Bosna i Hercegovina- Spanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mahalac

#26 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Mahalac »

Sad kad se malo smirila situacija moram istaci da je nocas BH tim pobjedio izuzetnom igrom i strategijom, nikako zbog loseg protivnika. Gledao sam Estoce i ranije pogotovo protiv turaka i bili su super. Jednostavno im nismo dali da dodju do daha.
Strategijski i kondiciono tacno i uspjesno svih 90min. e na tome im hvala i to mi ulijeva neko samopuzdanje.
zalizani

#27 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by zalizani »

Evo gledam snimak Armenija - Španija, dostojanstveno su se držali Armenci. Kiša je lila k´o iz kabla. Mislim da Špance možemo dobit´ u Zenici.
Puyol fasov´o žuti, mislim da otpada protiv nas u Zenici.
Nihad_27

#28 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Nihad_27 »

Zasto se ne igra na Kosevu?
Bilo bi bolje, vise navijaca, dolazi nam europski prvak a i utakmica gdje nema nekog posebnog pritiska.
BHCluster

#29 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by BHCluster »

Nihad_27 wrote:Zasto se ne igra na Kosevu?
Bilo bi bolje, vise navijaca, dolazi nam europski prvak a i utakmica gdje nema nekog posebnog pritiska.
Zato sto se bolja atmosfera napravi u Zenici i zato sto jedino Zenica to jeste Bilino Polje ima A ocjenu FIFA-e..
Last edited by BHCluster on 10/10/2009 23:16, edited 1 time in total.
jefferson

#30 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by jefferson »

Nihad_27 wrote:Zasto se ne igra na Kosevu?
Zato! Ne mozes hoces-neces! Kad su dobre tekme onda Kosevo, a kad treba zapet onda B.Polje.
I da, atmosfera nece biti bolja :D
soul_assassin

#31 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by soul_assassin »

trebali bi protiv Spanije igrat jako ozbiljno jer nam u barazu slijedi duel sa slicnom repkom garant kao Francuska gluho bilo...gdje ces bolju provjeru nego Spanija...idemo nasi :bih: :bih: :bih:
Mahalac

#32 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Mahalac »

Srbija-Rumunija 5:0....
jbt opet se srbi zajeb..i, kontali u Evropu a eto ih u Africi :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#33 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by -LIBERO- »

Mahalac wrote:Srbija-Rumunija 5:0....
jbt opet se srbi zajeb..i, kontali u Evropu a eto ih u Africi :D

Bas super,Ako nista drugo bit ce nam zanimljivo ganjati se sa srbima po Juznoj Africi :-) :D
elSaik

#34 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by elSaik »

Dižemo i ove, kakvi ba prvaci Europe, kakvi bakraći...
MIME

#35 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by MIME »

Splinter wrote:znaci na ovu se temu prebacujemo :)
samo da nesto kazem iako nema veze sa temom...prebacio sada na PTPC centralni dogadjaj...posticemo jos jedan gol, idemo na SP, slavicemo zajedno...
tuzno je da ovaj uspjeh nase bosne i hercegovine nije pomenut ni na jebenom teletekstu...glavna tema srbija - rumunija...bosnu i hercegovinu ni da spomenu...
pa skim mi to zivimo...brate navijaj za srbiju ali bar postuj zemlju u kojoj zivis, za ovo smo sve mi krivi :x :x ...
ew recenicu ipak jednu jedinu izustise...kako je bosna i hercegovina odnosno ciro i njegovi izabranici pobjedili estoniju sa 0:2
izvinjavam se modovima ako nekome smeta neka brisu ali nije moglo ostati u meni...

aBd i spaniju da dobijemo u srijedu, i ne treba da se bojimo baraza...kao sto kaze ciro jebe nam se koga cemo izvuci... :bih: :bih: :bih:
Poželimo Srbiji DA bude sa brazilom,holandijom isl,pa kad ispanu neka pričaju o prošlosti Srbje a BOSNA TEK KUCA NA VRATA ŠANPIONA naprijed BOSNO SRBIJA aut
Gandalf

#36 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Gandalf »

Očekujem super utakmicu sa Španijom i rezultat od 3:3 - nakon ove tekme Ibričić ide u neku jaču ligu makar Tursku a Džeko za 40-ak miliona eurića kupuje Liverpool :bih:
elSaik

#37 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by elSaik »

Plan i program je jasan:

1. Španija.
2. Francuska.
3. Brazil.

