bush vs kerry
-
Big Sister
Ja da sam u USA bi glasao za Busha. Bush je zakon, on jedini ima potencijal da unisti osovinu zla zvanu USA. A sto zla, e pa zato jer je nastala inovativnom snu zasnovanom na krvi i novcu izvucenom od siromasnih, drugacijih, ama bilo kakvih - dok je krvi i para.
Eksperiment je zapoceo na teritoriji USA ubijanjem Indijanaca, pa onda Meksikanaca, pa onda svih onih koji su htjeli drugaciju USA (juznjaka), a evo danas hvala im sirini, sire svoje snove po cijelom svijetu.
E zato se meni Bush svidja, on predstavlja sve te principe jasno i nedvosmisleno i sada samo budalama to nije jasno.
Eksperiment je zapoceo na teritoriji USA ubijanjem Indijanaca, pa onda Meksikanaca, pa onda svih onih koji su htjeli drugaciju USA (juznjaka), a evo danas hvala im sirini, sire svoje snove po cijelom svijetu.
E zato se meni Bush svidja, on predstavlja sve te principe jasno i nedvosmisleno i sada samo budalama to nije jasno.
-
magnifico
ma nema to veze sa pravim turcima, to ti jarane znaci da kad su sve republikanci oko tebe da se i ti njima pridruzis,cowboy wrote:Pa moze li ista bez Turaka, ili insinuacija na iste, moze li ista bez te opsesije od koje ocigledno patis? Zaboli me za Turke, covjece...magnifico wrote:a sta cemo sa onom kud svi turci tu i mali mujo
kuzis stari moj
-
Big Sister
Pitt-uljice yaro, jesi li isao u kakvu skajvo?
Ako nisi ici ces - sigurno, a ako jesi - bice ti lakse to podnijeti jos jednom.
A sve uz pjesmicu starih Inka:
Uz ma(r)shala Busha, juuunackoga siiina, nas nece ni pakao smest'.
Sto se mene tice, to nije moj rat.
Ako nisi ici ces - sigurno, a ako jesi - bice ti lakse to podnijeti jos jednom.
A sve uz pjesmicu starih Inka:
Uz ma(r)shala Busha, juuunackoga siiina, nas nece ni pakao smest'.
Sto se mene tice, to nije moj rat.
-
margareta
"Pitt"pitt wrote:Margareta, ja to nisam rekao. Nemoj mi trpati rijeci u usta
Naravno da se ja zezam i ne mislim da mislish te budalestine....
.....skroz mi je simpa tvoje :"Seljacino"!
.....ma jedna mala meckica...majusna...bum...bush.....bum...bush
vozdrica
-
Big Sister
Pitt-ar, zabrinut sam za tebe.
Postovi ti ne izgledaju dobro. Imas stalno nekakva zelena lica, ali nisam siguran da je to dovoljno da te doktor oslobodi.
Mozda se mozes vaditi na to da si neuracunljiv.
Postovi ti ne izgledaju dobro. Imas stalno nekakva zelena lica, ali nisam siguran da je to dovoljno da te doktor oslobodi.
Mozda se mozes vaditi na to da si neuracunljiv.
-
Big Sister
Najbolje je da kazes da ti tvoje nanule ne dozvoljavaju da sluzis vojsku ("Prigovor nanula").