znas da cemo biti samo ja i tiDaphna wrote:Ja sam zadužena za tvoje sokićelolo_lolo wrote: samo ne znam da li daphna pije alkohol,jer ja i ona smo ti ovako izbirljivi kod tih pica
ja preferiram guti od jabuke,onaj fruktalov,ako ko moze da to ponese,bio bih zahvalan![]()
E fakat, dajte da se 19og se okupi ekipa, bila bi to dobra zabava
SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
- Cholina_Lokica
#26 Re: SURVIVOR na Hayat TV
-
lolo_lolo
#27 Re: SURVIVOR na Hayat TV
mogli smo fkt,npr kod mene
ja cu svoje roditelje na balkon poslati da udisu svjez jesenji zrak,dok mi gledamo novi uzbudljivi rijaliti uz kokice i sokice
ja cu svoje roditelje na balkon poslati da udisu svjez jesenji zrak,dok mi gledamo novi uzbudljivi rijaliti uz kokice i sokice
- Irm@
#28 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ja kad sam vidjela da vodi Andrija Milosevic samo sto nisam uskocila u tv

-
samo malo
#29 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nemam pojma, najavili su da ce biti i ove godine, ali evo vec je oktobar, a nista ne spominju.lolo_lolo wrote: sta li je sa tim izgubljenim,to je bolje od ovog survivora:?
Jeste da je "klijentela" bila seljacka, da je citava produkcija raspad sistema, ali meni je ono zanimljivo samo zbog Bjelasnice i opcenito planinske prirode, ja to volim pa taman Gegaj i zlate mi skakutali po panorami.
- Daphna
#30 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ako ćemoDile wrote:znas da cemo biti samo ja i tiDaphna wrote:Ja sam zadužena za tvoje sokićelolo_lolo wrote: samo ne znam da li daphna pije alkohol,jer ja i ona smo ti ovako izbirljivi kod tih pica
ja preferiram guti od jabuke,onaj fruktalov,ako ko moze da to ponese,bio bih zahvalan![]()
E fakat, dajte da se 19og se okupi ekipa, bila bi to dobra zabava
Pored samaca na forumu ti bi starce na balkonlolo_lolo wrote:mogli smo fkt,npr kod mene
-
lolo_lolo
#31 Re: SURVIVOR na Hayat TV
pa imamo i samaca,sto omah ne rece 
-
googi
#32 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Žešće sranje,gledao sam prošle godine na Atv. 
-
treger
#33 Re: SURVIVOR na Hayat TV
gledao sam večeras predstavljanje takmičara....
valjda će svaki dan predtavljati zakmičare, 2 tipa i 2 tete..ak niš drugo dobro izgledaju
Hehe jedva čekam da vidim ko je iz BiH
valjda će svaki dan predtavljati zakmičare, 2 tipa i 2 tete..ak niš drugo dobro izgledaju
Hehe jedva čekam da vidim ko je iz BiH
-
treger
-
treger
#35 Re: SURVIVOR na Hayat TV
jel večeras kokice i sve ostalo?
nosim i kondome
svi se ušutili
đe steee
u 22 počinjemo preživljavati
nosim i kondome
svi se ušutili
đe steee
u 22 počinjemo preživljavati
- karanana
#36 Re: SURVIVOR na Hayat TV
pa nema niko iz bih. sad rece frajer: srbija, republika srpska, makedonija i slovenija.
- mrtva kokoš
#37 Re: SURVIVOR na Hayat TV
karanana pa sta je republika srpskakaranana wrote:pa nema niko iz bih. sad rece frajer: srbija, republika srpska, makedonija i slovenija.
-
StupskaBitanga
#38 Re: SURVIVOR na Hayat TV
treger--
kao uposlenik Hayat TV OVO NEK BUDE VELIKA SRAMOTA ZA TU MAHALA TV KUĆU
emituju program u kojem se diskretizira BiH
DOVIĐENJA
kao uposlenik Hayat TV OVO NEK BUDE VELIKA SRAMOTA ZA TU MAHALA TV KUĆU
emituju program u kojem se diskretizira BiH
DOVIĐENJA
- mrtva kokoš
#39 Re: SURVIVOR na Hayat TV
izvinjavam se nisi ti to rekao, ne procitahSplinter wrote:karanana pa sta je republika srpskakaranana wrote:pa nema niko iz bih. sad rece frajer: srbija, republika srpska, makedonija i slovenija.opet ti poklanjas teritorije
- karanana
#40 Re: SURVIVOR na Hayat TV
a mozda voditelj i organizator prisvaja teritorije.
jedino bih im oprostio ako bi odmah veceras pao sex ili u najmanjem slucaju barem izletio kakav sis. ako se to ne desi veceras do 22:50, do zakona brace na obn-u, srpski survivor me moze zaboraviti.
jedino bih im oprostio ako bi odmah veceras pao sex ili u najmanjem slucaju barem izletio kakav sis. ako se to ne desi veceras do 22:50, do zakona brace na obn-u, srpski survivor me moze zaboraviti.
- Irm@
#41 Re: SURVIVOR na Hayat TV
svidja mi se.
ali ono republika srpska..prevelika greska doista...
ali ono republika srpska..prevelika greska doista...