8-)
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 14/05/2015 08:36, edited 2 times in total.
cute poison

#39 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by cute poison »

Mime jesi li ti isao u skolu :D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 14/05/2015 08:36, edited 2 times in total.
LSD

#41 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by LSD »

Prenose li se kartoni i u baraž?? ne znam ta pravila...ako se prenose onda obavezno protiv Španije odmoriti ove glavne igrace (Misimović,Džeko,Salihović,Spahic,ibišević,Rahimić) i ne samo zbog kartona vec i zbog neke eventualne povrede,nedo Bog.
zenny

#42 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by zenny »

ajd neko ko je upratio ili moze naci na netu... koji igraci imaju kartone kod nas?
hipisizik

#43 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by hipisizik »

soul_assassin wrote:trebali bi protiv Spanije igrat jako ozbiljno jer nam u barazu slijedi duel sa slicnom repkom garant kao Francuska gluho bilo...gdje ces bolju provjeru nego Spanija...idemo nasi :bih: :bih: :bih:
jest jarane,al kad ne bi bilo kartona. Mi smo se sje*bali veceras sto nismo namjerno dobili kartone da se 'ocistimo' do baraza..jebo tekmu sa spanijom,bezveze.
mostarac

#44 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by mostarac »

hipisizik wrote:
soul_assassin wrote:trebali bi protiv Spanije igrat jako ozbiljno jer nam u barazu slijedi duel sa slicnom repkom garant kao Francuska gluho bilo...gdje ces bolju provjeru nego Spanija...idemo nasi :bih: :bih: :bih:
jest jarane,al kad ne bi bilo kartona. Mi smo se sje*bali veceras sto nismo namjerno dobili kartone da se 'ocistimo' do baraza..jebo tekmu sa spanijom,bezveze.
Ciro je isao ziheraski i ja ga razumijem sto to nije radio jer bi mu glavu skinuli u slucaju eventualnog neuspjeha u estoniji, a nasa je greska sto veceras nismo cistili kartone, tj. sto ih nismo dobijali protiv turske.
Frankyee

#45 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Frankyee »

zenny wrote:ajd neko ko je upratio ili moze naci na netu... koji igraci imaju kartone kod nas?

Ovi imaju svi neparne

Elvir RAHIMIC 1
Emir SPAHIC 1
Safet NADAREVIC 1
Samir MURATOVIC 1
Sanel JAHIC 1
Zlatan BAJRAMOVIC 1
Zvjezdan MISIMOVIC 3

Koliko je meni poznato kartoni se ne brisu i prenose se u Afriku, bar to govore Spanci jer su se pokusavali rijesiti kartona veceras
battan-

#46 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by battan- »

Frankyee wrote:
zenny wrote:ajd neko ko je upratio ili moze naci na netu... koji igraci imaju kartone kod nas?

Ovi imaju svi neparne

Elvir RAHIMIC 1
Emir SPAHIC 1
Safet NADAREVIC 1
Samir MURATOVIC 1
Sanel JAHIC 1
Zlatan BAJRAMOVIC 1
Zvjezdan MISIMOVIC 3

Koliko je meni poznato kartoni se ne brisu i prenose se u Afriku, bar to govore Spanci jer su se pokusavali rijesiti kartona veceras
E jebiga sada, na ovo su trebali misliti...
_BaD_BoY

#47 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by _BaD_BoY »

Gandalf wrote:Očekujem super utakmicu sa Španijom i rezultat od 3:3 - nakon ove tekme Ibričić ide u neku jaču ligu makar Tursku a Džeko za 40-ak miliona eurića kupuje Liverpool :bih:
uz duzno postovanje ne omalozavaj mi dzeku :D on mora da ide u nesto sto je vise od kluba :D neznam jel potrebno reci barcelona :D

sto se tice spanije ocekujem dobru igru i atmosferu na terenu i tribinama..da ocekujem pobijedu tesko al potajno se nadam makar 2-1 za nas,cisto radi respecta :D :bih: :bih: :bih:
Globus

#48 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Globus »

Ja mislim da se u afriku ne prenose zuti jer sam negdje procitao da Puyol zeli dobiti drugi zuti danas da ne bi igrao u Zenici i rizikovao crveni ... valjda crveni se prenose samo :/ ko ce mu ga znat
Bosanski_kralj

#49 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Bosanski_kralj »

Evo i ja napokon mogu biti optimista. Oderaćemo ih, kao niko do sad! :mrgreen:
:bih: :bih: :bih:
zenny

#50 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by zenny »

Frankyee wrote:

Ovi imaju svi neparne

Elvir RAHIMIC 1
Emir SPAHIC 1
Safet NADAREVIC 1
Samir MURATOVIC 1
Sanel JAHIC 1
Zlatan BAJRAMOVIC 1
Zvjezdan MISIMOVIC 3

ako su ovi igraci kao sto si naveo sa zutim kartonima onda je hebeno bas.. nadam se da ce pazit' protiv spanije, nek dvojica od ovih dobiju zuti i nema nas nigdje..... nije mi jasno za misimovica, zar nije odradio za 2 zuta proslu tekmu (da ga hebes nemrem se sjetit kad ono nije igr'o, proslo il' predprosla :-) ) kad je prije dobio jos jedan.. ko bi reko nako miran igrac da ih kupi ovako :D
Post Reply