stajlingom,pogotovo onoj djeci iz emisije u emisiju sugrerise da moraju mjenjati taj imidz
vinko,ja ne znam koji ce on k.... ondje,kontam bice voditelj,kad kaze sad cemo mi donijeti odluku ko ispada
sejo je dobar,ali vinko ga cesto ometa,pa ovaj cesto ne dovrsi misao
gobac je kralj,momak i po
sto se voditelja tice,ona dvojica u bekstejdzu
samo mi je cudno da i dejana rospija nije medju voditeljima u ovoj emisiji
ideja je odlicna,ali ljudi okolo kvare stvar