-
todd_smith
#42 Re: SURVIVOR na Hayat TV
jeftina kopija orginala...vrlo jeftina
-
i_hate_you
#43 Re: SURVIVOR na Hayat TV
HAYAT:::::::::::BOJKOT
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#44 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Cak mislim da je u najavi rekao nesto tipa,takmicari iz cetri zemlje regiona..i onda par recenica kasnije Srbija,Republika Srpska,Makedonija,Slovenija....karanana wrote:pa nema niko iz bih. sad rece frajer: srbija, republika srpska, makedonija i slovenija.
I tu je bio kraj mog gledanja ovog programa,automatski sam prebacio na drugi kanal.
Hayat,makar pregledajte sta otkupite i sta cete emitovati...fuj,fuj ..JADNO.
Ja sam zavrsio sa tim Survivor,5 minuta nakon njegovog pocetka.
Ma zdra'ooooooooo
-
doktor78
#45 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ista stvar i sa mnom. Automatski poslije te najave ruka je poletjela ka daljinskom. Ko hoce da gleda, bujrum, ali ja sam i-LIBERO- wrote:
Cak mislim da je u najavi rekao nesto tipa,takmicari iz cetri zemlje regiona..i onda par recenica kasnije Srbija,Republika Srpska,Makedonija,Slovenija....
I tu je bio kraj mog gledanja ovog programa,automatski sam prebacio na drugi kanal.
Hayat,makar pregledajte sta otkupite i sta cete emitovati...fuj,fuj ..JADNO.
Ja sam zavrsio sa tim Survivor,5 minuta nakon njegovog pocetka.![]()
Ma zdra'ooooooooo
"Politikin zabavnik" prestao da kupujem kad sam vidio da je cijena za RS 2 KM
-
istocnjak
#46 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nisam bas sasvim siguran ali to se moze provjeriti. Naime, koliko se je meni ucinilo sinoc je voditelj u prvoj emisiji najavio ucesnike ovako: "22 takmičara iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije i Slovenije. 11 žena i 11 muškaraca" pri tome uopce ne spominjuci Bosnu i Hercegovinu vec je BiH entitet RS je predstavio kao drzavu???treger wrote: U zapadnom dijelu Pacifika, okružen nepreglednim okeanom i mračnom prašumom, krije se misteriozni i opasni filipinski poluotok Karamoan, na kojem će boraviti 22 takmičara iz Srbije, BiH ,Makedonije i Slovenije. 11 žena i 11 muškaraca
Da li ce na ovo reagovati "Regulatorna agencija za komunikacije"?
Ko treba da snosi sankcije Hayat ili Mreza plus?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#47 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Eh super znaci nisam propustila nista novo.
RAK bujrum zasucite rukave.

-
istocnjak
#48 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Vlasnici pomenute kuce su pravi licemjeri ...ladyblue18 wrote:Eh super znaci nisam propustila nista novo.
- karanana
#49 Re: SURVIVOR na Hayat TV
pa ja ne znam jesu li oni ista zakonski prekrsili. geografski ti takmicari i jesu iz republike srpske. ali ako spominju makedoniju, sloveniju i srbiju, logicno je da se spominju zemlje a ne dijelovi zemalja. nije spomenuo vojvodinu, korusku. mislim da rak nece nista uraditi, ali je meni bitno da ja ovo vise necu gledati. ionako ne valja.
-
Blueboy-
#50 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Hayat je odavno postala smece od televizije, da i ne spominjemo program koji se servira dijaspori, i ne kontam ko vise zeli biti preplatnik te reklamne tv-kuce.istocnjak wrote:Nisam bas sasvim siguran ali to se moze provjeriti. Naime, koliko se je meni ucinilo sinoc je voditelj u prvoj emisiji najavio ucesnike ovako: "22 takmičara iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije i Slovenije. 11 žena i 11 muškaraca" pri tome uopce ne spominjuci Bosnu i Hercegovinu vec je BiH entitet RS je predstavio kao drzavu???treger wrote: U zapadnom dijelu Pacifika, okružen nepreglednim okeanom i mračnom prašumom, krije se misteriozni i opasni filipinski poluotok Karamoan, na kojem će boraviti 22 takmičara iz Srbije, BiH ,Makedonije i Slovenije. 11 žena i 11 muškaraca
Da li ce na ovo reagovati "Regulatorna agencija za komunikacije"?
Ko treba da snosi sankcije Hayat ili Mreza plus?
Kao prvo televizija koja ima najduze i najvise reklamni blokova, reklame znaju biti i po 10 min.
Naa dan mislim da imaju i do 4 sata reklama, samo svoje vjesti u 7 reklamiraju jedno 20 puta u terminu od 3 do 7. Tako kad dodje vrjeme vjesti, znate sta je se desilo, onda poslje vjesti u sedam reklamiraju opet vjesti, naravno tada nam sapste o cemu su nas obavjestili u 7 sati. Pa jebem ga, nismo senilni
Ta televizija je postala jedno smece, nema CD sa senadom i nema vise nista vrjedno.
Neznam kakav je program zemaljske mreze, znam da je SAT bezveze.
Licno sam se davno odlucio za BHT sat, bar ima koliko toliko kvalitetniji min. programa i bar me ne ubijajau dugometraznim reklamama
Da je nekim slucajem pink ili obn poceo prenositi ovo, vidio bi patriota iz hayata