Bosna i Hercegovina- Spanija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mahalac
#26 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Sad kad se malo smirila situacija moram istaci da je nocas BH tim pobjedio izuzetnom igrom i strategijom, nikako zbog loseg protivnika. Gledao sam Estoce i ranije pogotovo protiv turaka i bili su super. Jednostavno im nismo dali da dodju do daha.
Strategijski i kondiciono tacno i uspjesno svih 90min. e na tome im hvala i to mi ulijeva neko samopuzdanje.
Strategijski i kondiciono tacno i uspjesno svih 90min. e na tome im hvala i to mi ulijeva neko samopuzdanje.
- zalizani
#27 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Evo gledam snimak Armenija - Španija, dostojanstveno su se držali Armenci. Kiša je lila k´o iz kabla. Mislim da Špance možemo dobit´ u Zenici.
Puyol fasov´o žuti, mislim da otpada protiv nas u Zenici.
Puyol fasov´o žuti, mislim da otpada protiv nas u Zenici.
-
Nihad_27
#28 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Zasto se ne igra na Kosevu?
Bilo bi bolje, vise navijaca, dolazi nam europski prvak a i utakmica gdje nema nekog posebnog pritiska.
Bilo bi bolje, vise navijaca, dolazi nam europski prvak a i utakmica gdje nema nekog posebnog pritiska.
- BHCluster
#29 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Zato sto se bolja atmosfera napravi u Zenici i zato sto jedino Zenica to jeste Bilino Polje ima A ocjenu FIFA-e..Nihad_27 wrote:Zasto se ne igra na Kosevu?
Last edited by BHCluster on 10/10/2009 23:16, edited 1 time in total.
-
jefferson
#30 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Zato! Ne mozes hoces-neces! Kad su dobre tekme onda Kosevo, a kad treba zapet onda B.Polje.Nihad_27 wrote:Zasto se ne igra na Kosevu?
I da, atmosfera nece biti bolja
-
soul_assassin
#31 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
trebali bi protiv Spanije igrat jako ozbiljno jer nam u barazu slijedi duel sa slicnom repkom garant kao Francuska gluho bilo...gdje ces bolju provjeru nego Spanija...idemo nasi

- Mahalac
#32 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Srbija-Rumunija 5:0....
jbt opet se srbi zajeb..i, kontali u Evropu a eto ih u Africi
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#33 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Mahalac wrote:Srbija-Rumunija 5:0....
Bas super,Ako nista drugo bit ce nam zanimljivo ganjati se sa srbima po Juznoj Africi
-
elSaik
#34 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Dižemo i ove, kakvi ba prvaci Europe, kakvi bakraći...
-
MIME
#35 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Poželimo Srbiji DA bude sa brazilom,holandijom isl,pa kad ispanu neka pričaju o prošlosti Srbje a BOSNA TEK KUCA NA VRATA ŠANPIONA naprijed BOSNO SRBIJA autSplinter wrote:znaci na ovu se temu prebacujemo![]()
samo da nesto kazem iako nema veze sa temom...prebacio sada na PTPC centralni dogadjaj...posticemo jos jedan gol, idemo na SP, slavicemo zajedno...
tuzno je da ovaj uspjeh nase bosne i hercegovine nije pomenut ni na jebenom teletekstu...glavna tema srbija - rumunija...bosnu i hercegovinu ni da spomenu...
pa skim mi to zivimo...brate navijaj za srbiju ali bar postuj zemlju u kojoj zivis, za ovo smo sve mi krivi![]()
...
ew recenicu ipak jednu jedinu izustise...kako je bosna i hercegovina odnosno ciro i njegovi izabranici pobjedili estoniju sa 0:2
izvinjavam se modovima ako nekome smeta neka brisu ali nije moglo ostati u meni...
aBd i spaniju da dobijemo u srijedu, i ne treba da se bojimo baraza...kao sto kaze ciro jebe nam se koga cemo izvuci...![]()
![]()
- Gandalf
#36 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Očekujem super utakmicu sa Španijom i rezultat od 3:3 - nakon ove tekme Ibričić ide u neku jaču ligu makar Tursku a Džeko za 40-ak miliona eurića kupuje Liverpool 
-
elSaik
#37 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Plan i program je jasan:
1. Španija.
2. Francuska.
3. Brazil.

1. Španija.
2. Francuska.
3. Brazil.
-
Richard Peti
- cute poison
#39 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Mime jesi li ti isao u skolu 
-
Richard Peti
-
LSD
#41 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Prenose li se kartoni i u baraž?? ne znam ta pravila...ako se prenose onda obavezno protiv Španije odmoriti ove glavne igrace (Misimović,Džeko,Salihović,Spahic,ibišević,Rahimić) i ne samo zbog kartona vec i zbog neke eventualne povrede,nedo Bog.
- zenny
#42 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
ajd neko ko je upratio ili moze naci na netu... koji igraci imaju kartone kod nas?
-
hipisizik
#43 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
jest jarane,al kad ne bi bilo kartona. Mi smo se sje*bali veceras sto nismo namjerno dobili kartone da se 'ocistimo' do baraza..jebo tekmu sa spanijom,bezveze.soul_assassin wrote:trebali bi protiv Spanije igrat jako ozbiljno jer nam u barazu slijedi duel sa slicnom repkom garant kao Francuska gluho bilo...gdje ces bolju provjeru nego Spanija...idemo nasi![]()
![]()
-
mostarac
#44 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Ciro je isao ziheraski i ja ga razumijem sto to nije radio jer bi mu glavu skinuli u slucaju eventualnog neuspjeha u estoniji, a nasa je greska sto veceras nismo cistili kartone, tj. sto ih nismo dobijali protiv turske.hipisizik wrote:jest jarane,al kad ne bi bilo kartona. Mi smo se sje*bali veceras sto nismo namjerno dobili kartone da se 'ocistimo' do baraza..jebo tekmu sa spanijom,bezveze.soul_assassin wrote:trebali bi protiv Spanije igrat jako ozbiljno jer nam u barazu slijedi duel sa slicnom repkom garant kao Francuska gluho bilo...gdje ces bolju provjeru nego Spanija...idemo nasi![]()
![]()
-
Frankyee
#45 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
zenny wrote:ajd neko ko je upratio ili moze naci na netu... koji igraci imaju kartone kod nas?
Ovi imaju svi neparne
Elvir RAHIMIC 1
Emir SPAHIC 1
Safet NADAREVIC 1
Samir MURATOVIC 1
Sanel JAHIC 1
Zlatan BAJRAMOVIC 1
Zvjezdan MISIMOVIC 3
Koliko je meni poznato kartoni se ne brisu i prenose se u Afriku, bar to govore Spanci jer su se pokusavali rijesiti kartona veceras
- battan-
#46 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
E jebiga sada, na ovo su trebali misliti...Frankyee wrote:zenny wrote:ajd neko ko je upratio ili moze naci na netu... koji igraci imaju kartone kod nas?
Ovi imaju svi neparne
Elvir RAHIMIC 1
Emir SPAHIC 1
Safet NADAREVIC 1
Samir MURATOVIC 1
Sanel JAHIC 1
Zlatan BAJRAMOVIC 1
Zvjezdan MISIMOVIC 3
Koliko je meni poznato kartoni se ne brisu i prenose se u Afriku, bar to govore Spanci jer su se pokusavali rijesiti kartona veceras
- _BaD_BoY
#47 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
uz duzno postovanje ne omalozavaj mi dzekuGandalf wrote:Očekujem super utakmicu sa Španijom i rezultat od 3:3 - nakon ove tekme Ibričić ide u neku jaču ligu makar Tursku a Džeko za 40-ak miliona eurića kupuje Liverpool
sto se tice spanije ocekujem dobru igru i atmosferu na terenu i tribinama..da ocekujem pobijedu tesko al potajno se nadam makar 2-1 za nas,cisto radi respecta
- Globus
#48 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Ja mislim da se u afriku ne prenose zuti jer sam negdje procitao da Puyol zeli dobiti drugi zuti danas da ne bi igrao u Zenici i rizikovao crveni ... valjda crveni se prenose samo :/ ko ce mu ga znat
- Bosanski_kralj
#49 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
Evo i ja napokon mogu biti optimista. Oderaćemo ih, kao niko do sad!

- zenny
#50 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija
ako su ovi igraci kao sto si naveo sa zutim kartonima onda je hebeno bas.. nadam se da ce pazit' protiv spanije, nek dvojica od ovih dobiju zuti i nema nas nigdje..... nije mi jasno za misimovica, zar nije odradio za 2 zuta proslu tekmu (da ga hebes nemrem se sjetit kad ono nije igr'o, proslo il' predproslaFrankyee wrote:zenny wrote:ajd neko ko je upratio ili moze naci na netu... koji igraci imaju kartone kod nas?
Ovi imaju svi neparne
Elvir RAHIMIC 1
Emir SPAHIC 1
Safet NADAREVIC 1
Samir MURATOVIC 1
Sanel JAHIC 1
Zlatan BAJRAMOVIC 1
Zvjezdan MISIMOVIC 3